Hep öyleyiz cnm ya. Yemekleri 2 3 günlük yapmak lazım artık. Biz eşimle yaptık dün bugüne de yeter yarına Allah kerim.Tum gun ne yemek yapsam derdine düşüp gün sonunda konserveden menemen yaptim kizlar iyice agirlastim artik
Takip et bakalım ne olacak . Hazırlayıcı ağrılardir belkiAy gerçekten mi ya cok ilginç bugün 3. Gün olacak sanci olması arada bi kac saat kesilip tekrar başlıyor hayırlısı bakalım
Karnini da takma canım çünkü nefes alıp verirken karni tokken açken bile degisebiliyormus çok düşük değilse haftandan38 içinde de kontrol yaparız 39 a gün veririm dedi canim. Şu an 36. Başı 38 karnı 34 müş
Bende kullanırım canım o zaman .aaa benim saçım ondan mi dokulmuo bende hamilelikten dolayı galiba diodumKuzenim bunu kullandi hamilelikte doğumdan sonrada öyle kullanmaya devam etti hiç saç dökülmesi olmadı diyordu canim bende kullanıyorum bunu ondan dedim doğumdan sonrada kullanacağım diye
Bu ben kesinlikle 1Tum gun ne yemek yapsam derdine düşüp gün sonunda konserveden menemen yaptim kizlar iyice agirlastim artik
Sancin mi vardi açıklığa neden bakti ki ?Kızlar merhabalar bende doktora gittim bugün 36+1 iz. 2775 olmuşuz. Doktor 2 cm açıklığın var haftaya doğurursun dedi baya da kendinden emindihiç sancım falan yok bana doğmaz gibi geliyor
Ay benimle günün aynı sana oyle mi dedi suan heyecan yaptimKızlar merhabalar bende doktora gittim bugün 36+1 iz. 2775 olmuşuz. Doktor 2 cm açıklığın var haftaya doğurursun dedi baya da kendinden emindihiç sancım falan yok bana doğmaz gibi geliyor
İnşallahHayırlı haberlerle gel insallah canım
Yavas yavas hazırlığını yapıyor demek ki benm de ağrıyor leğen kemiklerim.İnşallah
Bugün karnım belim falan ağrıyor da bilmiyorum bakalım ne diyecek.
Ya birde çok değişik bir şey fark ettim kendimde.
Ben ne zaman leğen kemigim ayrilacakmis gibi ağrı hissetsem birkaç gün içinde hastanelik oluyorum.
Yine hissediyorum mesela bugün.
Bakalım yine sancılarım çıkacak mı.
Sen ne zaman gideceksin bu arada
Senin bebiş de yine iyi durdu valla maşallahYavas yavas hazırlığını yapıyor demek ki benm de ağrıyor leğen kemiklerim.
Ben cuma günü gideceğim. Doktorum NST istedi ama ağrım yok bugun. Yarın ağrım olursa NST için gideceğim
Sürekli vajinal ultrason ile bakılıyor kaç cm oldu diye. Öyle yani canım
Çok şükür . Dursunlar canım ya valla hiç hazır değilim benSenin bebiş de yine iyi durdu valla maşallah
Hamileyken dokulmuyor zatenBende kullanırım canım o zaman .aaa benim saçım ondan mi dokulmuo bende hamilelikten dolayı galiba diodum
Canim ücuncu olunca. 10tane cocuk bebek olsa korkmam benim icin dogum hamilelik sıkıntı. Belki ilk olsa baska cocuklarim olmasa yatarsin kalkarsin bakanım olsa yani keyfini cikarabilsem hamileligin bende dogurmak istemezdim. Ama bir an once dogurup eski halime dönmek istiyorum cocuklarima yorgunum halsizim hastayim demekten bıktım. Onlarda eski annelerini devamli etkinlik yaptigimiz gezdigimiz gunleri çok özlediler. Bi doğurabilirsem herkese yetişebilecegime eminim. Ama artik tamamen zorlasti hayat benim icin. Yemek duzenleri bile şaşti benim yuzumden. Esim dersen devamli hasta zaten ilgi bekliyo. Anam babam yasli bakim bekliyo. Herkes benden bisey bekliyo yani. Benim bian önce dogurma isteme sebebim buYaa nasıl bu kadar heveslisiniz doğurmaya, ben hala kafası aşağı dönmediği için seviniyorumilk çocuk ya nasıl ne olacağı belirsizliğinin korkusu mudur nedir hiç doğurasım yok valla, durabildiği kadar dursun iyiyiz böyle
Bunu demeyeydin iyiydiHamileyken dokulmuyor zatengurlesti hatta şu an harika saçlarım bebek 3 4 aylık olunca dökülmeye başlıyor sonrası bidaha toparlanmiyor
Zerem benimde jkinciden sonra nasil saclarim döküldü hamile kalalı dökülmüyor diye seviniyodumHamileyken dokulmuyor zatengurlesti hatta şu an harika saçlarım bebek 3 4 aylık olunca dökülmeye başlıyor sonrası bidaha toparlanmiyor
Ben uzun zamandir kasiklarimda hissediyorum kuzum ya hayırlısı kizlarda hep yukaridaydi oğlum hep kasikta oyuzden yürüyemiyorum yolda küçük kizi 1 aydir okula götüremiyorumBenim karnım düstü bebegin hareketlerini yukarda degil kasiklarimda hissediyorum artik oda hafifce. Gun boyu cok az hissettim hareketlerini
Benimde hep yukardaydi inanmazsin sırtıma dogru böğrümde bile hissediyordum yokkkk artik diyordum. Esimde uzunmus ya bacaklari ondan demekki diyorduBen uzun zamandir kasiklarimda hissediyorum kuzum ya hayırlısı kizlarda hep yukaridaydi oğlum hep kasikta oyuzden yürüyemiyorum yolda küçük kizi 1 aydir okula götüremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?