2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tum gun ne yemek yapsam derdine düşüp gün sonunda konserveden menemen yaptim kizlar iyice agirlastim artik
Hep öyleyiz cnm ya. Yemekleri 2 3 günlük yapmak lazım artık. Biz eşimle yaptık dün bugüne de yeter yarına Allah kerim.
Ay gerçekten mi ya cok ilginç bugün 3. Gün olacak sanci olması arada bi kac saat kesilip tekrar başlıyor hayırlısı bakalım
Takip et bakalım ne olacak . Hazırlayıcı ağrılardir belki

Kuzenim bunu kullandi hamilelikte doğumdan sonrada öyle kullanmaya devam etti hiç saç dökülmesi olmadı diyordu canim bende kullanıyorum bunu ondan dedim doğumdan sonrada kullanacağım diye
Bende kullanırım canım o zaman .aaa benim saçım ondan mi dokulmuo bende hamilelikten dolayı galiba diodum

Kızlar merhabalar bende doktora gittim bugün 36+1 iz. 2775 olmuşuz. Doktor 2 cm açıklığın var haftaya doğurursun dedi baya da kendinden emindi hiç sancım falan yok bana doğmaz gibi geliyor
Sancin mi vardi açıklığa neden bakti ki ?

Kızlar merhabalar bende doktora gittim bugün 36+1 iz. 2775 olmuşuz. Doktor 2 cm açıklığın var haftaya doğurursun dedi baya da kendinden emindi hiç sancım falan yok bana doğmaz gibi geliyor
Ay benimle günün aynı sana oyle mi dedi suan heyecan yaptim

Hayırlı haberlerle gel insallah canım
İnşallah
Bugün karnım belim falan ağrıyor da bilmiyorum bakalım ne diyecek.

Ya birde çok değişik bir şey fark ettim kendimde.
Ben ne zaman leğen kemigim ayrilacakmis gibi ağrı hissetsem birkaç gün içinde hastanelik oluyorum.
Yine hissediyorum mesela bugün.
Bakalım yine sancılarım çıkacak mı.

Sen ne zaman gideceksin bu arada

Yavas yavas hazırlığını yapıyor demek ki benm de ağrıyor leğen kemiklerim.
Ben cuma günü gideceğim. Doktorum NST istedi ama ağrım yok bugun. Yarın ağrım olursa NST için gideceğim
Sürekli vajinal ultrason ile bakılıyor kaç cm oldu diye. Öyle yani canım

Senin bebiş de yine iyi durdu valla maşallah

Bende kullanırım canım o zaman .aaa benim saçım ondan mi dokulmuo bende hamilelikten dolayı galiba diodum
Hamileyken dokulmuyor zaten gurlesti hatta şu an harika saçlarım bebek 3 4 aylık olunca dökülmeye başlıyor sonrası bidaha toparlanmiyor

Canim ücuncu olunca. 10tane cocuk bebek olsa korkmam benim icin dogum hamilelik sıkıntı. Belki ilk olsa baska cocuklarim olmasa yatarsin kalkarsin bakanım olsa yani keyfini cikarabilsem hamileligin bende dogurmak istemezdim. Ama bir an once dogurup eski halime dönmek istiyorum cocuklarima yorgunum halsizim hastayim demekten bıktım. Onlarda eski annelerini devamli etkinlik yaptigimiz gezdigimiz gunleri çok özlediler. Bi doğurabilirsem herkese yetişebilecegime eminim. Ama artik tamamen zorlasti hayat benim icin. Yemek duzenleri bile şaşti benim yuzumden. Esim dersen devamli hasta zaten ilgi bekliyo. Anam babam yasli bakim bekliyo. Herkes benden bisey bekliyo yani. Benim bian önce dogurma isteme sebebim bu Arkadaslarinkini bilemem

Hamileyken dokulmuyor zaten gurlesti hatta şu an harika saçlarım bebek 3 4 aylık olunca dökülmeye başlıyor sonrası bidaha toparlanmiyor
Zerem benimde jkinciden sonra nasil saclarim döküldü hamile kalalı dökülmüyor diye seviniyodum

Benim karnım düstü bebegin hareketlerini yukarda degil kasiklarimda hissediyorum artik oda hafifce. Gun boyu cok az hissettim hareketlerini
Ben uzun zamandir kasiklarimda hissediyorum kuzum ya hayırlısı kizlarda hep yukaridaydi oğlum hep kasikta oyuzden yürüyemiyorum yolda küçük kizi 1 aydir okula götüremiyorum

Midemde saolsun tam gaz bulanmaya devam ediyor. Yemek yapmasida yemeside eziyetten baska birsey degil benim icin ama mecbur yapmak zorundayim. Anam ariyor şu işim kaldı bu işim kaldı yapamiyorum. Kapimizi çalan yok ölsek kimsenin ruhu duymaz. Sende gelip gitmez oldun kös kös kaldik babanla diyor. Ah ahhhh ben burda ne haldeyim bilen yok cocuklarimi doyurdugumu kar sayiyorum.kendi evimi temizlemekten acizim. Dün temizlik yaptim ama gelde bana sor

Ben uzun zamandir kasiklarimda hissediyorum kuzum ya hayırlısı kizlarda hep yukaridaydi oğlum hep kasikta oyuzden yürüyemiyorum yolda küçük kizi 1 aydir okula götüremiyorum
Benimde hep yukardaydi inanmazsin sırtıma dogru böğrümde bile hissediyordum yokkkk artik diyordum. Esimde uzunmus ya bacaklari ondan demekki diyordu bugun düstü karnim ama. Allah ne gosteriyo bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…