- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Artık benim kafamda da her şey karmakarışık olmaya başladı.Bebek hareket ettiğinde de kasılıyor canım onu farkettim ben. O harekete bağlı kasılmadan korkma. Hareket etmediği halde taş gibi olup kasılıyorsa dikkate al. Bunlar yalancı sancılarımız olabilir. Pazar gecesi ve gündüzü ben 2 dakikada bir ağır gelen sancılar çektim. Dedim heralde doğum basladı bekledim ki nişanım veya suyum gelsinde iyice açılmam olsunda öyle gideyim hastaneye. Giyinip gidiyorduk ki bekleyelim 1 saat daha dedim Sonra bıçak gibi kesildi bi anda ağrı. Pazardan beri öyle ağrım yok. Çok karısık ağrılar ben de anlayamam diye korkuyorum ama illa ki doğum sancıısı kendini belli eder
Amin canım bizlerin de konusmasına az kaldıOcak anneleri kundak emzik biberon göbegi düstumu emiyormu kilo alimi nasil muhabbetlerine coktan gectiler darisi bizlere
Canim valla sana kizicam yahu durumun belli ilaci ya yazdirmayi unutuon ya da gec icion ay kötu oluon lutfen azicik daha dikkat etGerçekten alayına isyan modunda gelmek için deliriyor belli.
Aralıklar 5 dakikaydı 2ye düştü artık.
Alt tarafı uyuyakalinca 1 saatcik geç içtim ilacı bu ne acele ya.
Yok yok girme canım iyice artar duşta falan Allah korusun. Ben duşa girdiğimde azalıyor sertliği gidiyor rahatlatıyor. Eşin geldiğnde bir duş al uzan bi de öyle dinle kendini geçmezse gidersiniz. İnsallah değildir yaArtık benim kafamda da her şey karmakarışık olmaya başladı.
Hareket etmiyordu o sıra. o gerilme kasılmadan oluyordu.
Ben hep kasılmalarımı öyle fark ettim şimdiye kadar.
Duşa girecektim ama korktum uzanıyorum şimdi.
Eşimi bekleyeyim
Ben aldım kötü canım. Melodiden şaşmamak gerekmişKızlar bişey sormak istiyorum çikolata yaptıranlara. Elit marka çikolatanın tadı nasıl? Sipariş vermek istiyorum da
10 kere falan ediyor gün içinde ama aralıklı tabiBu haftalarda pozisyondan kaynakli hareket azlığı oluyormuş 1 gunde 10 hareket bekleriz dedi doktorum hareketlerini say istersen. Birde muzik acabilirsin yuksek ses.
Hareket ettiğinde benimki de öyle de sanki geçen hafta falan daha çok hareketliydiBenimki açma germe yapıyor değişik şekillerde sporcu olacağını düşünüyorum
Sağlıklı sıhhatli alalım inşallah kucağımıza daBenm bebişinde azaldı. Yemek yiyince harkeetli sonraları hep durgun. Yerleri daraldı normaldir bence
Annem yanımda canım 2 aydır kalıyor sağolsun.Kilosu iyiyse ciger gelistirici falan yapildiysa hic korkma canim Allah buyuktur. Yine de bekler insaAllah vaktinde gelir.yardim edecek insanin varsa cok dikkat et bol bol dinlen
Sağlıklı olsun da takma kafana kilosunu cnm ya benim ikiz yeğenlerimden zayıf olanı geçti diğerini maşallah koca adam oldu simdiAnnem yanımda canım 2 aydır kalıyor sağolsun.
Ciğer geliştiriciler yapıldı evet ama kilosu azdoktorun zayıf doğacak donra toparlayacak o diyor.
Neyse Allah ne derse o artık.
Kız alarmım calmamis kapatmış miyim o saati neyse bilmiyorum normalde 3 saate bir alarm kurulu gece bile kalkıp içip geri yatıyorum.Canim valla sana kizicam yahu durumun belli ilaci ya yazdirmayi unutuon ya da gec icion ay kötu oluon lutfen azicik daha dikkat et
Cnm ciger gelistirici yapildi ya insallah sorun olmaz komsum 1800 gram dogum yapmış 32 haftalikken hemen eve gelmişler bebisle onceden ciger geliştirici filan yapılmış çünkü sizinde oyle olur insallah.Annem yanımda canım 2 aydır kalıyor sağolsun.
Ciğer geliştiriciler yapıldı evet ama kilosu azdoktorun zayıf doğacak donra toparlayacak o diyor.
Neyse Allah ne derse o artık.
İnşallah.Yok yok girme canım iyice artar duşta falan Allah korusun. Ben duşa girdiğimde azalıyor sertliği gidiyor rahatlatıyor. Eşin geldiğnde bir duş al uzan bi de öyle dinle kendini geçmezse gidersiniz. İnsallah değildir ya
Canım cok normal böyle hissetmemiz. Çok zor yasadıklarımız. Eşlerimizde bizim kadar etkilenip sıkılıp bunalıyorlar. Ben eşime tahammül edemiyorum adam her istediğimi yapmasına rağmen. Geçecek insallah bugunlerKız alarmım calmamis kapatmış miyim o saati neyse bilmiyorum normalde 3 saate bir alarm kurulu gece bile kalkıp içip geri yatıyorum.
O ilaç konusunda haklısın valla o sıra ne kadar kaldı diye hiç kontrol etmedim
Dün annem gidip aldı ilacı sağlık ocağı doktoruna 8 tane ilaç alıyor diye annem özellikle söylemesine rağmen 4 tane yazmış.
Bitince gidip kendim almak zorunda kalacağım yine sağolsun kutuyu da fazla vermemiş sadece 2 tane yazdırmış.
Üff bunaldım artık gerçekten sürekli bir şeylerin peşinden kosturmaktan.
Bazen eşim küçük bir dusuncesizlik yapsa ya da bir şeye kızsa deli gibi ağlayasım geliyor o kadar bunaldım ki ne zaman ne olacağını bilememekten
Canim yanlış anlama sakin 25 yasindaydim dimi ablan gibi hissediyorum kendimi biraz dikkat et ki bebisin azicik daha büyüsün diye diyorum dikkat etmek lazim. Bende oyleyim inan bi haber izlesem kotu falan etkilenip saydırıyorum esim ne kadar etkileniosun deyip duruo bu sefer ona kiziyorum sinirim bozuluo.hep hormonlardan merak etme bebisini kucagina aldiginda her sey unutulcak.onemli olan saglik diger seyler bos o yuzden sakin kal bebisini dusun digerlerinin cani cehennemeKız alarmım calmamis kapatmış miyim o saati neyse bilmiyorum normalde 3 saate bir alarm kurulu gece bile kalkıp içip geri yatıyorum.
O ilaç konusunda haklısın valla o sıra ne kadar kaldı diye hiç kontrol etmedim
Dün annem gidip aldı ilacı sağlık ocağı doktoruna 8 tane ilaç alıyor diye annem özellikle söylemesine rağmen 4 tane yazmış.
Bitince gidip kendim almak zorunda kalacağım yine sağolsun kutuyu da fazla vermemiş sadece 2 tane yazdırmış.
Üff bunaldım artık gerçekten sürekli bir şeylerin peşinden kosturmaktan.
Bazen eşim küçük bir dusuncesizlik yapsa ya da bir şeye kızsa deli gibi ağlayasım geliyor o kadar bunaldım ki ne zaman ne olacağını bilememekten
Aynen öyle.Sağlıklı olsun da takma kafana kilosunu cnm ya benim ikiz yeğenlerimden zayıf olanı geçti diğerini maşallah koca adam oldu simdi
İnşallah her şeyin kıymetini çok çok iyi anladım gerçekten.Canım cok normal böyle hissetmemiz. Çok zor yasadıklarımız. Eşlerimizde bizim kadar etkilenip sıkılıp bunalıyorlar. Ben eşime tahammül edemiyorum adam her istediğimi yapmasına rağmen. Geçecek insallah bugunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?