2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Artık benim kafamda da her şey karmakarışık olmaya başladı.
Hareket etmiyordu o sıra. o gerilme kasılmadan oluyordu.
Ben hep kasılmalarımı öyle fark ettim şimdiye kadar.
Duşa girecektim ama korktum uzanıyorum şimdi.
Eşimi bekleyeyim

Gerçekten alayına isyan modunda gelmek için deliriyor belli.
Aralıklar 5 dakikaydı 2ye düştü artık.
Alt tarafı uyuyakalinca 1 saatcik geç içtim ilacı bu ne acele ya.
Canim valla sana kizicam yahu durumun belli ilaci ya yazdirmayi unutuon ya da gec icion ay kötu oluon lutfen azicik daha dikkat et

Kızlar bişey sormak istiyorum çikolata yaptıranlara. Elit marka çikolatanın tadı nasıl? Sipariş vermek istiyorum da

Yok yok girme canım iyice artar duşta falan Allah korusun. Ben duşa girdiğimde azalıyor sertliği gidiyor rahatlatıyor. Eşin geldiğnde bir duş al uzan bi de öyle dinle kendini geçmezse gidersiniz. İnsallah değildir ya

Kilosu iyiyse ciger gelistirici falan yapildiysa hic korkma canim Allah buyuktur. Yine de bekler insaAllah vaktinde gelir.yardim edecek insanin varsa cok dikkat et bol bol dinlen
Annem yanımda canım 2 aydır kalıyor sağolsun.
Ciğer geliştiriciler yapıldı evet ama kilosu az doktorun zayıf doğacak donra toparlayacak o diyor.
Neyse Allah ne derse o artık.

Ciğer geliştiriciler yapıldı evet ama kilosu az doktorun zayıf doğacak donra toparlayacak o diyor.
Sağlıklı olsun da takma kafana kilosunu cnm ya benim ikiz yeğenlerimden zayıf olanı geçti diğerini maşallah koca adam oldu simdi

Canim valla sana kizicam yahu durumun belli ilaci ya yazdirmayi unutuon ya da gec icion ay kötu oluon lutfen azicik daha dikkat et
Kız alarmım calmamis kapatmış miyim o saati neyse bilmiyorum normalde 3 saate bir alarm kurulu gece bile kalkıp içip geri yatıyorum.
O ilaç konusunda haklısın valla o sıra ne kadar kaldı diye hiç kontrol etmedim
Dün annem gidip aldı ilacı sağlık ocağı doktoruna 8 tane ilaç alıyor diye annem özellikle söylemesine rağmen 4 tane yazmış.
Bitince gidip kendim almak zorunda kalacağım yine sağolsun kutuyu da fazla vermemiş sadece 2 tane yazdırmış.
Üff bunaldım artık gerçekten sürekli bir şeylerin peşinden kosturmaktan.
Bazen eşim küçük bir dusuncesizlik yapsa ya da bir şeye kızsa deli gibi ağlayasım geliyor o kadar bunaldım ki ne zaman ne olacağını bilememekten

Cnm ciger gelistirici yapildi ya insallah sorun olmaz komsum 1800 gram dogum yapmış 32 haftalikken hemen eve gelmişler bebisle onceden ciger geliştirici filan yapılmış çünkü sizinde oyle olur insallah.
Hem bazen bilemiyorsun 40 hafta doğuyor yine kuveze girebiliyor, kimi bebek sarilik oluyor dogduktan 5 gun sonea kuveze giriyor.
Rabbimden en hayirlisini, en sağlıklısini isteyelim insallah .
Psikolojimizi sağlam tutalım, mutlu anne mutlu bebek.

İnşallah.
Aynen dediğin gibi yapacağım.
Bakalım ne olacak.

Canım cok normal böyle hissetmemiz. Çok zor yasadıklarımız. Eşlerimizde bizim kadar etkilenip sıkılıp bunalıyorlar. Ben eşime tahammül edemiyorum adam her istediğimi yapmasına rağmen. Geçecek insallah bugunler

Canim yanlış anlama sakin 25 yasindaydim dimi ablan gibi hissediyorum kendimi biraz dikkat et ki bebisin azicik daha büyüsün diye diyorum dikkat etmek lazim. Bende oyleyim inan bi haber izlesem kotu falan etkilenip saydırıyorum esim ne kadar etkileniosun deyip duruo bu sefer ona kiziyorum sinirim bozuluo.hep hormonlardan merak etme bebisini kucagina aldiginda her sey unutulcak.onemli olan saglik diger seyler bos o yuzden sakin kal bebisini dusun digerlerinin cani cehenneme

Sağlıklı olsun da takma kafana kilosunu cnm ya benim ikiz yeğenlerimden zayıf olanı geçti diğerini maşallah koca adam oldu simdi
Aynen öyle.
Zaten bende zayıf doğmuşum çocukken de hep zayıftım
Bu hamilelik döneminde bile başlangıç kilomdan 5 kilo fazlaligim var şuan sadece. Bayağı az aldım aslında.
Sanırım kızım da bana çekti. Gerçi babası da kilolu değil o da zayıf.

İnşallah her şeyin kıymetini çok çok iyi anladım gerçekten.
İnşallah hepimiz atlatacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…