- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Bnimde ayni yuruyemiyorum oda cok kotu oluyo yaBen uzun zamandir kasiklarimda hissediyorum kuzum ya hayırlısı kizlarda hep yukaridaydi oğlum hep kasikta oyuzden yürüyemiyorum yolda küçük kizi 1 aydir okula götüremiyorum
Benim ki daha ne kadar duracak bilmiyorum. Yine sancım var aralıkları da kısa.Çok şükür . Dursunlar canım ya valla hiç hazır değilim benmaşallah dayansınlar birazdaha
Bende eski halime dönmek, oğluma yeterli bi anne olmak için bir an önce doğurmak istiyorum ama bu aralar da erken daha söyle 15 gün daha dursun ve diyorum.Canim ücuncu olunca. 10tane cocuk bebek olsa korkmam benim icin dogum hamilelik sıkıntı. Belki ilk olsa baska cocuklarim olmasa yatarsin kalkarsin bakanım olsa yani keyfini cikarabilsem hamileligin bende dogurmak istemezdim. Ama bir an once dogurup eski halime dönmek istiyorum cocuklarima yorgunum halsizim hastayim demekten bıktım. Onlarda eski annelerini devamli etkinlik yaptigimiz gezdigimiz gunleri çok özlediler. Bi doğurabilirsem herkese yetişebilecegime eminim. Ama artik tamamen zorlasti hayat benim icin. Yemek duzenleri bile şaşti benim yuzumden. Esim dersen devamli hasta zaten ilgi bekliyo. Anam babam yasli bakim bekliyo. Herkes benden bisey bekliyo yani. Benim bian önce dogurma isteme sebebim buArkadaslarinkini bilemem
Hissediyorum hareketlerini sizinde öyle mi kızlarYavas yavas hazırlığını yapıyor demek ki benm de ağrıyor leğen kemiklerim.
Ben cuma günü gideceğim. Doktorum NST istedi ama ağrım yok bugun. Yarın ağrım olursa NST için gideceğim
Sürekli vajinal ultrason ile bakılıyor kaç cm oldu diye. Öyle yani canım
İkinci oglum sekiz aylik dogdu tamam sorunlu bi dogumdu ama sonrasinda bi gece yatip evimize gectik hicbi sikinti olmadi cok sukur ya hep ona yoruyorum ayni olacak saniyorum. İkisindede sarilik olmadi. Hic o tür korkular yasamadim. Birde 32.haftada dogdu. Buda kendini kurtardi nasilsa dogsun artik diyorum ama insaAllah iyi olur yoksa tabiki gunlerinde gelsinler saglikli olsunlarBende eski halime dönmek, oğluma yeterli bi anne olmak için bir an önce doğurmak istiyorum ama bu aralar da erken daha söyle 15 gün daha dursun ve diyorum.
Benimde canim daha hala tam toparlayamamistim saçlarıma sürekli biseyler deniyordum ki hamile kaldımZerem benimde jkinciden sonra nasil saclarim döküldü hamile kalalı dökülmüyor diye seviniyodum
Yavasladı benm ki canım. Yemek yedkten sonra hissediyorum arada. Onun dışında sürekli etmiyor eskisi gibiBen hem belimde hem leğen kemiğinde
Hissediyorum hareketlerini sizinde öyle mi kızlar
Benim bugun oyleBen hem belimde hem leğen kemiğinde
Hissediyorum hareketlerini sizinde öyle mi kızlar
32. Haftada doğup hiç kuvoze girmeden eve mi geçti ayy maşallah subhanallahİkinci oglum sekiz aylik dogdu tamam sorunlu bi dogumdu ama sonrasinda bi gece yatip evimize gectik hicbi sikinti olmadi cok sukur ya hep ona yoruyorum ayni olacak saniyorum. İkisindede sarilik olmadi. Hic o tür korkular yasamadim. Birde 32.haftada dogdu. Buda kendini kurtardi nasilsa dogsun artik diyorum ama insaAllah iyi olur yoksa tabiki gunlerinde gelsinler saglikli olsunlarBeni etrafimdakiler bunaltti sadece. Bigun olsun hazira gitsem hamileligimin tadini cikarsam keyif yapsam baska birsey istemezdim. Herkes hep benden bekliyor. Rabbim hayirli zamanda saglikla kucagimiza aldirsin yeterki
Atlatırız tabi inşallah sünnetten sonra bende ilk 3 ay içinde yaptıracağım canımSünnet hemen bende düşünüyorum ilk 4 ay içinde sagolun kızlar rahatlattiniz valla inşallah geçer bi arkadaşımın vardi oglunda hala gidiyorlar doktora 3.5 yaşında oğlu devam ediyor ondan korktum birazda ona da sormak istemiyorum üzmemek için bakalim atlatırız bizde insallah
Senı o kadar iyi anlıyorum ki. Her ağrı çektiğimde strese girmekten sıkıldımBenim ki daha ne kadar duracak bilmiyorum. Yine sancım var aralıkları da kısa.
İlaç içtim sanki biraz yarışır gibi ama emin değilim.
Geçmezse yine hastaneye gideceğim korkuyorum
Aynen canim. Amca kiziyla beraber dogurduk hatta onunda 32.haftada dogdu bir hafta kuvezde kaldi. Benim 7aylikken sancilandim hastanede yattim ciger gelistirici falan hersey yapildi bir ay daha tutabildiler. Yatcaksin dedi. Ama nerdeee. Esim umreden gelmisti. Hem gunduz hem gece misafirim oldu. Esimin sulalesi asiri kalabalik. E kimsem yok temizlik yapma olmuyo ikram yapma olmuyor. Bu sebepten 8aylik 2.800 dogdu. Dogum yaptigim aksam esimi arayip size gelcez yemek varmi diye soran bile oldu. Oda tabi hemen dogum yatagindan hanimi kaldirir yaptiririm ben ne demek dedi. Sinirlendi ama insanlar boyle. Esim diyor hastaneye yatis yaptik hanim dogum yapacak arayanda size gelecektik ama nasilsa yemeklidir dedlydim diyomus düsün artik32. Haftada doğup hiç kuvoze girmeden eve mi geçti ayy maşallah subhanallah
Erken doğum yaparsam benimki de öyle olur inşallah ya
Artık akıllandı bence senin kız haftada bir de beklemiyorBenim ki daha ne kadar duracak bilmiyorum. Yine sancım var aralıkları da kısa.
İlaç içtim sanki biraz yarışır gibi ama emin değilim.
Geçmezse yine hastaneye gideceğim korkuyorum
Aynen yaptirin valla. Benim buyuk oglanin cok zor oldu. İkinci sinifa gidiyodu. İki hafta kucagimda elettirdi tuvalete. Birde sargi yapismisti doktorlar bile cikaramadi kanama riskine karsi 15gun oyle kaldi. Kucuk bi bucuk yasinda o oyle kucuk. Atesten bile yatti hastanede sunnetinde. Tabi herkesin ayni olacak diye birsey yok kimsi nekadar rahat atlatiyor. Simdi ikicinden korkuyom insaAllah onun oyle olmaz. Onu dogasiya yaptircam dedim esim yaptirtmadi simdi diyorum ne diye dinlediysem onuSünnet hemen bende düşünüyorum ilk 4 ay içinde sagolun kızlar rahatlattiniz valla inşallah geçer bi arkadaşımın vardi oglunda hala gidiyorlar doktora 3.5 yaşında oğlu devam ediyor ondan korktum birazda ona da sormak istemiyorum üzmemek için bakalim atlatırız bizde insallah
Azalmaya başladı gibi hissediyorum.Senı o kadar iyi anlıyorum ki. Her ağrı çektiğimde strese girmekten sıkıldımhastaneye gitmek istemiyorum sürekli. Ama napalım mecburuz yattığında uyumaya calıstığında devam ediyor mu?
Gerçekten alayına isyan modunda gelmek için deliriyor belli.Artık akıllandı bence senin kız haftada bir de beklemiyorher güne ayrı isyan alayına isyan modunda insallah geçer ama canım kalkma sakın yerinden
Ayy yüzsüzlüğe bak ya.Aynen canim. Amca kiziyla beraber dogurduk hatta onunda 32.haftada dogdu bir hafta kuvezde kaldi. Benim 7aylikken sancilandim hastanede yattim ciger gelistirici falan hersey yapildi bir ay daha tutabildiler. Yatcaksin dedi. Ama nerdeee. Esim umreden gelmisti. Hem gunduz hem gece misafirim oldu. Esimin sulalesi asiri kalabalik. E kimsem yok temizlik yapma olmuyo ikram yapma olmuyor. Bu sebepten 8aylik 2.800 dogdu. Dogum yaptigim aksam esimi arayip size gelcez yemek varmi diye soran bile oldu. Oda tabi hemen dogum yatagindan hanimi kaldirir yaptiririm ben ne demek dedi. Sinirlendi ama insanlar boyle. Esim diyor hastaneye yatis yaptik hanim dogum yapacak arayanda size gelecektik ama nasilsa yemeklidir dedlydim diyomus düsün artik
Bebek hareket ettiğinde de kasılıyor canım onu farkettim ben. O harekete bağlı kasılmadan korkma. Hareket etmediği halde taş gibi olup kasılıyorsa dikkate al. Bunlar yalancı sancılarımız olabilir. Pazar gecesi ve gündüzü ben 2 dakikada bir ağır gelen sancılar çektim. Dedim heralde doğum basladı bekledim ki nişanım veya suyum gelsinde iyice açılmam olsunda öyle gideyim hastaneye. Giyinip gidiyorduk ki bekleyelim 1 saat daha dedim Sonra bıçak gibi kesildi bi anda ağrı. Pazardan beri öyle ağrım yok. Çok karısık ağrılar ben de anlayamam diye korkuyorum ama illa ki doğum sancıısı kendini belli ederAzalmaya başladı gibi hissediyorum.
İnşallah devam eder azalması.
Az önce oturuyordum bir şeyler yiyeceğim diye karnımın gerginliğini hissettim bir baktım bebek bir tarafta toplanmış karnım yamuk duruyor.
Sonra aralarının 2 dakika olarak ağrıyla devam ettiğini görünce korktum.
Şuan sertlik pek yok gibi geçer inşallah tamamen
Bende 2 dakikayı fark edince çok korktum bı an. Aralar iyice kısaldı artık ya.
İlaca rağmen geçmezse hastaneye yetişemezsem diye korktum ilk kez.
İyiki randevum yarın sancı falan çıkacak mı merak ediyorum.
Kilosu iyiyse ciger gelistirici falan yapildiysa hic korkma canim Allah buyuktur. Yine de bekler insaAllah vaktinde gelir.yardim edecek insanin varsa cok dikkat et bol bol dinlenAyy yüzsüzlüğe bak ya.
Zıkkım ye diyeceksin olmayacak tövbe yarabbim
Allah sabır versin sana böyle düşüncesiz bir çevreyle
Amca kızı da çok kalmamış 1 hafta ne güzel.
Valla umut oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?