Ya benimkisi de sürekli ama sürekli bu hareketi yapıyo. Karnım genişliyo sonra normale dönüyo. Sağda ayacıkları solda popoBenimkide oyle poposunu bi kaldiriyor sol gobegimin tarafi kalkiyor gobegim yamuluyor resmenayagini da aag tarafta ama taa ayagimla gobegimin birlestigi yerde uzun olacak galiba
Geçmiş olsun cnmCok kotu bi geceydi kızlar öyle kötü sallandık ki üstelik uyuyamıyorum diye içeride yatıyordum tek başıma ne yapacağımı sasirdim
Canım ben böyle oldum ya her gören gülüyo. Top yutmuşsun deyip duruyolar. Erkek olucak diye sivrildikçe sivrildi karnım. Hatta annem geçen hafta beni gördü bu karın 1 ay daha nasıl dayanıcak dediŞöyle soldaki gibi bir hamilelik yaşamadığım için sağdaki gibi bir lohusalıgımda olmayacağını düşünüyorumbu ablalar nasıl sadece karından kilo alıyor ya
Ben yaşadim 2 gün korkarak gittim doktora bebeğin pozisyonundanmis. Doktorum 24 saatte 10 hareket sayamazsan mutlaka gel dedi.Normal o zaman yani inşallah normaldir ya
Aramızda şubat sonunu gösteren bi sen vardın sende erken dogurursan 15 inden sonra dükkanı kapatır gideriz biz herhaldeŞok olurum
Önceden 17 subatti sonra sat tarihi değişti.
Şimdi de bebeğin gelişimine göre sürekli doğum tarihi değişip duruyor.
Artık ne zaman doğurursam diyorum
Neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikBende çok aceleciyimdir ama oyalamaya çalışıyorum kendimi
Canım hem multivitamini hem ekstra omega 3’ü kullansam fazla gelmez değil miCanım multivitaminlerin içinde ki omega3 seviyesi çok az. O yüzden doktorum bana ekstra alıp kullanmamı önerdi. Ocean 1200 mg lık balk yağını kullanıyorum
Normalde persembeydi ama bugün randevu almak icin aradım izinliymis Perşembe günü bende yarına aldım gidicem bakalımKesınlıkle canım yine de masallah iyi durdu azimli bebişpeki ne zamna doktora gidicektin birdaha
23. Haftasında gelmeye kalkmis bebenin anasına bunu söylüyorsun farkında mısınAramızda şubat sonunu gösteren bi sen vardın sende erken dogurursan 15 inden sonra dükkanı kapatır gideriz biz herhalde
Ben de yeni içmeye basladım sayılır canım. Önemsemiyordum. Aradaki farkı görünce şaşırdm. Fazla geleceğini sanmıyorum düşük mg lı omega3 takviyesi alabilirsinCanım hem multivitamini hem ekstra omega 3’ü kullansam fazla gelmez değil miBende alayım keşke en başından alıp içseydim
Ben emzirirken de kullanmak istiyorum bi Tek onu kullanabiliyorum zaten stok yaptim eveCanim icmiomusun omega ben onu ictikten sonra kızim toparlandi etkisi olduğunu kesinlikle düşünüyorum ki doktor doguma kadar kullan dedi
Hayırlı haberlerle gel insallah canımNormalde persembeydi ama bugün randevu almak icin aradım izinliymis Perşembe günü bende yarına aldım gidicem bakalım
Rennie tabiki deMide yanmasına ne iyi gelir, iki gündür geçmek bilmedisoğuk süt ve ilaç hariç ne iyi gelebilir?
Ay gerçekten mi ya cok ilginç bugün 3. Gün olacak sanci olması arada bi kac saat kesilip tekrar başlıyor hayırlısı bakalımTabii ki zor ama çok güzel olduğu için zorluklar gözle görülmüyor.
Kuzum baya çıkmış sancilar sanki yavaştan geliyo senin ki .
Evet bak bebek hareket ettikçe olmuş onlar
Benimde oyle oldu en son sancidan saymadilar. 40 lafı buldu ama daha yukselmedi.
Kuzum en mantıklısı otel gibi görünüyor. Hem beslenme saatinde sende gidersin alırlar diye düşünüyorum.
Bide portakal ye,buradan biri yazmıştı. Hakikaten deneyip onayladim. 2 haftada 600 gram aldi kızım gunde 3 .4 portakal yedim
Valla en güzeli, bende ayakta çok duramıyorum yemeklerimin tadı bozuldu iyiceTum gun ne yemek yapsam derdine düşüp gün sonunda konserveden menemen yaptim kizlar iyice agirlastim artik
Kuzenim bunu kullandi hamilelikte doğumdan sonrada öyle kullanmaya devam etti hiç saç dökülmesi olmadı diyordu canim bende kullanıyorum bunu ondan dedim doğumdan sonrada kullanacağım diyeCanim omega 3 mus bunu ictikten sonra duzenli bebisin mide iyi oldu
Sünnet hemen bende düşünüyorum ilk 4 ay içinde sagolun kızlar rahatlattiniz valla inşallah geçer bi arkadaşımın vardi oglunda hala gidiyorlar doktora 3.5 yaşında oğlu devam ediyor ondan korktum birazda ona da sormak istemiyorum üzmemek için bakalim atlatırız bizde insallahCanım benimde detaylı ultrasonda genişleme çıkmıştı doktor erkek çocuklarda oluyor bu durum ama doğduktan sonra ilk muayenede doktoruna söylersin bide sünnet yaptırırsan çok çabuk toparlanır dedi
Bpd kafa ac karın çevresi fl değerini de 7 ile çarpınca boyu çıkıyor canim kağıtta yazar geneldeBenimki kafası karın falan diye ek bilgi vermiyor bence daha iyi haftasıyla uyumlu diyor yetiyor çok bilmek de insanı strese sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?