2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimkide oyle poposunu bi kaldiriyor sol gobegimin tarafi kalkiyor gobegim yamuluyor resmenayagini da aag tarafta ama taa ayagimla gobegimin birlestigi yerde uzun olacak galiba
Ya benimkisi de sürekli ama sürekli bu hareketi yapıyo. Karnım genişliyo sonra normale dönüyo. Sağda ayacıkları solda popo

Şöyle soldaki gibi bir hamilelik yaşamadığım için sağdaki gibi bir lohusalıgımda olmayacağını düşünüyorum bu ablalar nasıl sadece karından kilo alıyor ya
Canım ben böyle oldum ya her gören gülüyo. Top yutmuşsun deyip duruyolar. Erkek olucak diye sivrildikçe sivrildi karnım. Hatta annem geçen hafta beni gördü bu karın 1 ay daha nasıl dayanıcak dedi

Şok olurum
Önceden 17 subatti sonra sat tarihi değişti.
Şimdi de bebeğin gelişimine göre sürekli doğum tarihi değişip duruyor.
Artık ne zaman doğurursam diyorum
Aramızda şubat sonunu gösteren bi sen vardın sende erken dogurursan 15 inden sonra dükkanı kapatır gideriz biz herhalde

Canım multivitaminlerin içinde ki omega3 seviyesi çok az. O yüzden doktorum bana ekstra alıp kullanmamı önerdi. Ocean 1200 mg lık balk yağını kullanıyorum
Canım hem multivitamini hem ekstra omega 3’ü kullansam fazla gelmez değil mi Bende alayım keşke en başından alıp içseydim

Aramızda şubat sonunu gösteren bi sen vardın sende erken dogurursan 15 inden sonra dükkanı kapatır gideriz biz herhalde
23. Haftasında gelmeye kalkmis bebenin anasına bunu söylüyorsun farkında mısın Şubat sonu kim biz kim artık

Canım hem multivitamini hem ekstra omega 3’ü kullansam fazla gelmez değil mi Bende alayım keşke en başından alıp içseydim
Ben de yeni içmeye basladım sayılır canım. Önemsemiyordum. Aradaki farkı görünce şaşırdm. Fazla geleceğini sanmıyorum düşük mg lı omega3 takviyesi alabilirsin. Bu arada benm kullandğm vitaminin içinde omega3 yok özellikle doktorm istemedi.

Canim icmiomusun omega ben onu ictikten sonra kızim toparlandi etkisi olduğunu kesinlikle düşünüyorum ki doktor doguma kadar kullan dedi
Ben emzirirken de kullanmak istiyorum bi Tek onu kullanabiliyorum zaten stok yaptim eve

Ay gerçekten mi ya cok ilginç bugün 3. Gün olacak sanci olması arada bi kac saat kesilip tekrar başlıyor hayırlısı bakalım

Canim omega 3 mus bunu ictikten sonra duzenli bebisin mide iyi oldu
Kuzenim bunu kullandi hamilelikte doğumdan sonrada öyle kullanmaya devam etti hiç saç dökülmesi olmadı diyordu canim bende kullanıyorum bunu ondan dedim doğumdan sonrada kullanacağım diye

Canım benimde detaylı ultrasonda genişleme çıkmıştı doktor erkek çocuklarda oluyor bu durum ama doğduktan sonra ilk muayenede doktoruna söylersin bide sünnet yaptırırsan çok çabuk toparlanır dedi
Sünnet hemen bende düşünüyorum ilk 4 ay içinde sagolun kızlar rahatlattiniz valla inşallah geçer bi arkadaşımın vardi oglunda hala gidiyorlar doktora 3.5 yaşında oğlu devam ediyor ondan korktum birazda ona da sormak istemiyorum üzmemek için bakalim atlatırız bizde insallah

Benimki kafası karın falan diye ek bilgi vermiyor bence daha iyi haftasıyla uyumlu diyor yetiyor çok bilmek de insanı strese sokuyor
Bpd kafa ac karın çevresi fl değerini de 7 ile çarpınca boyu çıkıyor canim kağıtta yazar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…