2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimki açma germe yapıyor değişik şekillerde sporcu olacağını düşünüyorum
Benimkide oyle poposunu bi kaldiriyor sol gobegimin tarafi kalkiyor gobegim yamuluyor resmenayagini da aag tarafta ama taa ayagimla gobegimin birlestigi yerde uzun olacak galiba

Ya benim bebis 35 lerde olmasi gerekirken 33lerde çıkınca ya nie oyle dedim pozisyonu asagida ondan dedi dert etme sıkıntı yok demisti ama kanalda falan dememisti
Benimki kafası karın falan diye ek bilgi vermiyor bence daha iyi haftasıyla uyumlu diyor yetiyor çok bilmek de insanı strese sokuyor

Benimki kafası karın falan diye ek bilgi vermiyor bence daha iyi haftasıyla uyumlu diyor yetiyor çok bilmek de insanı strese sokuyor
Bana soyluo kagitta da yazıyor canım ama doktor rahatlatiyor yani sıkıntı yo dio bende takmıyorum sikinti olsa zaten söylerler

Canim icmiomusun omega ben onu ictikten sonra kızim toparlandi etkisi olduğunu kesinlikle düşünüyorum ki doktor doguma kadar kullan dedi
Bana içinde OMEGA 3 olan multivitamin vermişti ama artık o kdr midem yanıyor ki son 1 ay hiç kullanmadım resmen. Direk baslicam OMEGA 3 yarın alıp

Şubat görünümlü Ocak anneleri haraket azlığı yaşayan varmı normal mi bu haftalarda.

Perşembe kontrol var beklesem mi gitsemmi bilemedim.

Şöyle soldaki gibi bir hamilelik yaşamadığım için sağdaki gibi bir lohusalıgımda olmayacağını düşünüyorum bu ablalar nasıl sadece karından kilo alıyor ya
Bana da karınları aşırı büyüyormuş gibi geliyor biz daha normaliz hele ikiz falan aşırı büyük resimler var inanasım gelmiyor

Şöyle soldaki gibi bir hamilelik yaşamadığım için sağdaki gibi bir lohusalıgımda olmayacağını düşünüyorum bu ablalar nasıl sadece karından kilo alıyor ya
Muhtemel lohusa halimiz

Eklentiler

• Screenshot_20220111-174637_Twitter.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…