- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Benimkide oyle poposunu bi kaldiriyor sol gobegimin tarafi kalkiyor gobegim yamuluyor resmenBenimki açma germe yapıyor değişik şekillerde sporcu olacağını düşünüyorum
Benimki kafası karın falan diye ek bilgi vermiyor bence daha iyi haftasıyla uyumlu diyor yetiyor çok bilmek de insanı strese sokuyorYa benim bebis 35 lerde olmasi gerekirken 33lerde çıkınca ya nie oyle dedim pozisyonu asagida ondan dedi dert etme sıkıntı yok demisti ama kanalda falan dememisti
MaşallahBenimkide oyle poposunu bi kaldiriyor sol gobegimin tarafi kalkiyor gobegim yamuluyor resmenayagini da aag tarafta ama taa ayagimla gobegimin birlestigi yerde uzun olacak galiba
Benmki kurbağa gibi duruyor. İki bacağını açıyor biri sağda biri solda hareket ettiğinde heryerim oynuyorBenimki açma germe yapıyor değişik şekillerde sporcu olacağını düşünüyorum
Bana soyluo kagitta da yazıyor canım ama doktor rahatlatiyor yani sıkıntı yo dio bende takmıyorum sikinti olsa zaten söylerlerBenimki kafası karın falan diye ek bilgi vermiyor bence daha iyi haftasıyla uyumlu diyor yetiyor çok bilmek de insanı strese sokuyor
38 içinde de kontrol yaparız 39 a gün veririm dedi canim. Şu an 36. Başı 38 karnı 34 müş38+0 da mi canim benim bebegin kafasida hep vucuduna gore 2 hafta önde.
Bana içinde OMEGA 3 olan multivitamin vermişti ama artık o kdr midem yanıyor ki son 1 ay hiç kullanmadım resmen. Direk baslicam OMEGA 3 yarın alıpCanim icmiomusun omega ben onu ictikten sonra kızim toparlandi etkisi olduğunu kesinlikle düşünüyorum ki doktor doguma kadar kullan dedi
Kullan canim beyin gelişimi için önemliBana içinde OMEGA 3 olan multivitamin vermişti ama artık o kdr midem yanıyor ki son 1 ay hiç kullanmadım resmen. Direk baslicam OMEGA 3 yarın alıp
Demin bir kişinin okudum benim de bugün biraz az yani gündüz 3-4 net hareketi hissettim ama sonra uyudu galibaŞubat görünümlü Ocak anneleri haraket azlığı yaşayan varmı normal mi bu haftalarda.
Benmki kurbağa gibi duruyor. İki bacağını açıyor biri sağda biri solda hareket ettiğinde heryerim oynuyor
Normal o zaman yani inşallah normaldir yaDemin bir kişinin okudum benim de bugün biraz az yani gündüz 3-4 net hareketi hissettim ama sonra uyudu galiba
Bana da karınları aşırı büyüyormuş gibi geliyor biz daha normaliz hele ikiz falan aşırı büyük resimler var inanasım gelmiyorŞöyle soldaki gibi bir hamilelik yaşamadığım için sağdaki gibi bir lohusalıgımda olmayacağını düşünüyorumbu ablalar nasıl sadece karından kilo alıyor ya
Muhtemel lohusa halimizŞöyle soldaki gibi bir hamilelik yaşamadığım için sağdaki gibi bir lohusalıgımda olmayacağını düşünüyorumbu ablalar nasıl sadece karından kilo alıyor ya
22 Şubat, bugün tam 34. Hafta oldu. Kaldı 6 haftaSenin tarih ne zaman gözükmüyor canim kayit et hesabindan gorelim
Olsun canim sen kaydet22 Şubat, bugün tam 34. Hafta oldu. Kaldı 6 haftakaydetmeyi ha yapacam ha yapacam unutuyorum. Hatirlatmisken yapıyım fazla anlamı da kalmadı artık ama olsun
Evet beklemedeyim, ama doguranlari duyunca çok heveslenjyorumOlsun canim sen kaydetsenin daha varmis ya sen bekleye dur
Bende çok aceleciyimdir ama oyalamaya çalışıyorum kendimiEvet beklemedeyim, ama doguranlari duyunca çok heveslenjyorumben aceleciyim de, oğlum halinden gayet memnun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?