- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
32 haftada 2800 dogdu. Kilosu fazla demisti banada. Suyumda çoktu. Ama şeker yoktu. Erken doğdu. Gununu beklese 4kiloyu gecerdi demisti ki ben onu zor dogurdumKızlar 35 haftalığız 3320 gram olmusuz kilomuz önden gidiyormuş ve suyu fazla ve şekerden süphelendi doktor kilosu fazla diye basına böylr bişey gelen oldu mu
Benimkide kollariyla yada ayagiyla kapatiyor devamli yüzünü bizde göremiozHem baş aşağı hem de kafasını arkaya doğru itiyormuş 15 dk uğraştı göstersin diye. Yan yattım sonra biraz karnıma bastırdık yok asla kafasını çevirmediçok merak ediyorum yüzünü
Tamam canım valla çok iyi olur.Ben gider alisam soylerim sana canim
Amaan bu erkeklerin hepsi aynıAyy bu hikayeyi bdv anlatsam beni boşaltırlar
14 şubat 2016 da oğlumu kucağıma aldım
Kocam doğumdan sonra dedi ki
Ya ben sana çiçek olacaktım ama bugün 14 şubat normalinden pahalıdır o yüzden almadım, başka zaman alırım
aradan koca aylar falan geçti de hatırlatınca almıştı
Kapitalist sistemin kölesi olmak istemiyormuş
Ben kafasını saymayacagiz kıyafet içine girecek olan diye düşünüyorum amabenim yenidoğanlar hep 50 cm , Allahtan 0 3 ay da aldım ama hastane çantasına yenidoğanlari koymuştum, bizede geçen hafta 50 cm dedi, çantaya 0 3 ay da mi koysam bilemedim
tamam bu oldu, anasın diyince bi güç kuvvet geldiAnasın
Anasın
Anasınn
O an geldimi rahatlıkla
Yaparsınnnnn
İyi ki var annelerbizimki bu kez tedbirli,
dedi sana robat süpürge alayım mı , evim küçük napim robotu her yeri düzgün süpüremeyecek
ne alayım , ya da kredi kartını sana vereyim sen seç al
iyi de kendi kartım zaten var alacak olsam alırdım
ben süpriz istiyorum, kendi uğraşsın istiyorum
beni alakadar etmez istediğin karttan istediğin şeyi al ama kendin düşünüp al taaaaam mı
çok isinirlenecek bi durum yok, boş ver sen onu
maske ile durmalarına gerek yok sıkı fıkı temastan kaçınsınlar yeter
ben ilk doğum yaptığımda kv hastaneye geldi bebekte yatıyordu annem boş bulunmuş
bebeği çok kucağa almayın, kaynanam demek öyle ha dedi intikamını annemden sert aldı
benimde annem 1 çay kaşığı zemzem içirdi , mercek büyüklüğünde okunmuş hurmayı damağına yapıştırdı :)
Benim bebegimde onde kilosu doktor sekerin nasil çıkmıştı dedi normal dedim suyumda iyi ama doktor kilosu önemli değil akciğer gelişimi önemli dediKızlar 35 haftalığız 3320 gram olmusuz kilomuz önden gidiyormuş ve suyu fazla ve şekerden süphelendi doktor kilosu fazla diye basına böylr bişey gelen oldu mu
inşallah öyledirBen kafasını saymayacagiz kıyafet içine girecek olan diye düşünüyorum ama
Öylede doğuracaz böyle de doğuracaz. Biz istesekte orda kalma şansları yok onunn içünn bi an önce gelsinler artıktamam bu oldu, anasın diyince bi güç kuvvet geldi
Canım sakin ol lütfen ya. Takma bosver. O da bebeğin sağlığını düşündüğünden patavatsızlık yapmıştır . Bi garpler bu kv ler zatenYani benim ablalarim cocuklarini sakinmiyo benden bi kere bile bu korona zamani, ben nasil derim yani kimse de cahil degil opsun koklasin bilmem ne ayriyetten benim evim kurallari ben koyarim nasil karisip yorum yapabilio ya aklim almio delircemm bildigin gibi degil soyledin hadi bi halt ettin sonra gorucez ne demek yani ne gormek istiyosun hasta mi olsun ne yaniii
Canim benimde kasintim basladi. Emzimlerime bakildi temiz cikti. Kirmizi kirmizi benekler cikiyor kanatıyorum artik. Cildiyeye gittim ptesi gebelige bagli dedi 2 tane krem 1 tane ilac verdi. İlaci cok mecbur kalmadikca icme dedi. Kremlerden birinin hicbir zarari yok istedigin kadar surebilirsin dedi diger kremde kortizon var ama cok hafif onuda gunde 2 kere sur dedi. Fayda etti kasinti baslayinca kesiyor. Ama doktorum safra asitime baktirmami istedi ona baktircam bakalim. Berbat birsey kasinmak uykudan uyandiriyorO kaşıntı olayı bende de oldu. Hatta kanatircasina kaşımıştım. Özellikle kol ve bacaklarımda. Doktor tahlil yaptı karaciğer enzimlerime bakmak için. Normal çıktı. Dermatologa gidebilirsin dedi. Gitmedim sonradan hafifledi baya. Dün gece yine kollarım bacaklarım kaşındı da tutmaya çalışıyorum artık kendimi. Ilaç kullanmak istemiyorum. Gebelikte olabiliyormuş. Doğumdan sonra geçiyormuş. Bisey kalmadı zaten doğuma. sabredecegiz artık.
Allah herkese akil fikir versin bize de sabirCanım sakin ol lütfen ya. Takma bosver. O da bebeğin sağlığını düşündüğünden patavatsızlık yapmıştır . Bi garpler bu kv ler zaten
Şekerde attımı annen canım?Benim oğlum doğdu annem bir damla su verdi kaynamış ılıtılmış su.sarılık olmaması için dedi .dr kesinlikle vermeyin filan dedi tabi ben annemi dinledim valla.ve maaşallah ne sarılık olduk ne bişi.ve benim oğlum ilk 10 gün meme emmedi mama yedi.
Mantikli mi bilemiyorum bu ama ben asıl bi tulum bi takimi yenidogan almışım dalginlikla 48 cm benim oğlan su an 51 cm nasıl giyecek hiç bilmiyorum çokta beğenerek almıştıminşallah öyledir
Bana cok yaklasiolar bende yaklastirmiyorum bisey olur diye esim hep sey der sen hamilesinya sana yaklasiyor kopekler icinde aynisini diyorKediler hamileleri hissediyorum, doğru mu bu, tecrübe ettiniz mi bir değişiklik meraktan soruyorumarkadaşımın iki kedisi var, biri hiç sevdirmez kendini yaklastigim an kaçardı, huysuz biraz. Geçen gün ilk defa yanına yaklasmama izin verdi hiç tepki vermedi, dedim acaba anladı mı
Ya bende benimki bi iniyor bi çıkıyor diyordum ama 3 4 gündür inik ve hala çıkmıyor midem çok belli bebekten ayri mesela kabanimda önceden yukarıdaydi sivrilik şimdi ceplerimin hizasına gelmiş göbeğimKızlar bugün aynanin karsisinda göbeğime baktim kiyafetimi kaldirip inanilmaz asaya inmiş 35. Haftada normalmi bu kdr inmesi. Arkadaslarimada gonderdim fotosunu 41+3 te benim böyle inmemisti diyor birtanesi. Cok yakin dogum fln dediler bi tedirgin oldum. Normal olcak senin bide diyolar nasil dogurcam normal onuda bilmiyorum. Stres bastı bana
benimki yinede zamanına kadar kalsın ordaÖylede doğuracaz böyle de doğuracaz. Biz istesekte orda kalma şansları yok onunn içünn bi an önce gelsinler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?