2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar 35 haftalığız 3320 gram olmusuz kilomuz önden gidiyormuş ve suyu fazla ve şekerden süphelendi doktor kilosu fazla diye basına böylr bişey gelen oldu mu
32 haftada 2800 dogdu. Kilosu fazla demisti banada. Suyumda çoktu. Ama şeker yoktu. Erken doğdu. Gununu beklese 4kiloyu gecerdi demisti ki ben onu zor dogurdum

Hem baş aşağı hem de kafasını arkaya doğru itiyormuş 15 dk uğraştı göstersin diye. Yan yattım sonra biraz karnıma bastırdık yok asla kafasını çevirmedi çok merak ediyorum yüzünü
Benimkide kollariyla yada ayagiyla kapatiyor devamli yüzünü bizde göremioz

Ben gider alisam soylerim sana canim
Tamam canım valla çok iyi olur.
Amaan bu erkeklerin hepsi aynı ben de bana niye çiçek yaptırmıyosun dedim doğumda yaptırırım dedi

benim yenidoğanlar hep 50 cm , Allahtan 0 3 ay da aldım ama hastane çantasına yenidoğanlari koymuştum, bizede geçen hafta 50 cm dedi, çantaya 0 3 ay da mi koysam bilemedim
Ben kafasını saymayacagiz kıyafet içine girecek olan diye düşünüyorum ama

İyi ki var anneler

Kızlar 35 haftalığız 3320 gram olmusuz kilomuz önden gidiyormuş ve suyu fazla ve şekerden süphelendi doktor kilosu fazla diye basına böylr bişey gelen oldu mu
Benim bebegimde onde kilosu doktor sekerin nasil çıkmıştı dedi normal dedim suyumda iyi ama doktor kilosu önemli değil akciğer gelişimi önemli dedi

Canım sakin ol lütfen ya. Takma bosver. O da bebeğin sağlığını düşündüğünden patavatsızlık yapmıştır . Bi garpler bu kv ler zaten

Canim benimde kasintim basladi. Emzimlerime bakildi temiz cikti. Kirmizi kirmizi benekler cikiyor kanatıyorum artik. Cildiyeye gittim ptesi gebelige bagli dedi 2 tane krem 1 tane ilac verdi. İlaci cok mecbur kalmadikca icme dedi. Kremlerden birinin hicbir zarari yok istedigin kadar surebilirsin dedi diger kremde kortizon var ama cok hafif onuda gunde 2 kere sur dedi. Fayda etti kasinti baslayinca kesiyor. Ama doktorum safra asitime baktirmami istedi ona baktircam bakalim. Berbat birsey kasinmak uykudan uyandiriyor

Şekerde attımı annen canım?
Yoksa sadece ılıtılmış su mu

hatırlarsanız;
ilk oğlumdan büyük bir valiz kıyafet kalmıştı (0 - 12 ay) ,
bizim evde yer yok diye köye göndermiştim ordaki ev cok büyük diye
ve kaynanam Güyaaaaaaa o valizi açmadan içine bakmadan valizimi mevsimlik işçilere hediye etmiş
hatta o bayanlardan biri bunlar ne bicim elbiseler hiç öğretmen cocugu gibi değil hepsi çok kötü demiş
kötü dediği kıyafetler Zara ve HM den,yarısı avrupadan ailemin getirdiği kıyafetler

ilk cok koymuştu cok ağladım, oğlumun hatırları gitti diye,
kv şimdi diyor ki bana valiz alın 19 ocakta ben avrupaya diğer oğluma tatile gideceğim
kocam da koşa koşa almaya gitti , gelde sinirlenmeeeeee

Bana cok yaklasiolar bende yaklastirmiyorum bisey olur diye esim hep sey der sen hamilesinya sana yaklasiyor kopekler icinde aynisini diyor

Kızlar bugün aynanin karsisinda göbeğime baktim kiyafetimi kaldirip inanilmaz asaya inmiş 35. Haftada normalmi bu kdr inmesi. Arkadaslarimada gonderdim fotosunu 41+3 te benim böyle inmemisti diyor birtanesi. Cok yakin dogum fln dediler bi tedirgin oldum. Normal olcak senin bide diyolar nasil dogurcam normal onuda bilmiyorum. Stres bastı bana

Ya bende benimki bi iniyor bi çıkıyor diyordum ama 3 4 gündür inik ve hala çıkmıyor midem çok belli bebekten ayri mesela kabanimda önceden yukarıdaydi sivrilik şimdi ceplerimin hizasına gelmiş göbeğim kanala girmemiş benimki ama çok aşağıda kafası iyice gömülmüş dedi doktor öyle biseydir seninkide yola çıkmışlar bence yolcular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…