2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
28 haftadan beri kafasi hep aşağıda riskim var. Demekki iyicene indi asaya salı günü randevumuz var bakalım. Progestan ve adalatı biraksam bir evi supursem ertesi gune gelir diyorum benim ufaklik

28 haftadan beri kafasi hep aşağıda riskim var. Demekki iyicene indi asaya salı günü randevumuz var bakalım. Progestan ve adalatı biraksam bir evi supursem ertesi gune gelir diyorum benim ufaklik
Bende hep öyle dedim kaç aydır ilk defa evimi temizledim bugün tirsmiyor değilim biraz acı var alt kisimda değişik agri yok ama benimkide çok erken aldı pozisyon ve hep aynıydı hic değiştirmedi kafası asagidaydi 7. Aydan beri her gittiğimde

Ben preeklamsiden suphe ettim bu kadarcik kasinma ile de acaba o yuzden endise etmek lazim mi diye dusundum
Doktorun tahlil falan yaptı ama dimi?
Yarin kontrolu olan varmi ? Bizim sezeryan günü belli olucak cok heyecanliyim
Benim kontrolüm var günümüz belli bizim 2 şubat hayırlı haberler alalım InsaAllah
Ya aynen. Uyurken uykudan uyandırıyor. Uyumaya çalışıyorsan da uyutmuyor. Bir gün ağladım artık sinirden. Uyuyamadım diye bende doktora safra kesesi ameliyatı olmuştum daha önce deyince enzimlere falan bakalım dedi. Çok şükür ki olumsuz birşey çıkmadı. Baya sıkıntılı bir durummuş enzimlerde sorun olması. Özellikle erken ve ölü doğum riski çok yüksek oluyormuş. Şükürler olsun enzimlerimiz normal. Zararsız krem kullanılabilir aslında. Benim zaman az kaldı zaten diye gitmedim. Bazı geceler çok kaşınıyor. Bazen de hiç kaşınmiyor. Ve hep gece oluyoor

Bosver giden kiyafet olsun onlar begenmeyenlerin vizyonsuzluguu ay gitsin nolur yaaa ellerinle ugurlaaa uzun kal anne doya doya ozlem gider de keske benimkide gitse bi yerlere ozellikle bugunden sonra Hepsi bi cinss

Senin 20 gun kalmis ztn maşaallah heran gelebilir

Kesinlikle uyutmuyor. Benim artik gunduzleride kasinmaya baslayinca dayanamadim gittim canim berbat bisey ya. Umarim gecer en kisa zamanda.

Mantikli mi bilemiyorum bu ama ben asıl bi tulum bi takimi yenidogan almışım dalginlikla 48 cm benim oğlan su an 51 cm nasıl giyecek hiç bilmiyorum çokta beğenerek almıştım
Kiyafetleri mezurayla ölçeceğim yarın , onlar 50 cm se sorun yok, 48 premature kıyafet mi acaba

Kesinlikle uyutmuyor. Benim artik gunduzleride kasinmaya baslayinca dayanamadim gittim canim berbat bisey ya. Umarim gecer en kisa zamanda.
Benim genelde geceleri oluyor. Sen iyi yapmışsın doktora gitmekle. Şimdilik kendimi alıkoyabiliyorum. InsaAllah geçer gider en kısa zamanda

Yirmi gunluk olduktan sonra ikisinede kaynatilmis sogutulmus su cay kasigiyla verdim. Arkadasin bebegi hic durmuyodu agliyodu devamli uc aylik olmus hic su vermemis su ver dedim doktor alti aylik olana kadar sütünden karsilar su ihtiyacini verme dedi dedi. Susuzluktan agliyo cocuk dedim. Sonra cay kasigiyla vermis vermis kanmamis cocuk. Cok vermeseydin dedim. Ondan sonra bida aglamamis. Gunluk verneye baslamisti. Suyun yeri ayri bence verilmeli kararinca

emilyinpariss kuzum nasılsınızz bebiş nasıl arada bilgilendir bizi de dualarimiz seninle
Kötüyüm..
hastanenin karşısında apart tuttuk eşimle burdan süt sağıp gönderiyorum hastaneye. Kızım 100 km uzakta yolumu gözlüyor. Oğlumda enfeksiyon çıktı birde midesinden pislik çıkmış sürekli dün 7 cc anne sütü vermişler sindirememiş bugün 5 cc ye düşürmüşler. Bi sindirse kendine gelecek yavrum ama ah ah.. doktorun öyle hataları var ki resmen yaktı bizi. Yazacak da söyleyecek de haykıracak da çok şeyim var ama ben bunu sadece ağlayarak dışarı atabiliyorum. Gözümde yaş hiç kurumadı. Allah evlatlarıma kavuştursun da sonunda çektiğim cefa önemli değil yeter ki sağ Salim kavuşayım onlara..

Canim benimm yaaa canim yaaaa Allah kaldiramicagin yuku vermez gecicek insallah gecicek kuzum benim ya insallah iki evladina da bir an evvel saglikla kavusursun biz butun hamilelerin duasi seninle bi bakmissin hersey geride kalmis Allahim yuzunuze gulsun insallah

Bende seni bebegi merak ediyordum. Pislik midesinde nasıl çıkmiski. Gunu dolunca olur diye biliyorum genelde kakalarini yapiyolar ya Allah korusun.
Tam kac haftalikken dogmustu. Bugunlerde gececek inan. Oglunda kizinda yaninda olacak. Cok sukur ikinizde kurtuldunuz. Bugunler gececek. Stres yapma uzulme sütün kesilmesin. Dualarimiz seninle

Canım peki suyu ne zamandan itibaren vermek gerekiyor ki

Canımmm geçecek rabbim evlatlarını sana bağışlasın tez zamanda. Doktorun ne gibi suçu vardı ki canım sürekli kontrollere gidiyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…