28 haftadan beri kafasi hep aşağıda riskim var. Demekki iyicene indi asayaYa bende benimki bi iniyor bi çıkıyor diyordum ama 3 4 gündür inik ve hala çıkmıyor midem çok belli bebekten ayri mesela kabanimda önceden yukarıdaydi sivrilik şimdi ceplerimin hizasına gelmiş göbeğimkanala girmemiş benimki ama çok aşağıda kafası iyice gömülmüş dedi doktor öyle biseydir seninkide yola çıkmışlar bence yolcular
Bende hep öyle dedim kaç aydır ilk defa evimi temizledim bugün tirsmiyor değilim biraz acı var alt kisimda değişik agri yok ama28 haftadan beri kafasi hep aşağıda riskim var. Demekki iyicene indi asayasalı günü randevumuz var bakalım. Progestan ve adalatı biraksam bir evi supursem ertesi gune gelir diyorum benim ufaklik
Doktorun tahlil falan yaptı ama dimi?Ben preeklamsiden suphe ettim bu kadarcik kasinma ile de acaba o yuzden endise etmek lazim mi diye dusundum
Benim kontrolüm varYarin kontrolu olan varmi ? Bizim sezeryan günü belli olucak cok heyecanliyim
Ya aynen. Uyurken uykudan uyandırıyor. Uyumaya çalışıyorsan da uyutmuyor. Bir gün ağladım artık sinirden. Uyuyamadım diyeCanim benimde kasintim basladi. Emzimlerime bakildi temiz cikti. Kirmizi kirmizi benekler cikiyor kanatıyorum artik. Cildiyeye gittim ptesi gebelige bagli dedi 2 tane krem 1 tane ilac verdi. İlaci cok mecbur kalmadikca icme dedi. Kremlerden birinin hicbir zarari yok istedigin kadar surebilirsin dedi diger kremde kortizon var ama cok hafif onuda gunde 2 kere sur dedi. Fayda etti kasinti baslayinca kesiyor. Ama doktorum safra asitime baktirmami istedi ona baktircam bakalim. Berbat birsey kasinmak uykudan uyandiriyor
Bosver giden kiyafet olsun onlar begenmeyenlerin vizyonsuzluguuhatırlarsanız;
ilk oğlumdan büyük bir valiz kıyafet kalmıştı (0 - 12 ay) ,
bizim evde yer yok diye köye göndermiştim ordaki ev cok büyük diye
ve kaynanam Güyaaaaaaa o valizi açmadan içine bakmadan valizimi mevsimlik işçilere hediye etmiş
hatta o bayanlardan biri bunlar ne bicim elbiseler hiç öğretmen cocugu gibi değil hepsi çok kötü demiş
kötü dediği kıyafetler Zara ve HM den,yarısı avrupadan ailemin getirdiği kıyafetler
ilk cok koymuştu cok ağladım, oğlumun hatırları gitti diye,
kv şimdi diyor ki bana valiz alın 19 ocakta ben avrupaya diğer oğluma tatile gideceğim
kocam da koşa koşa almaya gitti , gelde sinirlenmeeeeee
Ilk doğum sanirim baya gec bi tarih vermjs sezeryan icin.Benim kontrolüm vargünümüz belli bizim 2 şubat hayırlı haberler alalım InsaAllah
Senin 20 gun kalmis ztn maşaallah heran gelebilirBende hep öyle dedim kaç aydır ilk defa evimi temizledim bugün tirsmiyor değilim biraz acı var alt kisimda değişik agri yok amabenimkide çok erken aldı pozisyon ve hep aynıydı hic değiştirmedi kafası asagidaydi 7. Aydan beri her gittiğimde
Kesinlikle uyutmuyor. Benim artik gunduzleride kasinmaya baslayinca dayanamadim gittim canim berbat bisey ya. Umarim gecer en kisa zamanda.Doktorun tahlil falan yaptı ama dimi?
Benim kontrolüm vargünümüz belli bizim 2 şubat hayırlı haberler alalım InsaAllah
Ya aynen. Uyurken uykudan uyandırıyor. Uyumaya çalışıyorsan da uyutmuyor. Bir gün ağladım artık sinirden. Uyuyamadım diyebende doktora safra kesesi ameliyatı olmuştum daha önce deyince enzimlere falan bakalım dedi. Çok şükür ki olumsuz birşey çıkmadı. Baya sıkıntılı bir durummuş enzimlerde sorun olması. Özellikle erken ve ölü doğum riski çok yüksek oluyormuş. Şükürler olsun enzimlerimiz normal. Zararsız krem kullanılabilir aslında. Benim zaman az kaldı zaten diye gitmedim. Bazı geceler çok kaşınıyor. Bazen de hiç kaşınmiyor. Ve hep gece oluyoor
Kiyafetleri mezurayla ölçeceğim yarın , onlar 50 cm se sorun yok, 48 premature kıyafet mi acabaMantikli mi bilemiyorum bu ama ben asıl bi tulum bi takimi yenidogan almışım dalginlikla 48 cm benim oğlan su an 51 cm nasıl giyecek hiç bilmiyorum çokta beğenerek almıştım
Ciğer geliştirici iğne vuruldum ama sekerim fazla çıktı diyet yap dedi şekerli gıdalardan uzak dur dediBenim bebegimde onde kilosu doktor sekerin nasil çıkmıştı dedi normal dedim suyumda iyi ama doktor kilosu önemli değil akciğer gelişimi önemli dedi
ağrımaz mı? Ağırlıktan ağrıyormus canım, kalsiyum verdi bana o iyi geliyorKizlar sizinde sirtiniz agriyor mu sanki kurek kemiklerimi kaburgalarimi biri itiyor disa dogru geceleri yan yatmaktan mi oluyor buyudugu icin mi anlamiyorum
Ikıncı doğum canım. Bana da öyle geldi. 39. hafta bitmiş olacak. Bir yandan da daha iyi diyorum. Karnimda ne kadar durursa o kadar iyi diye düşünüyorum.Ilk doğum sanirim baya gec bi tarih vermjs sezeryan icin.
Benim genelde geceleri oluyor. Sen iyi yapmışsın doktora gitmekle. Şimdilik kendimi alıkoyabiliyorum. InsaAllah geçer gider en kısa zamandaKesinlikle uyutmuyor. Benim artik gunduzleride kasinmaya baslayinca dayanamadim gittim canim berbat bisey ya. Umarim gecer en kisa zamanda.
Yirmi gunluk olduktan sonra ikisinede kaynatilmis sogutulmus su cay kasigiyla verdim. Arkadasin bebegi hic durmuyodu agliyodu devamli uc aylik olmus hic su vermemis su ver dedim doktor alti aylik olana kadar sütünden karsilar su ihtiyacini verme dedi dedi. Susuzluktan agliyo cocuk dedim. Sonra cay kasigiyla vermis vermis kanmamis cocuk. Cok vermeseydin dedim. Ondan sonra bida aglamamis. Gunluk verneye baslamisti. Suyun yeri ayri bence verilmeli kararincaBenim oğlum doğdu annem bir damla su verdi kaynamış ılıtılmış su.sarılık olmaması için dedi .dr kesinlikle vermeyin filan dedi tabi ben annemi dinledim valla.ve maaşallah ne sarılık olduk ne bişi.ve benim oğlum ilk 10 gün meme emmedi mama yedi.
Kötüyüm..
Canim benimm yaaa canim yaaaa Allah kaldiramicagin yuku vermez gecicek insallah gecicek kuzum benim yaKötüyüm..
hastanenin karşısında apart tuttuk eşimle burdan süt sağıp gönderiyorum hastaneye. Kızım 100 km uzakta yolumu gözlüyor. Oğlumda enfeksiyon çıktı birde midesinden pislik çıkmış sürekli dün 7 cc anne sütü vermişler sindirememiş bugün 5 cc ye düşürmüşler. Bi sindirse kendine gelecek yavrum ama ah ah.. doktorun öyle hataları var ki resmen yaktı bizi. Yazacak da söyleyecek de haykıracak da çok şeyim var ama ben bunu sadece ağlayarak dışarı atabiliyorum. Gözümde yaş hiç kurumadı. Allah evlatlarıma kavuştursun da sonunda çektiğim cefa önemli değil yeter ki sağ Salim kavuşayım onlara..
Bende seni bebegi merak ediyordum. Pislik midesinde nasıl çıkmiski. Gunu dolunca olur diye biliyorum genelde kakalarini yapiyolar ya Allah korusun.Kötüyüm..
hastanenin karşısında apart tuttuk eşimle burdan süt sağıp gönderiyorum hastaneye. Kızım 100 km uzakta yolumu gözlüyor. Oğlumda enfeksiyon çıktı birde midesinden pislik çıkmış sürekli dün 7 cc anne sütü vermişler sindirememiş bugün 5 cc ye düşürmüşler. Bi sindirse kendine gelecek yavrum ama ah ah.. doktorun öyle hataları var ki resmen yaktı bizi. Yazacak da söyleyecek de haykıracak da çok şeyim var ama ben bunu sadece ağlayarak dışarı atabiliyorum. Gözümde yaş hiç kurumadı. Allah evlatlarıma kavuştursun da sonunda çektiğim cefa önemli değil yeter ki sağ Salim kavuşayım onlara..
Canım peki suyu ne zamandan itibaren vermek gerekiyor kiYirmi gunluk olduktan sonra ikisinede kaynatilmis sogutulmus su cay kasigiyla verdim. Arkadasin bebegi hic durmuyodu agliyodu devamli uc aylik olmus hic su vermemis su ver dedim doktor alti aylik olana kadar sütünden karsilar su ihtiyacini verme dedi dedi. Susuzluktan agliyo cocuk dedim. Sonra cay kasigiyla vermis vermis kanmamis cocuk. Cok vermeseydin dedim. Ondan sonra bida aglamamis. Gunluk verneye baslamisti. Suyun yeri ayri bence verilmeli kararinca
Canımmm geçecekKötüyüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?