2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
vardı öyle bi niyetimde, neyse dedim
şimdi diyorum ne olursa olsun şimdiden hazırla hediyeni
çiçekciye şimdiden sipariş mi verirsin
altın bilezik mi atakarsın,
yüksük mü alırsın karışmam
Boyle diyince aklima dusurdun: dogum hediyesi ne gelecek acaba :) ilk dogumumda cok sasirtmisti beni ne ara aldi parayi nasil ayatladi hic caktirmadan guzel bir set almisti. Simdi de kesin bir hazirlik yapmistir. Evlendikten sonra ben odun oldum. Hic bir hediye almiyorum adama. Gecen hafta bir kutu cikolata bir demet de cicek aldim dedim sana erken sevgililer gunu hediyesi, bu saatten sonra firsatim olmayabilir :)

Ayy dogurmadan krizle geldim yineee delirdim sinirden karnin sancio kizlar bana sakin ol diyin kv bana diyoki evde herkes maske takicak babasi dahil bebegi oyle sevcekler bilmem ne kusura bakmayin dedim ben anneme ablalarima boyle bisey diyemem cekirdek aile disinda kimseye vermem zaten dedim annenler icin demiyorum dio sonra cevirmeye calisio ya kim olcak sanki evde bu ne demek, babasi da takcak ne demek yani babasina nasil diyim ben maske tak ki zaten dinlemez babasi yani dedim ayy ne biliyim ise gitcekler ya ondan dio , gorcez bakalim dedi bana yaa ne istiyo korona mi olsun cocuk yani ne demek bu yaa delirdim sinirden karnim kasilioo resmen

Evde olmayıp disardan gelen kişiler maske taksa yeter. Mesela k.validem eşim ben evdeyiz doğuma kadar,k.validemi bugün getirdim artık çöl zorlanıyorum. Neyse bizim dışımızda halası,teyzesi filan gelirse maske takmalarini rica edeceğim.

Baba da maske takmaz artık abartmaya gerek yok

Yani benim ablalarim cocuklarini sakinmiyo benden bi kere bile bu korona zamani, ben nasil derim yani kimse de cahil degil opsun koklasin bilmem ne ayriyetten benim evim kurallari ben koyarim nasil karisip yorum yapabilio ya aklim almio delircemm bildigin gibi degil soyledin hadi bi halt ettin sonra gorucez ne demek yani ne gormek istiyosun hasta mi olsun ne yaniii

Canım sakin ol, bak bebekler gerçekten etkileniyor , geçen bende kv sinirlendim sancim çıktı , değmez, bebegin için sakin ol, he de geç

O kaşıntı olayı bende de oldu. Hatta kanatircasina kaşımıştım. Özellikle kol ve bacaklarımda. Doktor tahlil yaptı karaciğer enzimlerime bakmak için. Normal çıktı. Dermatologa gidebilirsin dedi. Gitmedim sonradan hafifledi baya. Dün gece yine kollarım bacaklarım kaşındı da tutmaya çalışıyorum artık kendimi. Ilaç kullanmak istemiyorum. Gebelikte olabiliyormuş. Doğumdan sonra geçiyormuş. Bisey kalmadı zaten doğuma. sabredecegiz artık.

Canım sakin ol, bak bebekler gerçekten etkileniyor , geçen bende kv sinirlendim sancim çıktı , değmez, bebegin için sakin ol, he de geç
Valla asiri gerildi karnim banyoya aticam kendimi bi masaj la anca acilcak gibi Allah herkesin kalbine gore versin dicek sozum yok

Kuzum yorum yapmak bana düşmez ama sen zaten konuyu açtığın için görüşümü paylaşayım. Babanın maske takması çok saçma kesinlikle fakat ben kendi öz babama aileme dahi ilk 40 gün maske taktıracağım. Omicron varyantı ciddiye alınmıyor. Bence bebeği güvende tutmak çok önemli, anne baba dışında herkesin öpüp koklamasına bence bir süre gerek yok... ama bu benim fikrim tamamen canım, kesinlikle benim fikrim doğrudur demiyorum. Yanlış anlama

Valla asiri gerildi karnim banyoya aticam kendimi bi masaj la anca acilcak gibi Allah herkesin kalbine gore versin dicek sozum yok
amin canım amin.. Dediğim gibi sen sinirini at kenara, Allah korusun bebegin etkilense kendine kızacaksın bu seferde, hiiç umursama şuan, orası senin evin o istediği kadar konussun sen istediğini yaparsın , bebeğini düşün

Yarin Allah nasip ederse 37+0 oluyoruz beni an itibariyle doğum korkusu sardı normal doğum yapmış tecrübeli anneler az ikna edin bizi, yaparsin edersin diyin,moralimiz düzelsin
Aslansın
Kaplansın
Yaparsınn
Caanımmm

Yok kuzum yanlis anlamam haklisin kendim korona yeni gecirdim zaten tehlikenin cok cok farkindayim ama ben gozgore gore cocgumu niye riske atiyimde cekirdek ailem bu benim ya soyledigi laf direk aileme gidio yani nasil sinirlenmiyim ben biz dusunemiyomuyuz da sen benim evimin icine karisiyosun bi de gorcez diyosun ben bu laflara takiliyorum kural koyamaz kimse annesi babasi var bu cocugun onun haddine degil bu boyle baslar yarin obur gun cocugunu nie oraya goturdun niye buraya goturdun hasta ettin bakamiyosun diye devam eder o yuzden herkes haddini bilsin kotu olursam da oluyim yani umrumda degil cevabimi veririm

Maşallah benim de bi kedi bebeğim var. Doğum yaklaştıkça kedim bi tuhaflaştı, ilgi istiyor resmen doğumdan sonra napıcaz bilmem inşallah stresten hasta olmaz, ondan korkuyorum

Kızlar arkadas önermişti takip edin sizde isterseniz
Birde yenidogan bebis banyo videosu yolladi öyle yıkıyormuş hic aglamadi dio onu da atiyorum
Ben sadece annemin videolarını izliyorum
Tecrübe çok önemli.elbette bilime inanıyorum ilk yardım videoları filan izliyorum ama yıkama emzirme yatırma kaldırma annem ne dediyse onu yaptım.bu bebeğimde de aynısını yapıcam.
Zaten ilerleyen zamanlarda bebeklerimizle aramızdaki özel bağ oluşuyor ve anne olarak ne yapman gerektiğini ister istemez biliyorsun

Zaten sen annesi olarak herkese gerekeni güzel bir şekilde söylersin ona ne oluyo ki.
Kendi tarafından biri gelse b…K söyler aklınca sana akıl veriyor.ben olsam bende deli olurdum

Ben preeklamsiden suphe ettim bu kadarcik kasinma ile de acaba o yuzden endise etmek lazim mi diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…