- 28 Eylül 2015
- 5.411
- 15.255
- 248
iyi demişsin bizimkilere önceden sipariş vermek lazım benim ki telefon aldı doğum hediyesi , doğum yaptığım gün de orkide al dedim
Boyle diyince aklima dusurdun: dogum hediyesi ne gelecek acaba :) ilk dogumumda cok sasirtmisti beni ne ara aldi parayi nasil ayatladi hic caktirmadan guzel bir set almisti. Simdi de kesin bir hazirlik yapmistir. Evlendikten sonra ben odun oldum. Hic bir hediye almiyorum adama. Gecen hafta bir kutu cikolata bir demet de cicek aldim dedim sana erken sevgililer gunu hediyesi, bu saatten sonra firsatim olmayabilir :)
Ayy dogurmadan krizle geldim yineee delirdim sinirden karnin sancio kizlar bana sakin ol diyinkv bana diyoki evde herkes maske takicak babasi dahil bebegi oyle sevcekler bilmem ne kusura bakmayin dedim ben anneme ablalarima boyle bisey diyemem cekirdek aile disinda kimseye vermem zaten dedim annenler icin demiyorum dio sonra cevirmeye calisio ya kim olcak sanki evde bu ne demek, babasi da takcak ne demek yani babasina nasil diyim ben maske tak ki zaten dinlemez babasi yani dedim ayy ne biliyim ise gitcekler ya ondan dio , gorcez bakalim dedi bana yaa ne istiyo korona mi olsun cocuk yani ne demek bu yaa delirdim sinirden karnim kasilioo resmen
Benim oğlum doğdu annem bir damla su verdi kaynamış ılıtılmış su.sarılık olmaması için dedi .dr kesinlikle vermeyin filan dedi tabi ben annemi dinledim valla.ve maaşallah ne sarılık olduk ne bişi.ve benim oğlum ilk 10 gün meme emmedi mama yedi.
Yuzunu gostermedi derken basi asagida oldugu icin mi yuzu gorunmuyor? Bana dun doktor basi asagida yuzunu goremeyiz dedi.Kontrolden geldim 2500 g 47 cm bebişko. Ama hiç yüzünü göstermedi 2 aydır yüzünü göremiyoruz yahu. 2 hafta sonra randevum nst ye o zaman girecekmişim. Heyecanlanıyoruum
İlk 40 gün biraz sakınmak lazım ama sen annesisin,en iyi korumayı sen sağlarsın zaten onun bisey demesine gerek yok ki. Sen sakin ol bebegini strese sokmaYani benim ablalarim cocuklarini sakinmiyo benden bi kere bile bu korona zamani, ben nasil derim yani kimse de cahil degil opsun koklasin bilmem ne ayriyetten benim evim kurallari ben koyarim nasil karisip yorum yapabilio ya aklim almio delircemm bildigin gibi degil soyledin hadi bi halt ettin sonra gorucez ne demek yani ne gormek istiyosun hasta mi olsun ne yaniii
Yani soyleme sekli vardir bunu anladin mi kizim dikkat ederiz ben cok korkuyorum maskeyle yaklasalaim bebege falan dese yemin ederim bisey demem haklisin anne dikkat ederiz derim ama bu direk herkes oyle yaklassin bilmem ne bana emir kipiyle konusuo ben nasil diyim anneme esime bebege oyle yaklas diye 7/24 bakicak kadin ayy bilmiyorum esime de bisey demicem ama cok sinirim bozulduZaten sen annesi olarak herkese gerekeni güzel bir şekilde söylersin ona ne oluyo ki.
Kendi tarafından biri gelse b…K söyler aklınca sana akıl veriyor.ben olsam bende deli olurdum
Canım başını kanala mi sokmuş ? Benim başı asagidayken yüzünü görüyorduk,en son başını kanala sokmuş ve sırtı yukarda olcak şekilde sokmuş o yüzden göremeyiz yüzünü dediYuzunu gostermedi derken basi asagida oldugu icin mi yuzu gorunmuyor? Bana dun doktor basi asagida yuzunu goremeyiz dedi.
Yaa annem dese aynisini ona da kizardim ben noluyo yani cocukmuyuz biz kimse kimseye karisamaz yanii ve dedigim gibi uslup diye bisey var anne gibi sicak yaklassa tamam ama kural gibi soylerae alir cevabini oturur iste. Daha dogum zamani ve evin icinde kim bilir neler yasicam… Allah hepimize sabir versinbizimki bu kez tedbirli,
dedi sana robat süpürge alayım mı , evim küçük napim robotu her yeri düzgün süpüremeyecek
ne alayım , ya da kredi kartını sana vereyim sen seç al
iyi de kendi kartım zaten var alacak olsam alırdım
ben süpriz istiyorum, kendi uğraşsın istiyorum
beni alakadar etmez istediğin karttan istediğin şeyi al ama kendin düşünüp al taaaaam mı
çok isinirlenecek bi durum yok, boş ver sen onu
maske ile durmalarına gerek yok sıkı fıkı temastan kaçınsınlar yeter
ben ilk doğum yaptığımda kv hastaneye geldi bebekte yatıyordu annem boş bulunmuş
bebeği çok kucağa almayın, kaynanam demek öyle ha dedi intikamını annemden sert aldı
benimde annem 1 çay kaşığı zemzem içirdi , mercek büyüklüğünde okunmuş hurmayı damağına yapıştırdı :)
Insallah olucam yaa saolun kuzumİlk 40 gün biraz sakınmak lazım ama sen annesisin,en iyi korumayı sen sağlarsın zaten onun bisey demesine gerek yok ki. Sen sakin ol bebegini strese sokma
Maşallahbenim de bi kedi bebeğim var. Doğum yaklaştıkça kedim bi tuhaflaştı, ilgi istiyor resmen doğumdan sonra napıcaz bilmem inşallah stresten hasta olmaz, ondan korkuyorum
Bunu bende merak ediyorum. Bir tane 50 cm hastane çıkışı var diğerleri 56 cm Allah'tan.şuanda olmuş zaten 50 cm. Tulum olsa giyemez belki ama altli ustlu takımları giyerler.Bu arada yenidoğan kıyafetleri 50 cm yazıyor ya , bebek 51 cm olursa giyemiyor mu bunları
Maşallahbenim de bi kedi bebeğim var. Doğum yaklaştıkça kedim bi tuhaflaştı, ilgi istiyor resmen doğumdan sonra napıcaz bilmem inşallah stresten hasta olmaz, ondan korkuyorum
Allah ayırmasın
Benimki çok küsmeye başladı . Hep koşturmaca oynardık evin içinde , çubuklu ipleriyle falan da . Bir iki haftadır koşamıyorum , hep de yorgunum . Alışık değil bu halime , üzgün üzgün bakıyor karşıma geçip . Artık bebek de gelince 2 kat fazla ilgilenmek gerekicek kıskanmasın diye
Kediler hamileleri hissediyorum, doğru mu bu, tecrübe ettiniz mi bir değişiklik meraktan soruyorumarkadaşımın iki kedisi var, biri hiç sevdirmez kendini yaklastigim an kaçardı, huysuz biraz. Geçen gün ilk defa yanına yaklasmama izin verdi hiç tepki vermedi, dedim acaba anladı mı
benim yenidoğanlar hep 50 cm , Allahtan 0 3 ay da aldım ama hastane çantasına yenidoğanlari koymuştum, bizede geçen hafta 50 cm dedi, çantaya 0 3 ay da mi koysam bilemedimBunu bende merak ediyorum. Bir tane 50 cm hastane çıkışı var diğerleri 56 cm Allah'tan.şuanda olmuş zaten 50 cm. Tulum olsa giyemez belki ama altli ustlu takımları giyerler.
4 Şubata kadar bekleriz dedi benim doktordaCok şükür güzel alıyor kiloyu gibi görünüyor şimdilik.
Tarih belli oldu mu seninde? Ay az kaldı hayırlısı ile
Bizimde kedimiz var oda öyle hep ilgi istiyor en çokta benden istiyorMaşallahbenim de bi kedi bebeğim var. Doğum yaklaştıkça kedim bi tuhaflaştı, ilgi istiyor resmen doğumdan sonra napıcaz bilmem inşallah stresten hasta olmaz, ondan korkuyorum
Kızlar 35 haftalığız 3320 gram olmusuz kilomuz önden gidiyormuş ve suyu fazla ve şekerden süphelendi doktor kilosu fazla diye basına böylr bişey gelen oldu mu
Anlıyorlar canım ya bizimde kedimiz varda bu ara çok fazla ilgi istiyor ilgilenmeyşnce kızıp küsüyor hep benim kucağımda yatardı şimdi çok sığamıyor göbekten kızıyor göbeğime baya değişik hallere büründüKediler hamileleri hissediyorum, doğru mu bu, tecrübe ettiniz mi bir değişiklik meraktan soruyorumarkadaşımın iki kedisi var, biri hiç sevdirmez kendini yaklastigim an kaçardı, huysuz biraz. Geçen gün ilk defa yanına yaklasmama izin verdi hiç tepki vermedi, dedim acaba anladı mı
Anasıncık boyle olmadı, inşallah yapayim tabi ama aslan kaplan gibi hissedemedim şuan
Hem baş aşağı hem de kafasını arkaya doğru itiyormuş 15 dk uğraştı göstersin diye. Yan yattım sonra biraz karnıma bastırdık yok asla kafasını çevirmediYuzunu gostermedi derken basi asagida oldugu icin mi yuzu gorunmuyor? Bana dun doktor basi asagida yuzunu goremeyiz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?