2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
iyi demişsin bizimkilere önceden sipariş vermek lazım benim ki telefon aldı doğum hediyesi , doğum yaptığım gün de orkide al dedim

bizimki bu kez tedbirli,
dedi sana robat süpürge alayım mı , evim küçük napim robotu her yeri düzgün süpüremeyecek
ne alayım , ya da kredi kartını sana vereyim sen seç al
iyi de kendi kartım zaten var alacak olsam alırdım
ben süpriz istiyorum, kendi uğraşsın istiyorum
beni alakadar etmez istediğin karttan istediğin şeyi al ama kendin düşünüp al taaaaam mı

çok isinirlenecek bi durum yok, boş ver sen onu
maske ile durmalarına gerek yok sıkı fıkı temastan kaçınsınlar yeter

ben ilk doğum yaptığımda kv hastaneye geldi bebekte yatıyordu annem boş bulunmuş
bebeği çok kucağa almayın, kaynanam demek öyle ha dedi intikamını annemden sert aldı

benimde annem 1 çay kaşığı zemzem içirdi , mercek büyüklüğünde okunmuş hurmayı damağına yapıştırdı :)

Kontrolden geldim 2500 g 47 cm bebişko. Ama hiç yüzünü göstermedi 2 aydır yüzünü göremiyoruz yahu. 2 hafta sonra randevum nst ye o zaman girecekmişim. Heyecanlanıyoruum
Yuzunu gostermedi derken basi asagida oldugu icin mi yuzu gorunmuyor? Bana dun doktor basi asagida yuzunu goremeyiz dedi.

İlk 40 gün biraz sakınmak lazım ama sen annesisin,en iyi korumayı sen sağlarsın zaten onun bisey demesine gerek yok ki. Sen sakin ol bebegini strese sokma

Bu arada yenidoğan kıyafetleri 50 cm yazıyor ya , bebek 51 cm olursa giyemiyor mu bunları

Zaten sen annesi olarak herkese gerekeni güzel bir şekilde söylersin ona ne oluyo ki.
Kendi tarafından biri gelse b…K söyler aklınca sana akıl veriyor.ben olsam bende deli olurdum
Yani soyleme sekli vardir bunu anladin mi kizim dikkat ederiz ben cok korkuyorum maskeyle yaklasalaim bebege falan dese yemin ederim bisey demem haklisin anne dikkat ederiz derim ama bu direk herkes oyle yaklassin bilmem ne bana emir kipiyle konusuo ben nasil diyim anneme esime bebege oyle yaklas diye 7/24 bakicak kadin ayy bilmiyorum esime de bisey demicem ama cok sinirim bozuldu

Yuzunu gostermedi derken basi asagida oldugu icin mi yuzu gorunmuyor? Bana dun doktor basi asagida yuzunu goremeyiz dedi.
Canım başını kanala mi sokmuş ? Benim başı asagidayken yüzünü görüyorduk,en son başını kanala sokmuş ve sırtı yukarda olcak şekilde sokmuş o yüzden göremeyiz yüzünü dedi

Yaa annem dese aynisini ona da kizardim ben noluyo yani cocukmuyuz biz kimse kimseye karisamaz yanii ve dedigim gibi uslup diye bisey var anne gibi sicak yaklassa tamam ama kural gibi soylerae alir cevabini oturur iste. Daha dogum zamani ve evin icinde kim bilir neler yasicam… Allah hepimize sabir versin

Maşallah benim de bi kedi bebeğim var. Doğum yaklaştıkça kedim bi tuhaflaştı, ilgi istiyor resmen doğumdan sonra napıcaz bilmem inşallah stresten hasta olmaz, ondan korkuyorum

Allah ayırmasın

Benimki çok küsmeye başladı . Hep koşturmaca oynardık evin içinde , çubuklu ipleriyle falan da . Bir iki haftadır koşamıyorum , hep de yorgunum . Alışık değil bu halime , üzgün üzgün bakıyor karşıma geçip . Artık bebek de gelince 2 kat fazla ilgilenmek gerekicek kıskanmasın diye

Bu arada yenidoğan kıyafetleri 50 cm yazıyor ya , bebek 51 cm olursa giyemiyor mu bunları
Bunu bende merak ediyorum. Bir tane 50 cm hastane çıkışı var diğerleri 56 cm Allah'tan.şuanda olmuş zaten 50 cm. Tulum olsa giyemez belki ama altli ustlu takımları giyerler.

Maşallah benim de bi kedi bebeğim var. Doğum yaklaştıkça kedim bi tuhaflaştı, ilgi istiyor resmen doğumdan sonra napıcaz bilmem inşallah stresten hasta olmaz, ondan korkuyorum

Kediler hamileleri hissediyorum, doğru mu bu, tecrübe ettiniz mi bir değişiklik meraktan soruyorum arkadaşımın iki kedisi var, biri hiç sevdirmez kendini yaklastigim an kaçardı, huysuz biraz. Geçen gün ilk defa yanına yaklasmama izin verdi hiç tepki vermedi, dedim acaba anladı mı

Oğlum var 16 yaşında , annemle köyde kalıyor . O uzun bir süre yanıma yaklaşmadı ki aramız harikadır . Hep kucağımda dururdu . Sanki anladı ve sinir oldu gibi bu duruma

Kendi evimdeki daha küçük 10 aylık pek anlamıyor . Sadece hep göbeğimde otururdu şimdi göğsümde oturmak zorunda kaldığı için biraz kızıyor

Bunu bende merak ediyorum. Bir tane 50 cm hastane çıkışı var diğerleri 56 cm Allah'tan.şuanda olmuş zaten 50 cm. Tulum olsa giyemez belki ama altli ustlu takımları giyerler.
benim yenidoğanlar hep 50 cm , Allahtan 0 3 ay da aldım ama hastane çantasına yenidoğanlari koymuştum, bizede geçen hafta 50 cm dedi, çantaya 0 3 ay da mi koysam bilemedim

Bizimde kedimiz var oda öyle hep ilgi istiyor en çokta benden istiyor Bende doğum sonrasını çok düşünüyorum ya başka bi tanıdığımızın doğumdan sonra evin içine işemeye başlamıştı kedileri

Kızlar 35 haftalığız 3320 gram olmusuz kilomuz önden gidiyormuş ve suyu fazla ve şekerden süphelendi doktor kilosu fazla diye basına böylr bişey gelen oldu mu

benim oğlum 1 hafta önde gidiyordu ama bu kadar çok bi kilosu yoktu
gecen hafta 35 haftalıktı 2.600 gr ama bana da bebek 10 gün önde gidiyor şeker olabilir diyip
endokrine yolladı, şekerim sınırda çıktı, şimdi diyet yaptırtıyorda ben çok uyamıyorum

Anlıyorlar canım ya bizimde kedimiz varda bu ara çok fazla ilgi istiyor ilgilenmeyşnce kızıp küsüyor hep benim kucağımda yatardı şimdi çok sığamıyor göbekten kızıyor göbeğime baya değişik hallere büründü

Hem baş aşağı hem de kafasını arkaya doğru itiyormuş 15 dk uğraştı göstersin diye. Yan yattım sonra biraz karnıma bastırdık yok asla kafasını çevirmedi çok merak ediyorum yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…