Benimde cuma kontrolum var bakalim ne diyecek bana hiç ciğer geliştirici den söz etmedi yoksa soylerim kontrole gittiğimdeCiğer geliştirici iğne vuruldum ama sekerim fazla çıktı diyet yap dedi şekerli gıdalardan uzak dur dedi
Benimde var yarin kontrolumYarin kontrolu olan varmi ? Bizim sezeryan günü belli olucak cok heyecanliyim
Allah yardimcin olsun canim..Kötüyüm..
hastanenin karşısında apart tuttuk eşimle burdan süt sağıp gönderiyorum hastaneye. Kızım 100 km uzakta yolumu gözlüyor. Oğlumda enfeksiyon çıktı birde midesinden pislik çıkmış sürekli dün 7 cc anne sütü vermişler sindirememiş bugün 5 cc ye düşürmüşler. Bi sindirse kendine gelecek yavrum ama ah ah.. doktorun öyle hataları var ki resmen yaktı bizi. Yazacak da söyleyecek de haykıracak da çok şeyim var ama ben bunu sadece ağlayarak dışarı atabiliyorum. Gözümde yaş hiç kurumadı. Allah evlatlarıma kavuştursun da sonunda çektiğim cefa önemli değil yeter ki sağ Salim kavuşayım onlara..
Hadi hayirli haberler alalim.insallahBenimde var yarin kontrolum
Ben asıl şeyi merak ettim, o uça uça gidiyo da acaba yurt dışındaki gelin de seviniyor mudur kv geliyo diyeYa hiçte inanmıyorum onların böyle söylediğine
Sonuçta en ufak eşyaya ihtiyacı olan insan
Bizimkinin uydurması işte, güya bana bak zaten çok kötülerdi iyi ki verdim demeye getirecek.
Ayyy zaten istemiyorum başımda dursun. Bi faydası olmuyor bana, en azından strese girmem.
Evet ilki de sezaryendiO
Ilk dogumun sezeryan miydi cnm. Ben yarin 38+0 a gün isticem insallah erken olmaz.
Rabbim güç kuvvet sabır versin canım inşaallah. Güçlü ol inşaallah yavrunu alıp evinize kızının yanına gideceksiniz dualarımız sizinle. Rabbim bebise sifa versin.Kötüyüm..
hastanenin karşısında apart tuttuk eşimle burdan süt sağıp gönderiyorum hastaneye. Kızım 100 km uzakta yolumu gözlüyor. Oğlumda enfeksiyon çıktı birde midesinden pislik çıkmış sürekli dün 7 cc anne sütü vermişler sindirememiş bugün 5 cc ye düşürmüşler. Bi sindirse kendine gelecek yavrum ama ah ah.. doktorun öyle hataları var ki resmen yaktı bizi. Yazacak da söyleyecek de haykıracak da çok şeyim var ama ben bunu sadece ağlayarak dışarı atabiliyorum. Gözümde yaş hiç kurumadı. Allah evlatlarıma kavuştursun da sonunda çektiğim cefa önemli değil yeter ki sağ Salim kavuşayım onlara..
Cok sanslisin bence kiymetini bil basinda olmicak biz napalimYa hiçte inanmıyorum onların böyle söylediğine
Sonuçta en ufak eşyaya ihtiyacı olan insan
Bizimkinin uydurması işte, güya bana bak zaten çok kötülerdi iyi ki verdim demeye getirecek.
Ayyy zaten istemiyorum başımda dursun. Bi faydası olmuyor bana, en azından strese girmem.
Bu kadar kötü hissetmen normal. Lohusalık psikolojisi de var. Bol bol dinlen. Rabbim tez vakitte kavuşturacak. Iyi düşün canım benimKötüyüm..
benim yenidoganlarda 50 yazınca öyle sandimDeğil canım yenidogan 48 0 3 ay 52 cm oluyor sanirim
Hergun kullanıyorum bende kan sulandiriciyi diş etlerim çok hassaslaşti normalde bu kadar hassas degildi bende iğneyi bağlıyorumKızlar meraba ben 32+3üm. 2 günde 1 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Artık vücudumdaki kan basıncının arttığını düşünüyorum. En ufak bi yerim kanadığında kan daha yoğun ve sıvı akıyo. Muz yerken dahi diş etlerim kanıyo. Doktorum diş doktoruna git dedi. Akşamüstü uyurken uyandım. Ağzımda acı bi tat vardı. Lavaboya tükürdğm şok oldum. Kırmızı bi salya ve içinde 2 tane kan pıhtısı vardı.Bariz bi şekilde netti yani. Zaten kansızlık problemim var. Sezeryan doğum yapıcam ve korkuyorum. Aranızda dişleriyle ilgili benzer bi sorun yaşayan var mı acaba?
Bende cok sıkıntı yaşıyorum cok acıyor dis etlerim, kopacak gibi oldu.. Ama doktorum doğum yapınca gecicek dedi.. Kan sulandırıcı bende kullanıyorumKızlar meraba ben 32+3üm. 2 günde 1 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Artık vücudumdaki kan basıncının arttığını düşünüyorum. En ufak bi yerim kanadığında kan daha yoğun ve sıvı akıyo. Muz yerken dahi diş etlerim kanıyo. Doktorum diş doktoruna git dedi. Akşamüstü uyurken uyandım. Ağzımda acı bi tat vardı. Lavaboya tükürdğm şok oldum. Kırmızı bi salya ve içinde 2 tane kan pıhtısı vardı.Bariz bi şekilde netti yani. Zaten kansızlık problemim var. Sezeryan doğum yapıcam ve korkuyorum. Aranızda dişleriyle ilgili benzer bi sorun yaşayan var mı acaba?
Şekerli suyu sancısı oldumu yapıyodu.sadece su verdik hergün ama 1 çay kaşığı kadarŞekerde attımı annen canım?
Yoksa sadece ılıtılmış su mu
Canım ben iğne değilde Coraspin kullanıyordum onu normalde 35 te bırakıyorlarmış , benimde dişlerim durduk yere kanıyordu diş taşi olabilir dişçiye git dedi, ben aşım yok diye korktum gitmedim, ilacı azalttı ama sonra gece uyurkende dişlerim ve burnum kanamaya başladı pintili değil de çok cıvık su gibi kandı öyle olunca 32 miydi 33 müydü biraktirdi ama iğne farklı olabilrKızlar meraba ben 32+3üm. 2 günde 1 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Artık vücudumdaki kan basıncının arttığını düşünüyorum. En ufak bi yerim kanadığında kan daha yoğun ve sıvı akıyo. Muz yerken dahi diş etlerim kanıyo. Doktorum diş doktoruna git dedi. Akşamüstü uyurken uyandım. Ağzımda acı bi tat vardı. Lavaboya tükürdğm şok oldum. Kırmızı bi salya ve içinde 2 tane kan pıhtısı vardı.Bariz bi şekilde netti yani. Zaten kansızlık problemim var. Sezeryan doğum yapıcam ve korkuyorum. Aranızda dişleriyle ilgili benzer bi sorun yaşayan var mı acaba?
Canım..dualarım sizinle..sağlıcakla kavuşun bi an önce inşallahKötüyüm..
Kesinlikle cnm.hele bide mama yiyirosa su çok önlenmeli ağzını temizliyor.yoksa pamukçuk oluyu bebişler.Yirmi gunluk olduktan sonra ikisinede kaynatilmis sogutulmus su cay kasigiyla verdim. Arkadasin bebegi hic durmuyodu agliyodu devamli uc aylik olmus hic su vermemis su ver dedim doktor alti aylik olana kadar sütünden karsilar su ihtiyacini verme dedi dedi. Susuzluktan agliyo cocuk dedim. Sonra cay kasigiyla vermis vermis kanmamis cocuk. Cok vermeseydin dedim. Ondan sonra bida aglamamis. Gunluk verneye baslamisti. Suyun yeri ayri bence verilmeli kararinca
Canım arada karbonatlı suyla gargara yap , dr demişti, iyi geliyorBende cok sıkıntı yaşıyorum cok acıyor dis etlerim, kopacak gibi oldu.. Ama doktorum doğum yapınca gecicek dedi.. Kan sulandırıcı bende kullanıyorum
Geçicek inşlh cnm.biran önce sağlıkla alacaksın oğlunu kucağına .çok zordur tahmin ediyorum.kollarında hayal ederken ayrı kalmak.ama sağlığına kavuşup tekrar yanında olcak böyle düşün pozitif düşün pozitif olsun.Kötüyüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?