- 4 Haziran 2021
- 958
- 2.469
- 28
Oglanlarda doguma gittigim gün inmisti. Bundada iki gun oluyo indi kesin doguruyom dedim ama dogurmadim. Karnim agriyo bugunde buyuk oglum ateslendi. Acile gitcez Ben zaten onlarin pesinde hastane yolunda pırt diye doguracam bigün.Kızlar bugün aynanin karsisinda göbeğime baktim kiyafetimi kaldirip inanilmaz asaya inmiş 35. Haftada normalmi bu kdr inmesi. Arkadaslarimada gonderdim fotosunu 41+3 te benim böyle inmemisti diyor birtanesi. Cok yakin dogum fln dediler bi tedirgin oldum. Normal olcak senin bide diyolar nasil dogurcam normal onuda bilmiyorum. Stres bastı bana
Zaten aşırı vermiyorsun. Gunde bir cay kasigi veriyorsun. Buyudukce ayarliyorsunKızlar su vermek hakkında şunu okumuştum hani zaten siz fazla vermiyorsunuzdur da fazla verilince vücudundaki su-tuz dengesini bozduğumuzdan bebekler şoka girebiliyorlarmış yani böbrek yetmezliği yoğunbakım ihtiyacı oluşabilir o kadar basit bir konu değil yani . Bir çay kaşığını geçmeyelim bence illa vereceksek.
İki hafta once banada vurdular. İkimci oglumdada vurmuslardi. Cok sukur kuveze alinmadan yarisi gun taburcu olduk erken dogmasina ragmenErken doğum riski olanlara genelde vuruluyor benim sancılarım fazlaydı her ihtimale karsı vurdurdu
Başı hariç 50 cm ise rahat olur bence. İlk 10 gün giyseler yenidogani yeter zatenbenim yenidoğanlar hep 50 cm , Allahtan 0 3 ay da aldım ama hastane çantasına yenidoğanlari koymuştum, bizede geçen hafta 50 cm dedi, çantaya 0 3 ay da mi koysam bilemedim
Oyy hadi inşallah, sağlıkla kavuşun4 Şubata kadar bekleriz dedi benim doktorda
Kuzum benim,en kısa zamanda iki evladına da kavusmani diliyorum yürekten. Bulunduğun durum hiç kolay değil ama çok yakında kavuşacaksınız çok üzüldüğün anlarda aklına bunu getirKötüyüm..
hastanenin karşısında apart tuttuk eşimle burdan süt sağıp gönderiyorum hastaneye. Kızım 100 km uzakta yolumu gözlüyor. Oğlumda enfeksiyon çıktı birde midesinden pislik çıkmış sürekli dün 7 cc anne sütü vermişler sindirememiş bugün 5 cc ye düşürmüşler. Bi sindirse kendine gelecek yavrum ama ah ah.. doktorun öyle hataları var ki resmen yaktı bizi. Yazacak da söyleyecek de haykıracak da çok şeyim var ama ben bunu sadece ağlayarak dışarı atabiliyorum. Gözümde yaş hiç kurumadı. Allah evlatlarıma kavuştursun da sonunda çektiğim cefa önemli değil yeter ki sağ Salim kavuşayım onlara..
Ah Tebessüm ❣ minik cimcime az sabır kuzumBen yine yatışlardayim kızlar. İnşallah yarın çıkarım
A canım keşke doğum o kadar kolay olsada anlamadan dogursakKızlar doguma 24 gun kaldi diyor beni bi stres sardi belirsizlik beni yoruyorne olacağım hala belli degil 22 ocagi bekler miyim bilmiyorum ya anlamazsam ya evde dogum yaparsam korkuları sarıyor beni bugün birde simdi bebek bakımıyla ilgili videolar falan izledikce kitap okudukca hicbir sey bilmiyormusum ben nasil bakıcam sıkıntı yasar miyim endisesi sardi bugun psikolojim hic normal degil iyi hissetmiyorim moralim bozuluo hep kotu şeyler aklima geliyor melonkoliye bagladim
Noldu canim sancin mi var yine yeni mj yattınBen yine yatışlardayim kızlar. İnşallah yarın çıkarım
Bikere evde dogurmazsin onu gec. İlk dogum gec basliyor. İllaki ya su ya nisan ya hafif bel agrisi yada baska bir belirtiyle kontrolde belli olur. İkinci ucuncu dogumlarda hemen geliyo bebek. Videoda cok izleme bence. Gunde gune tecrube ettikce annelik icgudusuyle kavrayacaksin herseyi. Öyleki o video ve kitaplardaki bile halt etmis bebegim icin en iyi olani benden iyimi bileceksiniz diyeceksin okuyup izledikceKızlar doguma 24 gun kaldi diyor beni bi stres sardi belirsizlik beni yoruyorne olacağım hala belli degil 22 ocagi bekler miyim bilmiyorum ya anlamazsam ya evde dogum yaparsam korkuları sarıyor beni bugün birde simdi bebek bakımıyla ilgili videolar falan izledikce kitap okudukca hicbir sey bilmiyormusum ben nasil bakıcam sıkıntı yasar miyim endisesi sardi bugun psikolojim hic normal degil iyi hissetmiyorim moralim bozuluo hep kotu şeyler aklima geliyor melonkoliye bagladim
Başı hariç 50 cm ise rahat olur bence. İlk 10 gün giyseler yenidogani yeter zaten
Oyy hadi inşallah, sağlıkla kavuşun
Kuzum benim,en kısa zamanda iki evladına da kavusmani diliyorum yürekten. Bulunduğun durum hiç kolay değil ama çok yakında kavuşacaksınız çok üzüldüğün anlarda aklına bunu getir
Ah Tebessüm ❣ minik cimcime az sabır kuzum
A canım keşke doğum o kadar kolay olsada anlamadan dogursakHiç merak etme sen,o sancilar geldiğinde acıdan aglaya ağlaya doktora kosucaz
Ayrıca pratik yaparak öğreneceksin bebegine bakmayı, inan bana sandığın kadar zor değil.
Sağol canım boylr böyle son haftayı görürsem artıkGeçmiş olsun canım. Olsun bak ne güzel önlem alınıyor. Böyle böyle büyüttün bebişi
Damarlar ince birde kan içerde çabuk pıhtılaşıyormus. O yüzden kolumu dondursem bile direkt serum duruyor. Sürekli aynı sekilde tuttuğum için kolum çok agriyo şuanHaha anasıni doguma hazırlıyor alışsın dogururken zorlanmasin dio bencecok mu acio canim damar yolu nie zorluyor
Bende her kızlar hemen doğacak diye endiselendiginde aynı şeyi demek istiyorum keşke o kadar kolay olsada doguverse diye ama bende ilkinde hapsirsam doğacak saniyordum o yüzden o düşünceyi yadirgamiyorum ama inşallah seninki çok çok kolay olur canım yinede anlamaman imkansız B BirmuhendisinruyasiBaşı hariç 50 cm ise rahat olur bence. İlk 10 gün giyseler yenidogani yeter zaten
Oyy hadi inşallah, sağlıkla kavuşun
Kuzum benim,en kısa zamanda iki evladına da kavusmani diliyorum yürekten. Bulunduğun durum hiç kolay değil ama çok yakında kavuşacaksınız çok üzüldüğün anlarda aklına bunu getir
Ah Tebessüm ❣ minik cimcime az sabır kuzum
A canım keşke doğum o kadar kolay olsada anlamadan dogursakHiç merak etme sen,o sancilar geldiğinde acıdan aglaya ağlaya doktora kosucaz
Ayrıca pratik yaparak öğreneceksin bebegine bakmayı, inan bana sandığın kadar zor değil.
Dimi keske kolay çıkabilseler dışarı. Şuanda hareketli mesela bu bile canımı öyle yakıyor ki , doğum sancsini düşünemiyorumBende her kızlar hemen doğacak diye endiselendiginde aynı şeyi demek istiyorum keşke o kadar kolay olsada doguverse diye ama bende ilkinde hapsirsam doğacak saniyordum o yüzden o düşünceyi yadirgamiyorum ama inşallah seninki çok çok kolay olur canım yinede anlamaman imkansız B Birmuhendisinruyasi
Bir doğsun totosunu isircam onunAh Tebessüm ❣ minik cimcime az sabır kuzum
Dünkü sancı geçmedi. Öğleden beri hastanedeyim canım.Noldu canim sancin mi var yine yeni mj yattın
Bende çok şiddetli sancı çekiyorum ama biliyorum ki yalancı dunki baya siralidi vakti ama çok hafifmis bugün baya ağrım var böyle böyle biri açılma olsa bi ise yarasa bu sancilar diyorum oda yokDimi keske kolay çıkabilseler dışarı. Şuanda hareketli mesela bu bile canımı öyle yakıyor ki , doğum sancsini düşünemiyorum
Bir doğsun totosunu isircam onun
Dünkü sancı geçmedi. Öğleden beri hastanedeyim canım.
Ay cok sevindim ama takvimde 34 olmuşsun kuzum 2 hafta kaldı rahatlamaya yaBir doğsun totosunu isircam onun
Dünkü sancı geçmedi. Öğleden beri hastanedeyim canım.
Ay bende bugün kesin dogurcam dedim,nst ye girdim ben kıvranıyorum sanciya bi baktım max 10 oluyor. Ay sinirim bozulduBende çok şiddetli sancı çekiyorum ama biliyorum ki yalancı dunki baya siralidi vakti ama çok hafifmis bugün baya ağrım var böyle böyle biri açılma olsa bi ise yarasa bu sancilar diyorum oda yok
Gercekten uyuz oluyorum ona ya bende de oluyor oAy bende bugün kesin dogurcam dedim,nst ye girdim ben kıvranıyorum sanciya bi baktım max 10 oluyor. Ay sinirim bozuldu
Gecmis olsun canim. Senin butun hazirliklar tamamdi dimi. 1 haftadir fln benim böyle ama daha gelmesin ufaklik evim temizlenmedi cantam hazir degil bi 10-15 guncuk daha kal kızım icerde diyorum :)Oglanlarda doguma gittigim gün inmisti. Bundada iki gun oluyo indi kesin doguruyom dedim ama dogurmadim. Karnim agriyo bugunde buyuk oglum ateslendi. Acile gitcez Ben zaten onlarin pesinde hastane yolunda pırt diye doguracam bigün.
Rabbim yardımcın olsun canım benimKötüyüm..
hastanenin karşısında apart tuttuk eşimle burdan süt sağıp gönderiyorum hastaneye. Kızım 100 km uzakta yolumu gözlüyor. Oğlumda enfeksiyon çıktı birde midesinden pislik çıkmış sürekli dün 7 cc anne sütü vermişler sindirememiş bugün 5 cc ye düşürmüşler. Bi sindirse kendine gelecek yavrum ama ah ah.. doktorun öyle hataları var ki resmen yaktı bizi. Yazacak da söyleyecek de haykıracak da çok şeyim var ama ben bunu sadece ağlayarak dışarı atabiliyorum. Gözümde yaş hiç kurumadı. Allah evlatlarıma kavuştursun da sonunda çektiğim cefa önemli değil yeter ki sağ Salim kavuşayım onlara..
Canim benim yaSağol canım boylr böyle son haftayı görürsem artık
Damarlar ince birde kan içerde çabuk pıhtılaşıyormus. O yüzden kolumu dondursem bile direkt serum duruyor. Sürekli aynı sekilde tuttuğum için kolum çok agriyo şuan
33+4 olduk canım ah bir geçse şu vakitAy cok sevindim ama takvimde 34 olmuşsun kuzum 2 hafta kaldı rahatlamaya ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?