2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oglanlarda doguma gittigim gün inmisti. Bundada iki gun oluyo indi kesin doguruyom dedim ama dogurmadim. Karnim agriyo bugunde buyuk oglum ateslendi. Acile gitcez Ben zaten onlarin pesinde hastane yolunda pırt diye doguracam bigün.

Zaten aşırı vermiyorsun. Gunde bir cay kasigi veriyorsun. Buyudukce ayarliyorsun

Erken doğum riski olanlara genelde vuruluyor benim sancılarım fazlaydı her ihtimale karsı vurdurdu
İki hafta once banada vurdular. İkimci oglumdada vurmuslardi. Cok sukur kuveze alinmadan yarisi gun taburcu olduk erken dogmasina ragmen

benim yenidoğanlar hep 50 cm , Allahtan 0 3 ay da aldım ama hastane çantasına yenidoğanlari koymuştum, bizede geçen hafta 50 cm dedi, çantaya 0 3 ay da mi koysam bilemedim
Başı hariç 50 cm ise rahat olur bence. İlk 10 gün giyseler yenidogani yeter zaten

4 Şubata kadar bekleriz dedi benim doktorda
Oyy hadi inşallah, sağlıkla kavuşun
Kuzum benim,en kısa zamanda iki evladına da kavusmani diliyorum yürekten. Bulunduğun durum hiç kolay değil ama çok yakında kavuşacaksınız çok üzüldüğün anlarda aklına bunu getir
Ben yine yatışlardayim kızlar. İnşallah yarın çıkarım
Ah Tebessüm ❣ minik cimcime az sabır kuzum
A canım keşke doğum o kadar kolay olsada anlamadan dogursak Hiç merak etme sen,o sancilar geldiğinde acıdan aglaya ağlaya doktora kosucaz

Ayrıca pratik yaparak öğreneceksin bebegine bakmayı, inan bana sandığın kadar zor değil.

Bikere evde dogurmazsin onu gec. İlk dogum gec basliyor. İllaki ya su ya nisan ya hafif bel agrisi yada baska bir belirtiyle kontrolde belli olur. İkinci ucuncu dogumlarda hemen geliyo bebek. Videoda cok izleme bence. Gunde gune tecrube ettikce annelik icgudusuyle kavrayacaksin herseyi. Öyleki o video ve kitaplardaki bile halt etmis bebegim icin en iyi olani benden iyimi bileceksiniz diyeceksin okuyup izledikce onemli olan dogurabilmek. Gerisi kendiliginden gelecek inan zaman su gibi nezaman buyudugunu bile anlamayacaksin

Geçmiş olsun canım. Olsun bak ne güzel önlem alınıyor. Böyle böyle büyüttün bebişi
Sağol canım boylr böyle son haftayı görürsem artık
Haha anasıni doguma hazırlıyor alışsın dogururken zorlanmasin dio bence cok mu acio canim damar yolu nie zorluyor
Damarlar ince birde kan içerde çabuk pıhtılaşıyormus. O yüzden kolumu dondursem bile direkt serum duruyor. Sürekli aynı sekilde tuttuğum için kolum çok agriyo şuan

Bende her kızlar hemen doğacak diye endiselendiginde aynı şeyi demek istiyorum keşke o kadar kolay olsada doguverse diye ama bende ilkinde hapsirsam doğacak saniyordum o yüzden o düşünceyi yadirgamiyorum ama inşallah seninki çok çok kolay olur canım yinede anlamaman imkansız B Birmuhendisinruyasi

Dimi keske kolay çıkabilseler dışarı. Şuanda hareketli mesela bu bile canımı öyle yakıyor ki , doğum sancsini düşünemiyorum

Dimi keske kolay çıkabilseler dışarı. Şuanda hareketli mesela bu bile canımı öyle yakıyor ki , doğum sancsini düşünemiyorum
Bende çok şiddetli sancı çekiyorum ama biliyorum ki yalancı dunki baya siralidi vakti ama çok hafifmis bugün baya ağrım var böyle böyle biri açılma olsa bi ise yarasa bu sancilar diyorum oda yok

Bir doğsun totosunu isircam onun

Dünkü sancı geçmedi. Öğleden beri hastanedeyim canım.
Ay cok sevindim ama takvimde 34 olmuşsun kuzum 2 hafta kaldı rahatlamaya ya

Bende çok şiddetli sancı çekiyorum ama biliyorum ki yalancı dunki baya siralidi vakti ama çok hafifmis bugün baya ağrım var böyle böyle biri açılma olsa bi ise yarasa bu sancilar diyorum oda yok
Ay bende bugün kesin dogurcam dedim,nst ye girdim ben kıvranıyorum sanciya bi baktım max 10 oluyor. Ay sinirim bozuldu

Oglanlarda doguma gittigim gün inmisti. Bundada iki gun oluyo indi kesin doguruyom dedim ama dogurmadim. Karnim agriyo bugunde buyuk oglum ateslendi. Acile gitcez Ben zaten onlarin pesinde hastane yolunda pırt diye doguracam bigün.
Gecmis olsun canim. Senin butun hazirliklar tamamdi dimi. 1 haftadir fln benim böyle ama daha gelmesin ufaklik evim temizlenmedi cantam hazir degil bi 10-15 guncuk daha kal kızım icerde diyorum :)

Rabbim yardımcın olsun canım benim

Canim benim ya minnak kızın annesinin kıymetini bilsin her zaman cok mücadele ettin onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…