Yapıyorum cnm doktorum da söyledi sağol önerin içinCanım arada karbonatlı suyla gargara yap , dr demişti, iyi geliyor
Benimde o kadar indi ki göbek deliğim yere bakıyor resmenKızlar bugün aynanin karsisinda göbeğime baktim kiyafetimi kaldirip inanilmaz asaya inmiş 35. Haftada normalmi bu kdr inmesi. Arkadaslarimada gonderdim fotosunu 41+3 te benim böyle inmemisti diyor birtanesi. Cok yakin dogum fln dediler bi tedirgin oldum. Normal olcak senin bide diyolar nasil dogurcam normal onuda bilmiyorum. Stres bastı bana
Cok sanslisin bence kiymetini bil basinda olmicak biz napalimtabi canim kilif bulmus vermesine de yani sacma verdim de cesur ol canimi yee ama yok kivirttirirlar illa ki Bosverrr yeri daha guzel seylerle dolsun insallah bu sefer ders olur sen saklarsin
Ben asıl şeyi merak ettim, o uça uça gidiyo da acaba yurt dışındaki gelin de seviniyor mudur kv geliyo diye
Simdi siz soyleyince bende farkettim.Benimde o kadar indi ki göbek deliğim yere bakıyor resmen
Ne oldu canimBen yine yatışlardayim kızlar. İnşallah yarın çıkarım
Canim gecmis olsun ins bebisin biran once iyileşecek ve yaninda olacak icini ferah tut desemde annesin sen en azından sakin kalmaya calis lutfen.acaba kızında mi sizle kalsa birbirinize destek olurdunuzKötüyüm..
hastanenin karşısında apart tuttuk eşimle burdan süt sağıp gönderiyorum hastaneye. Kızım 100 km uzakta yolumu gözlüyor. Oğlumda enfeksiyon çıktı birde midesinden pislik çıkmış sürekli dün 7 cc anne sütü vermişler sindirememiş bugün 5 cc ye düşürmüşler. Bi sindirse kendine gelecek yavrum ama ah ah.. doktorun öyle hataları var ki resmen yaktı bizi. Yazacak da söyleyecek de haykıracak da çok şeyim var ama ben bunu sadece ağlayarak dışarı atabiliyorum. Gözümde yaş hiç kurumadı. Allah evlatlarıma kavuştursun da sonunda çektiğim cefa önemli değil yeter ki sağ Salim kavuşayım onlara..
Kızlar su vermek hakkında şunu okumuştum hani zaten siz fazla vermiyorsunuzdur da fazla verilince vücudundaki su-tuz dengesini bozduğumuzdan bebekler şoka girebiliyorlarmış yani böbrek yetmezliği yoğunbakım ihtiyacı oluşabilir o kadar basit bir konu değil yani . Bir çay kaşığını geçmeyelim bence illa vereceksek.Kesinlikle cnm.hele bide mama yiyirosa su çok önlenmeli ağzını temizliyor.yoksa pamukçuk oluyu bebişler.
Zaten bizde bir biberon vermiyoruz bir damla veriyoruz o da bebişlere yetiyo.
Geçmiş olsun canım herşey bebeği sağlıkla gününde getirmek içinBen yine yatışlardayim kızlar. İnşallah yarın çıkarım
Gebito bu mesajına çok sevindim. İlk defa bu kadar mutlu yansıdı yazdıkların. Kzıın nasıl yılbaşında mı söylediniz merak ettimBen bugun dra gittim. Canim doktorum benim son ayimda kendine sonunda bir ultrson cihazi almis(yuh yani, 3 paralik bir sey almislar, goruntuyu tablete aktariyor, yani bunca saman neden alinmaz! Neyse konumuz bu degil) 1,5 haft sonra terme gidiyorsun artik o zamandan sonra olan dogum zamaninda sayilacak dedi. O zaman dank etti bana iyice sona geldigim.
Bebisin kafasi asagidaymis, sorun degil artik zamani geliyor zaten, dogum pozisyonuna girmis dedi. Benim bir numara da hep dogum pozisyonundaydi, bu da oyle :) ama 1 numara 39+5te dogduydu, bunu da erken beklemiyorum. Dedigim gibi benim totemim sevgililer gunu
bugun minnosuma bir iki parca esya da aldim, cok guzel bir gun gecirdim :) artik yavasca dogum moduna girmis hissediyordum, markete gittikce buzluga atmalik urun aliyorum. Bugun stok yaptim azicik, yarin da pirinc, bakliyat stogu yapacagim :)
5kilo seker aldim. Normalde yilda 2 kilo seker kullanan aileyiz :) gelsin lohusa serbeti dedim, cidden canim cok serbet cekmeye basladi
Canım hayırdır hastanede misinBen yine yatışlardayim kızlar. İnşallah yarın çıkarım
Sabah sancım hala gecmemisti canım doktor 1 serum verdi hafifletirse yollarım eve dedi. Bir işe yaramadı. Yatış verdi.Ne oldu canim
Evet can yine yenidenCanım hayırdır hastanede misin
Aynen öyle canım. Çok sağolGeçmiş olsun canım herşey bebeği sağlıkla gününde getirmek için
Gecmis olsun canim. Olsun daha iyi bence hastanede olman bir sıkıntıda hemen müdahale edilir. Bak benden once dogurma bozuşuruz soyle bebisine gününü beklesinSabah sancım hala gecmemisti canım doktor 1 serum verdi hafifletirse yollarım eve dedi. Bir işe yaramadı. Yatış verdi.
Anasına sancıları vere vere son gününe kadar duracak gibi geliyor bana artıkGecmis olsun canim. Olsun daha iyi bence hastanede olman bir sıkıntıda hemen müdahale edilir. Bak benden once dogurma bozuşuruz soyle bebisine gününü beklesin
Geçmiş olsun canım. Olsun bak ne güzel önlem alınıyor. Böyle böyle büyüttün bebişiEvet can yine yeniden
Haha anasıni doguma hazırlıyor alışsın dogururken zorlanmasin dio benceAnasına sancıları vere vere son gününe kadar duracak gibi geliyor bana artık.
Şu damar yolu olmasa ah ahh o beni zorluyor
Erken doğum riski olanlara genelde vuruluyor benim sancılarım fazlaydı her ihtimale karsı vurdurduBenimde cuma kontrolum var bakalim ne diyecek bana hiç ciğer geliştirici den söz etmedi yoksa soylerim kontrole gittiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?