2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benimde o kadar indi ki göbek deliğim yere bakıyor resmen

Kesinlikle

Ben asıl şeyi merak ettim, o uça uça gidiyo da acaba yurt dışındaki gelin de seviniyor mudur kv geliyo diye

O kaynım 34 yaşında ama bekar
23 yaşında ki kaynım ile gidecekler
Gelirken bi kaç içeriği temiz mama isterim dedim
Ben gittim maman kaldı dedi, küçük kaynım biz almayız ya siz parasını verirsiniz ya da anime söyleyin o alsın dedi

Canim gecmis olsun ins bebisin biran once iyileşecek ve yaninda olacak icini ferah tut desemde annesin sen en azından sakin kalmaya calis lutfen.acaba kızında mi sizle kalsa birbirinize destek olurdunuzaklin onda da kalmamis olurdu.

Kesinlikle cnm.hele bide mama yiyirosa su çok önlenmeli ağzını temizliyor.yoksa pamukçuk oluyu bebişler.
Zaten bizde bir biberon vermiyoruz bir damla veriyoruz o da bebişlere yetiyo.
Kızlar su vermek hakkında şunu okumuştum hani zaten siz fazla vermiyorsunuzdur da fazla verilince vücudundaki su-tuz dengesini bozduğumuzdan bebekler şoka girebiliyorlarmış yani böbrek yetmezliği yoğunbakım ihtiyacı oluşabilir o kadar basit bir konu değil yani . Bir çay kaşığını geçmeyelim bence illa vereceksek.

Gebito bu mesajına çok sevindim. İlk defa bu kadar mutlu yansıdı yazdıkların. Kzıın nasıl yılbaşında mı söylediniz merak ettim

Kızlar doguma 24 gun kaldi diyor beni bi stres sardi belirsizlik beni yoruyor ne olacağım hala belli degil 22 ocagi bekler miyim bilmiyorum ya anlamazsam ya evde dogum yaparsam korkuları sarıyor beni bugün birde simdi bebek bakımıyla ilgili videolar falan izledikce kitap okudukca hicbir sey bilmiyormusum ben nasil bakıcam sıkıntı yasar miyim endisesi sardi bugun psikolojim hic normal degil iyi hissetmiyorim moralim bozuluo hep kotu şeyler aklima geliyor melonkoliye bagladim

Sabah sancım hala gecmemisti canım doktor 1 serum verdi hafifletirse yollarım eve dedi. Bir işe yaramadı. Yatış verdi.
Gecmis olsun canim. Olsun daha iyi bence hastanede olman bir sıkıntıda hemen müdahale edilir. Bak benden once dogurma bozuşuruz soyle bebisine gününü beklesin

Gecmis olsun canim. Olsun daha iyi bence hastanede olman bir sıkıntıda hemen müdahale edilir. Bak benden once dogurma bozuşuruz soyle bebisine gününü beklesin
Anasına sancıları vere vere son gününe kadar duracak gibi geliyor bana artık .
Şu damar yolu olmasa ah ahh o beni zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…