2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok okumak da kötü canım akışına bırak gerçekten de anne olarak neyin doğru oldugunu hissedeceksin.
Az kalmasına gelince benim de sanırım 13 gün kaldı. Tam tarihe cuma karar vericez ama istediğim tarihe 13 gün var. Midem bulanıyor düşündükçe

Gecmis olsun canim. Senin butun hazirliklar tamamdi dimi. 1 haftadir fln benim böyle ama daha gelmesin ufaklik evim temizlenmedi cantam hazir degil bi 10-15 guncuk daha kal kızım icerde diyorum :)
Hah bu ben. daha kapı süsüm benim çantam hazır değil. Bekle kızım bekle diyip duruyorum haa bir de haftasonu hamile çekimim var. Yumurtayı kapıya dayandırdım

Hah bu ben. daha kapı süsüm benim çantam hazır değil. Bekle kızım bekle diyip duruyorum haa bir de haftasonu hamile çekimim var. Yumurtayı kapıya dayandırdım
Bende az once isimli çikolata siparisini verdim. Esim diyorki kapi süsünü ne zmn vermeyi düşünüyorsun onun birde yapilma zamanı var. İcime sinmedi secemedim hala bir kapı süsü ya cok zor begeniyorum elbise ayarlayabilseydim bende isterdim hamile cekimi ama onu bulup begenmem aylar alır galiba

18 yaşımda ameliyat olmak üzereyken ağlaya ağlaya hastaneden gitmek istemiş insanım. Kendim için bile bu kadar sabretmem
Ahh annelik ahh. Onca igne ilac hep onlar için. Sırf o ac kalmasın diye sabah kalkıp kendime kahvaltı hazırladığımda ve yedigimde hissettim en cok anne olacağımı. Hicbir güç bana o saatte yemek hazirlatip yediremezdi :)

Gecmis olsun canim. Senin butun hazirliklar tamamdi dimi. 1 haftadir fln benim böyle ama daha gelmesin ufaklik evim temizlenmedi cantam hazir degil bi 10-15 guncuk daha kal kızım icerde diyorum :)
Hazirliklarim herseyim 7ayliktan hazirladim canim. Beklesinler yeterki ama benim iki gundur ki agrilarim farkli yarin nstde ne cikacak bakalim. İnsaAllah beklerler. Saglikli dogsunlarda Allahin izniyle

Kapı süsü yaptırmayan bacılar benim kızımın daha adı bile yok
Kucuk Abisi okulda ogretmenine kardesime kapi süsü yapmak istiyorum demis oda yardimci olmus. Ucunun ismini yazip odalarinin kapisina astim. Benim icin en pahali kapi süsünden bile daha degerli. İsim icinde hic acele etme canim şunun şurasinda doguma ne kaldi

Böyle anlamlı şeyleri çok seviyorum bende ne güzel zaten biraz da o yüzden isim bulamadım istiyorum ki benim için anlamlı olsun ama nerdee bide herkes soruyor söyleyince de o ne baska bulamadın mı gibi yorumlar geliyor isim dısında herşeyi hazır kızımın sizler nasıl buldunuz ismini

Buyuk abisi koydu bende hic tereddut etmedim kırmadım. Ucunun bas harfleri kizimin adini cikariyor ECE NAZ

ahahah aynen öyle 1 haftadır elbise bakıyorum dolaptan aldım somunda. bir kere giyicem sonuçta diye. çikolata hanhisinden sipatiş verdin bir de ne kadar tuttu canım

bizim kızın adını ablası koydu bize söz hakkı bırakmadı. ama benim için çok degerli kızımın kardeşinin ismini koyması

ahahah aynen öyle 1 haftadır elbise bakıyorum dolaptan aldım somunda. bir kere giyicem sonuçta diye. çikolata hanhisinden sipatiş verdin bir de ne kadar tuttu canım
Canim ekliyorum fotosunu. İlk gördüğümde dedimki bu olacak baska bakmadim hic model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…