- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Çok okumak da kötü canım akışına bırak gerçekten de anne olarak neyin doğru oldugunu hissedeceksin.Kızlar doguma 24 gun kaldi diyor beni bi stres sardi belirsizlik beni yoruyorne olacağım hala belli degil 22 ocagi bekler miyim bilmiyorum ya anlamazsam ya evde dogum yaparsam korkuları sarıyor beni bugün birde simdi bebek bakımıyla ilgili videolar falan izledikce kitap okudukca hicbir sey bilmiyormusum ben nasil bakıcam sıkıntı yasar miyim endisesi sardi bugun psikolojim hic normal degil iyi hissetmiyorim moralim bozuluo hep kotu şeyler aklima geliyor melonkoliye bagladim
18 yaşımda ameliyat olmak üzereyken ağlaya ağlaya hastaneden gitmek istemiş insanım. Kendim için bile bu kadar sabretmemCanim benim yaminnak kızın annesinin kıymetini bilsin her zaman cok mücadele ettin onun için
Hah bu ben. daha kapı süsüm benim çantam hazır değil. Bekle kızım bekle diyip duruyorumGecmis olsun canim. Senin butun hazirliklar tamamdi dimi. 1 haftadir fln benim böyle ama daha gelmesin ufaklik evim temizlenmedi cantam hazir degil bi 10-15 guncuk daha kal kızım icerde diyorum :)
Bende az once isimli çikolata siparisini verdim. Esim diyorki kapi süsünü ne zmn vermeyi düşünüyorsun onun birde yapilma zamanı var. İcime sinmedi secemedim hala bir kapı süsü ya cok zor begeniyorumHah bu ben. daha kapı süsüm benim çantam hazır değil. Bekle kızım bekle diyip duruyorumhaa bir de haftasonu hamile çekimim var. Yumurtayı kapıya dayandırdım
Ahh annelik ahh. Onca igne ilac hep onlar için. Sırf o ac kalmasın diye sabah kalkıp kendime kahvaltı hazırladığımda ve yedigimde hissettim en cok anne olacağımı. Hicbir güç bana o saatte yemek hazirlatip yediremezdi :)18 yaşımda ameliyat olmak üzereyken ağlaya ağlaya hastaneden gitmek istemiş insanım. Kendim için bile bu kadar sabretmem
Hazirliklarim herseyim 7ayliktan hazirladim canim. Beklesinler yeterki ama benim iki gundur ki agrilarim farkli yarin nstde ne cikacak bakalim. İnsaAllah beklerler. Saglikli dogsunlarda Allahin izniyleGecmis olsun canim. Senin butun hazirliklar tamamdi dimi. 1 haftadir fln benim böyle ama daha gelmesin ufaklik evim temizlenmedi cantam hazir degil bi 10-15 guncuk daha kal kızım icerde diyorum :)
Kucuk Abisi okulda ogretmenine kardesime kapi süsü yapmak istiyorum demis oda yardimci olmus. Ucunun ismini yazip odalarinin kapisina astim. Benim icin en pahali kapi süsünden bile daha degerli. İsim icinde hic acele etme canim şunun şurasinda doguma ne kaldiKapı süsü yaptırmayan bacılar benim kızımın daha adı bile yok
En can alici noktam. Sanciyla gidiyorum cikmiyor sancisiz gidiyorum 100lerde cikiyor kıl oluyorum bu makineye çözemedimAy bende bugün kesin dogurcam dedim,nst ye girdim ben kıvranıyorum sanciya bi baktım max 10 oluyor. Ay sinirim bozuldu
Böyle anlamlı şeyleri çok seviyorum bende ne güzelKucuk Abisi okulda ogretmenine kardesime kapi süsü yapmak istiyorum demis oda yardimci olmus. Ucunun ismini yazip odalarinin kapisina astim. Benim icin en pahali kapi süsünden bile daha degerli. İsim icinde hic acele etme canim şunun şurasinda doguma ne kaldi
Buyuk abisi koydu bende hic tereddut etmedim kırmadım. Ucunun bas harfleri kizimin adini cikariyor ECE NAZBöyle anlamlı şeyleri çok seviyorum bende ne güzelzaten biraz da o yüzden isim bulamadım istiyorum ki benim için anlamlı olsun ama nerdee bide herkes soruyor söyleyince de o ne baska bulamadın mı gibi yorumlar geliyor isim dısında herşeyi hazır kızımın sizler nasıl buldunuz ismini
Yaa çok iyiymiş Ece Naz hanım vaktiyle doğup sağlıcakla büyüsünBuyuk abisi koydu bende hic tereddut etmedim kırmadım. Ucunun bas harfleri kizimin adini cikariyor ECE NAZ
ahahah aynen öyle 1 haftadır elbise bakıyorum dolaptan aldım somunda. bir kere giyicem sonuçta diye. çikolata hanhisinden sipatiş verdin bir de ne kadar tuttu canımBende az once isimli çikolata siparisini verdim. Esim diyorki kapi süsünü ne zmn vermeyi düşünüyorsun onun birde yapilma zamanı var. İcime sinmedi secemedim hala bir kapı süsü ya cok zor begeniyorumelbise ayarlayabilseydim bende isterdim hamile cekimi ama onu bulup begenmem aylar alır galiba
Dido nasılKapı süsü yaptırmayan bacılar benim kızımın daha adı bile yok
bizim kızın adını ablası koydu bize söz hakkı bırakmadı. ama benim için çok degerli kızımın kardeşinin ismini koymasıBöyle anlamlı şeyleri çok seviyorum bende ne güzelzaten biraz da o yüzden isim bulamadım istiyorum ki benim için anlamlı olsun ama nerdee bide herkes soruyor söyleyince de o ne baska bulamadın mı gibi yorumlar geliyor isim dısında herşeyi hazır kızımın sizler nasıl buldunuz ismini
Ve cocuk doğmaktan vazgeçer....Dido nasılİdo var ibo var dido niye olmasın ama di mi
Canim ekliyorum fotosunu. İlk gördüğümde dedimki bu olacak baska bakmadim hic modelahahah aynen öyle 1 haftadır elbise bakıyorum dolaptan aldım somunda. bir kere giyicem sonuçta diye. çikolata hanhisinden sipatiş verdin bir de ne kadar tuttu canım
Çok tatlılar onlar için de büyük bir hatıra bence kardeşine isim koymakbizim kızın adını ablası koydu bize söz hakkı bırakmadı. ama benim için çok degerli kızımın kardeşinin ismini koyması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?