- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
ayy çok tatlı buu. yüzlü mü.Canim ekliyorum fotosunu. İlk gördüğümde dedimki bu olacak baska bakmadim hic modelEki Görüntüle 2987236
Daha önce söyledik :) Sanırım kasım gibi.Gebito bu mesajına çok sevindim. İlk defa bu kadar mutlu yansıdı yazdıkların. Kzıın nasıl yılbaşında mı söylediniz merak ettim
kesinlikle canım. sen de biran önce bulursun umarım içine sineniÇok tatlılar onlar için de büyük bir hatıra bence kardeşine isim koymak
ayy yerim onu yaa. çok sevindim böyle karşılamasına. bakalım bebek gelince geri verin bunu dicekler miDaha önce söyledik :) Sanırım kasım gibi.
Bebek için bebek arabası ve kızım için yeni oto koltuğu bakmak üzere bir bebek mağzasına gittik. Kızım orada bebek saç bantları görüp almak istedi. Yeni kuzeni olduğı için tamam dedik, onlara baktı seçti falan. Sonra dedi ki biz de bebek alalım :) o an orada söylesek diye düşündük ama tuttuk kendimizi. Ertesi gün kurabiye yapmak istiyordu. Ertesi gün hep birlikte güle oynaya kurabiye yaptık, kurabiyeler yerken dedik biz de senin gibi kız bebek istiyoruz, evimize kız bebek gelecek. Gözleri parladı yavrumun, nasıl sevindi :) şimdilik çok güzel kardeşi ile ilgili hayaller kuruyor, planlar yapıyor, karnıma şımarıklık yapıyor :)
48 li canim. Yeter ya hastaneye gelenlere vermek icin yaptirdim zaten o kdr bile gelen olmaz pandemi zamani gelmesinlerde zatenayy çok tatlı buu. yüzlü mü.
Bu arada adım Didem yakın çevrem bana Dido derDido nasılİdo var ibo var dido niye olmasın ama di mi
ayy yerim onu yaa. çok sevindim böyle karşılamasına. bakalım bebek gelince geri verin bunu dicekler mi
Yuh ama artık, bunlar insana tam bi sınavmış valla kuzum ya, ben de dedim heralde o gelinle çok iyi anlaşıyo meğer gelin melin yok diye koşa koşa gidiyormuşKesinlikle
O kaynım 34 yaşında ama bekar
23 yaşında ki kaynım ile gidecekler
Gelirken bi kaç içeriği temiz mama isterim dedim
Ben gittim maman kaldı dedi, küçük kaynım biz almayız ya siz parasını verirsiniz ya da anime söyleyin o alsın dedi
Canım hastane odası için yaptırmak istiyorsan biran önce seç, çünkü on gün falan hazırlama süresi oluyor çoğunun öyle hemen yapıp göndermiyorlarBende az once isimli çikolata siparisini verdim. Esim diyorki kapi süsünü ne zmn vermeyi düşünüyorsun onun birde yapilma zamanı var. İcime sinmedi secemedim hala bir kapı süsü ya cok zor begeniyorumelbise ayarlayabilseydim bende isterdim hamile cekimi ama onu bulup begenmem aylar alır galiba
Biz 11 yıllık evliyiz, ilk evlendiğimizde hemen çocuk istiyorduk ama 11 sene sonra kısmet olduBöyle anlamlı şeyleri çok seviyorum bende ne güzelzaten biraz da o yüzden isim bulamadım istiyorum ki benim için anlamlı olsun ama nerdee bide herkes soruyor söyleyince de o ne baska bulamadın mı gibi yorumlar geliyor isim dısında herşeyi hazır kızımın sizler nasıl buldunuz ismini
Canımm hayırlısıyla sağ salim gelir inşallah bebişKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Umarım sanci kısmı dedigin gibi olmsz canimBaşı hariç 50 cm ise rahat olur bence. İlk 10 gün giyseler yenidogani yeter zaten
Oyy hadi inşallah, sağlıkla kavuşun
Kuzum benim,en kısa zamanda iki evladına da kavusmani diliyorum yürekten. Bulunduğun durum hiç kolay değil ama çok yakında kavuşacaksınız çok üzüldüğün anlarda aklına bunu getir
Ah Tebessüm ❣ minik cimcime az sabır kuzum
A canım keşke doğum o kadar kolay olsada anlamadan dogursakHiç merak etme sen,o sancilar geldiğinde acıdan aglaya ağlaya doktora kosucaz
Ayrıca pratik yaparak öğreneceksin bebegine bakmayı, inan bana sandığın kadar zor değil.
Umarim canim ilk cocuk olunca insan bilemiyorum endişeli oluyorBikere evde dogurmazsin onu gec. İlk dogum gec basliyor. İllaki ya su ya nisan ya hafif bel agrisi yada baska bir belirtiyle kontrolde belli olur. İkinci ucuncu dogumlarda hemen geliyo bebek. Videoda cok izleme bence. Gunde gune tecrube ettikce annelik icgudusuyle kavrayacaksin herseyi. Öyleki o video ve kitaplardaki bile halt etmis bebegim icin en iyi olani benden iyimi bileceksiniz diyeceksin okuyup izledikceonemli olan dogurabilmek. Gerisi kendiliginden gelecek inan zaman su gibi nezaman buyudugunu bile anlamayacaksin
Anladım canım cok gecmis olsun bu gunlerde geçecekSağol canım boylr böyle son haftayı görürsem artık
Damarlar ince birde kan içerde çabuk pıhtılaşıyormus. O yüzden kolumu dondursem bile direkt serum duruyor. Sürekli aynı sekilde tuttuğum için kolum çok agriyo şuan
Ben benimki kolay olacak diye kendimi kandırmaya devam edeyim biraz daha salaga yatayim en iyisiBende her kızlar hemen doğacak diye endiselendiginde aynı şeyi demek istiyorum keşke o kadar kolay olsada doguverse diye ama bende ilkinde hapsirsam doğacak saniyordum o yüzden o düşünceyi yadirgamiyorum ama inşallah seninki çok çok kolay olur canım yinede anlamaman imkansız B Birmuhendisinruyasi
Benim o da belli degil daha ve belirsizlik yıpratıyorÇok okumak da kötü canım akışına bırak gerçekten de anne olarak neyin doğru oldugunu hissedeceksin.
Az kalmasına gelince benim de sanırım 13 gün kaldı. Tam tarihe cuma karar vericez ama istediğim tarihe 13 gün var. Midem bulanıyor düşündükçe
Canım sen sabahta yazdığında çok heyecanlanmıştım şimdide çok heyecanlandım. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?