2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gebito bu mesajına çok sevindim. İlk defa bu kadar mutlu yansıdı yazdıkların. Kzıın nasıl yılbaşında mı söylediniz merak ettim
Daha önce söyledik :) Sanırım kasım gibi.

Bebek için bebek arabası ve kızım için yeni oto koltuğu bakmak üzere bir bebek mağzasına gittik. Kızım orada bebek saç bantları görüp almak istedi. Yeni kuzeni olduğı için tamam dedik, onlara baktı seçti falan. Sonra dedi ki biz de bebek alalım :) o an orada söylesek diye düşündük ama tuttuk kendimizi. Ertesi gün kurabiye yapmak istiyordu. Ertesi gün hep birlikte güle oynaya kurabiye yaptık, kurabiyeler yerken dedik biz de senin gibi kız bebek istiyoruz, evimize kız bebek gelecek. Gözleri parladı yavrumun, nasıl sevindi :) şimdilik çok güzel kardeşi ile ilgili hayaller kuruyor, planlar yapıyor, karnıma şımarıklık yapıyor :)

ayy yerim onu yaa. çok sevindim böyle karşılamasına. bakalım bebek gelince geri verin bunu dicekler mi

ayy yerim onu yaa. çok sevindim böyle karşılamasına. bakalım bebek gelince geri verin bunu dicekler mi

Hehe yok sanmıyorum :) dün eline 4,5kiloluk şeker paketini verdim dedim hadi bunu taşı kardeşin gibi babana götür :) antrenman yaptırıyorum çocuga :))

Yuh ama artık, bunlar insana tam bi sınavmış valla kuzum ya, ben de dedim heralde o gelinle çok iyi anlaşıyo meğer gelin melin yok diye koşa koşa gidiyormuş

Canım hastane odası için yaptırmak istiyorsan biran önce seç, çünkü on gün falan hazırlama süresi oluyor çoğunun öyle hemen yapıp göndermiyorlar
Biz 11 yıllık evliyiz, ilk evlendiğimizde hemen çocuk istiyorduk ama 11 sene sonra kısmet oldu taa o zaman kızımız olursa adı Beliz olsun demiştik, kız olacağını öğrenince çok kararsız kaldım, çok isim düşündüm emin olamadım ama ikimiz için de hiç bi isim Beliz'in önüne geçemedi, onu içten içe koymuşuz zaten, bizim isim verme hikayemiz böyle, umarım siz de biran önce en en içinize sinen isme karar verirsiniz canım

Umarım sanci kısmı dedigin gibi olmsz canim umarim dedigin gibi olur minicik olacak çünkü umarim yetebilirim

Umarim canim ilk cocuk olunca insan bilemiyorum endişeli oluyor

Anladım canım cok gecmis olsun bu gunlerde geçecek

Ben benimki kolay olacak diye kendimi kandırmaya devam edeyim biraz daha salaga yatayim en iyisi

Benim o da belli degil daha ve belirsizlik yıpratıyor

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Canım sen sabahta yazdığında çok heyecanlanmıştım şimdide çok heyecanlandım. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Ay bu saate kadar dön dön. Gaviscon Double Shot şurup içtim yok, 2 tane rennie tablet çiğnedim yok, soda iciyorum yok bugün midem resmen yangın yeri böyle bı şey olamaz mide yanmasından boğazım acıdı artık ben bı doguraydim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…