- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 29
Hayirli ugurlu olsun papatya, saglikla kucaginiza alin insallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Rennie duo şurup bana cok iyi geliyor sana etki etmiyor mu canımAy bu saate kadar dön dön. Gaviscon Double Shot şurup içtim yok, 2 tane rennie tablet çiğnedim yok, soda iciyorum yok bugün midem resmen yangın yeri böyle bı şey olamaz mide yanmasından boğazım acıdı artıkben bı doguraydim......
Haftan çok güzel sağlıkla gelsin bebiş insallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Canim hayırla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbim dualarim senin ve oğlusuna güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Günaydın cnm bende bu saatte kalktigim icin hep acikiyorum hemen tahin pekmez atiyorum ağzıma gözüm açılıyorKızlar günaydın. Ben 3 4 gündür surekli yiyorum bu normal mi ya aç uyanıyorum yiyorum yine açımşeker falan mi var ki ya yoksa artik bebisler büyüdü normal mi
Abisinin ismiyle uyumlu olsun,anlamı güzel olsun,duyunca işte bu diyeyim demiştim.Böyle anlamlı şeyleri çok seviyorum bende ne güzelzaten biraz da o yüzden isim bulamadım istiyorum ki benim için anlamlı olsun ama nerdee bide herkes soruyor söyleyince de o ne baska bulamadın mı gibi yorumlar geliyor isim dısında herşeyi hazır kızımın sizler nasıl buldunuz ismini
Canım nasılsın şimdi? Ah çok heyecanlandım Rabbim bir avazda kurtarsınKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Benim sancim yok ama doktor kilodan dolayi erken olabilir dediErken doğum riski olanlara genelde vuruluyor benim sancılarım fazlaydı her ihtimale karsı vurdurdu
Tam kilo olma vakitleri ya sanırım daha fazla besine ihtiyaç duyuyoruz o yüzdenKızlar günaydın. Ben 3 4 gündür surekli yiyorum bu normal mi ya aç uyanıyorum yiyorum yine açımşeker falan mi var ki ya yoksa artik bebisler büyüdü normal mi
Zaten el kadar bebeğe bir bardak su veren de ne bileyimKızlar su vermek hakkında şunu okumuştum hani zaten siz fazla vermiyorsunuzdur da fazla verilince vücudundaki su-tuz dengesini bozduğumuzdan bebekler şoka girebiliyorlarmış yani böbrek yetmezliği yoğunbakım ihtiyacı oluşabilir o kadar basit bir konu değil yani . Bir çay kaşığını geçmeyelim bence illa vereceksek.
Bide dün astrolog Dinçer i dinledim bu hafta yeme haftasıymışTam kilo olma vakitleri ya sanırım daha fazla besine ihtiyaç duyuyoruz o yüzden
Ben iki dilim ekmekle zeytin falan yiyorum üstüne muz falan bana misin demiyor yahuGünaydın cnm bende bu saatte kalktigim icin hep acikiyorum hemen tahin pekmez atiyorum ağzıma gözüm açılıyorgaliba bebisler iyice büyüdüğü için acıkma normal cnm
Ya ama benimki baska bir evre gibi iki insanin yiyecegi yemeği yemeye başladım ne guzel almiodum kilo valla 80 kiloda kalmistim. Hayir isij garibi sindirimdede sıkıntı yok şükür kabiz olsam yandim bu yemeyeTam kilo olma vakitleri ya sanırım daha fazla besine ihtiyaç duyuyoruz o yüzden
Demekki kan hacimleri az olduğundan çok vermedik diye düşünsek de etkileniyor . Yani çalışma yapıldıysa boşuna değildir dikkat etmek gerekir diye düşünüyorumZaten el kadar bebeğe bir bardak su veren de ne bileyim
Sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı haberlerni bekliyoruz canımKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Rabbim yardımcın olsun. Kolaylaştırsin insaAllah. Dualarımız seninle ❤Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Ay geliyor gelmekte olan hadi bakalım gündaşımin biri daha doguruyorduKızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Cok şaşırdım sen ki aramızda en sakin en dirayetli anneydin cesurdunUmarim canim ilk cocuk olunca insan bilemiyorum endişeli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?