2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Rennie duo şurup bana cok iyi geliyor sana etki etmiyor mu canım

Kızlar günaydın. Ben 3 4 gündür surekli yiyorum bu normal mi ya aç uyanıyorum yiyorum yine açımşeker falan mi var ki ya yoksa artik bebisler büyüdü normal mi

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Canim hayırla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbim dualarim senin ve oğlusuna güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Kızlar günaydın. Ben 3 4 gündür surekli yiyorum bu normal mi ya aç uyanıyorum yiyorum yine açımşeker falan mi var ki ya yoksa artik bebisler büyüdü normal mi
Günaydın cnm bende bu saatte kalktigim icin hep acikiyorum hemen tahin pekmez atiyorum ağzıma gözüm açılıyor galiba bebisler iyice büyüdüğü için acıkma normal cnm

Abisinin ismiyle uyumlu olsun,anlamı güzel olsun,duyunca işte bu diyeyim demiştim.
Oğlumun adı Ali efe,kızımın adı da Alina olacak...asil,soylu,dürüst ve adil demek. İsmi gibi biri olur inşallah
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. 3 gibi nişanım geldi ardından suyum geldi. Şuan hastaneye gidtpruz 10 dk da bir gelen sancılarım var nolur dua edn
Canım nasılsın şimdi? Ah çok heyecanlandım Rabbim bir avazda kurtarsın

Tam kilo olma vakitleri ya sanırım daha fazla besine ihtiyaç duyuyoruz o yüzden

Zaten el kadar bebeğe bir bardak su veren de ne bileyim

Bide dün astrolog Dinçer i dinledim bu hafta yeme haftasıymış acayip iştahlı olacakmışız genel olarak .bizle alakası yok cnm sen ye
Bende dün gece gece bir koca tabak makarna yedim ki hiç yaptığım birşey değil

Günaydın cnm bende bu saatte kalktigim icin hep acikiyorum hemen tahin pekmez atiyorum ağzıma gözüm açılıyor galiba bebisler iyice büyüdüğü için acıkma normal cnm
Ben iki dilim ekmekle zeytin falan yiyorum üstüne muz falan bana misin demiyor yahu şurup ictim mide surubuda bi nebze bastırdım valla doymuyorum.esime simdi cikarken gelirken nöbetten bana 20 tane kraker al acligimi bastırır belki dedim

Ya ama benimki baska bir evre gibi iki insanin yiyecegi yemeği yemeye başladım ne guzel almiodum kilo valla 80 kiloda kalmistim. Hayir isij garibi sindirimdede sıkıntı yok şükür kabiz olsam yandim bu yemeye

Zaten el kadar bebeğe bir bardak su veren de ne bileyim
Demekki kan hacimleri az olduğundan çok vermedik diye düşünsek de etkileniyor . Yani çalışma yapıldıysa boşuna değildir dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum

Ay geliyor gelmekte olan hadi bakalım gündaşımin biri daha doguruyordu inşallah çok kolay bi doğum olur bir avazda canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…