- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
benimkini de erken almak istiyo yaaa. vermeeemmmMaşallah kuzumbana da 39. Haftada alırız dedi önce 10 şubat demişti git gide zamanı uzatıyor
kötü habeer emzirirken yatamıyosunYa hic hatırlatmaben yuzustu yatmadan uyuyamayan insan hamile oldugumu ogrendigimden beri yatamiyorum ilk yapacağım şey
sağol canım iki ay olacak benim alınalı. şu an olsa allah biliyo alamazdık. isteyen herkese nasip olsun büyük rahatlıkGüle güle kullan cnm
Sen az almışsın cnm diyete hiç gerek yok benceben 96 ile hamile kaldım şu an 106 kiloyum
aldığım 9 kilo, dr bu çok sıkı diyet yapacaksın dedi
sağlıkocağında ki ebe, az almışsın harika böyle devam et dedi
Adiyla yaşasın uğur paşamMaşallah kuzumuğur olacak nasipse
Sağlıklı bir şekilde ne kadar kalsa o kadar iyibenimkini de erken almak istiyo yaaa. vermeeemmm
Amiiin kuzum inşallahAdiyla yaşasın uğur paşamçok güzelmis ismide
Maşallah benimde 27 ocak doğum tarihi sağlıkla kucağımiza aliriz insallah.Kızlar benimde sezeryan olucak nasip olursa doğumum. Bebiş iri olduğu için doktor 25 ocakta alalım dedi ben de tamam dedimkilosu 3470 çıktı. doktor kendini çok yorma her an doğurabilirsin dedi iyice kanala girmiş işin garibi ben hiç ağrı sancı hissetmiyorum sadece arada alt tarafa baskı yapıyor geçiyor
Valla her şey ateş pahası Allah yardımcımız olsunsağol canım iki ay olacak benim alınalı. şu an olsa allah biliyo alamazdık. isteyen herkese nasip olsun büyük rahatlık
Maşallah benimde 27 ocak doğum tarihi sağlıkla kucağımiza aliriz insallah.
Her markete gittiğimde kendimi soyulmuş gibi hissediyorum..Valla her şey ateş pahası Allah yardımcımız olsun
Maşallah bebise cnm alt tarafina baski hissetmiyormusun benim bebiste iri ama alt tarafta hep bir baski hissediyorumKızlar benimde sezeryan olucak nasip olursa doğumum. Bebiş iri olduğu için doktor 25 ocakta alalım dedi ben de tamam dedimkilosu 3470 çıktı. doktor kendini çok yorma her an doğurabilirsin dedi iyice kanala girmiş işin garibi ben hiç ağrı sancı hissetmiyorum sadece arada alt tarafa baskı yapıyor geçiyor
Kuzey olacak inşallah cnm ablalari ve babasi seçti isiminiAmiiin kuzum inşallahsiz ne koyacaksınız ismini
papatyacım allah bagışlasın oğluşunu. evinize ikiniz de saglıkla dönün inşallahKızlar hepinizin mesajını alıntılayamıyorum hepsini okudum çook sağolun Allah razı olsun çok duygulandım
Spinal anestezi ile çok rahat ettim öncelikle. Genelden cok cok iyiydi. Hiç acımadı his sıfır. Baş ağrımda yok şimdilik. Ameliyat sonrası ağrı beni mahfetti kızlar bi yandan rahimin kasılması diğer yandan dikişlerin ağrısı. Neyse ki bugün dha iyiyim kalkıyorum kendm yürüyebiliyorum. Sütüm az az geliyor. bugun taburcu edileceğiz o zman bakacaklarmıs bebişin sarılık tahliline. İnsallah sağ salim döneriz evimize
Maşallah bebise cnm alt tarafina baski hissetmiyormusun benim bebiste iri ama alt tarafta hep bir baski hissediyorum
Hayirla sağlıkla kucağına alirsin insllah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?