2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar hepinizin mesajını alıntılayamıyorum hepsini okudum çook sağolun Allah razı olsun çok duygulandım
Spinal anestezi ile çok rahat ettim öncelikle. Genelden cok cok iyiydi. Hiç acımadı his sıfır. Baş ağrımda yok şimdilik. Ameliyat sonrası ağrı beni mahfetti kızlar bi yandan rahimin kasılması diğer yandan dikişlerin ağrısı. Neyse ki bugün dha iyiyim kalkıyorum kendm yürüyebiliyorum. Sütüm az az geliyor. bugun taburcu edileceğiz o zman bakacaklarmıs bebişin sarılık tahliline. İnsallah sağ salim döneriz evimize

Kızlar cevaplar için herkese teşekkür ederim bebeğin ve annenin aşırı kilo alimi suyunda fazlalık yok ama bir dahaki geldiğinde açlık tokluk yaptır bakarım dedi sorduğumda doktor
Erdem hastanesinde doğum yapacak olan var mı benim gibi

Kızlar benimde sezeryan olucak nasip olursa doğumum. Bebiş iri olduğu için doktor 25 ocakta alalım dedi ben de tamam dedim kilosu 3470 çıktı. doktor kendini çok yorma her an doğurabilirsin dedi iyice kanala girmiş işin garibi ben hiç ağrı sancı hissetmiyorum sadece arada alt tarafa baskı yapıyor geçiyor

Maşallah benimde 27 ocak doğum tarihi sağlıkla kucağımiza aliriz insallah.

Maşallah bebise cnm alt tarafina baski hissetmiyormusun benim bebiste iri ama alt tarafta hep bir baski hissediyorum
Hayirla sağlıkla kucağına alirsin insllah cnm

papatyacım allah bagışlasın oğluşunu. evinize ikiniz de saglıkla dönün inşallah

Maşallah bebise cnm alt tarafina baski hissetmiyormusun benim bebiste iri ama alt tarafta hep bir baski hissediyorum
Hayirla sağlıkla kucağına alirsin insllah cnm

Sağol canım hepimiz inşallah Geceleri hissediyorum dinlenir pozisyonda ama geçiyor sonra canım sürekli hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…