Tamam canim sağol bende öyle yaparım o zamanEvet canım sabahları 75 mglık alıyorum geçen hafta ebe doğumdan sonra bebeği getirdiğinde tiroide de bakarız ona göre kullanmaya devam edersin ya da bırakırsın dedi canım.
Ne kadar zorlu bir sürecin sonunda ne güzel kavuştun evladına canım ya. Darısı sağlıkla bizim de başımıza inşallah. Transferlerimiz arasında iki haftalık bir süre vardı. Benim oğlum da seninki gibi dayanır da biraz daha büyüyüp öyle sağlıkla gelir inşallah. Çok duygulandım okurken. İnşallah bir an evvel sağlıcakla evinize kavuşursunuzKızlar hepinizin mesajını alıntılayamıyorum hepsini okudum çook sağolun Allah razı olsun çok duygulandım
Spinal anestezi ile çok rahat ettim öncelikle. Genelden cok cok iyiydi. Hiç acımadı his sıfır. Baş ağrımda yok şimdilik. Ameliyat sonrası ağrı beni mahfetti kızlar bi yandan rahimin kasılması diğer yandan dikişlerin ağrısı. Neyse ki bugün dha iyiyim kalkıyorum kendm yürüyebiliyorum. Sütüm az az geliyor. bugun taburcu edileceğiz o zman bakacaklarmıs bebişin sarılık tahliline. İnsallah sağ salim döneriz evimize
Haklısın canım o zman ben hemen dahiliyeye randevu alıp konuşayım bende değerler hep 2 ve 3 arasında çıkıyor 75 mg hap alıyorum doktor ne derse ona göre hareket edeyim o zamn teşekkür ederimBen de kullanıyorum, endokrin takibindeyim. İlacın dozunu kim ayarlıyorsa ona sorabilirsin. Benim bu hafta hafif yükseldi diye dozu artırdı. Doğuma kadar o şekilde devam et dedi. Doğumdan sonraki iki ay için farklı dozlar yazdı. İki ay dolunca tekrar çağırdı. Herkesin bünyesine ve değerlerine göre farklı şekilde ilerliyor. Bazısı doğumdan hemen sonra bakıyor
Benimki de 2,5'un üstüne çıkmamasına gayret ediyordu. 4-5 haftada bir tahlille kontrol etti hep dozu ona göre ayarladı. Bu sefer 2,5'un üstüne çıkınca biraz daha yükseltti işte dozu. Seninki de yüksek değilmiş. Sorun olacağını sanmıyorum da biz yine tedbirimizi almış olalım. Rica ederim, ne demekHaklısın canım o zman ben hemen dahiliyeye randevu alıp konuşayım bende değerler hep 2 ve 3 arasında çıkıyor 75 mg hap alıyorum doktor ne derse ona göre hareket edeyim o zamn teşekkür ederim
Canım merak ettik seni . Enfeksiyon kapmasına üzüldüm ama küvez ortamında hemen toparlanır merak etme , yakında emzirmeye başlarsınDoğumdan önce test yaptılar mı sana? Bana doktor yapmayınca idrar yolumdaki enfeksiyon bebeğime geçmiş 35+2 idi 36 oldu bugün ama küvezde. Enfeksiyonu temizliyorlar. Sürekli süt sağıp gönderiyorum apart tuttum hastanenin karşısında. Bebeğimi emzirmek istiyorum artıksağlıklı olmasına çok sevindim emme refleksi falan yerinde mi yada ne zaman çıkarırlar birşey dediler mi
Sağlıklı olun cnm da kalın hastanede.. Allahın izniyle sağlıkla kavusucaksin inşallah bebeğine..Pazartesiye kadar hastanedeyim
Mide problemleri yaşamaya başladım sabah kusacaktim.
Pazartesi günü tedavi kesilecek. Sonra ne olacak bilmiyorum. 34 haftalık oluyormuş
Bunlarda huy galiba telefondan takip yapmak ne guzel dünyaKizlar sağlik ocağından ebe aradi kac kilo aldin diye sordu bende 79 kiloyum dedim çok almışsın dedi biraz hamur isini azalt dedi o arda poğaça yiyecektim boğazımda kaldidoğuma ne kaldi sanki dedim icime versin o kilolarda diye kendimi avutuyorum
Esimde bana daha hamile kalmadan alalim dedi dedim ne gerek var cunku evi kendi süpürüyordu benim belim sıkıntılı dieBen eşime aylardır al bir robot süpürge diyorum. Erteledi erteledi şimdi iki katina çıktı. Alacaksın dedim. Ben sana söyledim sen oyalandin. Dün akşam da diyor ki, sen kurutma makinası da istiyordun önce onu mu alsak süpürgeyi sonra alayım diyor. Yok dedim ben robot istiyorum. Kurutma dursun onu sonra altamam dedi de pek inanasim gelmedi aylardır tamam diyor
İnşallahSağlıklı olun cnm da kalın hastanede.. Allahın izniyle sağlıkla kavusucaksin inşallah bebeğine..
Çok sevindim canımKızlar hepinizin mesajını alıntılayamıyorum hepsini okudum çook sağolun Allah razı olsun çok duygulandım
Spinal anestezi ile çok rahat ettim öncelikle. Genelden cok cok iyiydi. Hiç acımadı his sıfır. Baş ağrımda yok şimdilik. Ameliyat sonrası ağrı beni mahfetti kızlar bi yandan rahimin kasılması diğer yandan dikişlerin ağrısı. Neyse ki bugün dha iyiyim kalkıyorum kendm yürüyebiliyorum. Sütüm az az geliyor. bugun taburcu edileceğiz o zman bakacaklarmıs bebişin sarılık tahliline. İnsallah sağ salim döneriz evimize
İnşallah
Bak yine bir olumsuzluk haha olmaz bisey ben inaniyorumSonrada sütten memeler mahvoluyor ondan yatilmiyor bi surede ona alista
Yatarım yatar benimkiler saglamkötü habeer emzirirken yatamıyosun
canım üzme kendini, bebeğin de üzülmesin..sağlıklı olun da bi kaç gün kalın, hem kontrolde oluyosunuz bak, Allah korusun bi şey olsa hemen müdahale ederler,Allah ın izniyle geçecek hepsi, sağlıcakla kavuşacaksınızPazartesiye kadar hastanedeyim
Mide problemleri yaşamaya başladım sabah kusacaktim.
Pazartesi günü tedavi kesilecek. Sonra ne olacak bilmiyorum. 34 haftalık oluyormuş
Hadi gözün aydin canim darısı başımızaKızlar hepinizin mesajını alıntılayamıyorum hepsini okudum çook sağolun Allah razı olsun çok duygulandım
Suan ben heyecan yaptim senden bir gun onceyimKızlar benimde sezeryan olucak nasip olursa doğumum. Bebiş iri olduğu için doktor 25 ocakta alalım dedi ben de tamam dedimkilosu 3470 çıktı. doktor kendini çok yorma her an doğurabilirsin dedi iyice kanala girmiş işin garibi ben hiç ağrı sancı hissetmiyorum sadece arada alt tarafa baskı yapıyor geçiyor
Yine kasılmalarım oldu canımDoğum mu başladı canım niye hastanedesin ?
İnşallah.canım üzme kendini, bebeğin de üzülmesin..sağlıklı olun da bi kaç gün kalın, hem kontrolde oluyosunuz bak, Allah korusun bi şey olsa hemen müdahale ederler,Allah ın izniyle geçecek hepsi, sağlıcakla kavuşacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?