2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım sabahları 75 mglık alıyorum geçen hafta ebe doğumdan sonra bebeği getirdiğinde tiroide de bakarız ona göre kullanmaya devam edersin ya da bırakırsın dedi canım.
Tamam canim sağol bende öyle yaparım o zaman

Ne kadar zorlu bir sürecin sonunda ne güzel kavuştun evladına canım ya. Darısı sağlıkla bizim de başımıza inşallah. Transferlerimiz arasında iki haftalık bir süre vardı. Benim oğlum da seninki gibi dayanır da biraz daha büyüyüp öyle sağlıkla gelir inşallah. Çok duygulandım okurken. İnşallah bir an evvel sağlıcakla evinize kavuşursunuz

Haklısın canım o zman ben hemen dahiliyeye randevu alıp konuşayım bende değerler hep 2 ve 3 arasında çıkıyor 75 mg hap alıyorum doktor ne derse ona göre hareket edeyim o zamn teşekkür ederim

Haklısın canım o zman ben hemen dahiliyeye randevu alıp konuşayım bende değerler hep 2 ve 3 arasında çıkıyor 75 mg hap alıyorum doktor ne derse ona göre hareket edeyim o zamn teşekkür ederim
Benimki de 2,5'un üstüne çıkmamasına gayret ediyordu. 4-5 haftada bir tahlille kontrol etti hep dozu ona göre ayarladı. Bu sefer 2,5'un üstüne çıkınca biraz daha yükseltti işte dozu. Seninki de yüksek değilmiş. Sorun olacağını sanmıyorum da biz yine tedbirimizi almış olalım. Rica ederim, ne demek

Canım merak ettik seni . Enfeksiyon kapmasına üzüldüm ama küvez ortamında hemen toparlanır merak etme , yakında emzirmeye başlarsın Sütün nasıl, bol bol su iç artsın ve güzel düşün lütfen

Pazartesiye kadar hastanedeyim
Mide problemleri yaşamaya başladım sabah kusacaktim.
Pazartesi günü tedavi kesilecek. Sonra ne olacak bilmiyorum. 34 haftalık oluyormuş
Sağlıklı olun cnm da kalın hastanede.. Allahın izniyle sağlıkla kavusucaksin inşallah bebeğine..

Bunlarda huy galiba telefondan takip yapmak ne guzel dünya

Ballikko cnm cok sevindim güzel haberlerine, hadi bakalım sağlıkla evinize gidin inşallah

Esimde bana daha hamile kalmadan alalim dedi dedim ne gerek var cunku evi kendi süpürüyordu benim belim sıkıntılı diesimdi ben diyorum o yanaşmıyor

Çok sevindim canım Spinal olman iyi olmuş, genel anestezi iyi bir şey değil, tabii panik ve korku varsa genel anestezi bazıları için daha iyi. Ameliyat sonrası ilk kalkış zor, bana sonda takılmamıştı, pıhtı atması olmasın diye idrara kendim kalkmıştım ameliyattan 2-3 saat sonraydı sanırım. Hemşire ve eşim ellerimden tutup kaldırmıştı, tam wc’ye oturucam bana sakın yere bakma demişti hemşire başın döner dedi ben de aksi gibi bakmış bulundum inanılmaz bir baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yaşamıştım , diğer kızlar okursa diye yazdım bu ayrıntıyı sakın yere bakmayın İnşallah en yakın zamanda daha da iyi olursun ve evinize dönersiniz Sütünden mümkün olduğunca vermeye çalış, sarılık olmaz böylece

Pazartesiye kadar hastanedeyim
Mide problemleri yaşamaya başladım sabah kusacaktim.
Pazartesi günü tedavi kesilecek. Sonra ne olacak bilmiyorum. 34 haftalık oluyormuş
canım üzme kendini, bebeğin de üzülmesin..sağlıklı olun da bi kaç gün kalın, hem kontrolde oluyosunuz bak, Allah korusun bi şey olsa hemen müdahale ederler,Allah ın izniyle geçecek hepsi, sağlıcakla kavuşacaksınız

Hadi gözün aydin canim darısı başımıza

Suan ben heyecan yaptim senden bir gun onceyim bakalim haftaya cumartesi bana ne diyecek doktor bende tık yok çünkü

İnşallah.
Acaba doğum yapıp öyle mi çıkarım merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…