Bende de var aynı durum. Özellikle hangi bacağımın üzerine doğru yatıyorsam yukardan aşağı kadar ağrıyo pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Magnezyum eksikliği olabilir. Ben magnezyum da kullanıyorum eskiye göre daha iyi durumda kramplar ve ağrılar. Yine de tam geçti diyemem… son zamanlarda hiç bir şey fayda etmiyoSon zamanlarda bacaklarımda ağrı hissediyorum çok fazla. kilodan mı acaba biliyo musunuz kızlar. Toplam 11 kg aldım. Üst kısımlar ağrıyo daha çok
Benimde öyle ya, birde ondan önce hastane hatası yüzünden negatifim var. 1.5 senedir düzenli olarak vitamin vs kullanıyorum. Ama çok şükür yolun sonu göründü.Benimde oyle 10 aydır hamile gibiyim dondurulmuş embriyo transferydi. 2 ay önce başladım ilaclara
Benim yatarken değil de daha çok yürürken oluyo. Ben de magnezyum kullanıyorum canım hatta bugüne kadar hiç ağrım olmamıştı o yüzdenBende de var aynı durum. Özellikle hangi bacağımın üzerine doğru yatıyorsam yukardan aşağı kadar ağrıyo pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Magnezyum eksikliği olabilir. Ben magnezyum da kullanıyorum eskiye göre daha iyi durumda kramplar ve ağrılar. Yine de tam geçti diyemem… son zamanlarda hiç bir şey fayda etmiyo
Sertleşiyor sanırım. Daha dikkat edeceğim. Mesela bugun ultrasondaydım, bir anda bir sıkıştırdı, çekimi bıraktırdım, üstümü çıkardım, teknisyen ıslak havlu verdi. Bana gaz gibi geldi ama karnım da sertleşti o an.O sancı oldugunda karnın sertleşiyor mu canım böyle kaskatı?
Sertlesiyorsa sanci olabilir.
Rahat edecegin bir odaya geç biraz dinlen bakalım gerçekten gaz mi geliyor
Oh noo! İki gündür dr ve ultrasondayım, demediler doğum yakın görünüyor diye.İşte ben tam bunlari yaşarken ertesi gün doğum yaptım
Benim durumum birazz farklı idi..sık gebelikten dolayı dikişlerim açılacaktı... Ultrasonda her şey normaldi...ama artık dayanılmaz ağrım olmaya baslamistiSertleşiyor sanırım. Daha dikkat edeceğim. Mesela bugun ultrasondaydım, bir anda bir sıkıştırdı, çekimi bıraktırdım, üstümü çıkardım, teknisyen ıslak havlu verdi. Bana gaz gibi geldi ama karnım da sertleşti o an.
Oh noo! İki gündür dr ve ultrasondayım, demediler doğum yakın görünüyor diye.
Uzulmeeee sen cok guclu bir anne olursun eminimkiibaska yardima falan gelcek yok muu ?? Ay bi de ne dicem sen le dogum zamani olarak aramizda bes gun var benimki de belki erken tarih soyler bu gittigimizde, sen tam kacta doguruo oluosun (sordum mu kuzum hatirlamiyorum kusura bakma)
Bu tamamen kendini hazırlamak ile alakalı. Mesela ben önceki hamileliklermde kimse gelmeyecek, çekirdek aile olacağız diye istiyordum. Maalesef doğurmak kısmet olmadı ama insan isteyince, kendini hazırlayınca yapılmayacak şey değil. Çevremde ikizlere bile yardımsız bakan anne-baba var. Kendinizi yapabileceğinize inandırın, özgüvenli olun :)
Temizlik ve yemek konusunda birini tutabilirseniz çok iyi olur yalnızca. Ben mesela haftada 4gun ev yemeği servis eden bir yerle anlaşmayı planlamıştım.
Canım bak ben de aynı senin gibiydim. Sadece ağladığı zaman elim ayağıma karısıyor. Anneme o zaman ihtiyacım oluyor . O da gazını çıkaramadığım için. Geri kalan herseyi gerçekten hissediyorsun. En fazla 3 gün. Sonrası alışacaksın. Çiş kaka takibi yapacaksın emzirme saatlerini ayarlayacaksın. Geriye giydirme soyundurma banyosu kalıyor inan ki zor değil. Sevgini ver onunla konussağlığı iyi olsun da
Napim insanlar sezaryen konusunda o kadar korkuttu, normal doğumu göklere çıkarttı ki elimde değil korkmamakdoktor da çok kilo almasını önermedi, 36 haftalık 3300 çıktı bakalım çatı muayenesinde ne diyecek haftaya. Gerçi çatı muayenesi yapcam da demedi henüz. Kaçıncı haftada yapılıyor bilen var mı?
Sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum ve bugün acayip yukarı baskı yapıyor nefesss alamıyorumBuda baş ağrısı ve gerginlik olarak geri dönüyor.yalvarıyorum annem aşağı in diye
Allahin gucune gitmesin diyorum ama cok yoruldum kuzum ya en basindan beri tup bebek sureci yok igneler yok bilmem ne zor geldi yalan solemicem esim ikinciyi yapmazsin sen diohakkimizda en hayirlisi olsun insallah
Çok emek verdik ama değdi sonuna geldik nihayet, hadi son bi gayret dahaBenimde dondurulmus oncesinde ki opu falan mart tan beri doktordaydim gectigimiz seneondan oncesi cocugumuz olmasi imkansiz diye agliyoduk o ayri cok cok sukur diyorum yine de Allahin gucune gitmesin diyorum ya yinee sag saglim kucagimiza alalim zamaninda baska dilegim yok
Evet bende bu aralar bacaklarımın üst kısımlarında ağrı hissediyorum. En son 10 kilo almıştım sanırım ağırlıktan dolayi oluyor bencede.Son zamanlarda bacaklarımda ağrı hissediyorum çok fazla. kilodan mı acaba biliyo musunuz kızlar. Toplam 11 kg aldım. Üst kısımlar ağrıyo daha çok
Çok şükür ki ikincisi pozitif olmuş kuzum. Az kaldı bitti sayılır artık Allahin izniyle bedenimiz özgür olacak.Benimde öyle ya, birde ondan önce hastane hatası yüzünden negatifim var. 1.5 senedir düzenli olarak vitamin vs kullanıyorum. Ama çok şükür yolun sonu göründü.
Benim karnım çok sertleşiyor ama doktorum dedi ki belli bir düzende olursa, sertleşip normale döner tekrar sertleşirse ve bunlara sancı eşlik ederse gel. Her sertleşme sancı değil sanırım. Hatta hastanede yatarken bağladıkları nst'lerden birinde seri bir şekilde oldu o sertleşme. Ben panik oldum kesin doğuma alacaklar diye ama ilginçSertleşiyor sanırım. Daha dikkat edeceğim. Mesela bugun ultrasondaydım, bir anda bir sıkıştırdı, çekimi bıraktırdım, üstümü çıkardım, teknisyen ıslak havlu verdi. Bana gaz gibi geldi ama karnım da sertleşti o an.
Oh noo! İki gündür dr ve ultrasondayım, demediler doğum yakın görünüyor diye.
Benim annem de eeen başından beri "Normal olmaz. Direkt sezaryen olsun. Doğum çok zor" diyordu. Ben "Şansımı bir denerim, yapabilirsem normal doğum olsun isterim" diyordum. Olamıyormuş napalım kısmet. Sağlık olsun da...Benim annem de tam tersi başından beri yedi beynimi , boşver normali uğraşma hiç vücuduna yazık diye . Artık zamanında neler yaşadıysa kadın doğumlarında , bir panik halinde
Canim ben 22. Haftada orta kulak enfeksiyonu oldum ama inanılmaz bir acı ağrıydi. 5 gün antibiyotik kullandım. Alkol borik damla. Bu 5 günde de günde 3 felan parol. Buna rağmen ağlayarak geçti açıdan. KBB benim eşimde hamileyken kullandı bunları dedi :)) kadın dogumcuda madem enfeksiyon var mecbur kullanıcaksin devam eden enfeksiyon bebeğe de zararlı demişti.Doktorum aradı, ilaçları kullanabilirsin düşük doz vermiş dedi, şifa olur inşallah, bu kulakla doğuma hiç giresim yok
Kuzum sana maşallah ,ben mutfağa zor gidiyorken sen çalışıyorsun.Kızlar son 30 günden günaydın :) Bu sabah bulantı ile başladı ayıma girmişim hala neden bulanır anlamıyorum pert oldum sabah sabah işe zor geldimson dönemeçler sakinlikle hayırla kucağımıza alırız inşallah
Ah kuzum çalışmasam doğum sonrasına iznim çok az kalıyorKuzum sana maşallah ,ben mutfağa zor gidiyorken sen çalışıyorsun.
Normal şartlarda günlerimiz aynıymış. Ben yerimden kalkamıyorum, sen işe gidiyormuşsun o ayrı. O mide bulantısı dün gece beni bitirdi resmen kıvrandım ya. Allah kolaylık versinKızlar son 30 günden günaydın :) Bu sabah bulantı ile başladı ayıma girmişim hala neden bulanır anlamıyorum pert oldum sabah sabah işe zor geldimson dönemeçler sakinlikle hayırla kucağımıza alırız inşallah
İşe gelmezsem doğum sonrası iznim çok az olacak kuzum o yğzden birde sakin bir yer ama artık bende çok zorlanıyorum kızımda da izne ayrılıp 1 hafta sonra doğum yapmıştım Allah sağlık versin bir sorun olmasın geleyimNormal şartlarda günlerimiz aynıymış. Ben yerimden kalkamıyorum, sen işe gidiyormuşsun o ayrı. O mide bulantısı dün gece beni bitirdi resmen kıvrandım ya. Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?