2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Son zamanlarda bacaklarımda ağrı hissediyorum çok fazla. kilodan mı acaba biliyo musunuz kızlar. Toplam 11 kg aldım. Üst kısımlar ağrıyo daha çok
Bende de var aynı durum. Özellikle hangi bacağımın üzerine doğru yatıyorsam yukardan aşağı kadar ağrıyo pozisyon değiştirmek zorunda kalıyorum. Magnezyum eksikliği olabilir. Ben magnezyum da kullanıyorum eskiye göre daha iyi durumda kramplar ve ağrılar. Yine de tam geçti diyemem… son zamanlarda hiç bir şey fayda etmiyo

Benim yatarken değil de daha çok yürürken oluyo. Ben de magnezyum kullanıyorum canım hatta bugüne kadar hiç ağrım olmamıştı o yüzden

O sancı oldugunda karnın sertleşiyor mu canım böyle kaskatı?
Sertlesiyorsa sanci olabilir.
Rahat edecegin bir odaya geç biraz dinlen bakalım gerçekten gaz mi geliyor
Sertleşiyor sanırım. Daha dikkat edeceğim. Mesela bugun ultrasondaydım, bir anda bir sıkıştırdı, çekimi bıraktırdım, üstümü çıkardım, teknisyen ıslak havlu verdi. Bana gaz gibi geldi ama karnım da sertleşti o an.
İşte ben tam bunlari yaşarken ertesi gün doğum yaptım
Oh noo! İki gündür dr ve ultrasondayım, demediler doğum yakın görünüyor diye.

Benim durumum birazz farklı idi..sık gebelikten dolayı dikişlerim açılacaktı... Ultrasonda her şey normaldi...ama artık dayanılmaz ağrım olmaya baslamisti

Sanırım 9 aylık hamileliğim boyunca en acılı geceyi geçirdim, ve o da sadece kemik ağrısı
Sabaha kadar inledim resmen, zaten sağa sola dönemiyordum bunu her yaptığımda kemiğim kırılıyor gibi oldu,her dönüşümde bebek o tarafa culpp düşüyormuş gibi hissettim

Ayy inşallah teşekkür ederim

Ne yazık ki hep benim gibi tecrübesizler var etrafımda

Bana 8 şubat dedi doktorum doğum için .

Öyleyse panik yok , hepimiz harika bakıcaz bebeklerimize

Benim annem de tam tersi başından beri yedi beynimi , boşver normali uğraşma hiç vücuduna yazık diye . Artık zamanında neler yaşadıysa kadın doğumlarında , bir panik halinde

Sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum ve bugün acayip yukarı baskı yapıyor nefesss alamıyorum Buda baş ağrısı ve gerginlik olarak geri dönüyor.yalvarıyorum annem aşağı in diye

Burun tikanikligi degil de resmen burun kaybi sanki sanki hic boyle bi organ yoktu da ben kendime stres yapiyormusum gibi hava karardi mi hadi benim mesaim bitti diyo ertesi güne kadar yok.
Ne yaparsam yapayim acamiyorum, ağzim acik yatmak zorunda kaldim hayatimda ilk kez. Sinek minek kacmasa bari

Allahin gucune gitmesin diyorum ama cok yoruldum kuzum ya en basindan beri tup bebek sureci yok igneler yok bilmem ne zor geldi yalan solemicem esim ikinciyi yapmazsin sen dio hakkimizda en hayirlisi olsun insallah

Aman Allahim ayni ben.
İki gonal f +catlama+asilama.
1yumurta gelistirme toplama(toplama operasyonu sonrasi zor geldi bana)
1 ay da transfer, kanamalar,korkular.
Sonrasi da gebelik (asiri bulantili deresyonlu korkunc bi 5ay).
Yani ben de gercekten yoruldum.
Ama tecrubesiz oldugum icin dogum sonrasindan da korkuyorum.
Dün biraz yoga ve meditasyon yaptim, süreci kabullendim, zorlugu ve guzelligini kabullendim bir süreligine modum degişti.
En azindan dün geceki burun tikanikligini daha az dert ettim
Anne olcam derken yanlislikla terapist mi oldum ne

Çok emek verdik ama değdi sonuna geldik nihayet, hadi son bi gayret daha
Son zamanlarda bacaklarımda ağrı hissediyorum çok fazla. kilodan mı acaba biliyo musunuz kızlar. Toplam 11 kg aldım. Üst kısımlar ağrıyo daha çok
Evet bende bu aralar bacaklarımın üst kısımlarında ağrı hissediyorum. En son 10 kilo almıştım sanırım ağırlıktan dolayi oluyor bencede.
Benimde öyle ya, birde ondan önce hastane hatası yüzünden negatifim var. 1.5 senedir düzenli olarak vitamin vs kullanıyorum. Ama çok şükür yolun sonu göründü.
Çok şükür ki ikincisi pozitif olmuş kuzum. Az kaldı bitti sayılır artık Allahin izniyle bedenimiz özgür olacak.

Benim karnım çok sertleşiyor ama doktorum dedi ki belli bir düzende olursa, sertleşip normale döner tekrar sertleşirse ve bunlara sancı eşlik ederse gel. Her sertleşme sancı değil sanırım. Hatta hastanede yatarken bağladıkları nst'lerden birinde seri bir şekilde oldu o sertleşme. Ben panik oldum kesin doğuma alacaklar diye ama ilginç
bir şekilde fazla sancı çıkmadı o sırada
Benim annem de tam tersi başından beri yedi beynimi , boşver normali uğraşma hiç vücuduna yazık diye . Artık zamanında neler yaşadıysa kadın doğumlarında , bir panik halinde
Benim annem de eeen başından beri "Normal olmaz. Direkt sezaryen olsun. Doğum çok zor" diyordu. Ben "Şansımı bir denerim, yapabilirsem normal doğum olsun isterim" diyordum. Olamıyormuş napalım kısmet. Sağlık olsun da...

Doktorum aradı, ilaçları kullanabilirsin düşük doz vermiş dedi, şifa olur inşallah, bu kulakla doğuma hiç giresim yok
Canim ben 22. Haftada orta kulak enfeksiyonu oldum ama inanılmaz bir acı ağrıydi. 5 gün antibiyotik kullandım. Alkol borik damla. Bu 5 günde de günde 3 felan parol. Buna rağmen ağlayarak geçti açıdan. KBB benim eşimde hamileyken kullandı bunları dedi :)) kadın dogumcuda madem enfeksiyon var mecbur kullanıcaksin devam eden enfeksiyon bebeğe de zararlı demişti.

Kuzum sana maşallah ,ben mutfağa zor gidiyorken sen çalışıyorsun.

Kuzum sana maşallah ,ben mutfağa zor gidiyorken sen çalışıyorsun.
Ah kuzum çalışmasam doğum sonrasına iznim çok az kalıyor bugün son Allah izin verirse haftaya idare edecekler sonra çalışamaz raporu alıcam nasip olursa cidden zorlanmaya başladım artık sabah kalkıp gelmek mahvediyor beni kızımda okula gidiyor birde onu hazırlayıp götürüyorum falan derken bitiyorum

Normal şartlarda günlerimiz aynıymış. Ben yerimden kalkamıyorum, sen işe gidiyormuşsun o ayrı. O mide bulantısı dün gece beni bitirdi resmen kıvrandım ya. Allah kolaylık versin

Normal şartlarda günlerimiz aynıymış. Ben yerimden kalkamıyorum, sen işe gidiyormuşsun o ayrı. O mide bulantısı dün gece beni bitirdi resmen kıvrandım ya. Allah kolaylık versin
İşe gelmezsem doğum sonrası iznim çok az olacak kuzum o yğzden birde sakin bir yer ama artık bende çok zorlanıyorum kızımda da izne ayrılıp 1 hafta sonra doğum yapmıştım Allah sağlık versin bir sorun olmasın geleyim gerçi bugün son gün çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…