2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de artık günü belli olunca korkmaya başladım . Tek olucam çünkü hep annem en fazla 3-4 gün kalabilir yanımda , belki daha da az . Napıcam yalnız diye düşünüyorum hep
Bu tamamen kendini hazırlamak ile alakalı. Mesela ben önceki hamileliklermde kimse gelmeyecek, çekirdek aile olacağız diye istiyordum. Maalesef doğurmak kısmet olmadı ama insan isteyince, kendini hazırlayınca yapılmayacak şey değil. Çevremde ikizlere bile yardımsız bakan anne-baba var. Kendinizi yapabileceğinize inandırın, özgüvenli olun :)
Temizlik ve yemek konusunda birini tutabilirseniz çok iyi olur yalnızca. Ben mesela haftada 4gun ev yemeği servis eden bir yerle anlaşmayı planlamıştım.

Benimde oyle 10 aydır hamile gibiyim dondurulmuş embriyo transferydi. 2 ay önce başladım ilaclara

Benim de dondurulmuştu. Bir ay önce başladım ilaçlara :/ Neyse az kaldı. Sağ salim kavuşuruz inşallah
Benimde dondurulmus oncesinde ki opu falan mart tan beri doktordaydim gectigimiz sene ondan oncesi cocugumuz olmasi imkansiz diye agliyoduk o ayri cok cok sukur diyorum yine de Allahin gucune gitmesin diyorum ya yinee sag saglim kucagimiza alalim zamaninda baska dilegim yok

Ben 35. Hafta itibariyle nstye girmeye başladım. 36. Haftada da çağırdı girdim. Her hafta çağırmaya başladı evet

Ben 34 ten beri her hafta gidiyorum cnm nst ye giriyorum. Bşr problem yoksa 38 i geçirir cnm ki öylesi çok daha iyi
Asagi yukari 38+ lar diyosunuz yanii bakalim doktor soyler hayirlisiyla dogru tarihi ne desem bos hepimiz saglikla alalimm kucagimiza kizlar tesekkur ederim

Hanımlar benim gaz mı sancı mı ayırt edemiyorum ama beni çok zorluyor. Gaz oldugunu düşünüyorum. Tuvalete de çıkamıyorum. Gaz kanepede uzanırkem sıkıştırıyor, kalkıyorum tuvalete gidiyorum yok nasıl gıcık oluyorum anlatamam. Yani yakında kocamı başka odaya gönderip kanepede gaz çıkarmaya başlayacağım, o kadar rahatsızım.

O sancı oldugunda karnın sertleşiyor mu canım böyle kaskatı?
Sertlesiyorsa sanci olabilir.
Rahat edecegin bir odaya geç biraz dinlen bakalım gerçekten gaz mi geliyor

İşte ben tam bunlari yaşarken ertesi gün doğum yaptım

Benim ilk hamilelikte kaşıntı, sonra kızarıklığa ordan pul pul dökülüp siyah lekeye dönüştü, gebelik lekesi imiş, çenem komple olmuştu ama doğumdan bir iki hafta sonra geçti

Bunda da oldu ama daha az yer kapladı
Keseleme yapma daha beter olur, Hindistan cevizi yağı sürüyorum kaşıntıyı azaltıyor en azından

İlk çocukta hiç çatı muayenesi olmamıştım
36 hafta boyunca da devlet - özel bir arada devam etmiştim, özelde doğurmuştum
Yine aynı şekilde yaptım ve doktorum aynı kişi hiç muayene çatı muayenesinden bahsetmedi
Sanırım yine yapmayacak

Ben de marttan beri. Hatta teşhisti, tetkiklerdi derken işte dediğin gibi öncesi de var. Güzel olacak her şey inşallah. Bunları düşünüp içini daraltma. Bebikler ne zaman nasıl isterse o zaman geliyor aslına bakarsan. Bugünler de bir daha geri gelmeyecek. İçinde hareket ettiği anların tadını çıkarmaya çalış. Kızınla sohbet et, sesli hayaller kur, o da duysun annesi

Sancı çıkmayınca yalancı sancı mi oluyor cnm
Icsel Kuruntu oluyo herhalde bebek hareketini kasilma sandim sanirim covid oldugumuz zaman girdim iste dr bisey cikmadi dedi baska yalanci sanci falan demedi , bi arkadas sanci olmasi icin tum karnin kasilmasi laxim demisti tek tarafliysa bebek hareketidir demisti hic bilmiyorum yani

En dogru zamanda gelsinler insallah, benim tup bebek gruptaki herkes dogurdu biliyosun iste sira bize geldi

Evet cnm öyleymiş tek taraflı olunca, bu haftalarda biraz sertlik normal dedi bana doktorum, cok olursa nst isterim dedi

Ben buna katılmıyorum ya.
Benim kasılmalarım olduğunda uzaniyorsam bir taraf bosluksa orda bir şey olmuyordu diğer taraf sertleşiyordu.

Haftalarimiz cok iyi Allahin izniyle sayili gunler kaldi hic kendini dinleme ben de oyle yapicam artik (insallah ), hem dr kontrollerimiz de sıklaştı hiç bişicik olmicakk
Valla bende senin gibi düşünüyorum artık atlattık kritik zamanları, doktoruma da sordum doğum sancısı nasıl bisey ya anlamazsam diye korkuyorum dedim cok rahat anlarsın o sancıyı dedi, bende diyorum o sancı gelirse doğururuz

Çok geçmiş olsun canım gittiğin dr hamile olduğunu biliyo sonuçta ona göre ilaç vermiştir bence ama kendi dr numarası varsa mesaj atmakta fayda var.
Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum 36+2 günlük hamileyim bebeğimin hareketleri iki gündür azaldı gibi çok dikkat edersem hissediyorum normal mi sizce?
Drum 10 dan az olunca sıkıntı demişti bi dr ile görüş. ( tel elime anca aldım mesajları okurken mesajınızı gördüm ve alıntıladım ama sonrasında daha sadece bi kaç kişi yazmışken sitemkar bi şekilde yazmanız doğumuna bi kaç gün kalan beni üzdü açıkçası. Başından berş açıkçası grupta sorulan sorulara bilgisi olanlar mutlaka cevap veriyor verilmemişse de gözden kaçmış da olabilir diye düşünüyorum. )
Ben de artık günü belli olunca korkmaya başladım . Tek olucam çünkü hep annem en fazla 3-4 gün kalabilir yanımda , belki daha da az . Napıcam yalnız diye düşünüyorum hep
Arkadaşım doğumdan sonra annelik otomatik yükleniyo demişti
Burun tıkanıklığını hiç sorma canım yaaa…viks sürüyorum burnumun kenarında ve nane yağı kokluyorum peçeteye döküp, bunlar bir nebze rahatlatıyor
Ben de öyle yapıyorum canım bi de dr ile görüşerek okyanus suyu kullanıyorum bi nebze iyi gelşyo. Gece yatarken de burun bantı takıyorum çok zorlanırsam.
Bende değil ama görümcemde olmuştu. Nemlendirici krem sürsen geçer diye tahmin ediyorum canım.
Bu arada 2 gündür felaket şekilde bulantı ve kusma yaşıyorum(afedersiniz) Halâ prilam kullanıyorum buna rağmen devam ediyor. Yediklerime de dikkat ediyorum ama...
Ya ben hamileliğim boyunca hiç bulantı kusma yaşamadım ama 1 haftadır ara ara oluyor ve ilk defa geçen gün afedersiniz ama biraz çıkardım. Sanırım son hafta golleri
Ben 37de yaptırdım canım. Valla büyüklerin hepsi normal iyidir normal olsun dedi ki açıkçası ben de öyle istiyodum. Ama çarı dar olunca mecbur sezaryen olması gerekiyor ve çoğu arkadaşım da çok memnun iyiki sezaryen oldu diyo
Sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum ve bugün acayip yukarı baskı yapıyor nefesss alamıyorum Buda baş ağrısı ve gerginlik olarak geri dönüyor.yalvarıyorum annem aşağı in diye
O tıkanıklık başa bela anlaşılan. Vicks ve okyanus suyu ile biraz idare ediyorum çok zorlanınca gece burun bantı takıyorum valla.
Bu gidişinde de nstye girersin canım. Ben 35ten sonra haftalık gelmeye başladım. Hatta 34tr başladım. Ama bana tarihi söyledi de yine de son kontrole gel öyle durum deperlendirip ayarlayalım dedi.
Valla ben eşimi kovuyorum beni bi tek bırak diye genelde yan yarınca daha rshat oluyorum. Bi de maden suyu bana iyi gelşyo eğer gaz sancısıysa o da iyi gelir belkş. Ama sertleşme varsa normal sancı da olabilirmiş öyle diyolar.

Son zamanlarda bacaklarımda ağrı hissediyorum çok fazla. kilodan mı acaba biliyo musunuz kızlar. Toplam 11 kg aldım. Üst kısımlar ağrıyo daha çok

En dogru zamanda gelsinler insallah, benim tup bebek gruptaki herkes dogurdu biliyosun iste sira bize geldi
Blze de gelecek sıra hiiiç merak etme. Sonra "Ben hareketlerini özledim, hamileliğimi özledim" deme ama
Haftalarimiz cok iyi Allahin izniyle sayili gunler kaldi hic kendini dinleme ben de oyle yapicam artik (insallah ), hem dr kontrollerimiz de sıklaştı hiç bişicik olmicakk
Heeh şöylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…