Muhtemelen biraktirir sana da. Zaten artık doğsa bile normal haftasında sayılıyor ya .O zaman doğuma yakın belki kullanma der doktor, ben adalat kullanıyorum kasılmalar için belki onu da keser haftaya kontrol için gittiğimde
Bende progestan kullanıyordum onuda biraktirdi aynı zamanda. Bazen doktorlar arası bile fikir ayrılıkları olabiliyor bakalım senin doktorun ne diyecekSalı gidince sorayım diyeceğim ama bir yandan erken doğumu engellemeye çalışırken bir yandan magnezyumu kes demez herhalde :/ Progestana da 37 bitene kadar devam et dedi. 9 gün daha kullanacağım yani. Belki magnezyumu da onunla birlikte kestirir. Sütümüz gelsin yaa zaten sezaryende geç geliyormuş diye dert ettim kendime
Evet ya. Görümcem de kadın doğumcu. O mesela 36'dan sonra kes demişti ama kendi doktorum devam et dediği için edeceğimBende progestan kullanıyordum onuda biraktirdi aynı zamanda. Bazen doktorlar arası bile fikir ayrılıkları olabiliyor bakalım senin doktorun ne diyecek
Ay kocalarda ne yapsınBende eşime diyorum ay 2 hafta sen tasisan keşke diye
Bende progestan kullanıyordum onuda biraktirdi aynı zamanda. Bazen doktorlar arası bile fikir ayrılıkları olabiliyor bakalım senin doktorun ne diyecek
İyi bari yaşnız değilmişim. Ben birkaç gün daha fazla kullanmış olacağım gerçi. 37 bitene kadar dedi banaBana progestanı 37 ye kadar kullandıeıyor çünkü 2 gün bıraktım ağrım olunca devam edelim dedi 1 hafta daha kullancam sonra sorun olmaz bırakırsak dedi
İstersiniz kızlar hormonlar öyle bir şey ki analık yükleniyor bir bebeğe alışınca o büyüyünce 2. Si isteniyorben kızımda kusmaktan öğürmekten günüm geçmiyordu ama sonra yine istemeye başladım unutuyoruz her şeyi
Bırakırsın sende çok yakında bence.Evet ya. Görümcem de kadın doğumcu. O mesela 36'dan sonra kes demişti ama kendi doktorum devam et dediği için edeceğim
Rahim ağzı uzunluğu iyiyse bırakırsın Progestanı. Oğlumda doğum yaptığım güne kadar kullandım progestan ama sütüm hemen geldi. Magnezyum hiç kullanmamistim amaBana progestanı 37 ye kadar kullandıeıyor çünkü 2 gün bıraktım ağrım olunca devam edelim dedi 1 hafta daha kullancam sonra sorun olmaz bırakırsak dedi
İsteniyor ya 42 yaşında ikinciyi doğurdu bi akrabamDaha genç olsam isterim de şimdi anca buna yeterim diye düşünüyorum , 35 bitti de
Bakalım belki kendim de isterim ilerde hiç belli olmaz , içimdeki bir çıksın da sağlam şekilde
Ay unutuluyor bu zor günler,bide ilk çocuk kardeş istemeye basliyor ... Hadi bi gayret gözünü karartıyor insanDaha genç olsam isterim de şimdi anca buna yeterim diye düşünüyorum , 35 bitti de
Bakalım belki kendim de isterim ilerde hiç belli olmaz , içimdeki bir çıksın da sağlam şekilde
Doktorunun sana sahip çıkmasına çok sevindim, 10 gün kalmış olsa bile doğuma o güne kadar negatife döner zaten Allah'in izniyleDr um la görüştüm gidip test verdik.karantinadaykende sezaryenı yaparım dedi panik yapma istirahat et nefes darlığın olursa en yakın pandemi hastenesine git dedi.inşlh böyle grip gibi geçer gider
Öyle cnm ya cok şükür Haftalarimiz güzel artıkMuhtemelen biraktirir sana da. Zaten artık doğsa bile normal haftasında sayılıyor ya .
Ben kesmiştim cnmKızlar kızlarrr kıyafetleri yıkıcam da etiket kesiyorum şu fotodakileri de kesicem herhalde dimi
Ben hiç kesmedim etiketleri,yumuşak zaten zarar verir mi ki?Kızlar kızlarrr kıyafetleri yıkıcam da etiket kesiyorum şu fotodakileri de kesicem herhalde dimi
Ben bunları kesmedim. Çok kat kat ya da sert olanları kestim sadeceKızlar kızlarrr kıyafetleri yıkıcam da etiket kesiyorum şu fotodakileri de kesicem herhalde dimi
Ya üsttekiler tamamda alttakileri kesince acaba beden nerden bilcem diye taktım kafayaBen kesmiştim cnm
Bilmiyorum kii kuzu size sordum işteBen hiç kesmedim etiketleri,yumuşak zaten zarar verir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?