2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
O zaman doğuma yakın belki kullanma der doktor, ben adalat kullanıyorum kasılmalar için belki onu da keser haftaya kontrol için gittiğimde
Muhtemelen biraktirir sana da. Zaten artık doğsa bile normal haftasında sayılıyor ya .

Bende progestan kullanıyordum onuda biraktirdi aynı zamanda. Bazen doktorlar arası bile fikir ayrılıkları olabiliyor bakalım senin doktorun ne diyecek

Bende progestan kullanıyordum onuda biraktirdi aynı zamanda. Bazen doktorlar arası bile fikir ayrılıkları olabiliyor bakalım senin doktorun ne diyecek
Evet ya. Görümcem de kadın doğumcu. O mesela 36'dan sonra kes demişti ama kendi doktorum devam et dediği için edeceğim

Bana progestanı 37 ye kadar kullandıeıyor çünkü 2 gün bıraktım ağrım olunca devam edelim dedi 1 hafta daha kullancam sonra sorun olmaz bırakırsak dedi

Bana progestanı 37 ye kadar kullandıeıyor çünkü 2 gün bıraktım ağrım olunca devam edelim dedi 1 hafta daha kullancam sonra sorun olmaz bırakırsak dedi
İyi bari yaşnız değilmişim. Ben birkaç gün daha fazla kullanmış olacağım gerçi. 37 bitene kadar dedi bana

Daha genç olsam isterim de şimdi anca buna yeterim diye düşünüyorum , 35 bitti de

Bakalım belki kendim de isterim ilerde hiç belli olmaz , içimdeki bir çıksın da sağlam şekilde

Evet ya. Görümcem de kadın doğumcu. O mesela 36'dan sonra kes demişti ama kendi doktorum devam et dediği için edeceğim
Bırakırsın sende çok yakında bence.
Rahim ağzı uzunluğu iyiyse bırakırsın Progestanı. Oğlumda doğum yaptığım güne kadar kullandım progestan ama sütüm hemen geldi. Magnezyum hiç kullanmamistim ama

Daha genç olsam isterim de şimdi anca buna yeterim diye düşünüyorum , 35 bitti de

Bakalım belki kendim de isterim ilerde hiç belli olmaz , içimdeki bir çıksın da sağlam şekilde
Ay unutuluyor bu zor günler,bide ilk çocuk kardeş istemeye basliyor ... Hadi bi gayret gözünü karartıyor insan

Dr um la görüştüm gidip test verdik.karantinadaykende sezaryenı yaparım dedi panik yapma istirahat et nefes darlığın olursa en yakın pandemi hastenesine git dedi.inşlh böyle grip gibi geçer gider
Doktorunun sana sahip çıkmasına çok sevindim, 10 gün kalmış olsa bile doğuma o güne kadar negatife döner zaten Allah'in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…