2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de allta kalanları bırakıyım diyorum bi ensedekileri kessem yeter herhalde
Kesme onları da ya. Baktın rahatsız ediyor o zaman kesersin. Kızarıklık yapar zaten anlarsın çünkü kesince de iplik iplik dökülme yapıyor. Bazen kenarları sivri kalıyor

Yiaaa kız bebek kıyafetleri hep ne tatlış
Bizimkiler şey gibi. Sanki "Amaaan incir yaprağı örtmek zorunda kalmasınlar yeter işte" denilerek tasarlanmış gibiler
Yaaa koptumm erkek çocuklarına da güzel şeyler var deme öyle çok tatlı giydiriolar böyle yakası düğmeli bol pantolon falan ama kızlar barbie gibi

Dr um la görüştüm gidip test verdik.karantinadaykende sezaryenı yaparım dedi panik yapma istirahat et nefes darlığın olursa en yakın pandemi hastenesine git dedi.inşlh böyle grip gibi geçer gider
Canım çok geçmiş olsun hafif atlatacaksın merak etme. Aşın var mı?

Yaaa koptumm erkek çocuklarına da güzel şeyler var deme öyle çok tatlı giydiriolar böyle yakası düğmeli bol pantolon falan ama kızlar barbie gibi
Yok bacım yok hiç teselliye uğraşma. Benim züğürt tesellim şey oldu "Neyse alacak çok bir şey olmayınca şuursuz masraf yapma lüksüm de olmadı"

Gerçekten öyle ama ya. Bir de papyonlu, kral taçlı, "ASLAN OĞLUM", "EVİN KÜÇÜK REİSİ" konseptli şeyleri eleyince geriye iyice bir şey kalmıyor. O kadar zor kıyafet buldum ki
Papyonlu erkek bebek kıyafetleri çok güzel ama eleme onlari
Kızlara çok daha fazla çeşit var haklısın ama erkeklere de çok şeker şeyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…