2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Papyonlu erkek bebek kıyafetleri çok güzel ama eleme onlari
Kızlara çok daha fazla çeşit var haklısın ama erkeklere de çok şeker şeyler var.
Yazık ya bebeleri koca adam gibi gösteriyor o kıyafetler. Bulduğumuzu aldık işte. Bahtına çıkanı giyecek mecbur. Instaboy olamayacak oğlum

Ben de aynı yan etkisi çok olur diye korktum yaptırmadım. Doğumdan sonra yaptırcam
Dr um la görüştüm gidip test verdik.karantinadaykende sezaryenı yaparım dedi panik yapma istirahat et nefes darlığın olursa en yakın pandemi hastenesine git dedi.inşlh böyle grip gibi geçer gider
Canım bak dr en azından destekçi buna sevindim
Hanımlar sonunda istediğim baskılı çikolata kutusu ve çikolataları buldum , melodi marka yazıyor . İyi oluyor mu bu çikolatalar , bilen var mı tadını ?
Buradan ben sorduğumda iyi denmişti diye hatırlıyorum ama emin değilim.

Yok bacım yok hiç teselliye uğraşma. Benim züğürt tesellim şey oldu "Neyse alacak çok bir şey olmayınca şuursuz masraf yapma lüksüm de olmadı"

Ben internetten kıza kıyafet bakarken çok söylendim eşime ' erkek bebeklerin ne güzel kıyafetleri var ' diye . Ne zaman en sevdiğim renk olan sarı kıyafet görsem üstünde oğul falan yazıyordu hep yada böyle yeşil kurbağalı falan

Kızların hep beyaz , pembe

Yok bacım yok hiç teselliye uğraşma. Benim züğürt tesellim şey oldu "Neyse alacak çok bir şey olmayınca şuursuz masraf yapma lüksüm de olmadı"
Kız benim arkadaşım çok güzel giydirio oğlunu yaa eşofman çok yakışıo bence erkeklere yazında müslin takımlar oluyo ya bayılıyorum böyle yakalık takıolar falan minnoşlara

ANKHESPAATEN Bak burada yazılmış

Senin kız mııı ? Benim aldığım renkler çoğunlukla toprak tonu krem bej falan biliomusun çok söylendiler diye pembe aldım annem örgü ördü hepsi kahveli

İyi bari yaşnız değilmişim. Ben birkaç gün daha fazla kullanmış olacağım gerçi. 37 bitene kadar dedi bana
Benimde öyle cnm 37+0 da bırakcam
Daha genç olsam isterim de şimdi anca buna yeterim diye düşünüyorum , 35 bitti de

Bakalım belki kendim de isterim ilerde hiç belli olmaz , içimdeki bir çıksın da sağlam şekilde
Yaşınızda bir sorun yok ki daha geç yaşta evlenip doğuran var siz şimdinin tadını çıkarın zamanı gelince diğerini düşünürsün
Rahim ağzı uzunluğunda sorun yoktu ama ağrım olunca tedirgin olma kullanmaya devam et zaten bir zararı yok dedi
Kızlar kızlarrr kıyafetleri yıkıcam da etiket kesiyorum şu fotodakileri de kesicem herhalde dimi
Ben kestim cnm ama bende 1 2 tane bir şey bu tarz ben 2 aylık falan olunca bu şekilde tshırt kıyafet falan alırım diye düşündüm ilk kırk gün için daha rahat takımlar aldım etiket vs derdi de olmadı o yüzden

Hanımlar sonunda istediğim baskılı çikolata kutusu ve çikolataları buldum , melodi marka yazıyor . İyi oluyor mu bu çikolatalar , bilen var mı tadını ?
Melodi inanılmaz lezzetli ve kalitelidir. 5 sene önce kızıma bu markadan yaptırmıştım, nota serisinden, içinde kocaman kocaman antep fıstıkları vardı, herkes çok beğenmişti iyi yapmışsın, doğru tercih canım

Hep alamadığımızda mı gözümüz kalıyor nedir. Benim de gözüm hala kız bebek kıyafetlerine gidiyor bi önce
Kız benim arkadaşım çok güzel giydirio oğlunu yaa eşofman çok yakışıo bence erkeklere yazında müslin takımlar oluyo ya bayılıyorum böyle yakalık takıolar falan minnoşlara
Eşofman ben de seviyorum da insan değişik şeyler de arıyor. Kız bebekler için çok çeşit var
Elit için çok eleştiri okudum ben de ama bilemem ANKHESPAATEN
Ben ona da güvenemedim hiç bilmediğim için. Ziyaretçi de yasakmış ben çikolataları oturup kendim yiyeceğim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…