Melodi inanılmaz lezzetli ve kalitelidir. 5 sene önce kızıma bu markadan yaptırmıştım, nota serisinden, içinde kocaman kocaman antep fıstıkları vardı, herkes çok beğenmiştiiyi yapmışsın, doğru tercih canım
Var 2 dozCanım çok geçmiş olsun hafif atlatacaksın merak etme. Aşın var mı?
Evet çok moral verdiBen de aynı yan etkisi çok olur diye korktum yaptırmadım. Doğumdan sonra yaptırcam
Canım bak dr en azından destekçi buna sevindim
Buradan ben sorduğumda iyi denmişti diye hatırlıyorum ama emin değilim.
İnşlh cnm dua edinDoktorunun sana sahip çıkmasına çok sevindim, 10 gün kalmış olsa bile doğuma o güne kadar negatife döner zaten Allah'in izniyle
Ayy ben de hiç kesmedim onları. Yani rahatsız edebileceğini düşündüğümden fln değil, hiç aklıma gelmedi kesmek. Uğraşmadım da sanırımKızlar kızlarrr kıyafetleri yıkıcam da etiket kesiyorum şu fotodakileri de kesicem herhalde dimi
Evtt bayılıyorum kız eşyalarınaYiaaa kız bebek kıyafetleri hep ne tatlış
Bizimkiler şey gibi. Sanki "Amaaan incir yaprağı örtmek zorunda kalmasınlar yeter işte" denilerek tasarlanmış gibiler
Emzirdigine göre solunum sıkıntısı yok, neyi bekliyorlar cikarmak için?Ben iyileşmeye çalışıyorum dikişler zorluyor.
Sağa sola yatamiyorum hiç ağrım oluyor.
Kızımı her gün gidip görüyorum emzirmeye çalışıyorum.
Bir yandan eve gelince nasıl bakacağım korkusu var bir yandan da orda olduğu her gün daha da üzülmeye başladım.
Zor bir surecmis.
Yaş küçükse beklenmeli biraz,arka arkaya çok yıpratıcı olurBu arada ikinci çocuk meselesi geçmişken, aklıma hemen ardından bir kardeş gelsemi düşüncesi geliyor. Hazır alismisken bu duruma hamileliğe fln. Bir iki arkadaşımda 1 yaş arayla 2. 3. Çocukları oldu. Bir yandan güzel, hem yaş farkı olmuyor birlikte büyüyorlar. Bir yandan da Çılgınlığa gerek yok diyorumönce bir bir tanesini doğur sonra düşünürüz diyorum.
Bir yandan da diyorum erkenden olsa, büyüseler, ilerleyen yaşlarımda hamilelikte tekrar zorlanmiyim....
Çok diyorum da nasib gerçi. Hayırlısı olsun
Yaş 6 ay sonra 30Emzirdigine göre solunum sıkıntısı yok, neyi bekliyorlar cikarmak için?
Çok kısa zamanda çıkar diye düşünüyorum ben.
Yaş küçükse beklenmeli biraz,arka arkaya çok yıpratıcı olur
Ben 6 ay sonra 35. Bu ilk çocukYaş 6 ay sonra 30çok küçük sayılmaz.
Bekarken 4-5 çocuk hayalim vardı. Şu an 1 tane yeterli düşüncesindeyim, ama kardeşsiz olamaz diye 2. De olur inşallah diye dua ediyorum
Valla hepsi küçücük zaten duruma göre giydiririm dedim benYa üsttekiler tamamda alttakileri kesince acaba beden nerden bilcem diye taktım kafaya
Melodi aldım ama henüz gelmedi tadını bilmiyorum adını çok duydumGündüz yazayım bari daha çok kişi görür belki .
Allah yardımcın olsun cnm inşallah geçer ağrıların, ınsallah kavuşursun bebeğine bian onceBen iyileşmeye çalışıyorum dikişler zorluyor.
Sağa sola yatamiyorum hiç ağrım oluyor.
Kızımı her gün gidip görüyorum emzirmeye çalışıyorum.
Bir yandan eve gelince nasıl bakacağım korkusu var bir yandan da orda olduğu her gün daha da üzülmeye başladım.
Zor bir surecmis.
Benimde oyleydi şimdi geliyor çok şükür...sakin pes etme satmaya devam etBu emzirme olayı beni zorlayacak gibi.
Hiçbir şey gelmiyor resmen ya.
Sütüm nasil artacak ben nasıl kızımın karnını doyuracagim bilmiyorum.
İlkinde iyi gelmişti ama sonradan gittikçe azalmaya başladı.
Mamayla besleniyor şimdi orda mecburen.
Eve gelse deneme yapmak bir düzene oturtmak daha kolay olacak ama bu şekilde şimdiden göğüs acisi çekmeye başladım. Yarın doktorun verdiği kremi alacağız eczaneden inşallah düzene girer sütüm.
Ben ilk giyecekleri kestim canım diğerleri duruyor onları giydirecegim zaman keserim dedimYa üsttekiler tamamda alttakileri kesince acaba beden nerden bilcem diye taktım kafaya
Tadı çok güzel canım için rahat olsunMelodi aldım ama henüz gelmedi tadını bilmiyorum adını çok duydum
Evet ya ben de aynıGerçekten öyle ama ya. Bir de papyonlu, kral taçlı, "ASLAN OĞLUM", "EVİN KÜÇÜK REİSİ" konseptli şeyleri eleyince geriye iyice bir şey kalmıyor. O kadar zor kıyafet buldum ki
Evet tatlım kes gitsinKızlar kızlarrr kıyafetleri yıkıcam da etiket kesiyorum şu fotodakileri de kesicem herhalde dimi
Çamaşır makinesini nasıl temizliyorsun? Hep müslin bakıyordum, içi pikeli falan hatta kalın olanlardan. Sonra gereksiz gibi geldi vazgeçtim. Tülbent ya da düz müslin örtü örteriz diyordum. Sonra hastanede herkeste puset örtüsü görünce dün gece almaya karar verdim. Daha rahat olacak gibi geldi. Son anda olunca da biraz ne bulduysam onu aldım gibi oldu. Şunu sipariş verdim, %100 pamuk diyor ama dokusu nasıl bilmiyorum
Eki Görüntüle 2992349
Bize de bundan hediye geldi, çok kullanışlı ve güzelmiş, kullanımı çift taraflı , %100 pamuk. Minderi de varÇamaşır makinesini nasıl temizliyorsun? Hep müslin bakıyordum, içi pikeli falan hatta kalın olanlardan. Sonra gereksiz gibi geldi vazgeçtim. Tülbent ya da düz müslin örtü örteriz diyordum. Sonra hastanede herkeste puset örtüsü görünce dün gece almaya karar verdim. Daha rahat olacak gibi geldi. Son anda olunca da biraz ne bulduysam onu aldım gibi oldu. Şunu sipariş verdim, %100 pamuk diyor ama dokusu nasıl bilmiyorum
Eki Görüntüle 2992349
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?