2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

Ben iyileşmeye çalışıyorum dikişler zorluyor.
Sağa sola yatamiyorum hiç ağrım oluyor.
Kızımı her gün gidip görüyorum emzirmeye çalışıyorum.
Bir yandan eve gelince nasıl bakacağım korkusu var bir yandan da orda olduğu her gün daha da üzülmeye başladım.
Zor bir surecmis.

Ben de aynı yan etkisi çok olur diye korktum yaptırmadım. Doğumdan sonra yaptırcam

Canım bak dr en azından destekçi buna sevindim

Buradan ben sorduğumda iyi denmişti diye hatırlıyorum ama emin değilim.
Evet çok moral verdi

Kızlar kızlarrr kıyafetleri yıkıcam da etiket kesiyorum şu fotodakileri de kesicem herhalde dimi
Ayy ben de hiç kesmedim onları. Yani rahatsız edebileceğini düşündüğümden fln değil, hiç aklıma gelmedi kesmek. Uğraşmadım da sanırım rahatsız olursa keserim.
Yiaaa kız bebek kıyafetleri hep ne tatlış
Bizimkiler şey gibi. Sanki "Amaaan incir yaprağı örtmek zorunda kalmasınlar yeter işte" denilerek tasarlanmış gibiler
Evtt bayılıyorum kız eşyalarına
Ama oğlanlarla da çok güzel şeyler var, örgü takımlar, eşofman takımları, yelekler fln
Ben oğlan kıyafetlerini de çok beğeniyorum

Bu arada ikinci çocuk meselesi geçmişken, aklıma hemen ardından bir kardeş gelsemi düşüncesi geliyor. Hazır alismisken bu duruma hamileliğe fln. Bir iki arkadaşımda 1 yaş arayla 2. 3. Çocukları oldu. Bir yandan güzel, hem yaş farkı olmuyor birlikte büyüyorlar. Bir yandan da Çılgınlığa gerek yok diyorum önce bir bir tanesini doğur sonra düşünürüz diyorum.

Bir yandan da diyorum erkenden olsa, büyüseler, ilerleyen yaşlarımda hamilelikte tekrar zorlanmiyim....

Çok diyorum da nasib gerçi. Hayırlısı olsun

Emzirdigine göre solunum sıkıntısı yok, neyi bekliyorlar cikarmak için?
Çok kısa zamanda çıkar diye düşünüyorum ben.
Yaş küçükse beklenmeli biraz,arka arkaya çok yıpratıcı olur

Emzirdigine göre solunum sıkıntısı yok, neyi bekliyorlar cikarmak için?
Çok kısa zamanda çıkar diye düşünüyorum ben.

Yaş küçükse beklenmeli biraz,arka arkaya çok yıpratıcı olur
Yaş 6 ay sonra 30 çok küçük sayılmaz.
Bekarken 4-5 çocuk hayalim vardı. Şu an 1 tane yeterli düşüncesindeyim, ama kardeşsiz olamaz diye 2. De olur inşallah diye dua ediyorum

Allah yardımcın olsun cnm inşallah geçer ağrıların, ınsallah kavuşursun bebeğine bian once

Benimde oyleydi şimdi geliyor çok şükür...sakin pes etme satmaya devam et

Bize de bundan hediye geldi, çok kullanışlı ve güzelmiş, kullanımı çift taraflı , %100 pamuk. Minderi de var

Eklentiler

• A3D6C411-28DD-474B-A173-9125D8AE99EA.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…