Benimde hediyeliğimdeki melodi yanında da tek içimlik kahve var tadını merak ediyorum açıp bakmadım,Tadı çok güzel canım için rahat olsun
Çok güzelmiş. Güle güle kullansın bebikBize de bundan hediye geldi, çok kullanışlı ve güzelmiş, kullanımı çift taraflı , %100 pamuk. Minderi de var
Evet canım çok şükür kendisi nefes alıyor.Emzirdigine göre solunum sıkıntısı yok, neyi bekliyorlar cikarmak için?
Çok kısa zamanda çıkar diye düşünüyorum ben.
Amin canım benim sağol. Hepimiz sağ salim kavusalimAllah yardımcın olsun cnm inşallah geçer ağrıların, ınsallah kavuşursun bebeğine bian once
Sağıyorum inşallah daha da çoğalsın meleğim eve gelene kadar.Benimde oyleydi şimdi geliyor çok şükür...sakin pes etme satmaya devam et
Rabbim sağ salim kavuştursun sizi canımEvet canım çok şükür kendisi nefes alıyor.
2 kilo 100 gram doğdu 2300 olmasını bekliyorlarmis.
Toparlandığından emin olduklarında gidecekmişiz.
Şuan orda olduğunu bilmek çok üzüyor beni.
Her geçen gün daha çok özlüyorum
Senin bebeğin de mi kuvezdeydi cnmBenimde oyleydi şimdi geliyor çok şükür...sakin pes etme satmaya devam et
Mantıklı seçenek olsa keşkeBenim kocamda bir daha doğuracak olursan ben doğurayım diyor o da benimle yoruldu
çok sevindim canım. olmayacak inşallah hiçbişeyin. güzelce atlatacaksın bu süreciDr um la görüştüm gidip test verdik.karantinadaykende sezaryenı yaparım dedi panik yapma istirahat et nefes darlığın olursa en yakın pandemi hastenesine git dedi.inşlh böyle grip gibi geçer gider
Melodi güzel bende bu hafta yerinden grip akacağım bir esenyurtta fabrika satış mağazası var tadına bakarak alabilirsinizHanımlar sonunda istediğim baskılı çikolata kutusu ve çikolataları buldum , melodi marka yazıyor . İyi oluyor mu bu çikolatalar , bilen var mı tadını ?
ben de. etiket adına bişey bırakmadım. alttakiler de bele geliyo cünkü onlar da rahatsız eder. zaten aya göre değil ne oluyosa onu giydirmeli. eğer aya göre gidersek bazı markaların 3 ayı bir diğer markanın 6 ayıyla aynı olabiliyo. ve sen üstündeki ayı beklerken zamanı geçmiş oluyo giydiremiyorsun.Önüme ne geldiyse kestim ben .
etrafımda öyle ardarda çocuk yapanlar hep bi sıyırdıBu arada ikinci çocuk meselesi geçmişken, aklıma hemen ardından bir kardeş gelsemi düşüncesi geliyor. Hazır alismisken bu duruma hamileliğe fln. Bir iki arkadaşımda 1 yaş arayla 2. 3. Çocukları oldu. Bir yandan güzel, hem yaş farkı olmuyor birlikte büyüyorlar. Bir yandan da Çılgınlığa gerek yok diyorumönce bir bir tanesini doğur sonra düşünürüz diyorum.
Bir yandan da diyorum erkenden olsa, büyüseler, ilerleyen yaşlarımda hamilelikte tekrar zorlanmiyim....
Çok diyorum da nasib gerçi. Hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim canımlivelong canım sana da geçmiş covid çok üzüldüm, astımın da var, umarım çok hafif geçirir zorlanmazsın
canım gofret inşallah az kaldı. biraz daha sabırEvet canım çok şükür kendisi nefes alıyor.
2 kilo 100 gram doğdu 2300 olmasını bekliyorlarmis.
Toparlandığından emin olduklarında gidecekmişiz.
Şuan orda olduğunu bilmek çok üzüyor beni.
Her geçen gün daha çok özlüyorum
İnşlh cnm ne bekliyorduk ne oldu.daha doğum çantasını bile hazırlayamadım.haftasonu yapalım dedim kırışmasınçok sevindim canım. olmayacak inşallah hiçbişeyin. güzelce atlatacaksın bu süreci
İnsallah...biz bugün taburcu olduk çok şükür darısı size insallahAmin canım benim sağol. Hepimiz sağ salim kavusalim
Sağıyorum inşallah daha da çoğalsın meleğim eve gelene kadar.
Senin bebeğin de mi kuvezdeydi c
Hiçbir şey hissetmiyorsun canım korkmaKızlar ben sondadan korkuyorum ya
Durup durup bir şeyler icat ediyoruz sırayla. Her güne yeni bir kaygıKızlar ben sondadan korkuyorum ya
Çok fark yok aramızda. 40dan önce tamamlamak niyetim. 2 3 yıl aşağı yukarı farketmiyorBen 6 ay sonra 35. Bu ilk çocuk
Kendini bırakma canım, çabucak atlatırsın inşallah iyi düşün ki iyi olsunİnşlh cnm ne bekliyorduk ne oldu.daha doğum çantasını bile hazırlayamadım.haftasonu yapalım dedim kırışmasınhayat çok garip ya.annem sözde bana bakmaya geldi kadında covid oldu bizim yüzümüzden.en çokta ona üzülüyorum
Benim önce psikolojimi düzeltmem lazım böyle olmıcak
Gözün aydın, hayırlı olsunİnsallah...biz bugün taburcu olduk çok şükür darısı size insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?