2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bize de bundan hediye geldi, çok kullanışlı ve güzelmiş, kullanımı çift taraflı , %100 pamuk. Minderi de var
Çok güzelmiş. Güle güle kullansın bebik Ben de instagram'da bunlara bakmıştım hep. Sonra vazgeçip son anda almaya karar verince de fazla zaman yok diye sipariş üzerine yaptıramadım. Hazır bir şey sipariş verdim. İnşallah işimizi görür

Emzirdigine göre solunum sıkıntısı yok, neyi bekliyorlar cikarmak için?
Çok kısa zamanda çıkar diye düşünüyorum ben.
Evet canım çok şükür kendisi nefes alıyor.
2 kilo 100 gram doğdu 2300 olmasını bekliyorlarmis.
Toparlandığından emin olduklarında gidecekmişiz.
Şuan orda olduğunu bilmek çok üzüyor beni.
Her geçen gün daha çok özlüyorum

Dr um la görüştüm gidip test verdik.karantinadaykende sezaryenı yaparım dedi panik yapma istirahat et nefes darlığın olursa en yakın pandemi hastenesine git dedi.inşlh böyle grip gibi geçer gider
çok sevindim canım. olmayacak inşallah hiçbişeyin. güzelce atlatacaksın bu süreci

ahahah
Önüme ne geldiyse kestim ben .
ben de. etiket adına bişey bırakmadım. alttakiler de bele geliyo cünkü onlar da rahatsız eder. zaten aya göre değil ne oluyosa onu giydirmeli. eğer aya göre gidersek bazı markaların 3 ayı bir diğer markanın 6 ayıyla aynı olabiliyo. ve sen üstündeki ayı beklerken zamanı geçmiş oluyo giydiremiyorsun.

etrafımda öyle ardarda çocuk yapanlar hep bi sıyırdı

canım gofret inşallah az kaldı. biraz daha sabır

çok sevindim canım. olmayacak inşallah hiçbişeyin. güzelce atlatacaksın bu süreci
İnşlh cnm ne bekliyorduk ne oldu.daha doğum çantasını bile hazırlayamadım.haftasonu yapalım dedim kırışmasın hayat çok garip ya.annem sözde bana bakmaya geldi kadında covid oldu bizim yüzümüzden.en çokta ona üzülüyorum
Benim önce psikolojimi düzeltmem lazım böyle olmıcak

Ben 6 ay sonra 35. Bu ilk çocuk
Çok fark yok aramızda. 40dan önce tamamlamak niyetim. 2 3 yıl aşağı yukarı farketmiyor
Kendini bırakma canım, çabucak atlatırsın inşallah iyi düşün ki iyi olsun annen için de acil şifalar, inşallah o da çabuk atlatir. Aşın da varmış, doktorun da olumlu haber vermiş, içini ferah tut
İnsallah...biz bugün taburcu olduk çok şükür darısı size insallah
Gözün aydın, hayırlı olsun darısı diğer bekleyenlere yakın zamanda insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…