2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ultrason makineleri farkından dolayı ölçümlerde fark oluyor, her zaman kontrole gittiğiniz doktorunkini baz almanız gerekiyor.

Ultrason makineleri farkından dolayı ölçümlerde fark oluyor, her zaman kontrole gittiğiniz doktorunkini baz almanız gerekiyor.
Birde Dr aynı anda 2 defa ölçüyor aynı makine de bile fark ediyor zaten onlarda söylüyor net bir ölçüm yapılamıyor diye bebeklerin hareketleri ya da büyümüş olmaları yüzünden

Gözün aydıın. Çok şükür. Sağlıkla gelsin inşallah
2 gün aşırı hareketliydi belime ve karnımın alt tarafında baya sanki sancı yapmıştı canım 2 günde döndü yani mafetti ama beni
Zor olmuştur sana ama çok şükür dönmüş Benimki hep merdaneli gibi, her seferinde dönüyor mu acaba diyorum ama olduğu yerde sayıyor. Yine de umut var demek ki, sevindim

Bugün muayenem vardı kızlar, oğlum 3040 gr olmuş, boyumuz da 49cm 2 şubatta son kez görüneceğim doktoruma ve o gün ameliyat için de hazırlıklar yapıcam, anestezistle görüşcem, covid testi vericem falan. Doğuma babaları almıyorlarmış hastalıktan dolayı, bu biraz üzdü, doğumum epidural- spinal olacak çünkü 4 şubatta , eşimin de o anlara şahit olmasını isterdim, 5 sene önce kızımda öyleydi çünkü, napalım sağlık olsun. Hastane ziyaretçi de kabul etmiyormuş, odada eşim ve ben olacağız sadece Ve bebeğimiz kısmetse..

Ne düşüneceğimi hiç bilmiyorum şu an devlette kabul etseydim bugün yatışımı veriyordu kontrol etmek için bi değeri 3 hafta geride dedi bebeğin doopler ultrasondan sonra yarın özelde de randevum olduğu için kabul etmek istemedim hareketlerine dikkat et hareket etmezse gel yatış için diye ama doktor kendisi izin almış çıkıyormuş bilmiyorum ne yapacağımı

Benimki de genel hareketli canım da bu biraz değişikti hareketleri diğerlerine göre döner belki şeninde bebiş

Evet biraz faZla fark çıkmış büyük ihtimalle bir tanesi ölçüm yaparken işaretlemeyi tam sınır da yapmadı

Nasıl bencilce bir durum yani belki normal doğacak kendi gidiyor diye seni hızlıca almaya mı çalışmış ya

Hareketleri az diye doktoru aramıştım, hemen gel dedi. Nst ardından da muayene oldum ama bi sıkıntı yokmuş çok şükür. Kilosu 3 olmus ama karın çevresi yine geri çıktı, minyon bi bebek dedi.

Haftaya bi kontrol daha var sonra 2 sinde doğum olacak nasipse. Bende durumlar böyle

Evet biraz faZla fark çıkmış büyük ihtimalle bir tanesi ölçüm yaparken işaretlemeyi tam sınır da yapmadı
Yarın gene bi gidicem özele canım doopler ultrasona da soktular bi değerim 3 hafta geride çıktı devlette doktor yatış vericem dedi de ben istemedim o zaman hareketlerine takip et haftaya da randevu alabilirsen al kontrole gel diye kafam çok karıştı yarın bi özele gideyim oda sıkıntı var derse acilden girip yatışa başvurcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…