- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.295
- 248
Yakında dürtülecek yani minik
Hakkımızda hayırlısı cnmBana da 10 Şubat dedi içimden o güne kalmaz da diyorum sanki dünden beri kasık sancım ara ara bel ağrım var ballım hayırlsı inşallah
Ultrason makineleri farkından dolayı ölçümlerde fark oluyor, her zaman kontrole gittiğiniz doktorunkini baz almanız gerekiyor.Merhaba kızlar. Bugün devletteki kontrolüme geldim bizim sıpa anca döndü başaşağıya o yüzden normal doğumu beklicez dedi buradaki doktorum. Ama karın çevresi 2 hafta kadar küçük çıktı doopler ultrasona yönlendirdi tedbir amaçlı.Benim içinde dua edin olur mu ? Bide kafama takıldı 15 ocakta özelde ki doktorumda bebeğin kilosu 2850 gramdı devlette 2480 gram çıktı bugün niye bu kadar fark ki
Birde Dr aynı anda 2 defa ölçüyor aynı makine de bile fark ediyor zaten onlarda söylüyor net bir ölçüm yapılamıyor diye bebeklerin hareketleri ya da büyümüş olmaları yüzündenUltrason makineleri farkından dolayı ölçümlerde fark oluyor, her zaman kontrole gittiğiniz doktorunkini baz almanız gerekiyor.
Gözün aydıın. Çok şükür. Sağlıkla gelsin inşallahDr geldik 3.100 gr olmuşuz
Doğum pozisyonunu almış, ama 2 haftadan önce beklemiyorum kendisini dedi
Daha çok hareketlere odaklan bi azalma hisseder hissetmez gel dedi, bu son 2 hafta önemli dedi
Haftaya çağırdı, yine bakalım eğer kilosu ideal seviyeye ulaşırsa bi dürter doğurturuz belki dedi
Zor olmuştur sana ama çok şükür dönmüş2 gün aşırı hareketliydi belime ve karnımın alt tarafında baya sanki sancı yapmıştı canım 2 günde döndü yani mafetti ama beni
Ne düşüneceğimi hiç bilmiyorum şu an devlette kabul etseydim bugün yatışımı veriyordu kontrol etmek için bi değeri 3 hafta geride dedi bebeğin doopler ultrasondan sonra yarın özelde de randevum olduğu için kabul etmek istemedim hareketlerine dikkat et hareket etmezse gel yatış için diye ama doktor kendisi izin almış çıkıyormuş bilmiyorum ne yapacağımıUltrason makineleri farkından dolayı ölçümlerde fark oluyor, her zaman kontrole gittiğiniz doktorunkini baz almanız gerekiyor.
Benimki de genel hareketli canım da bu biraz değişikti hareketleri diğerlerine göre döner belki şeninde bebişGözün aydıın. Çok şükür. Sağlıkla gelsin inşallah
Zor olmuştur sana ama çok şükür dönmüşBenimki hep merdaneli gibi, her seferinde dönüyor mu acaba diyorum ama olduğu yerde sayıyor. Yine de umut var demek ki, sevindim
Haftaya perşembe aç gel dedi
Belki doğurturuz seni dedi
Amaaa ben şubat annesi olmak istiyorum ya
İkisinin de doğum ayı şubat olsun istemiştim
Evet biraz faZla fark çıkmış büyük ihtimalle bir tanesi ölçüm yaparken işaretlemeyi tam sınır da yapmadıMerhaba kızlar. Bugün devletteki kontrolüme geldim bizim sıpa anca döndü başaşağıya o yüzden normal doğumu beklicez dedi buradaki doktorum. Ama karın çevresi 2 hafta kadar küçük çıktı doopler ultrasona yönlendirdi tedbir amaçlı.Benim içinde dua edin olur mu ? Bide kafama takıldı 15 ocakta özelde ki doktorumda bebeğin kilosu 2850 gramdı devlette 2480 gram çıktı bugün niye bu kadar fark ki
Oh maşallahSağol cnmÇok şükür bugün daha iyiyim
Nasıl bencilce bir durum yani belki normal doğacak kendi gidiyor diye seni hızlıca almaya mı çalışmış yaNe düşüneceğimi hiç bilmiyorum şu an devlette kabul etseydim bugün yatışımı veriyordu kontrol etmek için bi değeri 3 hafta geride dedi bebeğin doopler ultrasondan sonra yarın özelde de randevum olduğu için kabul etmek istemedim hareketlerine dikkat et hareket etmezse gel yatış için diye ama doktor kendisi izin almış çıkıyormuş bilmiyorum ne yapacağımı
Hoş geldiiin. Nasıl gidiyor? Bebik nasıl?Selam kızlar, beni özlediniz miherkes iyi mi, kimler doğurdu ben yokken benim artik baya az kaldı zaman, heyecan endişe mutluluk her şey birbirine karıştı
Yarın gene bi gidicem özele canım doopler ultrasona da soktular bi değerim 3 hafta geride çıktı devlette doktor yatış vericem dedi de ben istemedim o zaman hareketlerine takip et haftaya da randevu alabilirsen al kontrole gel diye kafam çok karıştı yarın bi özele gideyim oda sıkıntı var derse acilden girip yatışa başvurcam bakalımEvet biraz faZla fark çıkmış büyük ihtimalle bir tanesi ölçüm yaparken işaretlemeyi tam sınır da yapmadı
Anlamadım bende ya malesefNasıl bencilce bir durum yani belki normal doğacak kendi gidiyor diye seni hızlıca almaya mı çalışmış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?