Sağol canım benim.
Şuan 2025 canım. 2100 doğmuştuŞuanda kilosu ne kadar? 2 kilo doğdu diye hatırlıyorum, 3 4 güne yakalar 2300 u bence. Günde 40 50 gram alıyorlar çünkü.
tesekkur ederim canımHoşgeldin canımsende mi engellenmiştin ben mi yanlış hatırlıyorum
Sağlıkla görecek inşallah canım çok çok güçlüler bebeklerŞuan 2025 canım. 2100 doğmuştu
Bir ara iyi aldı. Sonra vermeye başladı yeniden.
Doğum ödemleri falan da indikçe veriyor ister istemez.
Ah bir görse 2300'ü
Sevindim kuzumtesekkur ederim canımevet bende engellenmistim ama bana gelen davete tıklamamıştım bile, yanlış anlaşılma olmuş sanırım, şimdide mesajlardan link silinmiş zaten, aktif oldum neyseki
Allah razı olsun.
34+1 kayıtlara 34+0 olarak ben de şuan 34+1 im ve 24. Haftadan beri rahim kısalığım vardı o haftadan bu haftaya kadar geldik ne zaman doğururum bilmiyorum...
Ben de 24. Haftada rahim kısalığı yaşamaya başladım şuan 34+1 olduk sadece wcye kalkıyorum onun dışında full yatıyorum... bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba? Benimkinin kilosu geçen hafta 2.000 idi yavaş kilo alıyor mağlesefAllah razı olsun.
34+1 kayıtlara 34+0 olarak geçmiş.
sağlığı iyi olsun da toparlar canım Allah in izniyle maşallah bak nefes aliyor bi kaç gune kg da toparlar, Rabbim sağlıcakla bi an önce kavuştursun mis kokulunlaSağol canım benim.
6 gün mü ne hastanede kaldım galiba ya da 7 sonra pazartesi günü kasılmalarım hala durmamış olunca doktorum saat 3'te artık doğuma aldı.
Genel anestezi verildi.
Bebek 2100 doğdu. Bir alıyor bir veriyor derken şuan 2025 gram.
Kuvozde ama çok şükür sağlığı iyi kendisi nefes alıyor elhamdülillah
Kilo alması için uğraşıyorlar.
Her gün süt götürüyorum yarım saat görüp emzirmeye çalışıp sevip konuşup dönüyorum.
Ben de toparlanmaya çalışıyorum bunun haricinde
Yürüyorum hareket ediyorum.
Dikişler zorluyor ama geçecek bunu bilmek bile iyi hissettiriyor.
Sen nasılsın her şey yolunda mı
Çok benzer oykulerimiz varBen de 24. Haftada rahim kısalığı yaşamaya başladım şuan 34+1 olduk sadece wcye kalkıyorum onun dışında full yatıyorum... bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba? Benimkinin kilosu geçen hafta 2.000 idi yavaş kilo alıyor mağlesef
Bi genede başka bi takibi yaptırayım ona göre gideyim dedim yatışa içim rahat etmediMutlaka ölçüm farkidir farklı hastane sonuçta
Aynen öyle canımsağlığı iyi olsun da toparlar canım Allah in izniyle maşallah bak nefes aliyor bi kaç gune kg da toparlar, Rabbim sağlıcakla bi an önce kavuştursun mis kokulunlaben iyiyim çok şükür, ne olcak bakalım diye bekliyoruz
wp üye olunca kalıcı olarak kapatiyorlarmis sanırımSevindim kuzumdiğer kızlarda keşke gelebilse hepsinin doğumu yakındı burdan hep beraber takip ediyorduk. Bebeğin de sende iyisindir inşallah
Kendi doktorumdan da yarın randevum var allahtan ona da gidicem canımCanım kesinlikle cihaz farkından yada ölcümden kaynaklı biseydir. Doğum yapacağın doktor kimse ona gitmeni tavsiye ederim. Bide tek doktora takip olmak en iyisi bence.
Hosgeldiinn, siyah papatya, Gofret,deniz mehtap doğurdu başka doğuran yok sanırım.
Evet kuzum oyle dedi doktorda daha az ama güçlü hareket edecek dedi. Aman insan panik yapıyor yahu
Çok şükür cnm maşallah az kalmış senin kiwp üye olunca kalıcı olarak kapatiyorlarmis sanırımaynen güzel sohbetlerimiz vardı umarım hepsi iyidir.ikimizde iyiyiz canım çok şükür,heyecanla nasıl olcak diye bekliyoruz bakalim sen nasılsın senin bebisin nasıl
Amin inşallahOoo maşallah, aferim ona güzel durdu minnak, daha dönebilir canım ama dönmezse de ikinizde sağlıklı olun gerisi hallolur Allahın izniyle..büyüdükleri içinde oluyor bence, sağ kaburgamin altı hala ayni benimde, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım
Görecek inşallah en kısa zamandaŞuan 2025 canım. 2100 doğmuştu
Bir ara iyi aldı. Sonra vermeye başladı yeniden.
Doğum ödemleri falan da indikçe veriyor ister istemez.
Ah bir görse 2300'ü
Benim de kasılmalarım oluyor mağlesef düzenli değil ama oluyor nidicard magnezyum progesteron fitil de kullanıyorum .. ciğer geliştirici 34. Haftaya kadar vuruluyormuş artık gerek yok dedi doktorum o yüzden vurmadı ... pzartesi kontrolum var geçen hafta rahim uzunluğum 2.0 cm idi pazartesi ne olmuş öğrenicez bakalım... bu arada kasılma olması normal diye biliyorum yani rahim doğuma hazırlıyormuş ya kendini beni ne zaman nstye soksa orda hiç kasılma çıkmadı hep evdeyken oluyorÇok benzer oykulerimiz var
Benimki de 2100 doğdu.
Bol bol yatıp dinlenmeye devam edin. Kasılma falan yoksa son haftayı bile görür Allah'ın izniyle.
Benim kasılmalarım vardı. Birkaç kere hastanede yattım o yüzden.
En son nerdeyse 1 hafta olmasına rağmen hala gecmeyince doğum oldu.
Ciğer geliştirici vuruldu mu
Bu arada nasıl kasılmalarınız oluyordu ve günde kaç defa oluyordu acabaÇok benzer oykulerimiz var
Benimki de 2100 doğdu.
Bol bol yatıp dinlenmeye devam edin. Kasılma falan yoksa son haftayı bile görür Allah'ın izniyle.
Benim kasılmalarım vardı. Birkaç kere hastanede yattım o yüzden.
En son nerdeyse 1 hafta olmasına rağmen hala gecmeyince doğum oldu.
Ciğer geliştirici vuruldu mu
Bizim gurup Şubat annesi olamıyor niyeyse
Benimki halâ çok hareketli,bazen canımı yakacak derecede tekmeleri oluyorKızlar artik hareketleri daha az kızımın. Evet yine aktif ama eskisi gibi değil,sizlerde durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?