- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 63
- 39
Kızlar bu sabah kanamam geldi dört peçete dolusu doktor gel dedi hemen şimdi gidiyoruz 36+2 yiz çok korkuyorum dua edin canlarım
Allah razı olsun kızlar
Gece Düştüğümden beri bebek hareket etmedi ,
Büyük oğlanın derdine düşünce harekete odaklanmamıştım
Sabah yemek yedim sağ yattım sola yattım süt içtim, Kuran açtım uzun uzun yüksek sesle dinlettirdim Daha şimdi tamam tamam burdayım der gibi yalandan bi vurdu gitti
Saat 1 de kontrolüm vardı, 1 olsa da gitsem
Merhaba kızlar. Bugün devletteki kontrolüme geldim bizim sıpa anca döndü başaşağıya o yüzden normal doğumu beklicez dedi buradaki doktorum. Ama karın çevresi 2 hafta kadar küçük çıktı doopler ultrasona yönlendirdi tedbir amaçlı.Benim içinde dua edin olur mu ? Bide kafama takıldı 15 ocakta özelde ki doktorumda bebeğin kilosu 2850 gramdı devlette 2480 gram çıktı bugün niye bu kadar fark ki
Kızlar artik hareketleri daha az kızımın. Evet yine aktif ama eskisi gibi değil,sizlerde durum nasıl?
Anlık bir şey ya birkaç saniye dişini sıkıyorsun bitiyor zaten. Hemen.Evet ben ameliyattan korkmuyorum sonda korkutuyor ama onu da dusunemeyecegim valla artık yapacak bir şey yokher türlü sonda takılacak
Çok geçmiş olsun, güzel haberlerle dön inşallah.Kızlar bu sabah kanamam geldi dört peçete dolusu doktor gel dedi hemen şimdi gidiyoruz 36+2 yiz çok korkuyorum dua edin canlarım
Canım sana da çok geçmiş olsun. Iyiki kontrolün var bugün, hafif de olsa hareket etmiş bebeğin iyidir inşallah, rahat olAllah razı olsun kızlar
Gece Düştüğümden beri bebek hareket etmedi ,
Büyük oğlanın derdine düşünce harekete odaklanmamıştım
Sabah yemek yedim sağ yattım sola yattım süt içtim, Kuran açtım uzun uzun yüksek sesle dinlettirdim Daha şimdi tamam tamam burdayım der gibi yalandan bi vurdu gitti
Saat 1 de kontrolüm vardı, 1 olsa da gitsem
Bende valla söylücem yani acı cekmemek varken neden boş yere canımız yansın kiBen rica edeceğim valla o kadar stres yaşıyoruz birde onu dusunemeyecegim
Haftan gayet güzel cnm stres olma Allahın izniyle sıkıntı olmucakKızlar bu sabah kanamam geldi dört peçete dolusu doktor gel dedi hemen şimdi gidiyoruz 36+2 yiz çok korkuyorum dua edin canlarım
Dönmesine çok sevindim zaten sıpanın da hayırlısıyla gelsin inşallahHepsindeki makine farklı ondandır herhalde , canınızı sıkmayın dönmüş de ne güzel
Evet ben de söyleyeceğim valla uyustuktan sonra taksinlar çıkarsınlarBende valla söylücem yani acı cekmemek varken neden boş yere canımız yansın ki
Hahahaha annemde sezaryen ile doğum yapmış tuvaletinin olduğunu soyleyememis ana bir an tuvaletim gitti dediAnlık bir şey ya birkaç saniye dişini sıkıyorsun bitiyor zaten. Hemen.
Ameliyattan sonra meyve suyu falan içiyordum rahat rahat o hallediyordu işi çok güzeldi bence
Yaa gözün aydın. Hala dönmesi için umut var mı demek ki? Benim 35+6 hala ters. Hissediliyor diyorlar ya hareketlerinden anlaşılıyormuş döndüğü. Sen fark etmiş miydin? Benimkinin kilosu hep oynak, boyu bir haftada 5 cm uzamış gibi oluyor, sonra geride çıkıyor falan. Doktorum hiç umursamıyor. Bunlar oynar diyor. Görümcem de kadın doğum uzmanı. Biz biraz endşelenince eşim sormuştu. O da demiş ki "Aynı kişide şimdi ölçüp önce 2000, beş dk sonra 2500 gr çıkarabilirim. Ölçümden ölçüme fark eder"Merhaba kızlar. Bugün devletteki kontrolüme geldim bizim sıpa anca döndü başaşağıya o yüzden normal doğumu beklicez dedi buradaki doktorum. Ama karın çevresi 2 hafta kadar küçük çıktı doopler ultrasona yönlendirdi tedbir amaçlı.Benim içinde dua edin olur mu ? Bide kafama takıldı 15 ocakta özelde ki doktorumda bebeğin kilosu 2850 gramdı devlette 2480 gram çıktı bugün niye bu kadar fark ki
2 gün aşırı hareketliydi belime ve karnımın alt tarafında baya sanki sancı yapmıştı canım 2 günde döndü yani mafetti ama beniYaa gözün aydın. Hala dönmesi için umut var mı demek ki? Benim 35+6 hala ters. Hissediliyor diyorlar ya hareketlerinden anlaşılıyormuş döndüğü. Sen fark etmiş miydin? Benimkinin kilosu hep oynak, boyu bir haftada 5 cm uzamış gibi oluyor, sonra geride çıkıyor falan. Doktorum hiç umursamıyor. Bunlar oynar diyor. Görümcem de kadın doğum uzmanı. Biz biraz endşelenince eşim sormuştu. O da demiş ki "Aynı kişide şimdi ölçüp önce 2000, beş dk sonra 2500 gr çıkarabilirim. Ölçümden ölçüme fark eder"
Dr geldik 3.100 gr olmuşuz
Doğum pozisyonunu almış, ama 2 haftadan önce beklemiyorum kendisini dedi
Daha çok hareketlere odaklan bi azalma hisseder hissetmez gel dedi, bu son 2 hafta önemli dedi
Haftaya çağırdı, yine bakalım eğer kilosu ideal seviyeye ulaşırsa bi dürter doğurturuz belki dedi
Ya aynı dediğin belirtiler bende de var. Dün hiç durmadı tüm gün hareketliydi resmen. Geceleri ve sabahları özellikle karın ve bel ağrım oluyor. Dönme cabalaridir umarım2 gün aşırı hareketliydi belime ve karnımın alt tarafında baya sanki sancı yapmıştı canım 2 günde döndü yani mafetti ama beni
Ya canım sakin kalmaya çalış cuma yüzü suyu hürmetine rabbim yar yardımcın olsun 36 az hafta sayılmaz dualarımızdasınKızlar bu sabah kanamam geldi dört peçete dolusu doktor gel dedi hemen şimdi gidiyoruz 36+2 yiz çok korkuyorum dua edin canlarım
Bana da 10 Şubat dedi içimden o güne kalmaz da diyorum sanki dünden beri kasık sancım ara ara bel ağrım var ballım hayırlsı inşallahGünaydın kızlar kontrolden çıktık bu sefer 10 şubata kesin gün verditabi erken gelmek istemezse oğlum bakalım kontrolü olan varsa inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?