Ay hadi bizimde öyle olur inşallahBence çok basit bir şey ya.
Bana da bayiltmadan önce taktılar hafif bir sızı hissettim sadece.
Anlık bir şey zaten birkaç saniyede bitti gitti.
Bu muymuş dusundugum dedim.
Sorma da araştırma da. Sonra birinin olmadık bir hikayesine denk geleceksin "Sonda takarken hemşirenin eli kaymış burun deliğinden midesine inmiş falan" gibi abuk bir şey okuyacaksın/duyacaksın. Sonra "Ya bana da böyle olursa" diye kuracaksın. Bana öyle oluyor da onun için diyorumAy ne bileyim küçüklüğümden beri ne zaman sonda takılı birini görsem tüylerim ürperirarkadaşlarımı aradım doğum yapan bir arkadaşım ben söyleyince sonda takıldığını öğrendi
Canım Allah a emanet hayırlı haberleriniz olsun inşallahKızlar bu sabah kanamam geldi dört peçete dolusu doktor gel dedi hemen şimdi gidiyoruz 36+2 yiz çok korkuyorum dua edin canlarım
Günaydınnn günün en erken haberiGünaydın kızlar kontrolden çıktık bu sefer 10 şubata kesin gün verditabi erken gelmek istemezse oğlum bakalım kontrolü olan varsa inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir
Ben de öyle ama buradan bi arkadaşın önerisi ile İnstagram dan çikolata dünyası sfaondan sipariş verdim elit kullanıyolar tadını çok beğendik. Ama meodinin de tadının güzel olduğunu burada duymuştum yine. Galiba tazelikle alakalıElit için çok eleştiri okudum ben de ama bilemem@ANKHESPAATEN
Ben de ben deeKızlar ben sondadan korkuyorum ya
Çok geçmiş olsun canım sendr sıkıntı yok inşallah ağrın sızın bişey okursa hemen dr ile iletişime geç mutlaka.Ahhh az önce oğlum uyanıp geldi anne kustum diye, üstünü değiştirmek için odasına doğru gittim antrede hafif bi ıslaklık varmış basıp kayıp düştüm Allahtan dizlerimin üzerine düştüm. Oğlan daha çok korktu hemen toparlandım.
Yatak döşek batmış garibimin, ateşi falan da yoktu mideyi üşüttü sanırım, kendi yatağıma koydum ayağına sıcak su torbası koydum mayışıp uyudu.
Son 20 gün hayırlısı ile bitirseydik inşAllah
Canım geçmiş olsun bize de haber vermeye çalış mutlakaKızlar bu sabah kanamam geldi dört peçete dolusu doktor gel dedi hemen şimdi gidiyoruz 36+2 yiz çok korkuyorum dua edin canlarım
İnşallah cnmGünaydınnn günün en erken haberisaglıkla zamanında gelsin inşallah
Geçmiş olsun cnm hayırlı haberlerle gel inşallahKızlar bu sabah kanamam geldi dört peçete dolusu doktor gel dedi hemen şimdi gidiyoruz 36+2 yiz çok korkuyorum dua edin canlarım
Çok çok geçmiş olsunAhhh az önce oğlum uyanıp geldi anne kustum diye, üstünü değiştirmek için odasına doğru gittim antrede hafif bi ıslaklık varmış basıp kayıp düştüm Allahtan dizlerimin üzerine düştüm. Oğlan daha çok korktu hemen toparlandım.
Yatak döşek batmış garibimin, ateşi falan da yoktu mideyi üşüttü sanırım, kendi yatağıma koydum ayağına sıcak su torbası koydum mayışıp uyudu.
Hayırlı haberlerle gel inşallah. Doğum olsa da bebiş büyümüş çok şükür. Bir sorun olmayacaktır inşallahKızlar bu sabah kanamam geldi dört peçete dolusu doktor gel dedi hemen şimdi gidiyoruz 36+2 yiz çok korkuyorum dua edin canlarım
ayy allah korusun canım iyi misin. sert düşmedin inşallah
Ben de öyle ama buradan bi arkadaşın önerisi ile İnstagram dan çikolata dünyası sfaondan sipariş verdim elit kullanıyolar tadını çok beğendik. Ama meodinin de tadının güzel olduğunu burada duymuştum yine. Galiba tazelikle alakalı
Ben de ben deearkadaşıma sordum o yüzden drlar aynı. Anesteziden sonra takıyolar anlamıyosun dedi
Çok geçmiş olsun canım sendr sıkıntı yok inşallah ağrın sızın bişey okursa hemen dr ile iletişime geç mutlaka.
Canım geçmiş olsun bize de haber vermeye çalış mutlaka
Çok çok geçmiş olsun
Ay cnm ya geçmiş olsun,haber ver kontrolden çıkınca.Ahhh az önce oğlum uyanıp geldi anne kustum diye, üstünü değiştirmek için odasına doğru gittim antrede hafif bi ıslaklık varmış basıp kayıp düştüm Allahtan dizlerimin üzerine düştüm. Oğlan daha çok korktu hemen toparlandım.
Çok sevindim, zamanla dünyaya adapte olur sende çok zorlamazsin. Küçük bebekler daha cabuk büyürBebeğimde bugün 8. Günde çıktı. Darısı tez zamanda size inşallah. Bu süreçte toparlanmaya çalış bence... Bizim kizncok uyuyor uyandirmaktabbaya ugrasiyorim ve ufacık... 2300 Gr la taburcu olduk
Haklısın, yanında istiyorsun doğal olarak.Hastanedeyken çocuk doktoru ziyarete geldi bebekle ilgili bilgi vermek için.
Enfeksiyon falan geçirdin mi diye sordu.
Çok akintin var mıydı dedi.
Ben de ameliyattan sonra oldu deyince serklaji öğrendi.
23. Haftadan buraya iyi getirmişsin gerçekten dedi o da.
Biraz zorlu başladık anne kız yolculuğuna ama inşallah güzel gelişmeler de olacak inanıyorum. Sadece annelik duygusunu hissettikçe yanımda olmadığı için zorlanmaya başladım
Yine de Rabbime şükürler olsun ki iyi sadece birazcık kilo alacak ve gelecek inşallah.
Cnm geçmiş olsun haber et bize. Hareketleri iyi mi bebeğinin?Kızlar bu sabah kanamam geldi dört peçete dolusu doktor gel dedi hemen şimdi gidiyoruz 36+2 yiz çok korkuyorum dua edin canlarım
Belki korktu o da sarsıntıdan. İyidir inşallah hareket ettiğine göre. Güzel haberlerle gelAllah razı olsun kızlar
Gece Düştüğümden beri bebek hareket etmedi ,
Büyük oğlanın derdine düşünce harekete odaklanmamıştım
Sabah yemek yedim sağ yattım sola yattım süt içtim, Kuran açtım uzun uzun yüksek sesle dinlettirdim Daha şimdi tamam tamam burdayım der gibi yalandan bi vurdu gitti
Saat 1 de kontrolüm vardı, 1 olsa da gitsem
Canım yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasınAllah razı olsun kızlar
Gece Düştüğümden beri bebek hareket etmedi ,
Büyük oğlanın derdine düşünce harekete odaklanmamıştım
Sabah yemek yedim sağ yattım sola yattım süt içtim, Kuran açtım uzun uzun yüksek sesle dinlettirdim Daha şimdi tamam tamam burdayım der gibi yalandan bi vurdu gitti
Saat 1 de kontrolüm vardı, 1 olsa da gitsem
Valla ya aman ne yapayım artıkSorma da araştırma da. Sonra birinin olmadık bir hikayesine denk geleceksin "Sonda takarken hemşirenin eli kaymış burun deliğinden midesine inmiş falan" gibi abuk bir şey okuyacaksın/duyacaksın. Sonra "Ya bana da böyle olursa" diye kuracaksın. Bana öyle oluyor da onun için diyorum"Neremize neler girmedi ki bundan mı korkacağım" de geç
Hatta hemsireye aciyor mu diye sorunca neden bu kadar korkuldugunu bilmiyorum insanlar ameliyattan değil sondadan korkuyor diyince çok mantıklı geldiAy hadi bizimde öyle olur inşallah
Evet ben ameliyattan korkmuyorum sonda korkutuyor ama onu da dusunemeyecegim valla artık yapacak bir şey yokHatta hemsireye aciyor mu diye sorunca neden bu kadar korkuldugunu bilmiyorum insanlar ameliyattan değil sondadan korkuyor diyince çok mantıklı geldi
Günde 10 hareket varsa sıkıntı yok canım doktorlar öyle diyor son haftalardaKızlar artik hareketleri daha az kızımın. Evet yine aktif ama eskisi gibi değil,sizlerde durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?