2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sorma da araştırma da. Sonra birinin olmadık bir hikayesine denk geleceksin "Sonda takarken hemşirenin eli kaymış burun deliğinden midesine inmiş falan" gibi abuk bir şey okuyacaksın/duyacaksın. Sonra "Ya bana da böyle olursa" diye kuracaksın. Bana öyle oluyor da onun için diyorum "Neremize neler girmedi ki bundan mı korkacağım" de geç

Elit için çok eleştiri okudum ben de ama bilemem @ANKHESPAATEN
Ben de öyle ama buradan bi arkadaşın önerisi ile İnstagram dan çikolata dünyası sfaondan sipariş verdim elit kullanıyolar tadını çok beğendik. Ama meodinin de tadının güzel olduğunu burada duymuştum yine. Galiba tazelikle alakalı
Kızlar ben sondadan korkuyorum ya
Ben de ben dee arkadaşıma sordum o yüzden drlar aynı. Anesteziden sonra takıyolar anlamıyosun dedi
Çok geçmiş olsun canım sendr sıkıntı yok inşallah ağrın sızın bişey okursa hemen dr ile iletişime geç mutlaka.
Kızlar bu sabah kanamam geldi dört peçete dolusu doktor gel dedi hemen şimdi gidiyoruz 36+2 yiz çok korkuyorum dua edin canlarım
Canım geçmiş olsun bize de haber vermeye çalış mutlaka

Çok çok geçmiş olsun

ayy allah korusun canım iyi misin. sert düşmedin inşallah

Çok çok geçmiş olsun

Allah razı olsun kızlar
Gece Düştüğümden beri bebek hareket etmedi ,
Büyük oğlanın derdine düşünce harekete odaklanmamıştım

Sabah yemek yedim sağ yattım sola yattım süt içtim, Kuran açtım uzun uzun yüksek sesle dinlettirdim Daha şimdi tamam tamam burdayım der gibi yalandan bi vurdu gitti

Saat 1 de kontrolüm vardı, 1 olsa da gitsem

Ay cnm ya geçmiş olsun,haber ver kontrolden çıkınca.
Bebeğimde bugün 8. Günde çıktı. Darısı tez zamanda size inşallah. Bu süreçte toparlanmaya çalış bence... Bizim kizncok uyuyor uyandirmaktabbaya ugrasiyorim ve ufacık... 2300 Gr la taburcu olduk
Çok sevindim, zamanla dünyaya adapte olur sende çok zorlamazsin. Küçük bebekler daha cabuk büyür
Haklısın, yanında istiyorsun doğal olarak.
Tez zamanda evine, annesinin yanına gelsin inşallah minik kuzum ❣
Kızlar bu sabah kanamam geldi dört peçete dolusu doktor gel dedi hemen şimdi gidiyoruz 36+2 yiz çok korkuyorum dua edin canlarım
Cnm geçmiş olsun haber et bize. Hareketleri iyi mi bebeğinin?

Belki korktu o da sarsıntıdan. İyidir inşallah hareket ettiğine göre. Güzel haberlerle gel

Canım yaa çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Valla ya aman ne yapayım artık ameliyattan korkmuyorum bu kadar ama artık düşünmeyim valla doğru ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…