2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hoş geldiiin. Nasıl gidiyor? Bebik nasıl?
tesekkur ederim, hoş buldum iyiyim canım çok şükür, ufak tefek eksikler vardı onları tamamladık, yavaştan squata başladım ne kadar etkili olur bilmiyorum ama dr mutlaka yap dedi, bebiş te iyi hala tembihliyorum 10 gün daha dur diye ama 3 4 gündür karnında acayip ağırlık hissediyorum öncekiler gibi değil yani sanki derimin altında direk bebek var gibi çok değişik, yarin kontrolümüz var bakalım ne olcak sen nasılsın senin bebiş nasıl

Cnm artık hareketleri eskisi gibi yoğun olmuyor, daha cok uyuyorlar ve yerleri yok normal

Çok şükür Durur inşallah. Sen yavaştan gelişine hazırlan tabii. Benim de yarın 36 doluyor. Sonrasında istediği zaman gelebilir artık erken saymıyoruz dedi ama tabii evde yatmaya devam ediyorum. Progestana da devam et dedi. Tutabildiğimiz kadar içeride tutmaya çalışıyoruz. Hala ters ama büyüdü mü kolları bacakları mı açtı ne yaptıysa hem kasıklarımı hem kaburgamı zorluyor

Sağlıkla kavuşun inşallah benim eşim doğuma girmeye korkuyodu geçen gün sordum doktoruma Almıyoruz dedi cok üzüldüm diyor

Mutlaka ölçüm farkidir farklı hastane sonuçta

Sağlıkla kavuşun inşallah benim eşim doğuma girmeye korkuyodu geçen gün sordum doktoruma Almıyoruz dedi cok üzüldüm diyor
Niye böyleler ya benimkinin de hiç cesareti yok ama hastane kabul ederse ben mutlaka girmesini istiyorum

Niye böyleler ya benimkinin de hiç cesareti yok ama hastane kabul ederse ben mutlaka girmesini istiyorum
Seni bırakırlar benle uğraşırlar orda bayılırım ben diyor bilmiyorum valla aslında çok güzel o ana beraber şahit olmak.. Neyse ki almiyolarmis benimki rahatladı

Canım kesinlikle cihaz farkından yada ölcümden kaynaklı biseydir. Doğum yapacağın doktor kimse ona gitmeni tavsiye ederim. Bide tek doktora takip olmak en iyisi bence.
Selam kızlar, beni özlediniz mi herkes iyi mi, kimler doğurdu ben yokken benim artik baya az kaldı zaman, heyecan endişe mutluluk her şey birbirine karıştı
Hosgeldiinn, siyah papatya, Gofret,deniz mehtap doğurdu başka doğuran yok sanırım.

Cnm artık hareketleri eskisi gibi yoğun olmuyor, daha cok uyuyorlar ve yerleri yok normal
Evet kuzum oyle dedi doktorda daha az ama güçlü hareket edecek dedi. Aman insan panik yapıyor yahu

Haklısın cnm, ay gecen gün cok ağlayasım geldi yer daraldı diye benim cok çıkmadı göbeğim benim yüzümden yavrum sıkışıyor diye

Ooo maşallah, aferim ona güzel durdu minnak, daha dönebilir canım ama dönmezse de ikinizde sağlıklı olun gerisi hallolur Allahın izniyle..büyüdükleri içinde oluyor bence, sağ kaburgamin altı hala ayni benimde, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım

Ben de bugün görmeye gittim yine.
Daha az görebildim üzüldüm.
Tam da iyice uyanmıştı ben konuştukça bakıyordu.
Bırakasım gelmedi kucağımdan sinir oldum.
2300 kiloyu görünce normal hastane katında 2 3 gün benimle kalacak ve kontrol edilecekmiş vücut sıcaklığını koruyabiliyor mu anne sütü yarıyor mu kilo alıyor mu vs diye. Bugün ultrasona gidecekmiş rutin kontrol inşallah her şey yolunda gider.

Bir an önce bitsin bu süreç istiyorum.

Hosgeldiinn, siyah papatya, Gofret,deniz mehtap doğurdu başka doğuran yok sanırım.
tesekkur ederim siyah papatya ve deniz mehtapta vardım, inşallah iyilerdir NedirYani hastanedeydin en son, çok sevindim, hayırlı olsun, nasılsın bebiş nasıl P Poouh u merak ettim hep dur senden sonrayim diyordum ama oda pasif olmus

Evet WhatsApp grubuna gitti galiba oda.
Şimdi p.tesi bi planlı doğum var bi arkadaşın ,bide en yakın sen varsın galiba doğum yapacak. Gerisi ya şubat sonu yada 2 subat

Şuanda kilosu ne kadar? 2 kilo doğdu diye hatırlıyorum, 3 4 güne yakalar 2300 u bence. Günde 40 50 gram alıyorlar çünkü.

Haklısın cnm, ay gecen gün cok ağlayasım geldi yer daraldı diye benim cok çıkmadı göbeğim benim yüzümden yavrum sıkışıyor diye
benimki napsın ya, yavrum kafasını kanala soktu kaç haftadır bekliyor, düşününce içim daralıyor resmen, geçen hafta dr a boyle durmaktan sıkılmıyor mudur dedim ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…