2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ah canım çok geçmiş olsun. İnşallah negatif çıkar sonucun,haber ver bize de.
@kahvesizasla çok geçmiş olsun.

İnşallah negatifsindir canım

Kuzum inşallah negatifsindir,cok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar Allahtan 38. Haftanın içindeyiz henüz doğum ertelense de problem olmaz sanırım. Ama bakalım sonuca göre yarın dr ile görüşeceğiz inşallah negatiftir

Çok teşekkür ederim kızlar Allahtan 38. Haftanın içindeyiz henüz doğum ertelense de problem olmaz sanırım. Ama bakalım sonuca göre yarın dr ile görüşeceğiz inşallah negatiftir
Allah korusun pozitif olsan bile 1 hafta ertelenir en fazla. Sonucu bize haber ver kuzum.

Kızlar şimdİ ben 28ine kadar karantinadayım anlamına mı geliyor? Yarın kontrol vardı o zaman gidemicem kontrole

Eklentiler

• 81A89843-A0AC-4955-B68E-9AF090D62C8B.webp
    22 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar şimdİ ben 28ine kadar karantinadayım anlamına mı geliyor? Yarın kontrol vardı o zaman gidemicem kontrole
Cnm cok geçmiş olsun, ins negatifsindir, ben hastaneye sordum pozitif olsan da yaptırıyoruz doğumu dediler

kızlar eşimin testi pozitif çıkmış şimdi ben de gidiyorum test için. Pazartesi de doğum planı vardı bakalım sonuca göre dr ile görüşeceğiz
İnşlh bulaşmamıştır cnm.bulaşsada sıkıntı yapma grip gibi geçip gidiyo.ben çok stress yaptım boşunaymış hergün daha iyi oluyorum.
Kızlar çok dikkat edin acayip bir salgın var mümkünse kimseyle görüşmeyin.

Cnm cok geçmiş olsun, ins negatifsindir, ben hastaneye sordum pozitif olsan da yaptırıyoruz doğumu dediler
İnşallah canım bakalım yarın konuşuruz artık dr ile. İlginç bi şekilde rahatım sanırım belirtim yok hiç oğlumun harekwtleri de baya iyi.
Kuzum aşın yok muydu? Artık temaslilara karantina yok diye biliyorum. Birde hastaneye gidebilirsin o yasak değil.
Var canım 2 doz biontech var 3. De yeni çıkınca doğum sonrasına bırakmıştım. Yasak değilse sıkıntı ol az o zaman zaten Filyasyon ekibi sabah bilgi verir diye düşünüyorum

Çok teşekkür ederim canım belirtim olmadığı için rahatım ben de. Stres daha kötü etkiler tahmin edebiliyorum. Sen nasıl oldun bu arada?
Ya bi de hiç kimse ile de görüşmüyoruz nasıl oldu şoktayız çünkü eşim de evden çalışıyo.

3 ay gecmediyse 2. Dozun üzerinden karantina olmaz ama geçtiyse karantina olur. Hastaneye gitmiştim ben covitken. Sabah detaylı bilgi alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…