Kuzum inşallah negatifsindir,cok geçmiş olsunkızlar eşimin testi pozitif çıkmış şimdi ben de gidiyorum test için. Pazartesi de doğum planı vardı bakalım sonuca göre dr ile görüşeceğiz
Bende aynı sorunu yaşıyorum kilo alımı durdumu bebeğin hareketleri nasılBen malesef
Ah canım çok geçmiş olsun. İnşallah negatif çıkar sonucun,haber ver bize de.
@kahvesizasla çok geçmiş olsun.
İnşallah negatifsindir canım
Çok teşekkür ederim kızlar Allahtan 38. Haftanın içindeyiz henüz doğum ertelense de problem olmaz sanırım. Ama bakalım sonuca göre yarın dr ile görüşeceğiz inşallah negatiftirKuzum inşallah negatifsindir,cok geçmiş olsun
Allah korusun pozitif olsan bile 1 hafta ertelenir en fazla. Sonucu bize haber ver kuzum.Çok teşekkür ederim kızlar Allahtan 38. Haftanın içindeyiz henüz doğum ertelense de problem olmaz sanırım. Ama bakalım sonuca göre yarın dr ile görüşeceğiz inşallah negatiftir
Ya geçmiş olsunkızlar eşimin testi pozitif çıkmış şimdi ben de gidiyorum test için. Pazartesi de doğum planı vardı bakalım sonuca göre dr ile görüşeceğiz
Aynen ben de öyle düşünüyorum canım zaten hiç bi belirtim şikayetim yok. Sabah çıkcakmış sonuç haber veririm mutlakaAllah korusun pozitif olsan bile 1 hafta ertelenir en fazla. Sonucu bize haber ver kuzum.
Doktorunla iletişime geçsen cevap verirse ona göre hareket edersin olmadıKızlar şimdİ ben 28ine kadar karantinadayım anlamına mı geliyor? Yarın kontrol vardı o zaman gidemicem kontrole
Çok teşekkür ederim canım hiç belirtim olmadığı içün ya negatifim ya da hafif atlatıyorum diye düşünüyorumYa geçmiş olsuninşallah negatif Olursun sen eşin için de belki erteler doktorun
Yarın 11de randevum o saate kadar sonuç çıkar zaten öyle konuşurum dr ile. Durum değerlendirmesi yaparızDoktorunla iletişime geçsen cevap verirse ona göre hareket edersin olmadı
Ah ah bende ya bide benim annem bazen kaynana olur yandımlohusalık daha zor diyorlar ben asil onu merak ediyorum o zaman napcaz
Cnm cok geçmiş olsun, ins negatifsindir, ben hastaneye sordum pozitif olsan da yaptırıyoruz doğumu dedilerKızlar şimdİ ben 28ine kadar karantinadayım anlamına mı geliyor? Yarın kontrol vardı o zaman gidemicem kontrole
Kuzum aşın yok muydu? Artık temaslilara karantina yok diye biliyorum. Birde hastaneye gidebilirsin o yasak değil.Kızlar şimdİ ben 28ine kadar karantinadayım anlamına mı geliyor? Yarın kontrol vardı o zaman gidemicem kontrole
İnşlh bulaşmamıştır cnm.bulaşsada sıkıntı yapma grip gibi geçip gidiyo.ben çok stress yaptım boşunaymış hergün daha iyi oluyorum.kızlar eşimin testi pozitif çıkmış şimdi ben de gidiyorum test için. Pazartesi de doğum planı vardı bakalım sonuca göre dr ile görüşeceğiz
İnşallah canım bakalım yarın konuşuruz artık dr ile. İlginç bi şekilde rahatım sanırım belirtim yok hiç oğlumun harekwtleri de baya iyi.Cnm cok geçmiş olsun, ins negatifsindir, ben hastaneye sordum pozitif olsan da yaptırıyoruz doğumu dediler
Var canım 2 doz biontech var 3. De yeni çıkınca doğum sonrasına bırakmıştım. Yasak değilse sıkıntı ol az o zaman zaten Filyasyon ekibi sabah bilgi verir diye düşünüyorumKuzum aşın yok muydu? Artık temaslilara karantina yok diye biliyorum. Birde hastaneye gidebilirsin o yasak değil.
Çok teşekkür ederim canım belirtim olmadığı için rahatım ben de. Stres daha kötü etkiler tahmin edebiliyorum. Sen nasıl oldun bu arada?İnşlh bulaşmamıştır cnm.bulaşsada sıkıntı yapma grip gibi geçip gidiyo.ben çok stress yaptım boşunaymış hergün daha iyi oluyorum.
Kızlar çok dikkat edin acayip bir salgın var mümkünse kimseyle görüşmeyin.
Hatırlatma dozunu olduysan temaslı sayılmıyotdun diye biliyoruö geçen gün bakan sayfasında paylaşmıştı. Oldun mu 3. DozuKızlar şimdİ ben 28ine kadar karantinadayım anlamına mı geliyor? Yarın kontrol vardı o zaman gidemicem kontrole
3 ay gecmediyse 2. Dozun üzerinden karantina olmaz ama geçtiyse karantina olur. Hastaneye gitmiştim ben covitken. Sabah detaylı bilgi alırsın.İnşallah canım bakalım yarın konuşuruz artık dr ile. İlginç bi şekilde rahatım sanırım belirtim yok hiç oğlumun harekwtleri de baya iyi.
Var canım 2 doz biontech var 3. De yeni çıkınca doğum sonrasına bırakmıştım. Yasak değilse sıkıntı ol az o zaman zaten Filyasyon ekibi sabah bilgi verir diye düşünüyorum
Yok canım çıkalı 2 3 gün oldu bana yan etki olur diye doğum sonradına ertelemiştimHatırlatma dozunu olduysan temaslı sayılmıyotdun diye biliyoruö geçen gün bakan sayfasında paylaşmıştı. Oldun mu 3. Dozu
4 ekimde olmuşum 2. Dozu canım. Geçmiş yani bakalım sabah netleşir zaten.3 ay gecmediyse 2. Dozun üzerinden karantina olmaz ama geçtiyse karantina olur. Hastaneye gitmiştim ben covitken. Sabah detaylı bilgi alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?