2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
tesekkur ederim canım evet bende engellenmistim ama bana gelen davete tıklamamıştım bile, yanlış anlaşılma olmuş sanırım, şimdide mesajlardan link silinmiş zaten, aktif oldum neyseki
Yaa diğerleri de gelse keşkebana da geldi davet ama hem yasak hem eşim bu konularda baya sert ondan girmedim gruba, ama ben gerçekten anlamıyorum burda telefondan görüşen bi sürü kişi var e onlara niye yasak değil

Cok geçmiş olsun cnm

Bende de öyle canım iğne batar gibi şuan çarşamba ve dün çok hareketli idi maffolmuştum belime çok vurdu bide anca yatıp dinlenince sabaha geçti iki günde
dönerken de çok hareketli ve sert hareketli oluyorlar benimde öyle oldu dr o gün dönmüş demişti , iğne batması bence kanala girmesiyle alakalı olabilir ama dr söyler sanırım kanala girmiş diye, girdiyse de ben gibi panik yapma bekliyorlar orda, ben hemen gelecek sanmistim

Karnım benim küçüldü gibi herkes düştüğünü söylüyor aşağı genital üstü sertleşti gibii bende

lohusalık daha zor diyorlar ben asil onu merak ediyorum o zaman napcaz
Amman sakin kalın kuzum ben barut gibiydim kovayla 4 ay kavga ettik kurklu tavuk gibi bebeğin başında bekliyordum kimse eklemesi diye bırak rahat et dimi bakacak adam var saf saf ben bakcam diyorum ellemeyin baksınlar ellemeyin yapsınlar sakin kalın aman edeyim

Daha önce doğum yapmış annelere bir şey soracagim, ebeye kendimiz için gecelik pijama vb. verirken atlet vb de veriyormuyuz

ilk çocuk olunca mi öyle oluyor acaba, bende kimseye bisey yaptirmazmisim gibi geliyor sende kendimi gördüm

Şuan 2025 canım. 2100 doğmuştu
Bir ara iyi aldı. Sonra vermeye başladı yeniden.
Doğum ödemleri falan da indikçe veriyor ister istemez.
Ah bir görse 2300'ü
Görür çok yakında sen hiç üzülme annesi ❣
Benimki halâ çok hareketli,bazen canımı yakacak derecede tekmeleri oluyor
Benimde öyleydi cnm iki gündür azaldı işte.
Çok geçmiş olsun canım,kullanılır hiç merak etme. Hamileyken bile bi zarari olmuyor bebeğe emzirirken hiç olmaz.

İlk çocuktan o ama yapmayın valla çok zor herkes sizden nefret ediyor kendi anneniz dahil annem hala seninle 2 gün kalınmaz diyor
En korktuğum şey onun tecrübesiyle benim okuduklarım arasında fark olup annemi kırmak, inşallah kendimi tutabilirim, esim bendeki potansiyeli gördü heralde ki şimdiden diyor ben bilirim ben yaparım deme diye

Merhabalar ben 6 sene önce kızımda gebeliğin başından sonuna +40 gün de daha kan sulandırıcı iğne kullandım ve emzirdimde hiçbir sıkıntı yok tam tersi pıhtı atması daha tehlikeli.ve şuanki gwbeliğimde de ilk günden beri hâlâ kullanıyorum.hiç korkmayın doktorunuzu dinleyin.

En korktuğum şey onun tecrübesiyle benim okuduklarım arasında fark olup annemi kırmak, inşallah kendimi tutabilirim, esim bendeki potansiyeli gördü heralde ki şimdiden diyor ben bilirim ben yaparım deme diye
Onların tecrübesi daha iyi cnm ben ılımlı olamadım siz olun çünkü sonunda sende onun yaptıklarını yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…