Yaa diğerleri de gelse keşketesekkur ederim canımevet bende engellenmistim ama bana gelen davete tıklamamıştım bile, yanlış anlaşılma olmuş sanırım, şimdide mesajlardan link silinmiş zaten, aktif oldum neyseki
huzurunmeraklisi canım isme karar verdiniz mi, ikimiz kalmıştık isimsiz, bu konu beni çok geriyor artik
Cok geçmiş olsun cnmKızlar mesaj atmışsınız burdan yazayım ve tecrübelerinize ihtiyacım var, şimdi oğlum salı taburcu oldu evde bir bayram havası derken ertesi gün hastalandım ama nasıl ölüyorum bildiğiniz ciğerlerim sökülüyor öksürmekten ateş 40-41 i gördü. İnfluenza testi verdim negatif covid verdim negatif ama kan pıhtılaşmam çok fazla 1500’lerde. Doktor heran pıhtı atabilir vücuduna hemen kan sulandırıcı iğneye başlıyoruz dedi ama emzirirken kan sulandırıcı iğne olanınız var mıydı hiç? Bebekte herhangi bi alerjiye falan sebep oldu mu?
dönerken de çok hareketli ve sert hareketli oluyorlar benimde öyle oldu dr o gün dönmüş demişti , iğne batması bence kanala girmesiyle alakalı olabilir ama dr söyler sanırım kanala girmiş diye, girdiyse de ben gibi panik yapma bekliyorlar orda, ben hemen gelecek sanmistimBende de öyle canım iğne batar gibi şuan çarşamba ve dün çok hareketli idi maffolmuştum belime çok vurdu bide anca yatıp dinlenince sabaha geçti iki günde
Karnım benim küçüldü gibi herkes düştüğünü söylüyor aşağı genital üstü sertleşti gibii bendeKızlar ya merakımdan soruyorum ilk gebelik benimde. Benim sıpanın anca bugün döndüğünü öğrendim de kanala girince nasıl anlaşılıyor biz hissediliyor muyuz ? Benim arada sanki baskı oluyorda alttan bide bugün dopler ultrason yapıldı soldan sağdan bakınca acıdı biraz da ondan mı oldu acaba bilemedim
lohusalık daha zor diyorlar ben asil onu merak ediyorum o zaman napcazAy ne hale getirdi bizi bu hamilelik
aynen malesefHala isimsiz bizim ki
Beni de çok geriyor ama olmuyor bazı şeyler
Yaa ne de güzel denk geldi o zamanKızımın adı Neşe bu arada...
Amman sakin kalın kuzum ben barut gibiydim kovayla 4 ay kavga ettiklohusalık daha zor diyorlar ben asil onu merak ediyorum o zaman napcaz
ilk çocuk olunca mi öyle oluyor acaba, bende kimseye bisey yaptirmazmisim gibi geliyorAmman sakin kalın kuzum ben barut gibiydim kovayla 4 ay kavga ettikkurklu tavuk gibi bebeğin başında bekliyordum kimse eklemesi diye bırak rahat et dimi bakacak adam var saf saf ben bakcam diyorum ellemeyin baksınlar ellemeyin yapsınlar sakin kalın aman edeyim
İlk çocuktan oilk çocuk olunca mi öyle oluyor acaba, bende kimseye bisey yaptirmazmisim gibi geliyorsende kendimi gördüm
Görür çok yakında sen hiç üzülme annesi ❣Şuan 2025 canım. 2100 doğmuştu
Bir ara iyi aldı. Sonra vermeye başladı yeniden.
Doğum ödemleri falan da indikçe veriyor ister istemez.
Ah bir görse 2300'ü
Benimde öyleydi cnm iki gündür azaldı işte.Benimki halâ çok hareketli,bazen canımı yakacak derecede tekmeleri oluyor
Çok geçmiş olsun canım,kullanılır hiç merak etme. Hamileyken bile bi zarari olmuyor bebeğe emzirirken hiç olmaz.Kızlar mesaj atmışsınız burdan yazayım ve tecrübelerinize ihtiyacım var, şimdi oğlum salı taburcu oldu evde bir bayram havası derken ertesi gün hastalandım ama nasıl ölüyorum bildiğiniz ciğerlerim sökülüyor öksürmekten ateş 40-41 i gördü. İnfluenza testi verdim negatif covid verdim negatif ama kan pıhtılaşmam çok fazla 1500’lerde. Doktor heran pıhtı atabilir vücuduna hemen kan sulandırıcı iğneye başlıyoruz dedi ama emzirirken kan sulandırıcı iğne olanınız var mıydı hiç? Bebekte herhangi bi alerjiye falan sebep oldu mu?
En korktuğum şey onun tecrübesiyle benim okuduklarım arasında fark olup annemi kırmak, inşallah kendimi tutabilirim, esim bendeki potansiyeli gördü heralde ki şimdiden diyor ben bilirim ben yaparım deme diyeİlk çocuktan oama yapmayın valla çok zor herkes sizden nefret ediyor kendi anneniz dahil annem hala seninle 2 gün kalınmaz diyor
Merhabalar ben 6 sene önce kızımda gebeliğin başından sonuna +40 gün de daha kan sulandırıcı iğne kullandım ve emzirdimde hiçbir sıkıntı yok tam tersi pıhtı atması daha tehlikeli.ve şuanki gwbeliğimde de ilk günden beri hâlâ kullanıyorum.hiç korkmayın doktorunuzu dinleyin.Kızlar mesaj atmışsınız burdan yazayım ve tecrübelerinize ihtiyacım var, şimdi oğlum salı taburcu oldu evde bir bayram havası derken ertesi gün hastalandım ama nasıl ölüyorum bildiğiniz ciğerlerim sökülüyor öksürmekten ateş 40-41 i gördü. İnfluenza testi verdim negatif covid verdim negatif ama kan pıhtılaşmam çok fazla 1500’lerde. Doktor heran pıhtı atabilir vücuduna hemen kan sulandırıcı iğneye başlıyoruz dedi ama emzirirken kan sulandırıcı iğne olanınız var mıydı hiç? Bebekte herhangi bi alerjiye falan sebep oldu mu?
Onların tecrübesi daha iyi cnm ben ılımlı olamadım siz olunEn korktuğum şey onun tecrübesiyle benim okuduklarım arasında fark olup annemi kırmak, inşallah kendimi tutabilirim, esim bendeki potansiyeli gördü heralde ki şimdiden diyor ben bilirim ben yaparım deme diye
inşallah bu tavsiyene uyacağımOnların tecrübesi daha iyi cnm ben ılımlı olamadım siz olunçünkü sonunda sende onun yaptıklarını yapacaksın
Ah canım çok geçmiş olsun. İnşallah negatif çıkar sonucun,haber ver bize de.kızlar eşimin testi pozitif çıkmış şimdi ben de gidiyorum test için. Pazartesi de doğum planı vardı bakalım sonuca göre dr ile görüşeceğiz
İnşallah negatifsindir canımkızlar eşimin testi pozitif çıkmış şimdi ben de gidiyorum test için. Pazartesi de doğum planı vardı bakalım sonuca göre dr ile görüşeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?