- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 63
- 39
benimki napsın ya, yavrum kafasını kanala soktu kaç haftadır bekliyor, düşününce içim daralıyor resmen, geçen hafta dr a boyle durmaktan sıkılmıyor mudur dedim ağladım
Düzenli olmadığı sürece sıkıntı değil kasılma evet.Benim de kasılmalarım oluyor mağlesef düzenli değil ama oluyor nidicard magnezyum progesteron fitil de kullanıyorum .. ciğer geliştirici 34. Haftaya kadar vuruluyormuş artık gerek yok dedi doktorum o yüzden vurmadı ... pzartesi kontrolum var geçen hafta rahim uzunluğum 2.0 cm idi pazartesi ne olmuş öğrenicez bakalım... bu arada kasılma olması normal diye biliyorum yani rahim doğuma hazırlıyormuş ya kendini beni ne zaman nstye soksa orda hiç kasılma çıkmadı hep evdeyken oluyor
5 dakikada bir bazen daha kısa aralıklarla oluyordu.Bu arada nasıl kasılmalarınız oluyordu ve günde kaç defa oluyordu acaba
Aynen benim kasılmalarım olduğunda da bu şekilde oluyor ama dediğim gibi düzensiz ben takip etmeye devam edeyim en iyisi ... inşallah en en en kısa sürede bebişiniz kilo alır ve hastaneden çıkarırsınız5 dakikada bir bazen daha kısa aralıklarla oluyordu.
Karnım sertleşiyordu. Böyle taş gibi oluyor.
Sık sık oluyor yani başlayınca ilaç falan da fayda etmemeye başladı doğal olarak.
Sancı da eşlik edebiliyor.
Karnı birisi tutup çekiştiriyor gibi bir his.
Ben malesefGelişme geriliği yaşayan var mı
Allah razı olsun inşallah sizin minikte sağ salim zamanında gelir kucağınızaAynen benim kasılmalarım olduğunda da bu şekilde oluyor ama dediğim gibi düzensiz ben takip etmeye devam edeyim en iyisi ... inşallah en en en kısa sürede bebişiniz kilo alır ve hastaneden çıkarırsınız
Kızımın adı Neşe bu arada...Yaa çok sevindim
Ahh ne güzel eve neşe gelmiştir şimdi Rabbim eksikliğini göstermesin.
Yaa ne güzel. Adıyla sağlıkla, mutlu mesut yaşasınKızımın adı Neşe bu arada...
Çok geçmiş olsun cnmKızlar mesaj atmışsınız burdan yazayım ve tecrübelerinize ihtiyacım var, şimdi oğlum salı taburcu oldu evde bir bayram havası derken ertesi gün hastalandım ama nasıl ölüyorum bildiğiniz ciğerlerim sökülüyor öksürmekten ateş 40-41 i gördü. İnfluenza testi verdim negatif covid verdim negatif ama kan pıhtılaşmam çok fazla 1500’lerde. Doktor heran pıhtı atabilir vücuduna hemen kan sulandırıcı iğneye başlıyoruz dedi ama emzirirken kan sulandırıcı iğne olanınız var mıydı hiç? Bebekte herhangi bi alerjiye falan sebep oldu mu?
az kalmis canım seninde, sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallahÇok şükür cnm maşallah az kalmış senin kibizde iyiyiz bugün Dr a gittik 10 şubat a gün verdi bakalım erken gelmeye kalkmazsa 20 günümüz kaldı
canım benimde ilk ve bebeğim 3 haftadır falan başı kanalda, dr ilk dediğinde sasirmistim hic bisey farketmedim çünkü, sadece kasiklarimda da hareketlerini hissediyordum ve de sanki iğne batıyormuş gibi oluyordu aradaKızlar ya merakımdan soruyorum ilk gebelik benimde. Benim sıpanın anca bugün döndüğünü öğrendim de kanala girince nasıl anlaşılıyor biz hissediliyor muyuz ? Benim arada sanki baskı oluyorda alttan bide bugün dopler ultrason yapıldı soldan sağdan bakınca acıdı biraz da ondan mı oldu acaba bilemedim
tesekkur ederimHayırlı akşamlar kızlar.
huzurunmeraklisi geçmiş olsun canım.
KelebekiM_ son durum nedir,yazmamışsın bir daha,umarım herşey yolundadır.
D Denizyildizi21 hoşgeldin.
Aynen öyle ya kac kez anlattım bak ilk kez ikimiz de görücez ne güzel diye ben sonra da görürüm diyorAmin canım inşallahişine geldi herhalde eşinin
Evet cnm 2 şubat, benimde yanlar dolmaya başladı gibi hissediyorum bi değişti sanki göbek şeklim su sıraçok rahatsız olsa durmaz doğar emin ol
Benim göbeğim de öne doğru sivri yanlar boş gibi.
Seninde 2 şubatta dimi?
Bende de öyle canım iğne batar gibi şuan çarşamba ve dün çok hareketli idi maffolmuştum belime çok vurdu bide anca yatıp dinlenince sabaha geçti iki gündeaz kalmis canım seninde, sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
canım benimde ilk ve bebeğim 3 haftadır falan başı kanalda, dr ilk dediğinde sasirmistim hic bisey farketmedim çünkü, sadece kasiklarimda da hareketlerini hissediyordum ve de sanki iğne batıyormuş gibi oluyordu arada
tesekkur ederim
Ay ne hale getirdi bizi bu hamilelikbenimki napsın ya, yavrum kafasını kanala soktu kaç haftadır bekliyor, düşününce içim daralıyor resmen, geçen hafta dr a boyle durmaktan sıkılmıyor mudur dedim ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?