Hayırlısı kuzum gönlünü ferah tut inşallah eşinde bir an önce negatife dönerYok canım çıkalı 2 3 gün oldu bana yan etki olur diye doğum sonradına ertelemiştim
Bana da doktor vermiş ya.Kızlar mesaj atmışsınız burdan yazayım ve tecrübelerinize ihtiyacım var, şimdi oğlum salı taburcu oldu evde bir bayram havası derken ertesi gün hastalandım ama nasıl ölüyorum bildiğiniz ciğerlerim sökülüyor öksürmekten ateş 40-41 i gördü. İnfluenza testi verdim negatif covid verdim negatif ama kan pıhtılaşmam çok fazla 1500’lerde. Doktor heran pıhtı atabilir vücuduna hemen kan sulandırıcı iğneye başlıyoruz dedi ama emzirirken kan sulandırıcı iğne olanınız var mıydı hiç? Bebekte herhangi bi alerjiye falan sebep oldu mu?
aynen malesef
Canım Dr un verdiyse kullan derim gebeliğin başından beri kullanıyorum ben. Benim dışımda bşr arkadaşımda kalbe giden damarlar tıkanıyor diye pıhtılaşması olmamasına rağmen 9 ay kullanırdı Dr u 2 gebeliğinde de. Bebeğe ya da sana zarar verecek bir şey olsa kullamdırmazlar kiBana da doktor vermiş ya.
Korkumdan başlamamıştım üstünde yüksek riskli ilaç falan yazıyor birde içeriği domuz mukozası falan diyor kullanmak istemedim.
Sen şimdi yazınca korktum ama.
Bende mi başlasam hemen napsam. Damar yollarım hep tıkanıyordu ondan belki de
Ben hiç karşılaşmadım bu durumla canım bence hastane ile görüş gerekirse tekrar kan grubu testi yapsınlar önemli bir detayKızlar bir şey soracağım.
Ben hastanedeyken yapılan kan tahlillerime baktım da kan tahlilimde kan grubum farklı çıkmış.
Bebeğimin kan grubu.
Ona yaptıkları kan testini benim üzerimden mi sisteme geçmişler yoksa benim kan grubum mu değişmiş?
Öyle şeyler oluyormuşta bende de mi oldu noldu anlamadım şaşırdım görünce
Canım Dr un verdiyse kullan derim gebeliğin başından beri kullanıyorum ben. Benim dışımda bşr arkadaşımda kalbe giden damarlar tıkanıyor diye pıhtılaşması olmamasına rağmen 9 ay kullanırdı Dr u 2 gebeliğinde de. Bebeğe ya da sana zarar verecek bir şey olsa kullamdırmazlar ki
Ben hiç karşılaşmadım bu durumla canım bence hastane ile görüş gerekirse tekrar kan grubu testi yapsınlar önemli bir detay
canım geçmiş olsun eşine. umarım snaa gecmemiştir.kızlar eşimin testi pozitif çıkmış şimdi ben de gidiyorum test için. Pazartesi de doğum planı vardı bakalım sonuca göre dr ile görüşeceğiz
Ben daha iyiyim şükür.karantinam Çarşamba biticek ama dr um Pazartesi muayene çağırdı.Çok teşekkür ederim canım belirtim olmadığı için rahatım ben de. Stres daha kötü etkiler tahmin edebiliyorum. Sen nasıl oldun bu arada?
Ya bi de hiç kimse ile de görüşmüyoruz nasıl oldu şoktayız çünkü eşim de evden çalışıyo.
Çıkmaz inşlh cnm.benim dr çıksada günümüz değişmicek cuma alıcaz dediben de yarın anesteziyle görüşmek için hastaneye gidicem pazartesi doğum var kızlar biliyorsunuz. ama bir korku geldi pcr pozitif çıkarsa ve ertelenmek zorunda kalırsa diye
Canım Allah razı olsun , yazan soran güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ediyorum , ben acil sezeryana alındım malesef , aktif kanamam başlamış rahim ve be bebek detaylı inceleme yapıldı normal doğum yapmak için açıklığım yoktu doktor boşuna suni sancı verip saatlerce yorup tekrar sezeryana alacağımıza direk alalım dedi , iki kızımda tamamen normal doğum olmuştu , bu beniş erken gelesi tuttu. Öğlen 1 civarı çıktım doğumdan, bebeğimi gördüm yanımdaydı sonra doktor kontrolleri yapıldı ciğerlerinde sıvı varmış atamamış bu sebeple ciğerleri gelişmesi için yeni doğan yoğun bakımına alındı ne emzirebildim ne görebildim ne kollarıma alabildim . O saatten beri ağlıyorum kollarım bomboş diye hemen size de yazayım istedim , bebişimin genel durumu daha iyiymiş ama bir hafta kadar yoğun bakımda kalacakmış. İnşallah düzelir dualarınızı bekliyorum küçüğüme, şuan evlatlarına hasret tüm annelere Allah sabır dayanma ve metanet versinKelebekiM_ ne yaptın canım, durumun nasıl?
çocuğuna ogretsen o dese kardeşimin adi şu olcak diye süreklikocamın içine mi doğdu anlamadım,
hala bu cocuga isim vermeyecek miyiz diyor
yahu senin beğendiğini ben, benim beğendiğimi sen beğenmiyorsun
şimdide trip atıyor nasıl olsa dediğimi yapmayacaksın ne yaparsan yap dedi
sanki ilk cocuga ben isim verdim
benim hastanem almıyor canım. korkum o. inşallah olmaz öyle bişey.bir de pcr için ayrı ücret alınıyor mu özel hastanede. acaba devlette pcr yaptırsak olur mu. bilen var mı kızlarÇıkmaz inşlh cnm.benim dr çıksada günümüz değişmicek cuma alıcaz dedi
Acil sezeryana alındım canım az önce de detaylı yazdım size bildireyim diye , hiç bi belirtinizi geciktirmeyin benim de ara ara bebeğin kasılmaları oluyordu başka belirtim yoktu sabah erken saatte küçük WC ihtiyacımdan sonra peçeteye yoğun Kıvamlı kan geldi sildikçe geldi 15-20 Dk de azaldı ama doktor hemen geliyorsunuz dedi , aşağıdan ve ultrasondan muayene etti bebeğin gelişimi Boy kilo şununa bununa bakıldı geciktirmeyelim alalım dedi doktor açılman ve normal doğum belirtimiz yok bebeği strese sokmayalım dedi bizde bebeğimize nasıl sağlıkla kavuşacaksak öyle dedimKelebekiM_ nasılsın bize de uygun olunca haber verir misin
canım allah kavustursın bebişinle sana da geçmiş olsun bir an önce toparlan inşallah herşey yolunda gitsinCanım Allah razı olsun , yazan soran güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ediyorum , ben acil sezeryana alındım malesef , aktif kanamam başlamış rahim ve be bebek detaylı inceleme yapıldı normal doğum yapmak için açıklığım yoktu doktor boşuna suni sancı verip saatlerce yorup tekrar sezeryana alacağımıza direk alalım dedi , iki kızımda tamamen normal doğum olmuştu , bu beniş erken gelesi tuttu. Öğlen 1 civarı çıktım doğumdan, bebeğimi gördüm yanımdaydı sonra doktor kontrolleri yapıldı ciğerlerinde sıvı varmış atamamış bu sebeple ciğerleri gelişmesi için yeni doğan yoğun bakımına alındı ne emzirebildim ne görebildim ne kollarıma alabildim . O saatten beri ağlıyorum kollarım bomboş diye hemen size de yazayım istedim , bebişimin genel durumu daha iyiymiş ama bir hafta kadar yoğun bakımda kalacakmış. İnşallah düzelir dualarınızı bekliyorum küçüğüme, şuan evlatlarına hasret tüm annelere Allah sabır dayanma ve metanet versin
Gözünüz aydın cnm, ınsallah bian önce kavuşursunuzCanım Allah razı olsun , yazan soran güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ediyorum , ben acil sezeryana alındım malesef , aktif kanamam başlamış rahim ve be bebek detaylı inceleme yapıldı normal doğum yapmak için açıklığım yoktu doktor boşuna suni sancı verip saatlerce yorup tekrar sezeryana alacağımıza direk alalım dedi , iki kızımda tamamen normal doğum olmuştu , bu beniş erken gelesi tuttu. Öğlen 1 civarı çıktım doğumdan, bebeğimi gördüm yanımdaydı sonra doktor kontrolleri yapıldı ciğerlerinde sıvı varmış atamamış bu sebeple ciğerleri gelişmesi için yeni doğan yoğun bakımına alındı ne emzirebildim ne görebildim ne kollarıma alabildim . O saatten beri ağlıyorum kollarım bomboş diye hemen size de yazayım istedim , bebişimin genel durumu daha iyiymiş ama bir hafta kadar yoğun bakımda kalacakmış. İnşallah düzelir dualarınızı bekliyorum küçüğüme, şuan evlatlarına hasret tüm annelere Allah sabır dayanma ve metanet versin
Canım gelmiş geçmiş olsun sen ne zaman kaç hafta kaç günlükken doğurdun ya , iyisiniz demi , bebeiiin nasıl akciğerleri , bende bugün 36+2 acil sezerayana alındım doğurdum küçüğüm yenidoğan yoğunbakımda yatıyor çok ağlıyorum çok üzgünüm kendimi tutamıyorum . Kaç gün kalır bi kesinlik yok bi netlik yok . Allah bebeklerimize şifalar versin hepimizin canım , sizin nasıl oldu kaç haftalık geldi canımBen de bugün görmeye gittim yine.
Daha az görebildim üzüldüm.
Tam da iyice uyanmıştı ben konuştukça bakıyordu.
Bırakasım gelmedi kucağımdan sinir oldum.
2300 kiloyu görünce normal hastane katında 2 3 gün benimle kalacak ve kontrol edilecekmiş vücut sıcaklığını koruyabiliyor mu anne sütü yarıyor mu kilo alıyor mu vs diye. Bugün ultrasona gidecekmiş rutin kontrol inşallah her şey yolunda gider.
Bir an önce bitsin bu süreç istiyorum.
Çok teşekkür ederim canım amiin inşallahcanım geçmiş olsun eşine. umarım snaa gecmemiştir.
Allahtan son ayda hep ıhlamur içiyorum zaten pekmezi falan eksik etmedim hiç. Arada limonlu portakallı su içiyorum. Olacağı varsa oluyo demekki.Ben daha iyiyim şükür.karantinam Çarşamba biticek ama dr um Pazartesi muayene çağırdı.
Biz oğlumdan kaptık.marketten bakkaldan heryerden kapmış olabilir.sende belirti olmasada önlemini al cnm bol bol ıhlamur iç pekmez bal ye.bende oğlumdan 5 gün sonra filan hastalandım
Çıkmaz inşallah canım stres yapma sakın.ben de yarın anesteziyle görüşmek için hastaneye gidicem pazartesi doğum var kızlar biliyorsunuz. ama bir korku geldi pcr pozitif çıkarsa ve ertelenmek zorunda kalırsa diye
Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahCanım Allah razı olsun , yazan soran güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ediyorum , ben acil sezeryana alındım malesef , aktif kanamam başlamış rahim ve be bebek detaylı inceleme yapıldı normal doğum yapmak için açıklığım yoktu doktor boşuna suni sancı verip saatlerce yorup tekrar sezeryana alacağımıza direk alalım dedi , iki kızımda tamamen normal doğum olmuştu , bu beniş erken gelesi tuttu. Öğlen 1 civarı çıktım doğumdan, bebeğimi gördüm yanımdaydı sonra doktor kontrolleri yapıldı ciğerlerinde sıvı varmış atamamış bu sebeple ciğerleri gelişmesi için yeni doğan yoğun bakımına alındı ne emzirebildim ne görebildim ne kollarıma alabildim . O saatten beri ağlıyorum kollarım bomboş diye hemen size de yazayım istedim , bebişimin genel durumu daha iyiymiş ama bir hafta kadar yoğun bakımda kalacakmış. İnşallah düzelir dualarınızı bekliyorum küçüğüme, şuan evlatlarına hasret tüm annelere Allah sabır dayanma ve metanet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?