- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 39
Canım Allah razı olsun , detayları hemen yukarıda ilk gördüğüme rkadaşalrın yorumların altına yazdım 36+2 de acil sezeryan kararı verildi alındı bebeğim şuan yenidoğan yoğunbakımında.Hayırlı akşamlar kızlar.
@huzurunmeraklisi geçmiş olsun canım.
KelebekiM_ son durum nedir,yazmamışsın bir daha,umarım herşey yolundadır.
D Denizyildizi21 hoşgeldin.
Allah analı babalı büyütsün canımAcil sezeryana alındım canım az önce de detaylı yazdım size bildireyim diye , hiç bi belirtinizi geciktirmeyin benim de ara ara bebeğin kasılmaları oluyordu başka belirtim yoktu sabah erken saatte küçük WC ihtiyacımdan sonra peçeteye yoğun Kıvamlı kan geldi sildikçe geldi 15-20 Dk de azaldı ama doktor hemen geliyorsunuz dedi , aşağıdan ve ultrasondan muayene etti bebeğin gelişimi Boy kilo şununa bununa bakıldı geciktirmeyelim alalım dedi doktor açılman ve normal doğum belirtimiz yok bebeği strese sokmayalım dedi bizde bebeğimize nasıl sağlıkla kavuşacaksak öyle dedimArada süt sağıyorum acıta acıta hastanenin elektrikli pompalarıyla az az milim milim anca geliyor işte , şu saatlere kadar istemsiz hep ağladım
Gözün aydın ve geçmiş olsun. Çok şükür ikiniz de sağ salim çıkmışsınız. Bir an evvel toparlar, yanına gelir inşallah bebeğinCanım Allah razı olsun , yazan soran güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ediyorum , ben acil sezeryana alındım malesef , aktif kanamam başlamış rahim ve be bebek detaylı inceleme yapıldı normal doğum yapmak için açıklığım yoktu doktor boşuna suni sancı verip saatlerce yorup tekrar sezeryana alacağımıza direk alalım dedi , iki kızımda tamamen normal doğum olmuştu , bu beniş erken gelesi tuttu. Öğlen 1 civarı çıktım doğumdan, bebeğimi gördüm yanımdaydı sonra doktor kontrolleri yapıldı ciğerlerinde sıvı varmış atamamış bu sebeple ciğerleri gelişmesi için yeni doğan yoğun bakımına alındı ne emzirebildim ne görebildim ne kollarıma alabildim . O saatten beri ağlıyorum kollarım bomboş diye hemen size de yazayım istedim , bebişimin genel durumu daha iyiymiş ama bir hafta kadar yoğun bakımda kalacakmış. İnşallah düzelir dualarınızı bekliyorum küçüğüme, şuan evlatlarına hasret tüm annelere Allah sabır dayanma ve metanet versin
Başla en iyisi dahiliye doktorum görünce şok oldu adam hemen testlere tabii tuttu kesin covidsin dedi ama değilim .. O kadar yüksek iltihap varki kanımda pıhtılaşma almış başını gitmiş. Bu arada sen nasılsın bebeğin nasıl bir sıkıntınız yoktur inşallah ben kavuştum oğluma çok şükür dualarım sizinleBana da doktor vermiş ya.
Korkumdan başlamamıştım üstünde yüksek riskli ilaç falan yazıyor birde içeriği domuz mukozası falan diyor kullanmak istemedim.
Sen şimdi yazınca korktum ama.
Bende mi başlasam hemen napsam. Damar yollarım hep tıkanıyordu ondan belki de
Ah ah hala konuşurken ağlarım oğlum 12 günlük oldu ama ben biri arayıp ya neler olmuş Ece geçmiş olsun dediğinde bildiğin böğüre böğüre ağlıyorum ağlamaktan konuşamıyorum. Sayılı gün geçiyor elbet kavuşuyorsun ama 1 saat bile ayrı kalmak 1 ömür gibi geliyor o yüzden ne desem boş çok iyi anlıyorum seniAcil sezeryana alındım canım az önce de detaylı yazdım size bildireyim diye , hiç bi belirtinizi geciktirmeyin benim de ara ara bebeğin kasılmaları oluyordu başka belirtim yoktu sabah erken saatte küçük WC ihtiyacımdan sonra peçeteye yoğun Kıvamlı kan geldi sildikçe geldi 15-20 Dk de azaldı ama doktor hemen geliyorsunuz dedi , aşağıdan ve ultrasondan muayene etti bebeğin gelişimi Boy kilo şununa bununa bakıldı geciktirmeyelim alalım dedi doktor açılman ve normal doğum belirtimiz yok bebeği strese sokmayalım dedi bizde bebeğimize nasıl sağlıkla kavuşacaksak öyle dedimArada süt sağıyorum acıta acıta hastanenin elektrikli pompalarıyla az az milim milim anca geliyor işte , şu saatlere kadar istemsiz hep ağladım
Canim ne guzel kavusmussun cok sukur bin sukur Allahim evlatlarindan ayirmasin bir dahaAh ah hala konuşurken ağlarım oğlum 12 günlük oldu ama ben biri arayıp ya neler olmuş Ece geçmiş olsun dediğinde bildiğin böğüre böğüre ağlıyorum ağlamaktan konuşamıyorum. Sayılı gün geçiyor elbet kavuşuyorsun ama 1 saat bile ayrı kalmak 1 ömür gibi geliyor o yüzden ne desem boş çok iyi anlıyorum seni
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun insallah saglikla gelsin yaniniza eminim cok zordur gevicek insallah dualarimiz seninleAcil sezeryana alındım canım az önce de detaylı yazdım size bildireyim diye , hiç bi belirtinizi geciktirmeyin benim de ara ara bebeğin kasılmaları oluyordu başka belirtim yoktu sabah erken saatte küçük WC ihtiyacımdan sonra peçeteye yoğun Kıvamlı kan geldi sildikçe geldi 15-20 Dk de azaldı ama doktor hemen geliyorsunuz dedi , aşağıdan ve ultrasondan muayene etti bebeğin gelişimi Boy kilo şununa bununa bakıldı geciktirmeyelim alalım dedi doktor açılman ve normal doğum belirtimiz yok bebeği strese sokmayalım dedi bizde bebeğimize nasıl sağlıkla kavuşacaksak öyle dedimArada süt sağıyorum acıta acıta hastanenin elektrikli pompalarıyla az az milim milim anca geliyor işte , şu saatlere kadar istemsiz hep ağladım
Canim hangi kan sulandiriciyi verdi ? Ben tup bebek oldugu icin aylarca kullandim , hamilelik boyunca ve sonrasinda kullanan tanidiklarim da var dr kan sulandiricinin zarari olmaz yarari olur demisti canini sikma tedavini ol Allah a emanetKızlar mesaj atmışsınız burdan yazayım ve tecrübelerinize ihtiyacım var, şimdi oğlum salı taburcu oldu evde bir bayram havası derken ertesi gün hastalandım ama nasıl ölüyorum bildiğiniz ciğerlerim sökülüyor öksürmekten ateş 40-41 i gördü. İnfluenza testi verdim negatif covid verdim negatif ama kan pıhtılaşmam çok fazla 1500’lerde. Doktor heran pıhtı atabilir vücuduna hemen kan sulandırıcı iğneye başlıyoruz dedi ama emzirirken kan sulandırıcı iğne olanınız var mıydı hiç? Bebekte herhangi bi alerjiye falan sebep oldu mu?
Cnm bende hamile kaldığımi öğrendiğimden beri kullanıyorum, sanırım doğumdan sonra da bi süre kullanicam, zararı olsa doktorlar Vermez, için rahat olsunKızlar mesaj atmışsınız burdan yazayım ve tecrübelerinize ihtiyacım var, şimdi oğlum salı taburcu oldu evde bir bayram havası derken ertesi gün hastalandım ama nasıl ölüyorum bildiğiniz ciğerlerim sökülüyor öksürmekten ateş 40-41 i gördü. İnfluenza testi verdim negatif covid verdim negatif ama kan pıhtılaşmam çok fazla 1500’lerde. Doktor heran pıhtı atabilir vücuduna hemen kan sulandırıcı iğneye başlıyoruz dedi ama emzirirken kan sulandırıcı iğne olanınız var mıydı hiç? Bebekte herhangi bi alerjiye falan sebep oldu mu?
Canimm ben de 34+0 da doğurdum pazartesi günü.Canım gelmiş geçmiş olsun sen ne zaman kaç hafta kaç günlükken doğurdun ya , iyisiniz demi , bebeiiin nasıl akciğerleri , bende bugün 36+2 acil sezerayana alındım doğurdum küçüğüm yenidoğan yoğunbakımda yatıyor çok ağlıyorum çok üzgünüm kendimi tutamıyorum . Kaç gün kalır bi kesinlik yok bi netlik yok . Allah bebeklerimize şifalar versin hepimizin canım , sizin nasıl oldu kaç haftalık geldi canım
Canım benim çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın ve yaşıyorsun…inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğineAcil sezeryana alındım canım az önce de detaylı yazdım size bildireyim diye , hiç bi belirtinizi geciktirmeyin benim de ara ara bebeğin kasılmaları oluyordu başka belirtim yoktu sabah erken saatte küçük WC ihtiyacımdan sonra peçeteye yoğun Kıvamlı kan geldi sildikçe geldi 15-20 Dk de azaldı ama doktor hemen geliyorsunuz dedi , aşağıdan ve ultrasondan muayene etti bebeğin gelişimi Boy kilo şununa bununa bakıldı geciktirmeyelim alalım dedi doktor açılman ve normal doğum belirtimiz yok bebeği strese sokmayalım dedi bizde bebeğimize nasıl sağlıkla kavuşacaksak öyle dedimArada süt sağıyorum acıta acıta hastanenin elektrikli pompalarıyla az az milim milim anca geliyor işte , şu saatlere kadar istemsiz hep ağladım
Sana da geçmiş olsun tatlımKızlar mesaj atmışsınız burdan yazayım ve tecrübelerinize ihtiyacım var, şimdi oğlum salı taburcu oldu evde bir bayram havası derken ertesi gün hastalandım ama nasıl ölüyorum bildiğiniz ciğerlerim sökülüyor öksürmekten ateş 40-41 i gördü. İnfluenza testi verdim negatif covid verdim negatif ama kan pıhtılaşmam çok fazla 1500’lerde. Doktor heran pıhtı atabilir vücuduna hemen kan sulandırıcı iğneye başlıyoruz dedi ama emzirirken kan sulandırıcı iğne olanınız var mıydı hiç? Bebekte herhangi bi alerjiye falan sebep oldu mu?
@huzurunmeraklisi canım isme karar verdiniz mi, ikimiz kalmıştık isimsiz, bu konu beni çok geriyor artik
Canım Allah razı olsun , yazan soran güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ediyorum , ben acil sezeryana alındım malesef , aktif kanamam başlamış rahim ve be bebek detaylı inceleme yapıldı normal doğum yapmak için açıklığım yoktu doktor boşuna suni sancı verip saatlerce yorup tekrar sezeryana alacağımıza direk alalım dedi , iki kızımda tamamen normal doğum olmuştu , bu beniş erken gelesi tuttu. Öğlen 1 civarı çıktım doğumdan, bebeğimi gördüm yanımdaydı sonra doktor kontrolleri yapıldı ciğerlerinde sıvı varmış atamamış bu sebeple ciğerleri gelişmesi için yeni doğan yoğun bakımına alındı ne emzirebildim ne görebildim ne kollarıma alabildim . O saatten beri ağlıyorum kollarım bomboş diye hemen size de yazayım istedim , bebişimin genel durumu daha iyiymiş ama bir hafta kadar yoğun bakımda kalacakmış. İnşallah düzelir dualarınızı bekliyorum küçüğüme, şuan evlatlarına hasret tüm annelere Allah sabır dayanma ve metanet versin
Çok sevindim canım darısı benim başımaBaşla en iyisi dahiliye doktorum görünce şok oldu adam hemen testlere tabii tuttu kesin covidsin dedi ama değilim .. O kadar yüksek iltihap varki kanımda pıhtılaşma almış başını gitmiş. Bu arada sen nasılsın bebeğin nasıl bir sıkıntınız yoktur inşallah ben kavuştum oğluma çok şükür dualarım sizinle
Ah ah hala konuşurken ağlarım oğlum 12 günlük oldu ama ben biri arayıp ya neler olmuş Ece geçmiş olsun dediğinde bildiğin böğüre böğüre ağlıyorum ağlamaktan konuşamıyorum. Sayılı gün geçiyor elbet kavuşuyorsun ama 1 saat bile ayrı kalmak 1 ömür gibi geliyor o yüzden ne desem boş çok iyi anlıyorum seni
benim eşimde en son ne istiyosan o olsun dedi ama öyle de olmuyor, illa onunda gönlü olsun istiyorumBir isimsiz bebiş annesi de burda var
Durum sizdekine benzer hanimlar. Benim begendiğimi eşim beğenmez, onun beğendiğini ben beğenmem. En son duygu sömürüsü yaptim, tüp bebek olduğu ve gebelik de zor geçtiği için ismini ben koycam dedim, kabul ettiama şimdi de kendime beğendiremiyorum isimleri
az sabredip sağlıcakla kavuşacaksınız inşallah canimCanım Allah razı olsun , yazan soran güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ediyorum , ben acil sezeryana alındım malesef , aktif kanamam başlamış rahim ve be bebek detaylı inceleme yapıldı normal doğum yapmak için açıklığım yoktu doktor boşuna suni sancı verip saatlerce yorup tekrar sezeryana alacağımıza direk alalım dedi , iki kızımda tamamen normal doğum olmuştu , bu beniş erken gelesi tuttu. Öğlen 1 civarı çıktım doğumdan, bebeğimi gördüm yanımdaydı sonra doktor kontrolleri yapıldı ciğerlerinde sıvı varmış atamamış bu sebeple ciğerleri gelişmesi için yeni doğan yoğun bakımına alındı ne emzirebildim ne görebildim ne kollarıma alabildim . O saatten beri ağlıyorum kollarım bomboş diye hemen size de yazayım istedim , bebişimin genel durumu daha iyiymiş ama bir hafta kadar yoğun bakımda kalacakmış. İnşallah düzelir dualarınızı bekliyorum küçüğüme, şuan evlatlarına hasret tüm annelere Allah sabır dayanma ve metanet versin
Maşallah sizin 39.hafta olmus. Benim 36 yeni bitti. Karar versem yetiştiririm aslinda ama illa bi son dakikaya birakcambenim eşimde en son ne istiyosan o olsun dedi ama öyle de olmuyor, illa onunda gönlü olsun istiyoruminşallah en kisa zamanda hallederiz,hastaneye kapı süsü yaptırmak istemiştim ama artik olmaz muhtemelen
Çok çok geçmiş olsun. Şu an iyi olmana çok sevindim. Bebeğin de daha iyi olacak inşallah, bizden daha güçlü onlar hemen toparlarlarCanım Allah razı olsun , yazan soran güzel dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok çok çok teşekkür ediyorum , ben acil sezeryana alındım malesef , aktif kanamam başlamış rahim ve be bebek detaylı inceleme yapıldı normal doğum yapmak için açıklığım yoktu doktor boşuna suni sancı verip saatlerce yorup tekrar sezeryana alacağımıza direk alalım dedi , iki kızımda tamamen normal doğum olmuştu , bu beniş erken gelesi tuttu. Öğlen 1 civarı çıktım doğumdan, bebeğimi gördüm yanımdaydı sonra doktor kontrolleri yapıldı ciğerlerinde sıvı varmış atamamış bu sebeple ciğerleri gelişmesi için yeni doğan yoğun bakımına alındı ne emzirebildim ne görebildim ne kollarıma alabildim . O saatten beri ağlıyorum kollarım bomboş diye hemen size de yazayım istedim , bebişimin genel durumu daha iyiymiş ama bir hafta kadar yoğun bakımda kalacakmış. İnşallah düzelir dualarınızı bekliyorum küçüğüme, şuan evlatlarına hasret tüm annelere Allah sabır dayanma ve metanet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?