2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hayırlı akşamlar kızlar.
@huzurunmeraklisi geçmiş olsun canım.
KelebekiM_ son durum nedir,yazmamışsın bir daha,umarım herşey yolundadır.
D Denizyildizi21 hoşgeldin.
Canım Allah razı olsun , detayları hemen yukarıda ilk gördüğüme rkadaşalrın yorumların altına yazdım 36+2 de acil sezeryan kararı verildi alındı bebeğim şuan yenidoğan yoğunbakımında.

Allah analı babalı büyütsün canım benimde gece kasılmam oluyor sabah olmuyor nst ye giriyorum bir şey çıkmıyor nasip galiba birazcık vakti gelen bebek direkt geliyor rabbim size bağışlasın evladınızı süt için havlu varsa yanında sıcak su ile ıslatıp masaj yap istersen kanalların hem açılır hem de acı çekmesin fazla

Gözün aydın ve geçmiş olsun. Çok şükür ikiniz de sağ salim çıkmışsınız. Bir an evvel toparlar, yanına gelir inşallah bebeğin

Başla en iyisi dahiliye doktorum görünce şok oldu adam hemen testlere tabii tuttu kesin covidsin dedi ama değilim .. O kadar yüksek iltihap varki kanımda pıhtılaşma almış başını gitmiş. Bu arada sen nasılsın bebeğin nasıl bir sıkıntınız yoktur inşallah ben kavuştum oğluma çok şükür dualarım sizinle

Ah ah hala konuşurken ağlarım oğlum 12 günlük oldu ama ben biri arayıp ya neler olmuş Ece geçmiş olsun dediğinde bildiğin böğüre böğüre ağlıyorum ağlamaktan konuşamıyorum. Sayılı gün geçiyor elbet kavuşuyorsun ama 1 saat bile ayrı kalmak 1 ömür gibi geliyor o yüzden ne desem boş çok iyi anlıyorum seni

Canim ne guzel kavusmussun cok sukur bin sukur Allahim evlatlarindan ayirmasin bir daha

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun insallah saglikla gelsin yaniniza eminim cok zordur gevicek insallah dualarimiz seninle

Canim hangi kan sulandiriciyi verdi ? Ben tup bebek oldugu icin aylarca kullandim , hamilelik boyunca ve sonrasinda kullanan tanidiklarim da var dr kan sulandiricinin zarari olmaz yarari olur demisti canini sikma tedavini ol Allah a emanet

Cnm bende hamile kaldığımi öğrendiğimden beri kullanıyorum, sanırım doğumdan sonra da bi süre kullanicam, zararı olsa doktorlar Vermez, için rahat olsun

Canimm ben de 34+0 da doğurdum pazartesi günü.
Sancılar gecmeyince doktor artık alalım dedi.
İyi şükür ağlayarak doğdu nefes alıyor kendisi. Kilo alması
Seninkinin ciğerleri de iyi değil mi haftası iyi çünkü
Benim ki de yenidoğan yoğun bakımda üzme kendini bak orda emin ellerde.
Ben de üzülüyorum dün bayağı ağladım ama sağlıcakla kavuşacağız Allah'ın izniyle
Sezaryen oldum ben de senin gibi.

Sen nasılsın ağrın sizin var mı?
Aniden noldu böyle

Canım benim çok geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsın ve yaşıyorsun…inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine Dualarım seninle , moralini bozma, yakında kollarında olacak annesi… Sütün falan kesilir, güzel düşün herşey güzel gitsin

Sana da geçmiş olsun tatlım bir an önce iyileş oğluna kavuşmana da sevindim..Kumsal ne yaptı, kardeşini görünce ne tepki verdi, kıskançlık oldu mu ?

@huzurunmeraklisi canım isme karar verdiniz mi, ikimiz kalmıştık isimsiz, bu konu beni çok geriyor artik

Bir isimsiz bebiş annesi de burda var
Durum sizdekine benzer hanimlar. Benim begendiğimi eşim beğenmez, onun beğendiğini ben beğenmem. En son duygu sömürüsü yaptim, tüp bebek olduğu ve gebelik de zor geçtiği için ismini ben koycam dedim, kabul etti ama şimdi de kendime beğendiremiyorum isimleri

Canim Allah tez kavuştursun bebegine, beterinden korusun. Bebeğin iyiliği için orda ve iyi olur olmaz kucagina gelecek inşallah annesi emin ol

Çok sevindim canım darısı benim başıma
İyi bebiş kilo vermiş yine.
Süt bıraktım emzirme eğitimi tarzı bir şey verildi biraz daha iyi anladım emzirmeyi.
Ultrason cekeceklerdi rutin kontrol için onu merak ediyorum inşallah iyidir kızım.

Beni de sezaryen dikişleri zorluyor. Toparlanmak için ayaklanıyorum ama zorluğu da hala devam ediyor. Yapıştırma yapılmış dikisim bazen çok tahriş olmuş gibi hissediyorum
Pazartesi kontrolüm var bakalım bir sıkıntı çıkmaz inşallah.

Demek ki kullanmak şart ben de başlayayım olmadı.

Bebis nasıl evde bir bayram havası değil mi

Çok zor zamanlar geçirdin hala da geçiriyosun, bebeğinle vakit gecirdikçe unutursun inşallah

O kadar güzel günleriniz olsun ki, bir gün aa böyle zor günler geçirdim derken bile üzerinden yillar geçmiş gibi, için burkulmadan başka birini anlatirmiş gibi olsun

Her inişin bir çıkışı vardir, güzel günler görelim inşallah hep beraber

benim eşimde en son ne istiyosan o olsun dedi ama öyle de olmuyor, illa onunda gönlü olsun istiyorum inşallah en kisa zamanda hallederiz,hastaneye kapı süsü yaptırmak istemiştim ama artik olmaz muhtemelen

az sabredip sağlıcakla kavuşacaksınız inşallah canim

benim eşimde en son ne istiyosan o olsun dedi ama öyle de olmuyor, illa onunda gönlü olsun istiyorum inşallah en kisa zamanda hallederiz,hastaneye kapı süsü yaptırmak istemiştim ama artik olmaz muhtemelen
Maşallah sizin 39.hafta olmus. Benim 36 yeni bitti. Karar versem yetiştiririm aslinda ama illa bi son dakikaya birakcam
Benim hastane çantam da hazir değil Bu rahatlik nerden geliyo bana bilmiyorum

Çok çok geçmiş olsun. Şu an iyi olmana çok sevindim. Bebeğin de daha iyi olacak inşallah, bizden daha güçlü onlar hemen toparlarlar kontrol altında olmaları daha iyi, biraz hasretlik olacak ama çabuk geçer inşallah. sen de kendine iyi bak, dualarimizdasin. Bebeğine kavuşmayı bekleyen tüm annelerimiz dualarimizda

D Daisy0805 sana da çok çok geçmiş olsun. Son haftalarında yine yaygınlaştı bu covid:/ bizim burda da herkes positiv, bir yere de çıkmıyorum, yakalanmama ramak kaldı gibi hissediyorum. Moralini yüksek tut, kolay atlatırsın inşallah belirtin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…