Karın çevresinde gerilik ve bebeğin kilosunun çok ilerlememesinden dolayı yatırdı canımNe güzel olur❣
Kiz ben 11 diye hesaplıyorum sabah beri,simdi 9 deyince 2 gün öne gelmis gibi olduay bende ki hesap
Tam olarak neden yatırdı doktor seni?
Sağlıkla al kucağına inşallah ❣
İnşallah daha bile yüksek çıkarSevindim bebiş için inşallah sağlıklı sıhhatli kısa zamanda çıkar hastanedenbizim sıpanın kilosuna şuan 2400 2500 diyorlar ama garanti değil tabi ultrasonda bakalım nasıl olucak
Gercekten ya.ben emzirme yastığı ilk cocukta kullanmıştım bu dert yüzünden
bu bebek içinde aldım, çünkü cidden emzirme süreleri çok uzun sürekli. öyle durulmuyor
Bana kalsa ben son salıyı da saymicamNe güzel olur❣
Kiz ben 11 diye hesaplıyorum sabah beri,simdi 9 deyince 2 gün öne gelmis gibi olduay bende ki hesap
Tam olarak neden yatırdı doktor seni?
Bende genelde ölcumlerden daha fazla doğuyor diye duydum ama seninki baya fark etmişKızlar bebişi küçük olanlar benim oğlumda hastaneye yatırdılar beni suyu az diye birde riskli gebelik di ve her seferinde daha ayrıntılı bi ultrasonla bakılıyordu 3 gün yattım her kontrolde 100-200 civarı kilosu azalıyordu sonra bana bu çocuk artık anne karnında gelişmiyor gerilemeye başladı falan filan dediler haftasına göre çok küçüktü 2500 civarı doğar dediler ilk hamilelik cahillik saf gibi olmuştum oğlum bunu dedikleri akşamına doğdu 38 haftalık ve 3140 gram dı bide 40 ı beklese ne olurmuş düşünemiyorum çokta takmayın bence belli olmuyor çünkü
İnşallah canım hepimizin bebeği sağlıkla yanında olsundaİnşallah daha bile yüksek çıkar
Gercekten ya.
Ben daha kaldıramıyorum bile çok sinir oldum ne kadar gucsuzum diye.
Evde kiloluk su şişeleriyle çalışma yapmaya karar verdim
Aaaa neden hastanedesin canım hayırdır ?Vücut hazırlıyor kendini iyiceİnşallah sıkıntısız olur kar ya bende hastanede yatıyorum Bursa’da çok fazla kar var eşim ziyaret saatinde gelicek ama nasıl gelicek merak ediyorum
Gerçekten öyle ayakta durunca bile mafoluyorum artık belim çok ağrıyor bugün onu farkettim.Normal doğum yapmadım canım ama Dr um günde yarım saat yürüyüş yeterli diyor. Ayakta kalmak bile ağrıya sebep olabiliyor biraz uzanıp dinlenirken bence geçecektir ağrın içini ferah tut
İnşallah canımNedirYani canım en kısa zamanda bebişin evine dönecek eminim, merak etme bi bakacaksın nu hafta hayli kilo almış :)
İyi olucam inşlh cnm az kaldı
Karantina bitsin psikolojik olarak da rahatlarsın canım, tamamen eskisi gibi olursun o zaman merak etme.İyi olucam inşlh cnm az kaldı
Yaa yarın mi doğum cnmYarın büyük gün kızlar sabahtan gidicez hastaneye. Kardeşim yanımda olacak eşim de whatapptan bağlancak artık mecbur. Dualarınızı bekliyorum
Ultrason ölçümleri %100 doğru çıkmıyor her zaman. Öyle olsa bile sağlıklı olsun,doğunca zaten alır kilo,sen hiç üzülüp kafaya takma.Karın çevresinde gerilik ve bebeğin kilosunun çok ilerlememesinden dolayı yatırdı canım
Ayy ne güzelYarın büyük gün kızlar sabahtan gidicez hastaneye. Kardeşim yanımda olacak eşim de whatapptan bağlancak artık mecbur. Dualarınızı bekliyorum
Allah kavuştursun canım inşallah sağ salim kucağına alırsınYarın büyük gün kızlar sabahtan gidicez hastaneye. Kardeşim yanımda olacak eşim de whatapptan bağlancak artık mecbur. Dualarınızı bekliyorum
Allah kolaylık versin. Ne güzel kavuşacaksınız, sağlıkla inşallahYarın büyük gün kızlar sabahtan gidicez hastaneye. Kardeşim yanımda olacak eşim de whatapptan bağlancak artık mecbur. Dualarınızı bekliyorum
Yarın büyük gün kızlar sabahtan gidicez hastaneye. Kardeşim yanımda olacak eşim de whatapptan bağlancak artık mecbur. Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?