2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bebişi küçük olanlar benim oğlumda hastaneye yatırdılar beni suyu az diye birde riskli gebelik di ve her seferinde daha ayrıntılı bi ultrasonla bakılıyordu 3 gün yattım her kontrolde 100-200 civarı kilosu azalıyordu sonra bana bu çocuk artık anne karnında gelişmiyor gerilemeye başladı falan filan dediler haftasına göre çok küçüktü 2500 civarı doğar dediler ilk hamilelik cahillik saf gibi olmuştum oğlum bunu dedikleri akşamına doğdu 38 haftalık ve 3140 gram dı bide 40 ı beklese ne olurmuş düşünemiyorum çokta takmayın bence belli olmuyor çünkü

Sevindim bebiş için inşallah sağlıklı sıhhatli kısa zamanda çıkar hastaneden bizim sıpanın kilosuna şuan 2400 2500 diyorlar ama garanti değil tabi ultrasonda bakalım nasıl olucak
İnşallah daha bile yüksek çıkar
ben emzirme yastığı ilk cocukta kullanmıştım bu dert yüzünden
bu bebek içinde aldım, çünkü cidden emzirme süreleri çok uzun sürekli. öyle durulmuyor
Gercekten ya.
Ben daha kaldıramıyorum bile çok sinir oldum ne kadar gucsuzum diye.
Evde kiloluk su şişeleriyle çalışma yapmaya karar verdim

Ne güzel olur❣

Kiz ben 11 diye hesaplıyorum sabah beri,simdi 9 deyince 2 gün öne gelmis gibi oldu ay bende ki hesap

Tam olarak neden yatırdı doktor seni?
Bana kalsa ben son salıyı da saymicamo gün anestezi işlemleriyle ugrasicaz ya e önceki günler de vücut temizliği bana kalsa bi hafta kaldı

Bende genelde ölcumlerden daha fazla doğuyor diye duydum ama seninki baya fark etmiş

Ah keşke o kiloda doğsa canım ya yatırdılar benidr salı günü perinatolog gelip kararı vericek doğumla ilgili

Yarın da bizim kontrolümüz var inşallah güzel geçer...

Benim de 2 gündür boğazımda hafif ağrı var, onun dışında bir sıkıntım yok hiç ama tırstım biraz

NedirYani canım en kısa zamanda bebişin evine dönecek eminim, merak etme bi bakacaksın nu hafta hayli kilo almış :)

livelong sen nasıl oldun canım?

Normal doğum yapmadım canım ama Dr um günde yarım saat yürüyüş yeterli diyor. Ayakta kalmak bile ağrıya sebep olabiliyor biraz uzanıp dinlenirken bence geçecektir ağrın içini ferah tut
Gerçekten öyle ayakta durunca bile mafoluyorum artık belim çok ağrıyor bugün onu farkettim.

İyi olucam inşlh cnm az kaldı

Karın çevresinde gerilik ve bebeğin kilosunun çok ilerlememesinden dolayı yatırdı canım
Ultrason ölçümleri %100 doğru çıkmıyor her zaman. Öyle olsa bile sağlıklı olsun,doğunca zaten alır kilo,sen hiç üzülüp kafaya takma.
Yarın büyük gün kızlar sabahtan gidicez hastaneye. Kardeşim yanımda olacak eşim de whatapptan bağlancak artık mecbur. Dualarınızı bekliyorum
Ayy ne güzel sağlıkla kavus evladına inşallah ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…