- 7 Kasım 2020
- 277
- 663
- 53
- 33
Allah sağlıkla kavuştursunYarın büyük gün kızlar sabahtan gidicez hastaneye. Kardeşim yanımda olacak eşim de whatapptan bağlancak artık mecbur. Dualarınızı bekliyorum
Yaa yarın mi doğum cnm
Ultrason ölçümleri %100 doğru çıkmıyor her zaman. Öyle olsa bile sağlıklı olsun,doğunca zaten alır kilo,sen hiç üzülüp kafaya takma.
Ayy ne güzelsağlıkla kavus evladına inşallah ❣
Allah kavuştursun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın
Allah kolaylık versin. Ne güzel kavuşacaksınız, sağlıkla inşallah
Saglikla kavuşun inşallahayrintilari dört gözle bekliyoruz
Hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum kızlarAllah sağlıkla kavuştursun
Sadece göbeğin inmesi için değil kuzum hareketi kolaylaştırıyormuşDışarı çıkarken hamile pantolonumu giyiyorum korse gibi sarıyor.
Göbeğim inmeye başladı.
Benim kol kası yapmam lazım ya.
Alta yastık koymayınca kızımı kaldıramadığımı fark ettim resmen.
Emzirmekte sıkıntı çekiyorum.
Maşallah canım sağlıcakla kucağınıza alın inşallahHepinize dualarınız için teşekkür ediyorum kızlarkendimi toparladığım an bi aksilik olmazsa inşallah ayaklı elli bi foto atarım inşallah
Sen aldın mı korse?Sadece göbeğin inmesi için değil kuzum hareketi kolaylaştırıyormuş
Benim tecrübem yok ama böyle bir şey buldumAdet ağrısı gibi ağrılarım var kızlar süre tutucam kac dakikada gelirse önemli acaba bildiğim herseyi unuttum şuanda
Bunu çok görüyorum hamilelerin ve doğuranların paylaşımlarında. Acaba cidden işe yarıyor mu yoksa toparlayıcı tayt gibi bir şey mi almak lazım, o daha mı rahat olurEvet aldım cnm trendyoldan owli diye bir marka
Valla 3 gündür başağrısından kafamı kaldıramıyodum aşırı burun akıntısı hapşurjk bildiğin grip.Karantina bitsin psikolojik olarak da rahatlarsın canım, tamamen eskisi gibi olursun o zaman merak etme.Zaten muhtemelen 2-3 günün kalmıştır bitmesine... çok ciddi bi semptomun yok zaten canım di mi?
Saat tuttuk eşimle ama düzenli değil yalancı sancı galiba. Bi 6 dk da geldi bi 15 dakikada...Benim tecrübem yok ama böyle bir şey buldum
Eki Görüntüle 2994218
Bunu çok görüyorum hamilelerin ve doğuranların paylaşımlarında. Acaba cidden işe yarıyor mu yoksa toparlayıcı tayt gibi bir şey mi almak lazım, o daha mı rahat olur
Çok heyecanlı yaYarın büyük gün kızlar sabahtan gidicez hastaneye. Kardeşim yanımda olacak eşim de whatapptan bağlancak artık mecbur. Dualarınızı bekliyorum
Benimde oldu 15-20 sn sürdü sonra birdahaki olmadı.zaten bu aralar sürekli alt karındada batma oluyoAdet ağrısı gibi ağrılarım var kızlar süre tutucam kac dakikada gelirse önemli acaba bildiğim herseyi unuttum şuanda
En az 30-60 saniye arası süren ağrılar, ve 3-5 dk sıklıkla gelen sancılar diye okumuştum bende ama tecrübem yok :/ sürekli artıyorsa ağrı süresi ve şiddeti, ozaman ciddiye alinmalı. doğum habercisi oluyormusAdet ağrısı gibi ağrılarım var kızlar süre tutucam kac dakikada gelirse önemli acaba bildiğim herseyi unuttum şuanda
Ne demeeek. Beklesin bıdık. Düzensizse zaten o değildir herhalde. Uyutmaz da hem. Sen yat dinlenSaat tuttuk eşimle ama düzenli değil yalancı sancı galiba. Bi 6 dk da geldi bi 15 dakikada...
Yattim şimdi şiddetli olursa uyanırım zaten yine dakika tutarım
Sağol kuzum ❣
Doğru gerçi o da varSadece göbeğin inmesi için değil kuzum hareketi kolaylaştırıyormuş
Emzirmeye basladiysan çok yakında taburcusunuzDışarı çıkarken hamile pantolonumu giyiyorum korse gibi sarıyor.
Göbeğim inmeye başladı.
Benim kol kası yapmam lazım ya.
Alta yastık koymayınca kızımı kaldıramadığımı fark ettim resmen.
Emzirmekte sıkıntı çekiyorum.
Akciğerlerinde anne karnında yuttuğu sıvı varmış ve haftası küçük olduğu için kendi çıkaramıyormuş, akciğerindeki oluşması gereken bir madde varmış bu haftalarda tamamlanan o eksik olduğu için kendi başına nefes alış verişi zorlanıyormuş . Burnundan verilen hava değil bizimki , çok duaya ihtiyacımı var ömrümden ömür gidiyor gözyaşım bitti neredeyse Allah kimseye yaşatmasın . Hiç bir erken doğum belirtim ağrım sızım olmadı herşey gayet yolunda giderken bi anda oldu . Allah evladından ayrı tüm anneleri ve beni de sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlarına kavuştursunAkciğer problemi mi yoksa solunum sıkıntısı mı ? Solunum sıkıntısı çekti 1 gün oksijen verdiler burnundan sonra çıkardılar eğer oysa önemli bişey değil destek amaçlı veriyorlar. Başka bir sıkıntıdan bahsetmedi ise doktor korkma canım
Ay hadi zaman gelmiş ne güzel rabbim evladın ve senin yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallahHepinize dualarınız için teşekkür ediyorum kızlarkendimi toparladığım an bi aksilik olmazsa inşallah ayaklı elli bi foto atarım inşallah
sağlıkla kavuşun canımYarın büyük gün kızlar sabahtan gidicez hastaneye. Kardeşim yanımda olacak eşim de whatapptan bağlancak artık mecbur. Dualarınızı bekliyorum
İnşallah sağ Salim rabbim kavuşmamızı nasip eylesin her gün kulağımız gelecek bir haberde , ne tadı ne tuzu kaldı hayatın . Allahım kimseyi evladıyla sınamasın , aklımıza gelmeyen şeyler başımıza geliyormuş meğer . Sizlerden dua bekliyorum hepinizden bebeğim içinRabbim tez zamanda kavustursun canım benim.
Sandığımızdan çok daha gucluler.
Annesine kavuşacak inşallah geçti gitti şükür diyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?