2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaa yarın mi doğum cnm

Allah kavuştursun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın

Allah kolaylık versin. Ne güzel kavuşacaksınız, sağlıkla inşallah

Saglikla kavuşun inşallah ayrintilari dört gözle bekliyoruz

Allah sağlıkla kavuştursun
Hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum kızlar kendimi toparladığım an bi aksilik olmazsa inşallah ayaklı elli bi foto atarım inşallah

Sadece göbeğin inmesi için değil kuzum hareketi kolaylaştırıyormuş

Adet ağrısı gibi ağrılarım var kızlar süre tutucam kac dakikada gelirse önemli acaba bildiğim herseyi unuttum şuanda

Adet ağrısı gibi ağrılarım var kızlar süre tutucam kac dakikada gelirse önemli acaba bildiğim herseyi unuttum şuanda
Benim tecrübem yok ama böyle bir şey buldum

Evet aldım cnm trendyoldan owli diye bir marka
Bunu çok görüyorum hamilelerin ve doğuranların paylaşımlarında. Acaba cidden işe yarıyor mu yoksa toparlayıcı tayt gibi bir şey mi almak lazım, o daha mı rahat olur

Karantina bitsin psikolojik olarak da rahatlarsın canım, tamamen eskisi gibi olursun o zaman merak etme. Zaten muhtemelen 2-3 günün kalmıştır bitmesine... çok ciddi bi semptomun yok zaten canım di mi?
Valla 3 gündür başağrısından kafamı kaldıramıyodum aşırı burun akıntısı hapşurjk bildiğin grip.
Şuan akıntıdan kaynaklı balgam var o beni zorluyor çıkartamıyorumda nefes alırken hırıl hırıl
Yarın da dr um çağırdı karantinam devam ediyo ama gel dedi.cuma doğum var son kontrolleri yapcak.
Bu arada benim küçükken yaşadğım 2 akciğer ameliyatı olduğundan bu kadar dr um hassas davranıyor.zaten nefes alamazken birde bu çıktı

Saat tuttuk eşimle ama düzenli değil yalancı sancı galiba. Bi 6 dk da geldi bi 15 dakikada...
Yattim şimdi şiddetli olursa uyanırım zaten yine dakika tutarım
Sağol kuzum ❣

Benimde oldu 15-20 sn sürdü sonra birdahaki olmadı.zaten bu aralar sürekli alt karındada batma oluyo

En az 30-60 saniye arası süren ağrılar, ve 3-5 dk sıklıkla gelen sancılar diye okumuştum bende ama tecrübem yok :/ sürekli artıyorsa ağrı süresi ve şiddeti, ozaman ciddiye alinmalı. doğum habercisi oluyormus

Emzirmeye basladiysan çok yakında taburcusunuz

Akciğerlerinde anne karnında yuttuğu sıvı varmış ve haftası küçük olduğu için kendi çıkaramıyormuş, akciğerindeki oluşması gereken bir madde varmış bu haftalarda tamamlanan o eksik olduğu için kendi başına nefes alış verişi zorlanıyormuş . Burnundan verilen hava değil bizimki , çok duaya ihtiyacımı var ömrümden ömür gidiyor gözyaşım bitti neredeyse Allah kimseye yaşatmasın . Hiç bir erken doğum belirtim ağrım sızım olmadı herşey gayet yolunda giderken bi anda oldu . Allah evladından ayrı tüm anneleri ve beni de sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlarına kavuştursun

Rabbim tez zamanda kavustursun canım benim.
Sandığımızdan çok daha gucluler.
Annesine kavuşacak inşallah geçti gitti şükür diyeceğiz.
İnşallah sağ Salim rabbim kavuşmamızı nasip eylesin her gün kulağımız gelecek bir haberde , ne tadı ne tuzu kaldı hayatın . Allahım kimseyi evladıyla sınamasın , aklımıza gelmeyen şeyler başımıza geliyormuş meğer . Sizlerden dua bekliyorum hepinizden bebeğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…