Aa öyle miAynen cnm biliyorum ya cok ayaz olur orasi, ben orda okudum üniversite, valla donardi ellerim akşamları okul çıkışı
HqhaEvet evet. Biz içeridekileri telkinle tutma çalışmalarına devam edelim. Gerçi sen son günlerde çok çağırdın. Bir sürpriz yapmaya kalkışırsa bilemem
Salı günü mü doğum? Ahh çok heyecanliiiSon 2 günüm kaldı kızlarheyecan dorukta oğlumla her gün konuşuyorum her şeyin hazır gelmek istersen gelebilirsin diye ama tık yok gününü bekliyor oğluşum
Vücut hazırlıyor kendini iyice38. haftaya girmemle kasilmalarimin sayısı arttı. Önceden bikac günde bir olurdu ,simdi günde birkaç kez olmaya başladı.
Şuanda Eskişehir buz pisti gibi, bisey olsa mümkün değil araba sokaktan caddeye ulaşamaz
Hayırlısıyla gelsin inşallahDoğuma son 11 gün kaldı
Şimdi nasıl bebişiniz. Bende hastanesinde yatıyorumda inşallah bizimkisi de biraz daha fazla kilolu doğarEn son kontrol yapılmadı o sıra ben sancılanıp yatış verilince.
En son söylenen kilodan 300 gram fazla doğdu.
Güzelce gelsin inşallah eşin.Vücut hazırlıyor kendini iyiceİnşallah sıkıntısız olur kar ya bende hastanede yatıyorum Bursa’da çok fazla kar var eşim ziyaret saatinde gelicek ama nasıl gelicek merak ediyorum
Bir arkadaşım korse tak dedi bana rahat hareket ediyprmuşsun o şekildeHer geçen gün çok şükür daha da azalıyor ağrım. Bunu deneyeceğim mutlaka
Evet gerçekten o çok zor oluyor.
Ben gobegim yana sarkmasin diye tutup öyle uzanıp kalkıyorum o rahatlatıyor biraz daha.
Bir kilo alıyor bir veriyor.Şimdi nasıl bebişiniz. Bende hastanesinde yatıyorumda inşallah bizimkisi de biraz daha fazla kilolu doğar
Dışarı çıkarken hamile pantolonumu giyiyorum korse gibi sarıyor.Bir arkadaşım korse tak dedi bana rahat hareket ediyprmuşsun o şekilde
Dışarı çıkarken hamile pantolonumu giyiyorum korse gibi sarıyor.
Göbeğim inmeye başladı.
Benim kol kası yapmam lazım ya.
Alta yastık koymayınca kızımı kaldıramadığımı fark ettim resmen.
Emzirmekte sıkıntı çekiyorum.
Yaa inşallah cnm bi gün oğlumu alip gelirimAa öyle mibirgun yolun yeniden düşerse beklerim
Hqhaevet bu ara hep çağırdım gel artık diye.
Ay ne bileyim hayırlı vakitte gelsin hepsi .
İnşallahGüzelce gelsin inşallah eşin.
Sen nasılsın?
Sevindim bebiş için inşallah sağlıklı sıhhatli kısa zamanda çıkar hastanedenBir kilo alıyor bir veriyor.
Dün 45 gram almıştı bugün 35 vermiş.
Al ver derken 2300'ü görmesi zaman alacak gibi duruyor. Ben 1 haftada çıkar zannettim ama 1 ayı bile bulur diye korkuyorum şimdi.
Onun dışında çok şükür iyi. İnşallah kilosu yerinde doğar
Ne güzel olur❣Yaa inşallah cnm bi gün oğlumu alip gelirim
Kiz ben 11 diye hesaplıyorum sabah beri,simdi 9 deyince 2 gün öne gelmis gibi oldu2 subatcilar bugünü saymazsak bizim de 9 Günümüz kaldı
Tam olarak neden yatırdı doktor seni?İnşallahCanım çok sıkılıyor odada hiç dışarı çıkma izni olmadığı için ama idare ediyorum
Sağlıkla al kucağına inşallah ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?