2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen cnm biliyorum ya cok ayaz olur orasi, ben orda okudum üniversite, valla donardi ellerim akşamları okul çıkışı
Aa öyle mi birgun yolun yeniden düşerse beklerim
Evet evet. Biz içeridekileri telkinle tutma çalışmalarına devam edelim. Gerçi sen son günlerde çok çağırdın. Bir sürpriz yapmaya kalkışırsa bilemem
Hqha evet bu ara hep çağırdım gel artık diye.
Ay ne bileyim hayırlı vakitte gelsin hepsi .

Selamlar güzel hamişler
Her yerde kar, yagmur, soguk, sihhatiniz yerinde olsun inşallah
Bizim buraya 5-6 yilda bir kez kar yagar, sabah da azicik tutmuş. Azcik oynadik sevindik, eridi gitti sonra. Ben de kardan minnak bi hamiş hanim yaptim
Yaninda fotomu da cekindim, iki hamis hanim yan yana
Ömrümde yaptigim ikinci kardan sanatsal çalişma asdfghjkll fareye benzer kardan hamiş

Eklentiler

• IMG-20220123-WA0015.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 58
Vücut hazırlıyor kendini iyice İnşallah sıkıntısız olur kar ya bende hastanede yatıyorum Bursa’da çok fazla kar var eşim ziyaret saatinde gelicek ama nasıl gelicek merak ediyorum

Vücut hazırlıyor kendini iyice İnşallah sıkıntısız olur kar ya bende hastanede yatıyorum Bursa’da çok fazla kar var eşim ziyaret saatinde gelicek ama nasıl gelicek merak ediyorum
Güzelce gelsin inşallah eşin.
Sen nasılsın?

Her geçen gün çok şükür daha da azalıyor ağrım. Bunu deneyeceğim mutlaka

Evet gerçekten o çok zor oluyor.
Ben gobegim yana sarkmasin diye tutup öyle uzanıp kalkıyorum o rahatlatıyor biraz daha.
Bir arkadaşım korse tak dedi bana rahat hareket ediyprmuşsun o şekilde

Şimdi nasıl bebişiniz. Bende hastanesinde yatıyorumda inşallah bizimkisi de biraz daha fazla kilolu doğar
Bir kilo alıyor bir veriyor.
Dün 45 gram almıştı bugün 35 vermiş.
Al ver derken 2300'ü görmesi zaman alacak gibi duruyor. Ben 1 haftada çıkar zannettim ama 1 ayı bile bulur diye korkuyorum şimdi.
Onun dışında çok şükür iyi. İnşallah kilosu yerinde doğar

Bir arkadaşım korse tak dedi bana rahat hareket ediyprmuşsun o şekilde
Dışarı çıkarken hamile pantolonumu giyiyorum korse gibi sarıyor.
Göbeğim inmeye başladı.

Benim kol kası yapmam lazım ya.
Alta yastık koymayınca kızımı kaldıramadığımı fark ettim resmen.
Emzirmekte sıkıntı çekiyorum.

ben emzirme yastığı ilk cocukta kullanmıştım bu dert yüzünden
bu bebek içinde aldım, çünkü cidden emzirme süreleri çok uzun sürekli. öyle durulmuyor

Aa öyle mi birgun yolun yeniden düşerse beklerim

Hqha evet bu ara hep çağırdım gel artık diye.
Ay ne bileyim hayırlı vakitte gelsin hepsi .
Yaa inşallah cnm bi gün oğlumu alip gelirim

Sevindim bebiş için inşallah sağlıklı sıhhatli kısa zamanda çıkar hastaneden bizim sıpanın kilosuna şuan 2400 2500 diyorlar ama garanti değil tabi ultrasonda bakalım nasıl olucak

Yaa inşallah cnm bi gün oğlumu alip gelirim
Ne güzel olur❣
2 subatcilar bugünü saymazsak bizim de 9 Günümüz kaldı
Kiz ben 11 diye hesaplıyorum sabah beri,simdi 9 deyince 2 gün öne gelmis gibi oldu ay bende ki hesap
İnşallah Canım çok sıkılıyor odada hiç dışarı çıkma izni olmadığı için ama idare ediyorum
Tam olarak neden yatırdı doktor seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…