Yaa ne güzel maşallahSon 11 gün kaldı, kendimi kuluçkaya oturmuş tavuk gibi hissediyorum
Yaa ne güzel maşallahbenimde 17 kaldı
En son kontrol yapılmadı o sıra ben sancılanıp yatış verilince.Sonra hep 100 gr almaya mı devam etti
Açılma olmadığı için demek ki.Bir anlasam. Hastanede yattığımda da anlatamadım. O zaman da neredeyse hiçbir sancıyı hissetmiyordum. Sancı var sandığımda bir şey çıkmıyordu. Onlar sancı çıktı dediğinde de hiç ağrım olmuyordu. Şimdi de ağrım falan olmadı hiç ne evde ne nst'de ama karnım o kadar sık kasılıp gevşemeye başlamıştı ki ihmal etmeyelim diye gittik. Açılma olsa göndermeyeceklerdi sanırım ama olmadığı için gönderdiler. "Ev yakın değil mi?" diye de sordu doktor hatta
Her geçen gün çok şükür daha da azalıyor ağrım. Bunu deneyeceğim mutlakaGeçecek canım az daha sabır. Gülerken falan dikiş yerinin üstüne hafif bir yastık koy rahatlarsın.
Evet gerçekten o çok zor oluyor.Beni en çok yataktan kalkmak zorluyordu geçiyor yavaş yavaş...
YaaYaa ne güzel maşallahbenimde 17 kaldı
İki hafta önce yatırdıklarında bir parmak açılma demişlerdi bana da. Bu sefer acildeki doktor yok dedi ama açılma ilerlememiş anlamında mı dedi anlamadım onuAçılma olmadığı için demek ki.
Bende 1 parmak açılma dediler ama sonrasında ne kadar açıldı bilmiyorum.
Sıkılırsam başımın çaresine bakarım demiş ve bakmış
Ee onların yeri istediklerini yaparlar
Keyifleri nasıl istiyorsa öyle yapıyorlar
Aynen kızlarKeyifleri nasıl istiyorsa öyle yapıyor sıpalar
Olabilir evet.İki hafta önce yatırdıklarında bir parmak açılma demişlerdi bana da. Bu sefer acildeki doktor yok dedi ama açılma ilerlememiş anlamında mı dedi anlamadım onu
Kasılmaya sancı da eşlik ederse, suyun gelirse ya da kanaman olursa hemen gel dedi. Bakalım, yatarak bekliyoruzOlabilir evet.
Sen seni çok rahatsız eden bir şey olursa gidersin yine
Söyle karlar eriyene kadar beklesin kızın. Kontrolün ne zaman?38. haftaya girmemle kasilmalarimin sayısı arttı. Önceden bikac günde bir olurdu ,simdi günde birkaç kez olmaya başladı.
Şuanda Eskişehir buz pisti gibi, bisey olsa mümkün değil araba sokaktan caddeye ulaşamaz
Ay söylüyorum gözüm ha bire camda, ikide bir hava durumuna bakıyorum hep kar yağışı varSöyle karlar eriyene kadar beklesin kızın. Kontrolün ne zaman?
Bursa da öyle ya benimde kontrolüm cuma, baktım da cuma karla karışık yağmur gösteriyor sıcaklık da artıyorAy söylüyorum gözüm ha bire camda, ikide bir hava durumuna bakıyorum hep kar yağışı var
Perşembe günü kontrolüm olmadı taksi tutar gideriz
İyi bari duzeliyormus orasi biraz. Bursa daha ılıman buraya göre. Eskişehir hep soğuk ve ayaz.Bursa da öyle ya benimde kontrolüm cuma, baktım da cuma karla karışık yağmur gösteriyor sıcaklık da artıyor
İstanbul da öyle. Gerçi bizim olduğumuz yerde biraz erimeye başladı ama araba çıkmaz gibi. Kış lastiği de yok. Bizimki de gelmeye kalkışırsa mecbur taksiyle gideriz gibi görünüyorAy söylüyorum gözüm ha bire camda, ikide bir hava durumuna bakıyorum hep kar yağışı var
Perşembe günü kontrolüm olmadı taksi tutar gideriz
Kış lastiği yoksa riske hiç gerek yok. En iyisi taksi... ihtiyaç olmasın inşallah az daha beklesinler.İstanbul da öyle. Gerçi bizim olduğumuz yerde biraz erimeye başladı ama araba çıkmaz gibi. Kış lastiği de yok. Bizimki de gelmeye kalkışırsa mecbur taksiyle gideriz gibi görünüyor
Aynen cnm biliyorum ya cok ayaz olur orasi, ben orda okudum üniversite, valla donardi ellerim akşamları okul çıkışıİyi bari duzeliyormus orasi biraz. Bursa daha ılıman buraya göre. Eskişehir hep soğuk ve ayaz.
Evet evet. Biz içeridekileri telkinle tutma çalışmalarına devam edelim. Gerçi sen son günlerde çok çağırdın. Bir sürpriz yapmaya kalkışırsa bilememKış lastiği yoksa riske hiç gerek yok. En iyisi taksi... ihtiyaç olmasın inşallah az daha beklesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?