- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 39
Amin Allah razı olsun güzel dualarınızı bekliyorum çok ihtiyacımız varEn kısa zamanda sağlıkla birbirinize kavuşun inşallah
canım..Allah sağlıkla kavuştursun inşallah , dualarım sizinle..İnşallah sağ Salim rabbim kavuşmamızı nasip eylesin her gün kulağımız gelecek bir haberde , ne tadı ne tuzu kaldı hayatın . Allahım kimseyi evladıyla sınamasın , aklımıza gelmeyen şeyler başımıza geliyormuş meğer . Sizlerden dua bekliyorum hepinizden bebeğim için
Amin Allah razı olsun destekleriniz için , bende öyle yapıyorum sağmaya çalışıyorum üç dört saatte bir , hastane alıyor şükür sütü inşallah nefes problemimiz düzelir çok Dua istiyorumAllah beterinden korusun canım. Seni çok iyi anlıyorum gerçekten. İnşallah hemencecik toparlanir yavrun. Sen güçlü olmaya çalış. Bu süreçte sütünü mutlaka sağ sakın ihmal etme.hastane istemese dahi dolapta bir damlayı dahi stok yap. Benden de ilk istemediler sonra istediler...
Allah razı olsun kardeşimcanım..Allah sağlıkla kavuştursun inşallah , dualarım sizinle..
Ağlama ki sütün etkilenmesin annesi. Ciğerleri gelişecek, sağlıcakla kavuşacaksınız inşallah en kısa zamanda. Allah ikinize de kolaylık versinAkciğerlerinde anne karnında yuttuğu sıvı varmış ve haftası küçük olduğu için kendi çıkaramıyormuş, akciğerindeki oluşması gereken bir madde varmış bu haftalarda tamamlanan o eksik olduğu için kendi başına nefes alış verişi zorlanıyormuş . Burnundan verilen hava değil bizimki , çok duaya ihtiyacımı var ömrümden ömür gidiyor gözyaşım bitti neredeyse Allah kimseye yaşatmasın . Hiç bir erken doğum belirtim ağrım sızım olmadı herşey gayet yolunda giderken bi anda oldu . Allah evladından ayrı tüm anneleri ve beni de sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlarına kavuştursun
İçime nasıl güzel su serptiniz Allah da sizi ferahlatsın iki dünyada inşallah amiiin inşallah iyi olur benim de bebeğim onun Evde ağlama sesini duyarım inşallahİçini ferah tut ciğerleri için ilaçlar tedaviler var bunu bebeğin adaptasyon süreci olarak düşün iyi olacak bebeğin
Ahh canım benim aminnnn inşallahAğlama ki sütün etkilenmesin annesi. Ciğerleri gelişecek, sağlıcakla kavuşacaksınız inşallah en kısa zamanda. Allah ikinize de kolaylık versin
Rabbim ya Şafi ismiyle sifa versin inşallah bian önce kavuşursunuz cnmİnşallah sağ Salim rabbim kavuşmamızı nasip eylesin her gün kulağımız gelecek bir haberde , ne tadı ne tuzu kaldı hayatın . Allahım kimseyi evladıyla sınamasın , aklımıza gelmeyen şeyler başımıza geliyormuş meğer . Sizlerden dua bekliyorum hepinizden bebeğim için
Aminn Allah razı olsun inşallah hepinizden güzel dualarınızı bekliyorumRabbim ya Şafi ismiyle sifa versin inşallah bian önce kavuşursunuz cnm
Amiin inşallah canımMaşallah canım sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Amin canım inşallahÇok heyecanlı yasağsalim kavuşun inşlh cnm
Allah en kısa zamanda şifa versin inşallahAkciğerlerinde anne karnında yuttuğu sıvı varmış ve haftası küçük olduğu için kendi çıkaramıyormuş, akciğerindeki oluşması gereken bir madde varmış bu haftalarda tamamlanan o eksik olduğu için kendi başına nefes alış verişi zorlanıyormuş . Burnundan verilen hava değil bizimki , çok duaya ihtiyacımı var ömrümden ömür gidiyor gözyaşım bitti neredeyse Allah kimseye yaşatmasın . Hiç bir erken doğum belirtim ağrım sızım olmadı herşey gayet yolunda giderken bi anda oldu . Allah evladından ayrı tüm anneleri ve beni de sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlarına kavuştursun
Amin canım inşallahAy hadi zaman gelmiş ne güzel rabbim evladın ve senin yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallah
Amiin inşallah canımsağlıkla kavuşun canım
Ah kuzum benim ya öyle iyi anlıyorum ki seni.. ne ağladım bende hala ağlıyorum aklıma geldikçe ama bak ne var biliyor musun, eğer sana bebeğini kucağına verip gönderseler 3 gün sonra tekrar hastaneye dönmek zorunda kalırdın ve bu daha yaralayıcı olurdu bi kaç gün midesinden yeşil sıvı gelebilir ağzından kan gelen bile var hastanede emin ellerde ve tedavi olması İnan çok iyi. En azından çok sağlıklı çıkacak ve doya doya hasret gidereceksiniz. Toparlamaya başlayıp kilo almaya başladığında senide emmesinde sıkıntı olmadığında çıkarırlar sen o zamana kadar bol bol süt sağ annesi, onun senin sütünün her damlasına ihtiyacı varAkciğerlerinde anne karnında yuttuğu sıvı varmış ve haftası küçük olduğu için kendi çıkaramıyormuş, akciğerindeki oluşması gereken bir madde varmış bu haftalarda tamamlanan o eksik olduğu için kendi başına nefes alış verişi zorlanıyormuş . Burnundan verilen hava değil bizimki , çok duaya ihtiyacımı var ömrümden ömür gidiyor gözyaşım bitti neredeyse Allah kimseye yaşatmasın . Hiç bir erken doğum belirtim ağrım sızım olmadı herşey gayet yolunda giderken bi anda oldu . Allah evladından ayrı tüm anneleri ve beni de sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlarına kavuştursun
Ah canım benim ne güzel yazmışsın şifa gibi geldi içime Allah razı olsun inşalalh Allah dualarınızı dualarımızı kabul eylesin bende ve bütün hasretle yoğun bakım kapısında evlatlarını bekleyen annelerde bebeklerine kavuşsun inşallahAh kuzum benim ya öyle iyi anlıyorum ki seni.. ne ağladım bende hala ağlıyorum aklıma geldikçe ama bak ne var biliyor musun, eğer sana bebeğini kucağına verip gönderseler 3 gün sonra tekrar hastaneye dönmek zorunda kalırdın ve bu daha yaralayıcı olurdu bi kaç gün midesinden yeşil sıvı gelebilir ağzından kan gelen bile var hastanede emin ellerde ve tedavi olması İnan çok iyi. En azından çok sağlıklı çıkacak ve doya doya hasret gidereceksiniz. Toparlamaya başlayıp kilo almaya başladığında senide emmesinde sıkıntı olmadığında çıkarırlar sen o zamana kadar bol bol süt sağ annesi, onun senin sütünün her damlasına ihtiyacı var
Akciğerlerinde anne karnında yuttuğu sıvı varmış ve haftası küçük olduğu için kendi çıkaramıyormuş, akciğerindeki oluşması gereken bir madde varmış bu haftalarda tamamlanan o eksik olduğu için kendi başına nefes alış verişi zorlanıyormuş . Burnundan verilen hava değil bizimki , çok duaya ihtiyacımı var ömrümden ömür gidiyor gözyaşım bitti neredeyse Allah kimseye yaşatmasın . Hiç bir erken doğum belirtim ağrım sızım olmadı herşey gayet yolunda giderken bi anda oldu . Allah evladından ayrı tüm anneleri ve beni de sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlarına kavuştursun
Bir tanidigimizin kizina olmustu yillar yillar evvel. O zamanlar yogun bakim bu kadar gelismis de degildi ama cok sükür şu anda kocaman oldu satranc şampiyonu hikayelerini izliyoruz.Akciğerlerinde anne karnında yuttuğu sıvı varmış ve haftası küçük olduğu için kendi çıkaramıyormuş, akciğerindeki oluşması gereken bir madde varmış bu haftalarda tamamlanan o eksik olduğu için kendi başına nefes alış verişi zorlanıyormuş . Burnundan verilen hava değil bizimki , çok duaya ihtiyacımı var ömrümden ömür gidiyor gözyaşım bitti neredeyse Allah kimseye yaşatmasın . Hiç bir erken doğum belirtim ağrım sızım olmadı herşey gayet yolunda giderken bi anda oldu . Allah evladından ayrı tüm anneleri ve beni de sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlarına kavuştursun
İlaclar bitince mi basladi canim, cok gecmis olsun. Sirkeli su ile temizle vs diyecegim ama hamilelikte ne kadar doğru olur bilmem yanlis bir sey söylememek daha iyi.En son dr fitil vermişti kurtulmuştuk şu kaşıntı illetinden, dünden beri tekrar atakta. Son 1 saatte 2 kere duş aldım krem sürdüm sürekli iç çamaşırı değiştirdim bana mısın demiyor
Şu an bacaklarım açık oturuyorum öylece
Uzandığım an kriz gibi başlıyor
Oğlum da ateşlendi onun da ateşini düşürmeye çalışıyorum derken sabahlar olmuyor
İlaclar bitince mi basladi canim, cok gecmis olsun. Sirkeli su ile temizle vs diyecegim ama hamilelikte ne kadar doğru olur bilmem yanlis bir sey söylememek daha iyi.
Oglunun nesi var? Bugunlerde tum cocuklar hasta
Benim de egzamam aziyor özellikle geceleri, sinirleniyorum ama gececek insallah.
Antibiyotik bitince başladı kaşıntı
İnternette bunun tetikleyici olduğunu yazmış
Hoş onun da kulağıma çok bir faydası olmadı ya
Hala az duyuyorum.
3-4 gün önce ateşi falan hiç yoktu uyurken bir anda kustu, bugünde çok halsiz sürekli uykuluydu, gece ateşi çıktı duş aldırdım, ıslak havlu ile ara ara ovdum en son şurup verdim çok şükür şu an iyi
Kusma salgı var dediler , Allahtan kalıcı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?