2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
canım..Allah sağlıkla kavuştursun inşallah , dualarım sizinle..

Amin Allah razı olsun destekleriniz için , bende öyle yapıyorum sağmaya çalışıyorum üç dört saatte bir , hastane alıyor şükür sütü inşallah nefes problemimiz düzelir çok Dua istiyorum

Ağlama ki sütün etkilenmesin annesi. Ciğerleri gelişecek, sağlıcakla kavuşacaksınız inşallah en kısa zamanda. Allah ikinize de kolaylık versin

İçini ferah tut ciğerleri için ilaçlar tedaviler var bunu bebeğin adaptasyon süreci olarak düşün iyi olacak bebeğin
İçime nasıl güzel su serptiniz Allah da sizi ferahlatsın iki dünyada inşallah amiiin inşallah iyi olur benim de bebeğim onun Evde ağlama sesini duyarım inşallah

Ağlama ki sütün etkilenmesin annesi. Ciğerleri gelişecek, sağlıcakla kavuşacaksınız inşallah en kısa zamanda. Allah ikinize de kolaylık versin
Ahh canım benim aminnnn inşallah Rabbim sizden razı olsun sizi de selamete çıkarsın inşallah Güzel dualarınızı bekliyorum hepinizin

Rabbim ya Şafi ismiyle sifa versin inşallah bian önce kavuşursunuz cnm

Maşallah canım sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Amiin inşallah canım
Çok heyecanlı ya sağsalim kavuşun inşlh cnm
Amin canım inşallah
Allah en kısa zamanda şifa versin inşallah en kosa zamanda kavuş yavruna
Ay hadi zaman gelmiş ne güzel rabbim evladın ve senin yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallah
Amin canım inşallah
sağlıkla kavuşun canım
Amiin inşallah canım

Ah kuzum benim ya öyle iyi anlıyorum ki seni.. ne ağladım bende hala ağlıyorum aklıma geldikçe ama bak ne var biliyor musun, eğer sana bebeğini kucağına verip gönderseler 3 gün sonra tekrar hastaneye dönmek zorunda kalırdın ve bu daha yaralayıcı olurdu bi kaç gün midesinden yeşil sıvı gelebilir ağzından kan gelen bile var hastanede emin ellerde ve tedavi olması İnan çok iyi. En azından çok sağlıklı çıkacak ve doya doya hasret gidereceksiniz. Toparlamaya başlayıp kilo almaya başladığında senide emmesinde sıkıntı olmadığında çıkarırlar sen o zamana kadar bol bol süt sağ annesi, onun senin sütünün her damlasına ihtiyacı var

Ah canım benim ne güzel yazmışsın şifa gibi geldi içime Allah razı olsun inşalalh Allah dualarınızı dualarımızı kabul eylesin bende ve bütün hasretle yoğun bakım kapısında evlatlarını bekleyen annelerde bebeklerine kavuşsun inşallah bende dediğiniz gibi az az da olsa süt sağmaya çalışıyorum biriktirip gönderiyoruz sütümü vermeye başlamışlar çok şükür inşallah herşey yolunda gider hayırlısyla sağ Salim evime gelir yavrum sağlıkla

İnşAllah tez zaman da sağlığa kavuşup evine dönecek minnağın, üzme diyemeyiz ama daha sakin olmaya çalış, sütünle sabrınla ona destek çıkacaksın biizniAllah

Bir sürü ha işe burda dua ediyoruz inşAllah birimizden birimizin ki oluverir

En son dr fitil vermişti kurtulmuştuk şu kaşıntı illetinden, dünden beri tekrar atakta. Son 1 saatte 2 kere duş aldım krem sürdüm sürekli iç çamaşırı değiştirdim bana mısın demiyor

Şu an bacaklarım açık oturuyorum öylece
Uzandığım an kriz gibi başlıyor

Oğlum da ateşlendi onun da ateşini düşürmeye çalışıyorum derken sabahlar olmuyor

Bir tanidigimizin kizina olmustu yillar yillar evvel. O zamanlar yogun bakim bu kadar gelismis de degildi ama cok sükür şu anda kocaman oldu satranc şampiyonu hikayelerini izliyoruz.
Bu gunler de geçecek annesi, sen gozunu kapatinca bebegine kavuşacağin ani hayal et sürekli
Rabbim en hayirlisindan en tezinden kavusmayi nasip etsin

İlaclar bitince mi basladi canim, cok gecmis olsun. Sirkeli su ile temizle vs diyecegim ama hamilelikte ne kadar doğru olur bilmem yanlis bir sey söylememek daha iyi.
Oglunun nesi var? Bugunlerde tum cocuklar hasta
Benim de egzamam aziyor özellikle geceleri, sinirleniyorum ama gececek insallah.

Antibiyotik bitince başladı kaşıntı
İnternette bunun tetikleyici olduğunu yazmış
Hoş onun da kulağıma çok bir faydası olmadı ya
Hala az duyuyorum.

3-4 gün önce ateşi falan hiç yoktu uyurken bir anda kustu, bugünde çok halsiz sürekli uykuluydu, gece ateşi çıktı duş aldırdım, ıslak havlu ile ara ara ovdum en son şurup verdim çok şükür şu an iyi

Kusma salgı var dediler , Allahtan kalıcı değil

Gecmis olsun tekrardan, antibiyotikler de kasinti yapabiliyor. Ozel bolgedeki iyi bakterileri de oldurebildikleri icin. Ama kulagin icin de şartmiş. İki ucu......degnek misali olmus bi daha mi görünsen doktora acaba?
Oglun da en kisa zamanda iyilescek insallah merak etme, vucut mikrop gorunce antikor üretimini hizlandirmak icin atesi yukseltiyor, demek ki vucudu savasiyor ve ates cok cok yukselmedikce mikrobu yencek demektir

Ben de sabah azcik kar elledim, simdi yutkunamiyorum hiç eglenemeyelim mi ya gicik oldum gidip tuzlu karbonatli gargaralar yapim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…