2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Amin Allah razı olsun destekleriniz için , bende öyle yapıyorum sağmaya çalışıyorum üç dört saatte bir , hastane alıyor şükür sütü inşallah nefes problemimiz düzelir çok Dua istiyorum
canım allah kavustursun inşallah yavrunla. dualarım seninle. en yakın zmaanda geçsin gitsin bebişinin sıkıntısı kollarına gelsin inşalllah

Valla cnm ben sadece göbek için değilde bir arkadaşım korse tuttuğu için hareket dha kolay oluyor demişti ondan da aldım kızımda hiç kjllanmamıştım kalkarken zor oluyordu sezaryen de

Rabbim tez zamanda size evine kavuştursun cnm dışarıdan üzülme demesi kolay biliyorum ama sen salim kalmaya çalış ki bol bol sütün olsun yavruna şifa. Olsun inşallah
Çok çok geçmiş olsun ikinize de
Ben de sabah azcik kar elledim, simdi yutkunamiyorum hiç eglenemeyelim mi ya gicik oldum gidip tuzlu karbonatli gargaralar yapim bari
Geçmiş olsun cnm
kızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin cnm

Benimde oldu 15-20 sn sürdü sonra birdahaki olmadı.zaten bu aralar sürekli alt karındada batma oluyo
Hala devam ediyor benim ama düzenli gelmiyor. Hep farklı araliklarda.
Tetikte bekliyorum cnm ya hala sürüyor sadece düzenli değil. Pozisyon degistirince geçmiyor. Bakalım gündüz duruma göre doktorla iletişime geçerim.
Ne demeeek. Beklesin bıdık. Düzensizse zaten o değildir herhalde. Uyutmaz da hem. Sen yat dinlen
Uyudum ama bazen uyandım ağrıdan, ay hayırlara çıksın inşallah.
kızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Sağlıkla gelsin miniğim, güzelce kavuşun hayırlısı ile
Sağlıklı sıhhatli doğsun küvez ihtiyacı olmadan çıkalım inşallah
Amin cnm inşallah.

Benim doktor 40 haftalik doğumda yapsa,tüm hastalarına doğumdan bir gün önce tek seferde 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptırıyor. Kivez riskini göze almak istemiyorum diyor. Çocuk doktoru ile ortak kararlarıymis.

Canım üzülme haftası iyiydi bebeginin. Sürfaktan maddesi eksikmiş daha demek ki. Çok kısa zamanda çıkacaktır kuvezden.
Rabbim tez vakitte bebeginle kavuştursun seni. Doğumdan sonra eli boş eve gitmekne demek iyi bilirim. Sabir arkadaşım...

Rabbim bu sıkıntının müjdesini de versin tez zamanda canım benim.

Aa hiç bilmiyordum ben onu inşallah hepimiz için herşey iyi olur

Haydi bakalım az kaldı
Rabbim yardımcın olsun sağlıcakla kavuşun inşallah

Allah razı olsun inşallah ettiğiniz dualar bebeğime ulaşsın sağlıklı haberlerini alalım allahımmacılarını yaşatmasın bu imtihanı güzel sonuçlandırsın hayırlı mutlulukla sağlıkla sevinçle inşallah

Yaa inşallah benim kuzucuğumda iyileşir gelir Allah ol deryiverir olur inşallah da böyle güzel başarılar elde eder büyür inşallah bende sen neler atlattım annecim diye yıllar sonra anlatırım çocuğumuza , ablaları eşim hepsi perişan oldu , hortumların içinde makine desteği ile solunum yapıyor , merhametlilerin en merhametlisi Allah’a emanet ettim orda yalnız başına yine inanıyorum ki en büyük şefkat sahibi onu biz emanetçi kullarına sağ Salim geri döndürecek inşallah Varlığınız için teşekkür ederim destekleriniz dualarınıza Rabbim sizleri bebeklerinize hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuştursun mutluluk haberlerinizi duyursun inşallah

Canım sağ Salim girin huzurla sağlıkla ferahla çıkın bebeğinizle, Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin şimdiden . Bizleri de benim yoğunbakımdaki küçük kuzumuda güzel dualarında unutma iyi mi kardeşim Allah razı olsun şimdiden

canım allah kavustursun inşallah yavrunla. dualarım seninle. en yakın zmaanda geçsin gitsin bebişinin sıkıntısı kollarına gelsin inşalllah
Amin canımıniçi amiiiiiiiiin Allah dualarını kabul etsin inşallah kardeşim inşallah , seninde hayırlı sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz huzurla ferahla sağlıkla girip çıkın inşallah

Allah razı olsun canım benim dualarınızda unutmayın küçük kuzumu olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…