- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
canım allah kavustursun inşallah yavrunla. dualarım seninle. en yakın zmaanda geçsin gitsin bebişinin sıkıntısı kollarına gelsin inşalllahAmin Allah razı olsun destekleriniz için , bende öyle yapıyorum sağmaya çalışıyorum üç dört saatte bir , hastane alıyor şükür sütü inşallah nefes problemimiz düzelir çok Dua istiyorum
gündaşım güzel haberlerini bekliyorum. sağlıkla kavuşalım yavrularımıza. uykym kaçtı 3 saat falan uyuyabildim ancaYarın büyük gün kızlar sabahtan gidicez hastaneye. Kardeşim yanımda olacak eşim de whatapptan bağlancak artık mecbur. Dualarınızı bekliyorum
Valla cnm ben sadece göbek için değilde bir arkadaşım korse tuttuğu için hareket dha kolay oluyor demişti ondan da aldım kızımda hiç kjllanmamıştım kalkarken zor oluyordu sezaryen deBenim tecrübem yok ama böyle bir şey buldum
Eki Görüntüle 2994218
Bunu çok görüyorum hamilelerin ve doğuranların paylaşımlarında. Acaba cidden işe yarıyor mu yoksa toparlayıcı tayt gibi bir şey mi almak lazım, o daha mı rahat olur
Doğru gerçi o da vargöbğş gider
Göbüş gider kuzumDoğru gerçi o da var
Rabbim tez zamanda size evine kavuştursun cnm dışarıdan üzülme demesi kolay biliyorum ama sen salim kalmaya çalış ki bol bol sütün olsun yavruna şifa. Olsun inşallahAkciğerlerinde anne karnında yuttuğu sıvı varmış ve haftası küçük olduğu için kendi çıkaramıyormuş, akciğerindeki oluşması gereken bir madde varmış bu haftalarda tamamlanan o eksik olduğu için kendi başına nefes alış verişi zorlanıyormuş . Burnundan verilen hava değil bizimki , çok duaya ihtiyacımı var ömrümden ömür gidiyor gözyaşım bitti neredeyse Allah kimseye yaşatmasın . Hiç bir erken doğum belirtim ağrım sızım olmadı herşey gayet yolunda giderken bi anda oldu . Allah evladından ayrı tüm anneleri ve beni de sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlarına kavuştursun
Çok çok geçmiş olsun ikinize deEn son dr fitil vermişti kurtulmuştuk şu kaşıntı illetinden, dünden beri tekrar atakta. Son 1 saatte 2 kere duş aldım krem sürdüm sürekli iç çamaşırı değiştirdim bana mısın demiyor
Şu an bacaklarım açık oturuyorum öylece
Uzandığım an kriz gibi başlıyor
Oğlum da ateşlendi onun da ateşini düşürmeye çalışıyorum derken sabahlar olmuyor
Geçmiş olsun cnmBen de sabah azcik kar elledim, simdi yutkunamiyorumhiç eglenemeyelim mi ya gicik oldum gidip tuzlu karbonatli gargaralar yapim bari
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin cnmkızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Sağlıklı sıhhatli doğsun küvez ihtiyacı olmadan çıkalım inşallahUltrason ölçümleri %100 doğru çıkmıyor her zaman. Öyle olsa bile sağlıklı olsun,doğunca zaten alır kilo,sen hiç üzülüp kafaya takma.
Ayy ne güzelsağlıkla kavus evladına inşallah ❣
Hala devam ediyor benim ama düzenli gelmiyor. Hep farklı araliklarda.Benimde oldu 15-20 sn sürdü sonra birdahaki olmadı.zaten bu aralar sürekli alt karındada batma oluyo
Tetikte bekliyorum cnm ya hala sürüyor sadece düzenli değil. Pozisyon degistirince geçmiyor. Bakalım gündüz duruma göre doktorla iletişime geçerim.En az 30-60 saniye arası süren ağrılar, ve 3-5 dk sıklıkla gelen sancılar diye okumuştum bende ama tecrübem yok :/ sürekli artıyorsa ağrı süresi ve şiddeti, ozaman ciddiye alinmalı. doğum habercisi oluyormus
Uyudum ama bazen uyandım ağrıdan, ay hayırlara çıksın inşallah.Ne demeeek. Beklesin bıdık. Düzensizse zaten o değildir herhalde. Uyutmaz da hem. Sen yat dinlen
Sağlıkla gelsin miniğim, güzelce kavuşun hayırlısı ilekızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Amin cnm inşallah.Sağlıklı sıhhatli doğsun küvez ihtiyacı olmadan çıkalım inşallah
Canım üzülme haftası iyiydi bebeginin. Sürfaktan maddesi eksikmiş daha demek ki. Çok kısa zamanda çıkacaktır kuvezden.Akciğerlerinde anne karnında yuttuğu sıvı varmış ve haftası küçük olduğu için kendi çıkaramıyormuş, akciğerindeki oluşması gereken bir madde varmış bu haftalarda tamamlanan o eksik olduğu için kendi başına nefes alış verişi zorlanıyormuş . Burnundan verilen hava değil bizimki , çok duaya ihtiyacımı var ömrümden ömür gidiyor gözyaşım bitti neredeyse Allah kimseye yaşatmasın . Hiç bir erken doğum belirtim ağrım sızım olmadı herşey gayet yolunda giderken bi anda oldu . Allah evladından ayrı tüm anneleri ve beni de sağlıkla huzurla mutlulukla evlatlarına kavuştursun
2300u görürse servise çıkacakmış. İnşallah hemencecik görürEmzirmeye basladiysan çok yakında taburcusunuz
Rabbim bu sıkıntının müjdesini de versin tez zamanda canım benim.İnşallah sağ Salim rabbim kavuşmamızı nasip eylesin her gün kulağımız gelecek bir haberde , ne tadı ne tuzu kaldı hayatın . Allahım kimseyi evladıyla sınamasın , aklımıza gelmeyen şeyler başımıza geliyormuş meğer . Sizlerden dua bekliyorum hepinizden bebeğim için
Aa hiç bilmiyordum ben onu inşallah hepimiz için herşey iyi olurHala devam ediyor benim ama düzenli gelmiyor. Hep farklı araliklarda.
Tetikte bekliyorum cnm ya hala sürüyor sadece düzenli değil. Pozisyon degistirince geçmiyor. Bakalım gündüz duruma göre doktorla iletişime geçerim.
Uyudum ama bazen uyandım ağrıdan, ay hayırlara çıksın inşallah.
Sağlıkla gelsin miniğim, güzelce kavuşun hayırlısı ile
Amin cnm inşallah.
Benim doktor 40 haftalik doğumda yapsa,tüm hastalarına doğumdan bir gün önce tek seferde 2 doz ciğer geliştirici iğne yaptırıyor. Kivez riskini göze almak istemiyorum diyor. Çocuk doktoru ile ortak kararlarıymis.
Ameliyat olduğumda ayağa bile kalkamazken korse takılınca hastanede koşmak istemistim aklıma o geldiGöbüş gider kuzumhareket açısından iyi
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebeğiniz güzel haberlerinizi bekliyoruzkızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Sag salim kavuşun inşallahYarın büyük gün kızlar sabahtan gidicez hastaneye. Kardeşim yanımda olacak eşim de whatapptan bağlancak artık mecbur. Dualarınızı bekliyorum
Haydi bakalım az kaldıkızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Allah razı olsun inşallah ettiğiniz dualar bebeğime ulaşsın sağlıklı haberlerini alalım allahımmacılarını yaşatmasın bu imtihanı güzel sonuçlandırsın hayırlı mutlulukla sağlıkla sevinçle inşallahİnşAllah tez zaman da sağlığa kavuşup evine dönecek minnağın, üzme diyemeyiz ama daha sakin olmaya çalış, sütünle sabrınla ona destek çıkacaksın biizniAllah
Bir sürü ha işe burda dua ediyoruz inşAllah birimizden birimizin ki oluverir
Yaa inşallah benim kuzucuğumda iyileşir gelir Allah ol deryiverir olur inşallah da böyle güzel başarılar elde eder büyür inşallah bende sen neler atlattım annecim diye yıllar sonra anlatırım çocuğumuza , ablaları eşim hepsi perişan oldu , hortumların içinde makine desteği ile solunum yapıyor , merhametlilerin en merhametlisi Allah’a emanet ettim orda yalnız başına yine inanıyorum ki en büyük şefkat sahibi onu biz emanetçi kullarına sağ Salim geri döndürecek inşallahBir tanidigimizin kizina olmustu yillar yillar evvel. O zamanlar yogun bakim bu kadar gelismis de degildi ama cok sükür şu anda kocaman oldu satranc şampiyonu hikayelerini izliyoruz.
Bu gunler de geçecek annesi, sen gozunu kapatinca bebegine kavuşacağin ani hayal et sürekli
Rabbim en hayirlisindan en tezinden kavusmayi nasip etsin
Canım sağ Salim girin huzurla sağlıkla ferahla çıkın bebeğinizle, Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin şimdiden . Bizleri de benim yoğunbakımdaki küçük kuzumuda güzel dualarında unutma iyi mi kardeşim Allah razı olsun şimdidenkızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Amin canımıniçi amiiiiiiiiin Allah dualarını kabul etsin inşallah kardeşim inşallah , seninde hayırlı sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz huzurla ferahla sağlıkla girip çıkın inşallahcanım allah kavustursun inşallah yavrunla. dualarım seninle. en yakın zmaanda geçsin gitsin bebişinin sıkıntısı kollarına gelsin inşalllah
Allah razı olsun canım benim dualarınızda unutmayın küçük kuzumu olur muRabbim tez zamanda size evine kavuştursun cnm dışarıdan üzülme demesi kolay biliyorum ama sen salim kalmaya çalış ki bol bol sütün olsun yavruna şifa. Olsun inşallah
Çok çok geçmiş olsun ikinize de
Geçmiş olsun cnm
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?