2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ahhhh inşallah teyzesi inşalah rabbim seni de sevindirsin iki dünyada inşallah ne güzel yazmışsın ruhuma şifa oluyorsunuz iyi ki varsınız . İnşallah canım benim o maddeyi demekki veriyorlar akciğerlerine inşallah vaktini tamamlayıp tedavisi bitip kendi nefes almaya başlar inşallah , o güzel samimi dualarınızı bekliyorum kardeşim. 36+2 idik doğduğunda . Ben burda doğum yapınca nasıl değiştirebiliyorum hala hamile görünüyorum canım yanıyor o yazıyı görünce bile

kızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Allah kolaylık versin, sağlıkla kavuştursun
Valla cnm ben sadece göbek için değilde bir arkadaşım korse tuttuğu için hareket dha kolay oluyor demişti ondan da aldım kızımda hiç kjllanmamıştım kalkarken zor oluyordu sezaryen de
Ben zaten daha çok içerisinin toparlanıp rahat hareket edebilme kısmındayım. Korse çok mu boğuyordur diye dedim. Hiç kullanmadım ben sıkıntıya gelemiyorum pek. Toparlayıcı tayt da hiç giymedim. Sadece o komple bir parça diye ayrı ayrı giy çıkardansa acaba o daha mı rahat olur diye düşündüm. Tamamen bilmediğim bir alan
Uyudum ama bazen uyandım ağrıdan, ay hayırlara çıksın inşallah.
Amin. Doktorunla konuşursan bize de yaz. Burası da iyice kar kaplanmış. Yarın kontrolüm var, şimdiden nasıl gideceğiz derdi sardı

Canım hiç hiç üzülme bak sütünü de içmeye başlamış ne güzel orada emin ellerde inş sende bu süreçte dinlen bol bol bebiş gelince yorar zaten seni daha dinç olursun hem kucağına alıp eve geldiğin gün hepsini unutur gidersen mesaj etme bu günleri hatırlamaya zamanın bile kalmayabilir

Yazarim canım.
Aman dikkat edin gerekirse taksi tutun gidilmeyecek gibiyse.

Sezaryen olursan cnm tayt dikiş üzerine gelebilir sıkıntı olur diye düşünüyorum ama normal olursa doğumun rahat edebilirsin ben daha önce sezaryen olduğum için korse daha rahat olur daha çok tutar beni diye düşünüyorum

Yazarim canım.
Aman dikkat edin gerekirse taksi tutun gidilmeyecek gibiyse.
Ben şimdi kendi doktorumla konuştum. Hafta sonu acile gittiğimizi söyledim, nst'yi de attım. "Bu haftalarda kasılmalar normal. Suyun, nişanın gelirse gelirsin" dedi. Senin de aklında olsun, doktoruna ulaşamazsan. Bizim mecbur taksiyle olacak. Az önce otoparktan bir araba çıkmaya çalıştı kaydı çıkamadı, geri girdi
Sezaryen olacak canım bebek ters duruyor. Ben de korse alayım en iyisi ya. Kendi bedenini mi aldın?

Sağol cnm aklımda olsun benimde. Vücut hazırlanıyor demekki.
Bizimde garajın önü çok fena ama güneş çıktı belki erir artık.

biliyorum dışardan ne desek boş seni anlamaya çalışıyorum hatta çok korkuyorum benimde 36+3 de sezeryan olacak onu göremeden küveze alacaklar diye çok tedirginim kendi sağlığımi hice sayıp bazen 1 hafta daha beklesem mi diye düsünüyorum geçen hafta ciger gekistirici iğne vurulmustuk inş etkisi olmuştur siz iğne vurulmusmuydunuz. Rabbim tez zamanda kucağınıza almayi evinize dönmeyi nasip etsin

Evet cnm. Beden ölçüleri oluyor karın çevresine ve kiloya göre satılıyor

Ya kızlar muhabbeti yeni gördümde bodoslama girdim gibi olucak bu korseyi neye göre seçmek lazım? Boyum 1.60 kilom 79 şuan da owli markayı çok öneriyorlar sanırım. Siz hangi marka aldınız korse

Ya kızlar muhabbeti yeni gördümde bodoslama girdim gibi olucak bu korseyi neye göre seçmek lazım? Boyum 1.60 kilom 79 şuan da owli markayı çok öneriyorlar sanırım. Siz hangi marka aldınız korse
Ben de şimdi influence ediliyorum, daha almadım Aynı şekilde Owli'yi çok gördüm, duydum. Alacağım galiba

Owlı aldım cnm ben. Beden ölçüleri yazıyor tüm özellikleri kısmında. Karın çevresine göre alıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…