Canım şu sıralar operasyondasın sanırımkızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Ahhhh inşallah teyzesi inşalah rabbim seni de sevindirsin iki dünyada inşallah ne güzel yazmışsın ruhuma şifa oluyorsunuz iyi ki varsınız . İnşallah canım benim o maddeyi demekki veriyorlar akciğerlerine inşallah vaktini tamamlayıp tedavisi bitip kendi nefes almaya başlar inşallah , o güzel samimi dualarınızı bekliyorum kardeşim. 36+2 idik doğduğunda . Ben burda doğum yapınca nasıl değiştirebiliyorum hala hamile görünüyorum canım yanıyor o yazıyı görünce bileCanım üzülme haftası iyiydi bebeginin. Sürfaktan maddesi eksikmiş daha demek ki. Çok kısa zamanda çıkacaktır kuvezden.
Rabbim tez vakitte bebeginle kavuştursun seni. Doğumdan sonra eli boş eve gitmekne demek iyi bilirim. Sabir arkadaşım...
Allah kolaylık versin, sağlıkla kavuştursunkızlar nasipse saat 9da doğuma girecegim. Dualarınızı bekliyorum. bebeğine kavuşmayı bekleyen annelerimiz ve küvezdeki bebişleirmiz için de dua edecegim. saglıcakla yazarım inşallah
Ben zaten daha çok içerisinin toparlanıp rahat hareket edebilme kısmındayım. Korse çok mu boğuyordur diye dedim. Hiç kullanmadım ben sıkıntıya gelemiyorum pek. Toparlayıcı tayt da hiç giymedim. Sadece o komple bir parça diye ayrı ayrı giy çıkardansa acaba o daha mı rahat olur diye düşündüm. Tamamen bilmediğim bir alanValla cnm ben sadece göbek için değilde bir arkadaşım korse tuttuğu için hareket dha kolay oluyor demişti ondan da aldım kızımda hiç kjllanmamıştım kalkarken zor oluyordu sezaryen de
Amin. Doktorunla konuşursan bize de yaz. Burası da iyice kar kaplanmış. Yarın kontrolüm var, şimdiden nasıl gideceğiz derdi sardıUyudum ama bazen uyandım ağrıdan, ay hayırlara çıksın inşallah.
Canım hiç hiç üzülme bak sütünü de içmeye başlamış ne güzel orada emin ellerde inş sende bu süreçte dinlen bol bol bebiş gelince yorar zaten seni daha dinç olursun hem kucağına alıp eve geldiğin gün hepsini unutur gidersen mesaj etme bu günleri hatırlamaya zamanın bile kalmayabilirAh canım benim ne güzel yazmışsın şifa gibi geldi içime Allah razı olsun inşalalh Allah dualarınızı dualarımızı kabul eylesin bende ve bütün hasretle yoğun bakım kapısında evlatlarını bekleyen annelerde bebeklerine kavuşsun inşallahbende dediğiniz gibi az az da olsa süt sağmaya çalışıyorum biriktirip gönderiyoruz sütümü vermeye başlamışlar çok şükür inşallah herşey yolunda gider hayırlısyla sağ Salim evime gelir yavrum sağlıkla
Yazarim canım.Allah kolaylık versin, sağlıkla kavuştursun
Ben zaten daha çok içerisinin toparlanıp rahat hareket edebilme kısmındayım. Korse çok mu boğuyordur diye dedim. Hiç kullanmadım ben sıkıntıya gelemiyorum pek. Toparlayıcı tayt da hiç giymedim. Sadece o komple bir parça diye ayrı ayrı giy çıkardansa acaba o daha mı rahat olur diye düşündüm. Tamamen bilmediğim bir alan
Amin. Doktorunla konuşursan bize de yaz. Burası da iyice kar kaplanmış. Yarın kontrolüm var, şimdiden nasıl gideceğiz derdi sardı
Olmaz mı kuzum o çok güçlü sağ salim annesinin kucağına gelecek Allahın izni ileAllah razı olsun canım benim dualarınızda unutmayın küçük kuzumu olur mu
Sezaryen olursan cnm tayt dikiş üzerine gelebilir sıkıntı olur diye düşünüyorum ama normal olursa doğumun rahat edebilirsin ben daha önce sezaryen olduğum için korse daha rahat olur daha çok tutar beni diye düşünüyorumAllah kolaylık versin, sağlıkla kavuştursun
Ben zaten daha çok içerisinin toparlanıp rahat hareket edebilme kısmındayım. Korse çok mu boğuyordur diye dedim. Hiç kullanmadım ben sıkıntıya gelemiyorum pek. Toparlayıcı tayt da hiç giymedim. Sadece o komple bir parça diye ayrı ayrı giy çıkardansa acaba o daha mı rahat olur diye düşündüm. Tamamen bilmediğim bir alan
Amin. Doktorunla konuşursan bize de yaz. Burası da iyice kar kaplanmış. Yarın kontrolüm var, şimdiden nasıl gideceğiz derdi sardı
Ben şimdi kendi doktorumla konuştum. Hafta sonu acile gittiğimizi söyledim, nst'yi de attım. "Bu haftalarda kasılmalar normal. Suyun, nişanın gelirse gelirsin" dedi. Senin de aklında olsun, doktoruna ulaşamazsan. Bizim mecbur taksiyle olacak. Az önce otoparktan bir araba çıkmaya çalıştı kaydı çıkamadı, geri girdiYazarim canım.
Aman dikkat edin gerekirse taksi tutun gidilmeyecek gibiyse.
Sezaryen olacak canım bebek ters duruyor. Ben de korse alayım en iyisi ya. Kendi bedenini mi aldın?Sezaryen olursan cnm tayt dikiş üzerine gelebilir sıkıntı olur diye düşünüyorum ama normal olursa doğumun rahat edebilirsin ben daha önce sezaryen olduğum için korse daha rahat olur daha çok tutar beni diye düşünüyorum
Sağol cnm aklımda olsun benimde. Vücut hazırlanıyor demekki.Ben şimdi kendi doktorumla konuştum. Hafta sonu acile gittiğimizi söyledim, nst'yi de attım. "Bu haftalarda kasılmalar normal. Suyun, nişanın gelirse gelirsin" dedi. Senin de aklında olsun, doktoruna ulaşamazsan. Bizim mecbur taksiyle olacak. Az önce otoparktan bir araba çıkmaya çalıştı kaydı çıkamadı, geri girdi
Sezaryen olacak canım bebek ters duruyor. Ben de korse alayım en iyisi ya. Kendi bedenini mi aldın?
biliyorum dışardan ne desek boş seni anlamaya çalışıyorum hatta çok korkuyorum benimde 36+3 de sezeryan olacak onu göremeden küveze alacaklar diye çok tedirginim kendi sağlığımi hice sayıp bazen 1 hafta daha beklesem mi diye düsünüyorum geçen hafta ciger gekistirici iğne vurulmustuk inş etkisi olmuştur siz iğne vurulmusmuydunuz. Rabbim tez zamanda kucağınıza almayi evinize dönmeyi nasip etsinAhhhh inşallah teyzesi inşalah rabbim seni de sevindirsin iki dünyada inşallah ne güzel yazmışsın ruhuma şifa oluyorsunuz iyi ki varsınız . İnşallah canım benim o maddeyi demekki veriyorlar akciğerlerine inşallah vaktini tamamlayıp tedavisi bitip kendi nefes almaya başlar inşallah , o güzel samimi dualarınızı bekliyorum kardeşim. 36+2 idik doğduğunda . Ben burda doğum yapınca nasıl değiştirebiliyorum hala hamile görünüyorum canım yanıyor o yazıyı görünce bile
Oyhh❣ anneli babalı büyüsün. Hayırlı evlat olsun inşallah yaakızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Gözün aydııın. Sağlıkla, analı babalı büyüsünkızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün, mis gibi kokulu günler başladı sizin içinkızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Evet cnm. Beden ölçüleri oluyor karın çevresine ve kiloya göre satılıyorBen şimdi kendi doktorumla konuştum. Hafta sonu acile gittiğimizi söyledim, nst'yi de attım. "Bu haftalarda kasılmalar normal. Suyun, nişanın gelirse gelirsin" dedi. Senin de aklında olsun, doktoruna ulaşamazsan. Bizim mecbur taksiyle olacak. Az önce otoparktan bir araba çıkmaya çalıştı kaydı çıkamadı, geri girdi
Sezaryen olacak canım bebek ters duruyor. Ben de korse alayım en iyisi ya. Kendi bedenini mi aldın?
Ya kızlar muhabbeti yeni gördümde bodoslama girdim gibi olucak bu korseyi neye göre seçmek lazım? Boyum 1.60 kilom 79 şuan da owli markayı çok öneriyorlar sanırım. Siz hangi marka aldınız korseAllah kolaylık versin, sağlıkla kavuştursun
Ben de şimdi influence ediliyorum, daha almadımYa kızlar muhabbeti yeni gördümde bodoslama girdim gibi olucak bu korseyi neye göre seçmek lazım? Boyum 1.60 kilom 79 şuan da owli markayı çok öneriyorlar sanırım. Siz hangi marka aldınız korse
kızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Owlı aldım cnm ben. Beden ölçüleri yazıyor tüm özellikleri kısmında. Karın çevresine göre alıyorsunYa kızlar muhabbeti yeni gördümde bodoslama girdim gibi olucak bu korseyi neye göre seçmek lazım? Boyum 1.60 kilom 79 şuan da owli markayı çok öneriyorlar sanırım. Siz hangi marka aldınız korse
Yaa maşallah gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahkızlar oğlum doğdu çok şükür şimdilik yolunda herşey inşallah bir sıkıntı çıkmaz. 3500 gr doğdu ilk sütü biraz emdi uyudu şimdi. Dua eden herkesten Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?