2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Damardan serumla yağ ve protein veriyorlar mi acaba bilgin var mi?

Geçen hafta bende gittim doktorum toz antibiyotik verdi canım inşallah doğuma kadar düzelir enfeksiyonlar

Yok yok olur mu hiç alakası yok ki doğum kilosu ile sonrasının şimdi ilkokul 1. Sınıfa gidiyor cadı gibi çokda bilmiş evet çok şükür kavuştum canım Allah hepsine sağlık sıhhat uzun ömürler versin inşallah

Sağol canım en son ultrasonda 2.180 gram çıkmıştı ama eksi artı çıkabilir diyor doktorlar.
Benim tansiyondan dolayı gelişimi yavaşladı canım senin 2.500 hiç üzme kendini doğuma kadarda alır daha inşALLAH.

Doktorların bu bebek engelli almamız lazım dediği bir annenin öyküsünü dinlemiştim çocuk çok sağlıklı doğmuştu.kadının şu lafını hiç unutamıyorum hiç kimse anne rahmini tam anlamıyla bilemez...benimde ilk hamileliğimde neler dediler...

İnşallah canım

Allahım biran önce evlatlarımıza sağlıklı bir şekilde kavuştursun güzel haberlerinizi bekliyorum

ba_bu gözünüz aydın,inşallah en kısa zamanda alırsın kuzucuğunu kucağına. Rabbim dermansız dert vermesin inşallah.

Kızlar burun aspiratör ne aldınız? Otri bebe alicam muhtemelen ama eczaneyi gec depolarda bile yok. Netten sipariş vericem galiba. Bide wee baby nin var ayni şekilde . Ne yapsam?
Ben babyplus silikon olandan aldım canım.

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyor herkes
Çok teşekkür ederim canım
Hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün maşallah barekallah size
Çok sağol canım
Ya iyiymiş o zaman cnm benim azcık korkularım var da peki ayaklarını ne zaman hissetmeye başladın
1 saate karıncalanmaya başladı ama 2 saatin sonunda da tamamen hissettim. 3. Saatte de yürüttüler canım. Valla korkulacak hiç bişey yokmuş onu anladım
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bi an önce toparlanır inşallah canım
Ay maşallah subanallah hayırlı uğurlu olsun
Çok teşekkür ederim canım.

Kızlar bana hastanedeki ebe bu damlayı önerdi süt artırması için. Belki siz de kullanmak istersiniz. Yorumları genelde iyi netten baktık biraz

Eklentiler

• AD4D3166-CE11-4954-B183-A19DB3F77979.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 45
Ilk kizim da yaşadım tansiyon problemi gec basladi ama 37. Haftada 2140 doğdu kizim.gelisimi durdu idrarda protein kaçağı tespit edilince sezeryanla aldilar suan 11 yasında hicbir saglik problemi yok cok sukur içini ferah tut onlar bizim.sandigimizdan daha gucluler

Kizlar tek tek alintilayamadim uygulama yüklü değil.benden oyuzden surekli sönme problemi yaşıyorum 2 tane prematüre doğum yapmış bir anne olarak bebeklerinizin düşük doğum kilolu dogmalarını ne olur takmayın kafaya biliyorum elinizde degil ama inanın prematureler daha hızlı toparlayıp büyüyorlar ilk kizim 37.Haftada 2140 doğdu tansiyon vardi 2.kizim 34.Haftada 1900 dogdu ıkiside suan da cok iyi maşallah hatta ilk kızıma diyet yaptırıyorum 11 yasında 52 kilo sadece sütünüze odaklanıp saglikla beslemeye çalışın buarada süt icin incir kurunu tavsiye ederim.bu kürle yakin arkadaşım ikiz bebeklerini mamasız sadece emzirmeye büyütüyor hem hamilelik sonrası kansizligada iyi geliyor bol su ve mümkünse uyku varsa yanınızda destekçi bulduğunuz her fırsatta uyuyun en guzel sütü düzenli uyku yapiyor ben suan 3.bebeğime hamileyim cok sukur suan da hersey yolunda bende ilkkez normal kilolu bir bebeğe sahip olucam Rabbim nasip ederse

Kızlar iyi akşam öncelikle hepinize sağlıklı benişler dilerim bende arada bir giriyorum yazdıklarınızı okuyorum

Benim doğum günüm belli oldu 2 Şubat Allah nasip ederse erken gelmezse size bir sorum olacak bugün bebeğim kanımda hareket ederken aşağıda öyle bi baskı oluyor Kİ idrarım geliyor bebek çıkacakmış gibi hissediyorum sizin de böyle oluyor mu kanama nişan suyum falan yok şimdilik 36+3 haftalık şuan

Saglikla kavusun bebeğinize insallah ancak neden 2300 kiloyu beklediklerini anlamadım.yani genel durumu iyiyse senin emzirmenle daha hızlı toparlar diye düşünüyorum hangi hastanede doğum yaptınız acaba?haftası kaçtı ve diğer geliştirici iğne vuruldu mu?

Son zamanlarda oluyo canım öyle benim de aynıydı. Artık iyice aşağıda olduğu için baskı yapıyodu

Son zamanlarda oluyo canım öyle benim de aynıydı. Artık iyice aşağıda olduğu için baskı yapıyodu
Yani erken doğum belirtisi değil dimi? Ne zaman doğum yaptınız bu belirtiler olduğu sürece ? :) bu arada vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim

Hemen hemen ayni haftamız bende 36+1 im bugün ayni baski bende de var bas asagi duruyorsa ozellikle muhtemelen baski yapiyordur asagiya surekli.idrarim varmis gibi özellikle yürürken zamanında saglikla gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…