- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Damardan serumla yağ ve protein veriyorlar mi acaba bilgin var mi?Bende takviye bir şeyler aldım doktor önerisiyle. İnşallah faydası olur.
Valla bilmiyorum canım bir alıyorsa iki veriyor. Onlar da istedi inşallah fayda eder hemen.
İnşallah bir çıksa.
Onlar 2300u beklediği için bir an önce alıp çıkması lazım.
Böyle her yönden çok zor.
Geçen hafta bende gittim doktorum toz antibiyotik verdi canım inşallah doğuma kadar düzelir enfeksiyonlarKuzular iyi akşamlar ya bıgün tahlil yaptırmıştım idrarda lökosit 17 Çıkmış normalde en yüksek değer 5 olması gerekiyormuş çok mu yüksek acaba daha önce hiç idrar yolları ile ilgili sorun yaşamadım hiç bi rahatsızlığım da yok çok az su içiyorum acaba ondan mı başına gelen var mı hiç varsa değeri kaçtı doktoru ne dedi merak ediyorum yarın gideceğim doktora da sizlere de bi sorayım dedim .
Yok yok olur mu hiç alakası yok ki doğum kilosu ile sonrasının şimdi ilkokul 1. Sınıfa gidiyor cadı gibi çokda bilmişKafamda o kadar çok soru varki daha öncede yazmıştın canım ablam hamileliğinde tansiyon problemi yaşadı demiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Haftasına göre düşük ağırlıklı doğdu acaba ilerde sıkıntı olurmu gelişimiyle ilgili diye endişe ediyorum.
Senin içinde sevindim kavuştun çok şükür bebeğinleALLAH hepsini korusun.
Ya benimde ... Su test bi negatif çıksa vallahi içim rahatlayacak.
Sağol canım en son ultrasonda 2.180 gram çıkmıştı ama eksi artı çıkabilir diyor doktorlar.Hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun inşallah bi an önce kavuşursun bebeğinekaç kilo doğdu bebeğin ? Benim bebeğimde de kilo gelişimi azda şuan için cuma günü 2500 gram diyorlardı da ondan merak edip sordum
Tamamdır teşekkür ederim1.60'a 52-53'üm ben. XS-S sipariş verdim şimdi. Bambu olanı Lcw'de diğer yerlere göre daha uygun galiba. Sen de bir bak istersen
Doktorların bu bebek engelli almamız lazım dediği bir annenin öyküsünü dinlemiştim çocuk çok sağlıklı doğmuştu.kadının şu lafını hiç unutamıyorum hiç kimse anne rahmini tam anlamıyla bilemez...benimde ilk hamileliğimde neler dediler...Kızlar bebişi küçük olanlar benim oğlumda hastaneye yatırdılar beni suyu az diye birde riskli gebelik di ve her seferinde daha ayrıntılı bi ultrasonla bakılıyordu 3 gün yattım her kontrolde 100-200 civarı kilosu azalıyordu sonra bana bu çocuk artık anne karnında gelişmiyor gerilemeye başladı falan filan dediler haftasına göre çok küçüktü 2500 civarı doğar dediler ilk hamilelik cahillik saf gibi olmuştum oğlum bunu dedikleri akşamına doğdu 38 haftalık ve 3140 gram dı bide 40 ı beklese ne olurmuş düşünemiyorum çokta takmayın bence belli olmuyor çünkü
İnşallah canımSağol canım en son ultrasonda 2.180 gram çıkmıştı ama eksi artı çıkabilir diyor doktorlar.
Benim tansiyondan dolayı gelişimi yavaşladı canım senin 2.500 hiç üzme kendini doğuma kadarda alır daha inşALLAH.
Amin inşallah canımSağlıkla gelsin kuzum inşallah
Allahım biran önce evlatlarımıza sağlıklı bir şekilde kavuştursun güzel haberlerinizi bekliyorumAmin kardeşim amin Allah razı olsun güzel dualarınıza , olur mu öyle şey buradan yazmanız bir kelime bile söylemeniz öyle güzel destek ve moral oluyor ki anlatamam . Siz içinizi ferah tutun iğne vurulmamıştım ben çünkü aniden oldu birdenbire hafif bi kanama ile gittim ve acil alınması gerektiği söylendi . Arkadaşım doğum yaptı 35 haftalıkken ama onun 32. Haftada erken doğum belirtileri başlamıştı ozaman bi ciğer geliştirici vurmuşlar birde 34. Haftasında vurmuşlar 2 kez vurulmuş , 35 haftalık doğumunu yaptı 1 gün gözlem ve önlem amaçlı tutuldu küvezde çok şükür hiç bir problemi olmadan annesi işe beraber taburcu oldular , sizde iğne okuduysanız korkmayın inşallah hayırlıyla kavuşursunuz . Kendi sağlığınızı hiçe atmayın size olan şey bebeğinizi etkiler sakın öyle düşünmeyinHerşy güzel olacak inşallah . Benim küçücüğüme de dua ederseniz çok sevinirim doğum öncesi
Ben babyplus silikon olandan aldım canım.Kızlar burun aspiratör ne aldınız? Otri bebe alicam muhtemelen ama eczaneyi gec depolarda bile yok. Netten sipariş vericem galiba. Bide wee baby nin var ayni şekilde . Ne yapsam?
Çok teşekkür ederim canımGözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyor herkes
Çok sağol canımHayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün maşallah barekallah size
1 saate karıncalanmaya başladı ama 2 saatin sonunda da tamamen hissettim. 3. Saatte de yürüttüler canım. Valla korkulacak hiç bişey yokmuş onu anladımYa iyiymiş o zaman cnm benim azcık korkularım var dapeki ayaklarını ne zaman hissetmeye başladın
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar merhaba bir süredir yazamıyorum bende 18 ocakta doğum yaptım.
37+1 de benimde bebeğim yoğunbakımda kilosu küçük bu yüzden yatıyor hergün gidiyorum yarım saat görüyorum çok zor gerçekten.
Çok teşekkür ederim canım.Ay maşallah subanallah hayırlı uğurlu olsun
Ilk kizim da yaşadım tansiyon problemi gec basladi ama 37. Haftada 2140 doğdu kizim.gelisimi durdu idrarda protein kaçağı tespit edilince sezeryanla aldilar suan 11 yasında hicbir saglik problemi yok cok sukur içini ferah tut onlar bizim.sandigimizdan daha guclulerKafamda o kadar çok soru varki daha öncede yazmıştın canım ablam hamileliğinde tansiyon problemi yaşadı demiştin sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Haftasına göre düşük ağırlıklı doğdu acaba ilerde sıkıntı olurmu gelişimiyle ilgili diye endişe ediyorum.
Senin içinde sevindim kavuştun çok şükür bebeğinleALLAH hepsini korusun.
Saglikla kavusun bebeğinize insallah ancak neden 2300 kiloyu beklediklerini anlamadım.yani genel durumu iyiyse senin emzirmenle daha hızlı toparlar diye düşünüyorum hangi hastanede doğum yaptınız acaba?haftası kaçtı ve diğer geliştirici iğne vuruldu mu?Bende takviye bir şeyler aldım doktor önerisiyle. İnşallah faydası olur.
Valla bilmiyorum canım bir alıyorsa iki veriyor. Onlar da istedi inşallah fayda eder hemen.
İnşallah bir çıksa.
Onlar 2300u beklediği için bir an önce alıp çıkması lazım.
Böyle her yönden çok zor.
Son zamanlarda oluyo canım öyle benim de aynıydı. Artık iyice aşağıda olduğu için baskı yapıyoduKızlar iyi akşam öncelikle hepinize sağlıklı benişler dilerim bende arada bir giriyorum yazdıklarınızı okuyorum
Benim doğum günüm belli oldu 2 Şubat Allah nasip ederse erken gelmezsesize bir sorum olacak bugün bebeğim kanımda hareket ederken aşağıda öyle bi baskı oluyor Kİ idrarım geliyor bebek çıkacakmış gibi hissediyorum sizin de böyle oluyor mu kanama nişan suyum falan yok şimdilik 36+3 haftalık şuan
Yani erken doğum belirtisi değil dimi? Ne zaman doğum yaptınız bu belirtiler olduğu sürece ? :) bu arada vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederimSon zamanlarda oluyo canım öyle benim de aynıydı. Artık iyice aşağıda olduğu için baskı yapıyodu
Hemen hemen ayni haftamız bende 36+1 im bugün ayni baski bende de var bas asagi duruyorsa ozellikle muhtemelen baski yapiyordur asagiya surekli.idrarim varmis gibi özellikle yürürken zamanında saglikla gelsinler insallahKızlar iyi akşam öncelikle hepinize sağlıklı benişler dilerim bende arada bir giriyorum yazdıklarınızı okuyorum
Benim doğum günüm belli oldu 2 Şubat Allah nasip ederse erken gelmezsesize bir sorum olacak bugün bebeğim kanımda hareket ederken aşağıda öyle bi baskı oluyor Kİ idrarım geliyor bebek çıkacakmış gibi hissediyorum sizin de böyle oluyor mu kanama nişan suyum falan yok şimdilik 36+3 haftalık şuan
Serum veriliyor evet ama içeriğini bilmiyorum canım.Damardan serumla yağ ve protein veriyorlar mi acaba bilgin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?