- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
canım gozun aydın, sağlıcakla Allah analı babalı büyütsünKızlar merabaHastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize
Canım ben bişi yapıyorum mide yanması İçin iyi geliyor sanki bi dene sabah akşam aç yapıp yarım saat bişi yememek gerekiyormuş ama ben ona çok dikkat edemedim 1 tane muzu eziyorsun üzerine bir kaşık tahin gezdiriyorsun çay kaşığının ucu ile de tarçın atıyorsun içkarıştırjp yiyorsun bi dene istersen isteğe göre bal yazıyordu ama ben koymadım öyle gayet güzeldiMide yanması bende de bu aralar çok yatuvalet hep vardı zaten
ikiside güzel ama bence ipek lena daha guzelKızlar ya bende işime bi karar veremedim çikolata siparişi vereceğim veremedim bende İpek Lena ve Jasmin İpek arasında kaldık yurtdışında kullanmaya uygun bi isim bulmamız gerekiyor siz olsanız hangisini koyardınız
Oyumu İpek Lena'dan yana kullanıyorum.Kızlar ya bende işime bi karar veremedim çikolata siparişi vereceğim veremedim bende İpek Lena ve Jasmin İpek arasında kaldık yurtdışında kullanmaya uygun bi isim bulmamız gerekiyor siz olsanız hangisini koyardınız
İpek LenaKızlar ya bende işime bi karar veremedim çikolata siparişi vereceğim veremedim bende İpek Lena ve Jasmin İpek arasında kaldık yurtdışında kullanmaya uygun bi isim bulmamız gerekiyor siz olsanız hangisini koyardınız
Kız olursa diye Asya ben de düşünmüştüm. Alya da güzel aslında. Anlamı neymiş? Benim bir takıntım da bu. Hem kulağa hoş gelsin hem anlamı güzel olsun derken isim bulunmuyorBende sorayım
Aslında Alina ismine karar verdik ama acaba Alya yada Asya'mi olsa diyorum . Yani özetle
Alina,Alya,Asya... sizce?
İpek lena hoş geliyor kulağa kuzumKızlar ya bende işime bi karar veremedim çikolata siparişi vereceğim veremedim bende İpek Lena ve Jasmin İpek arasında kaldık yurtdışında kullanmaya uygun bi isim bulmamız gerekiyor siz olsanız hangisini koyardınız
Asya ismini çok seviyorum ben bir arkadaşım koyduğu için koyamamıştım kızımaBende sorayım
Aslında Alina ismine karar verdik ama acaba Alya yada Asya'mi olsa diyorum . Yani özetle
Alya.. yükseklikKız olursa diye Asya ben de düşünmüştüm. Alya da güzel aslında. Anlamı neymiş? Benim bir takıntım da bu. Hem kulağa hoş gelsin hem anlamı güzel olsun derken isim bulunmuyor
Şimdi tahin helvası yedim.bıktım ilaç içmekten.sabah senin dediğini yapıyım bide cnm çok sağolCanım ben bişi yapıyorum mide yanması İçin iyi geliyor sanki bi dene sabah akşam aç yapıp yarım saat bişi yememek gerekiyormuş ama ben ona çok dikkat edemedim 1 tane muzu eziyorsun üzerine bir kaşık tahin gezdiriyorsun çay kaşığının ucu ile de tarçın atıyorsun içkarıştırjp yiyorsun bi dene istersen isteğe göre bal yazıyordu ama ben koymadım öyle gayet güzeldi
Ayy Alina'nın anlamı çok güzelmiş sahidenAlya.. yükseklik
Asya...kıta adı
Alina ... asıl,soylu,dürüst ve adil demek.
Benim içinde anlamı önemli, Alina ya daha yakınım o yuzden ismi gibi biri olsun isterim. Eşim ve oğlumda Alina dan yana. Ayrıca oğlumun adı da Ali Efe.
Evet beni o cezbetti biraz. Ayy kimliğe yazılana kadar işte bu diyemiycem heraldeAyy Alina'nın anlamı çok güzelmiş sahiden
Çok kibar bi isim bende çok beğeniyorum.Asya ismini çok seviyorum ben bir arkadaşım koyduğu için koyamamıştım kızıma
Asya çok karakteristik asil geliyor banaBende sorayım
Eğer özelse ekstra ücret alarak geliyolar genelde canımDoktoruma güveniyorum da bizim oğlan eserekli. Planlı sezaryeni bekler mi, beklemezse doktor mesai saati dışında gelir mi bilmiyorum. Daha oralarını konuşmadık hiç
Bende oyumu Asya’dan yana kullanıyorum canımBende sorayım
Al yazmalim filmi geliyo benimde aklıma. Telaffuzu çok güzel.Asya çok karakteristik asil geliyor bana
Teşekkür ederizBende oyumu Asya’dan yana kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?