2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
canım gozun aydın, sağlıcakla Allah analı babalı büyütsün

Mide yanması bende de bu aralar çok ya tuvalet hep vardı zaten
Canım ben bişi yapıyorum mide yanması İçin iyi geliyor sanki bi dene sabah akşam aç yapıp yarım saat bişi yememek gerekiyormuş ama ben ona çok dikkat edemedim 1 tane muzu eziyorsun üzerine bir kaşık tahin gezdiriyorsun çay kaşığının ucu ile de tarçın atıyorsun içkarıştırjp yiyorsun bi dene istersen isteğe göre bal yazıyordu ama ben koymadım öyle gayet güzeldi

ikiside güzel ama bence ipek lena daha guzel

Oyumu İpek Lena'dan yana kullanıyorum.

İpek Lena

Bende sorayım
Aslında Alina ismine karar verdik ama acaba Alya yada Asya'mi olsa diyorum . Yani özetle
Alina,Alya,Asya... sizce?
Kız olursa diye Asya ben de düşünmüştüm. Alya da güzel aslında. Anlamı neymiş? Benim bir takıntım da bu. Hem kulağa hoş gelsin hem anlamı güzel olsun derken isim bulunmuyor

İpek lena hoş geliyor kulağa kuzum

Kız olursa diye Asya ben de düşünmüştüm. Alya da güzel aslında. Anlamı neymiş? Benim bir takıntım da bu. Hem kulağa hoş gelsin hem anlamı güzel olsun derken isim bulunmuyor
Alya.. yükseklik
Asya...kıta adı
Alina ... asıl,soylu,dürüst ve adil demek.
Benim içinde anlamı önemli, Alina ya daha yakınım o yuzden ismi gibi biri olsun isterim. Eşim ve oğlumda Alina dan yana. Ayrıca oğlumun adı da Ali Efe.

Şimdi tahin helvası yedim.bıktım ilaç içmekten.sabah senin dediğini yapıyım bide cnm çok sağol

Ayy Alina'nın anlamı çok güzelmiş sahiden

Doktoruma güveniyorum da bizim oğlan eserekli. Planlı sezaryeni bekler mi, beklemezse doktor mesai saati dışında gelir mi bilmiyorum. Daha oralarını konuşmadık hiç
Eğer özelse ekstra ücret alarak geliyolar genelde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…