2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Şimdi tahin helvası yedim.bıktım ilaç içmekten.sabah senin dediğini yapıyım bide cnm çok sağol
Sütu de dene cnm oda azcik hafifletiyor, ben dayanamadım gittim eşime migde koruyucu aldırdım, doktorum onayladı inşallah biraz hafifletir

Kızlar az önce göğüs ucu kremini sürdüm ve sürdükten 1 dk sonra karnıma şiddetli bir ağrı girdi, bazı yerlerde 1 ay öncesinden başlamak gerektiği yazıyordu ben de yara oluşmasın diye başlayayım dedim normalde 20 gün var doğuma… doğum sancıları bu şekilde mi oluyor bildiğin adet olcağımızda karnımız nasıl ağrıyorsa öyle bir ağrı girdi 3-4 dk sürdü ve geçti… göğüs ucu uyarılmasından kaynaklı da olabilir mi diye düşündüm.

Yok canım o kadar krem sürme işe bişi olmaz merak etme bende sürüyorum bi süredir uzun uzun süt masaj yapmak uyarmak lazım ki doğuma kadar bebek emzirenler var sen tekrar ağrı girerse ne kadar sürdüğüne ve arasının ne kadar olduğuna bak

40 dkdır başka bir ağrı olmadığına göre önemsiz bir şeydi diye düşünüyorum ben de :)

masaj yapmadıysan fazlaca,kremden bisey olacağını düşünmüyorum, bana da ebe 37 den sonra zeytinyağı sur az masaj yaparak demişti çünkü

Yok canım masaj yapmadım, uçlarına ve kahverengi kısma sürüp bıraktım hemen. Karın ağrısının devamı gelmedi zaten. Demek ki denk geldi.
Ben bir iki haftadır Lansinoh'un nipple balm diye geçen şeyini sürüyorum. Hani şu küçük cam kavanozda olan. İyice yediriyorum göğüs uçlarıma ve bende ekstra ağzı sızı kramp olmadı. Zaten enn başından beri haldur huldur hindistan cevizi yağı sürüp yediriyorum

Sürmeye erken başlamışsın, doktorum bana meme ucunla fazla oynama erken doğumu tetikler demişti, kremi de 1 hafta kala sür dedi

Maşallah canım çok sevindim anne oğul iyi olmanıza Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Y
Yüzündeki sivilcelenme çok sıkı giydirmekten. Aynı hataya ben de düşmüştüm 5 sene önce, bebeklerin metabolizması bizden çok farklı, hırka varsa üstüne battaniye örtme mesela ev sıcaksa ince bir pike yeterli..çocuk doktoru öyle söylemişti bize

Kızlar bende bi donukluk var. Heycan desen yok, merak desen gitti, his yok yani bişey hissedemiyorum. Acaba heyecan dedikleri bende böyle mi oldu Doğuma çok az kaldı öyyyle bekliyorum. Göbeğe falan da alıştım, sanki hep böyle yaşayıp gidicekmişim gibi Sanki hiç doğurmucakmışım gibi

sezeryan doğum yapan arkadaslar bişey soracagım ikinci sezeryanım olacak ama unutmuşum biraz ilkinde hasta bezıne ihtiyaç duymamıştım diye hatırlıyorum sizlerinde öyle oldumu boşuna almak istemiyorum depend. bizim arası 10 yıl unutmuşum valla

Sürmeye erken başlamışsın, doktorum bana meme ucunla fazla oynama erken doğumu tetikler demişti, kremi de 1 hafta kala sür dedi
Bir noktadan sonra tetikleyelim artik dogumu. Sonra gelmiyor bunlar diyecegiz :) ben subati bekliyorum sonrasinda baslayacagim dogumu tetikleyen zimbirtiklara, hurmalara, caylara, masajlara, iliskilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…