- 24 Ağustos 2016
- 3.759
- 6.304
- 158
Sen de haklısın ama bebek anne karnında ne kadar durursa iyi diyor doktorlar, tabi 40.haftadan sonrası zarar yarardan ziyadeBir noktadan sonra tetikleyelim artik dogumu. Sonra gelmiyor bunlar diyecegiz :) ben subati bekliyorum sonrasinda baslayacagim dogumu tetikleyen zimbirtiklara, hurmalara, caylara, masajlara, iliskilere
Bence depend al canım, ped sızdırabilir hem depend külot ped gibi olduğu için sen rahat edersin, eve gelince de kullanırsın ilk günlersezeryan doğum yapan arkadaslar bişey soracagım ikinci sezeryanım olacak ama unutmuşum biraz ilkinde hasta bezıne ihtiyaç duymamıştım diye hatırlıyorum sizlerinde öyle oldumu boşuna almak istemiyorum depend. bizim arası 10 yıl unutmuşum valla
Ben başladım vallaBir noktadan sonra tetikleyelim artik dogumu. Sonra gelmiyor bunlar diyecegiz :) ben subati bekliyorum sonrasinda baslayacagim dogumu tetikleyen zimbirtiklara, hurmalara, caylara, masajlara, iliskilere
Çoğu kimse hastane verdi demiş yetti kanama durumuna bağlı aslında bir paket aldım ben iki günden çok kullanan pek yk gibi yorumlardan anladığım kadarı ile sonra normal ped geçiliyor bende gece pedi aldım bir de ilk doğumda çok aşırı kanamam olmamıştı bende de o zaman hastane verdiği yettisezeryan doğum yapan arkadaslar bişey soracagım ikinci sezeryanım olacak ama unutmuşum biraz ilkinde hasta bezıne ihtiyaç duymamıştım diye hatırlıyorum sizlerinde öyle oldumu boşuna almak istemiyorum depend. bizim arası 10 yıl unutmuşum valla
İnce giydirmeye calısıyorum canım. 25 derecede 2 kat giydiriyorum. Bir de üstüne müslin bezi.Y
Yüzündeki sivilcelenme çok sıkı giydirmekten. Aynı hataya ben de düşmüştüm 5 sene önce, bebeklerin metabolizması bizden çok farklı, hırka varsa üstüne battaniye örtme mesela ev sıcaksa ince bir pike yeterli..çocuk doktoru öyle söylemişti bize
Soğuktanmı titredin canım?Ben ilk oğlumu Ağustos’ta doğurmuştum o sıcakta tirtir titremiştim kaç kat battaniye örttüler ısınamadım.ama bunda ayağımda çorapla gidicem ameliyathane buz gibi oluyo.sıcak su torbamıda hazırladım.
Ben kullandım canım ama hastane verdi.sezeryan doğum yapan arkadaslar bişey soracagım ikinci sezeryanım olacak ama unutmuşum biraz ilkinde hasta bezıne ihtiyaç duymamıştım diye hatırlıyorum sizlerinde öyle oldumu boşuna almak istemiyorum depend. bizim arası 10 yıl unutmuşum valla
Bende almamıştım cnm hastanede 3 tane kullandım sonra normal gece pedine geçtim.amamher doğum bir olmaz diye duruma o zaman bakcam baktım yetmiyor öyle alıcam dependsezeryan doğum yapan arkadaslar bişey soracagım ikinci sezeryanım olacak ama unutmuşum biraz ilkinde hasta bezıne ihtiyaç duymamıştım diye hatırlıyorum sizlerinde öyle oldumu boşuna almak istemiyorum depend. bizim arası 10 yıl unutmuşum valla
Ben iyi ki almısım dependi. Çok rahat ettm. Kanamam çok oldu 3.gunden sonra gece pedine geçtm hastanede bile dependi kullandm dikişleri sarıp sarmalıyorsezeryan doğum yapan arkadaslar bişey soracagım ikinci sezeryanım olacak ama unutmuşum biraz ilkinde hasta bezıne ihtiyaç duymamıştım diye hatırlıyorum sizlerinde öyle oldumu boşuna almak istemiyorum depend. bizim arası 10 yıl unutmuşum valla
Ben aldım canım ama hastane veriyosa gerek olmayabilir ilk gün çok kanamam geldi sonra azaldı ben rahat olduğu için evde de kullanıyorum ama ped de kullanılabilirsezeryan doğum yapan arkadaslar bişey soracagım ikinci sezeryanım olacak ama unutmuşum biraz ilkinde hasta bezıne ihtiyaç duymamıştım diye hatırlıyorum sizlerinde öyle oldumu boşuna almak istemiyorum depend. bizim arası 10 yıl unutmuşum valla
Ben geç kaldığımı düşünmüştümSürmeye erken başlamışsın, doktorum bana meme ucunla fazla oynama erken doğumu tetikler demişti, kremi de 1 hafta kala sür dedi
Valla ben de tam olarak böyleyim, hiç bir şey hissedemiyorum ve gerçekten hep hamile olarak kalacakmışım hiç çıkmayacakmış gibiKızlar bende bi donukluk var. Heycan desen yok, merak desen gitti, his yok yani bişey hissedemiyorum. Acaba heyecan dedikleri bende böyle mi olduDoğuma çok az kaldı öyyyle bekliyorum. Göbeğe falan da alıştım, sanki hep böyle yaşayıp gidicekmişim gibi Sanki hiç doğurmucakmışım gibi
Asya ismi söylerken çok güzel ama bi anlamı yok evet. Sanırım o yüzden içime sinmiyor.asya ismini bende çok istedim ama anlam açısından esim beğenmedi, alya ve alina da kulağa hem hoş geliyor hem de anlamli bence
Rekor bende galiba. 2'den 8'e deliksiz uyumuşum. Mesanem patlayacak gibiydi uyandığımdaGece 12 bucuktan 4 e kadar deliksiz uyudumhaftalar sonra ilk kez bu kadar uzun uyudum,yoksa doğuracak mıyım
Doğum olmuştur artık herhalde. Nasıl oldun?Anca yeni bi parmak açıklık olmuş canım ama daha ne kadar beklerim bilmiyorum 3.30 saat falan oldu sancıyı verelibişeyde hissetmiyorum işin kötüsü
Ohh maşallahRekor bende galiba. 2'den 8'e deliksiz uyumuşum. Mesanem patlayacak gibiydi uyandığımda
Dedikleri doğruysa, bebekler doğum sonrası anne karnında hareketli oldukları saatlerde uyanık oluyorlarsa bana ufukta pek uyku görünmüyor zaten. Geceleri kıpır kıpır, parti veriyorOhh maşallahbunlar son deliksiz uykular ,çok değerliler
Bi süre anne karnındaki gibi oluyormuş uyku saatleri. Benim ki benimle uyuyup benimle uyanıyorDedikleri doğruysa, bebekler doğum sonrası anne karnında hareketli oldukları saatlerde uyanık oluyorlarsa bana ufukta pek uyku görünmüyor zaten. Geceleri kıpır kıpır, parti veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?