2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bir noktadan sonra tetikleyelim artik dogumu. Sonra gelmiyor bunlar diyecegiz :) ben subati bekliyorum sonrasinda baslayacagim dogumu tetikleyen zimbirtiklara, hurmalara, caylara, masajlara, iliskilere
Sen de haklısın ama bebek anne karnında ne kadar durursa iyi diyor doktorlar, tabi 40.haftadan sonrası zarar yarardan ziyade Benim 4 şubat doğum, epidural spinal sezaryen olacak, ben de kreme bu haftasonu başlarım , 5 sene önce kızımda meme ucu yarası 3-4 ay çekmiştim, berbat bir acıydı, oğlumda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Kızlar bu bilgileri Aile sağlık merkezindeki hemşireden öğrendim, meme ucu yarası olmayayım bir daha diye hemen yazdım notlara Sizinle de paylaşmak istedim, biriniz bile faydalansa ne mutlu bana, o acıyı çeken bilir

Eklentiler

• F4CC8743-6262-44FA-B650-EDAD4B34FF63.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 102
  • FDF62FA8-A124-4857-BE25-52DA41B0EF65.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 103
  • E5CCB499-89F5-4867-AE89-DD104BE06A9E.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 98
Bence depend al canım, ped sızdırabilir hem depend külot ped gibi olduğu için sen rahat edersin, eve gelince de kullanırsın ilk günler

Bir noktadan sonra tetikleyelim artik dogumu. Sonra gelmiyor bunlar diyecegiz :) ben subati bekliyorum sonrasinda baslayacagim dogumu tetikleyen zimbirtiklara, hurmalara, caylara, masajlara, iliskilere
Ben başladım valla Tık demiyor benim kız çünkü Böyle giderse 10ayı doldurur He başladım gene tık yok

Çoğu kimse hastane verdi demiş yetti kanama durumuna bağlı aslında bir paket aldım ben iki günden çok kullanan pek yk gibi yorumlardan anladığım kadarı ile sonra normal ped geçiliyor bende gece pedi aldım bir de ilk doğumda çok aşırı kanamam olmamıştı bende de o zaman hastane verdiği yetti

İnce giydirmeye calısıyorum canım. 25 derecede 2 kat giydiriyorum. Bir de üstüne müslin bezi.
Ona rağmen çkkıyor ama ucu beyaz iltisihaplı sivilce gibi burun kenarlarında da

Soğuktanmı titredin canım?
Ben hiç üşümedm ya kar yağıyordu hatta. Ameliyathane soğukta değildi işin garibi. Fazla soğuk yapanlar var üşütenler bile var

Ben kullandım canım ama hastane verdi.
Ekstradan almadım depend.
İdare ettim açıkçası pedle.

Bende almamıştım cnm hastanede 3 tane kullandım sonra normal gece pedine geçtim.amamher doğum bir olmaz diye duruma o zaman bakcam baktım yetmiyor öyle alıcam depend

Ben iyi ki almısım dependi. Çok rahat ettm. Kanamam çok oldu 3.gunden sonra gece pedine geçtm hastanede bile dependi kullandm dikişleri sarıp sarmalıyor

Ben aldım canım ama hastane veriyosa gerek olmayabilir ilk gün çok kanamam geldi sonra azaldı ben rahat olduğu için evde de kullanıyorum ama ped de kullanılabilir

Valla ben de tam olarak böyleyim, hiç bir şey hissedemiyorum ve gerçekten hep hamile olarak kalacakmışım hiç çıkmayacakmış gibi gerçekleri reddediyoruz sanırım son ana kadar

Dedikleri doğruysa, bebekler doğum sonrası anne karnında hareketli oldukları saatlerde uyanık oluyorlarsa bana ufukta pek uyku görünmüyor zaten. Geceleri kıpır kıpır, parti veriyor
Bi süre anne karnındaki gibi oluyormuş uyku saatleri. Benim ki benimle uyuyup benimle uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…