Canım benm de basıma geldi aynısı. Mantar enfeksiyonu yapıyor o su gibi akıntıyı. Gerçek suyum geldiğinde inan ki karıştırman imkansız. Nerdeyse bardakla su boşalıyor gibi oluyor. Ben yine de test etmek için turnusol kağıdıyla test yapmıstımKızlar sizler tecrübeli oldugunuz için yazıyorum
Akıntı vardı munorol verdi geçmedi gyno lamexil fitil verdi iki tane kullandım kesildi akıntı biraz geldi geldi bitti bugün su gibi birşey geldi akıntı mi su mu nasıl anlaşılır su gelmesi sızması yada nasıl birşey
Kızlar merabaHastaneye bir şekilde gelebildik sabah eşim ticari taksilerden rica etti bir tanesi insaflı çıktı bizi yetiştirdi çok şükür spinal anesteziyle doğum yaptım çok şükür. 12:10 da oğlumun ağlamasını duydum yanağıma koyduklarında pamuk gibiydi sıcacıktı. İkimizde iyiyiz güzel emiyor sürekli mememde kalmak istiyor şimdilik her şey yolunda darısı sizlerin başına Allahım su gibi doğumlar nasip etsin hepinize
Ben de böyle suyum geldi diye acile gittim. "Suyun geldiğinde anlamaman imkansız. Dolu dolu gelir. Çişini tutamıyor gibi olursun, bacaklarından akar" dedilerKızlar sizler tecrübeli oldugunuz için yazıyorum
Akıntı vardı munorol verdi geçmedi gyno lamexil fitil verdi iki tane kullandım kesildi akıntı biraz geldi geldi bitti bugün su gibi birşey geldi akıntı mi su mu nasıl anlaşılır su gelmesi sızması yada nasıl birşey
İpek Lena daha güzel uymuşKızlar ya bende işime bi karar veremedim çikolata siparişi vereceğim veremedim bende İpek Lena ve Jasmin İpek arasında kaldık yurtdışında kullanmaya uygun bi isim bulmamız gerekiyor siz olsanız hangisini koyardınız
Bende sorayım
Aslında Alina ismine karar verdik ama acaba Alya yada Asya'mi olsa diyorum . Yani özetle
Alina,Alya,Asya... sizce?
İkisi de çok güzel ama bana ipek lena daha hoş geldiKızlar ya bende işime bi karar veremedim çikolata siparişi vereceğim veremedim bende İpek Lena ve Jasmin İpek arasında kaldık yurtdışında kullanmaya uygun bi isim bulmamız gerekiyor siz olsanız hangisini koyardınız
Alina benceBende sorayım
Aslında Alina ismine karar verdik ama acaba Alya yada Asya'mi olsa diyorum . Yani özetle
Alina,Alya,Asya... sizce?
Su birden gelir cnm anlarsın mutlaka.Kızlar sizler tecrübeli oldugunuz için yazıyorum
Benim de öyle ya. Oturduğum yerden kalkmak ilk birkaç adımı atmak çok zor. Hatta yatakta bacaklarımı hareket ettirip hükmederek sola sağa donduremiyorum bedenimi felçli gibiAy kızlar ya asla yürüyemiyorum cati kemiğim ve bacaklarım çok fena. Ağlıyorum acıdankontrolüm yarın,inşallah dayanırım
Evet evet aynı.Benim de öyle ya. Oturduğum yerden kalkmak ilk birkaç adımı atmak çok zor. Hatta yatakta bacaklarımı hareket ettirip hükmederek sola sağa donduremiyorum bedenimi felçli gibi
Aynı ses arada bende de oluyor çok ilginçOh iyi bari. Bu sıpalar bizi deniyor resmen. Sabır testi gibi oldu hop oturup hop kalkıyoruz. Gece ben de iki defa karnımdan gelen gulup gulup sesine uyandım. Aha dedim doğuyor mu ne oluyor? Eşimi uyandırdım. "Gazdır o" dedi ve yattı uyuduÇok acayip bir sesti. Yer mi değiştirdi ne yaptı anlamadım
Eşime soruyorum o zaten anlamaz ama e nolcakki diyoValla ben de tam olarak böyleyim, hiç bir şey hissedemiyorum ve gerçekten hep hamile olarak kalacakmışım hiç çıkmayacakmış gibigerçekleri reddediyoruz sanırım son ana kadar
Rekor bendeRekor bende galiba. 2'den 8'e deliksiz uyumuşum. Mesanem patlayacak gibiydi uyandığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?