2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar sizler tecrübeli oldugunuz için yazıyorum
Akıntı vardı munorol verdi geçmedi gyno lamexil fitil verdi iki tane kullandım kesildi akıntı biraz geldi geldi bitti bugün su gibi birşey geldi akıntı mi su mu nasıl anlaşılır su gelmesi sızması yada nasıl birşey

Canım benm de basıma geldi aynısı. Mantar enfeksiyonu yapıyor o su gibi akıntıyı. Gerçek suyum geldiğinde inan ki karıştırman imkansız. Nerdeyse bardakla su boşalıyor gibi oluyor. Ben yine de test etmek için turnusol kağıdıyla test yapmıstım

Gözünüz aydın , mutlu mutlu büyüsün inşallah

8 şubata gün aldım sonunda
pembelishayat gözün aydın,hayırlı evlat olsun inşallah

Ooyyyy benim de 8 şubat

Ben de böyle suyum geldi diye acile gittim. "Suyun geldiğinde anlamaman imkansız. Dolu dolu gelir. Çişini tutamıyor gibi olursun, bacaklarından akar" dediler

İpek Lena daha güzel uymuş

Bende sorayım
Aslında Alina ismine karar verdik ama acaba Alya yada Asya'mi olsa diyorum . Yani özetle
Alina,Alya,Asya... sizce?

Asya

İkisi de çok güzel ama bana ipek lena daha hoş geldi

Su birden gelir cnm anlarsın mutlaka.
Emin olamıyorsan turnusol kağıdı alip bakarsın, rengi değişiyor ise amniyon sıvısı dır

Sabah 8 de bi uyumuşum 11 e kadar hiç kıpırdamamışım en derin uykumdu sanırım , tabi bu daha fena kitlemiş her yerimi

Moda çekimim vardı, ekibe bensiz gidin dedim ama nerdeee, son hafta, son günler, son çalışma diyelim artık.

Ay kızlar ya asla yürüyemiyorum cati kemiğim ve bacaklarım çok fena. Ağlıyorum acıdan kontrolüm yarın,inşallah dayanırım
Benim de öyle ya. Oturduğum yerden kalkmak ilk birkaç adımı atmak çok zor. Hatta yatakta bacaklarımı hareket ettirip hükmederek sola sağa donduremiyorum bedenimi felçli gibi

Benim de öyle ya. Oturduğum yerden kalkmak ilk birkaç adımı atmak çok zor. Hatta yatakta bacaklarımı hareket ettirip hükmederek sola sağa donduremiyorum bedenimi felçli gibi
Evet evet aynı.
Parol içtim ben baya rahatladım, aklında bulunsun.

Uyuyabilenlere ne mutlu. Dün tüm günümüz hastanede geçmişti,gece de büyük oğlum rahatsızlandı. Sabah erkenden onu götürdüm hastaneye daha yeni eve girebildik. Ağırlıktan yürümek zaten zor birde yollar diz boyu kar olunca 2 adımlık yolu yarım saatte gelebildik.

Aynı ses arada bende de oluyor çok ilginç
Valla ben de tam olarak böyleyim, hiç bir şey hissedemiyorum ve gerçekten hep hamile olarak kalacakmışım hiç çıkmayacakmış gibi gerçekleri reddediyoruz sanırım son ana kadar
Eşime soruyorum o zaten anlamaz ama e nolcakki diyo aylardır hamilesin alıştık artık diyo
Rekor bende galiba. 2'den 8'e deliksiz uyumuşum. Mesanem patlayacak gibiydi uyandığımda
Rekor bende 4te uyuyabildim, eşim 1e doğru kaldırdı en son gece 12 gibi su içmiştim. 4e kadar 4kere tuvLete gittim uyuyamadım bebek de çok hareketliydi sonra bir bayılmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…