Çok geçmiş olsun cnmUyuyabilenlere ne mutlu. Dün tüm günümüz hastanede geçmişti,gece de büyük oğlum rahatsızlandı. Sabah erkenden onu götürdüm hastaneye daha yeni eve girebildik. Ağırlıktan yürümek zaten zor birde yollar diz boyu kar olunca 2 adımlık yolu yarım saatte gelebildik.
Kavuştun mu bebeğine canım, nasılsınız nasıl gidiyor hasretlik?
Bu mesajı dün gördüm ama şimdi ancak yazabiliyorumKavuştun mu bebeğine canım, nasılsınız nasıl gidiyor hasretlik?
Bilmiyorum ki belki de anestezinin etkisiydi.ama ben genede önlem aldım yün çorap giycemSoğuktanmı titredin canım?
Ben hiç üşümedm ya kar yağıyordu hatta. Ameliyathane soğukta değildi işin garibi. Fazla soğuk yapanlar var üşütenler bile var
Bende ikinci dogumumda çok titredim... Nedeni sıvı kaybetmemizmis... Bana hastanede öyle dedilerBilmiyorum ki belki de anestezinin etkisiydi.ama ben genede önlem aldım yün çorap giycem
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun cnm
50 cc gayet iyi canım. 2 saatte bir 50 cc veriyorsun değilmi?Bu mesajı dün gördüm ama şimdi ancak yazabiliyorumçünkü evde ufak bir bebeğim daha var fırsatım hiç kalmıyor... Yeni doğan kızım genelde uyuyor iki saatte bir emziriyorum ya da sut sağıp veriyorum.iki gün önce ilk kontrolumuz vardi...taburcudan sonra kilo almaya başlamış... Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi doktoru...emmeyle karnını doyuramiyor genelde sut sağıp veriyorum...işitme testinden geçtik... Refleksleri tabi zamanında doğan bir bebeğe göre değişik geliyor bana .. bakışları, ağız hareketleri vs... Normaldir herhalde bu durum...
Sizin nasıl gidiyor? 50 CC dağılmış süt veriyorum şu an... Az mı acaba... Kg su 2510 gr
Bende de aynı ağrılar varAy kızlar ya asla yürüyemiyorum cati kemiğim ve bacaklarım çok fena. Ağlıyorum acıdankontrolüm yarın,inşallah dayanırım
Yok yok masajda fayda etmiyor cnm haklısın. Allah dayanma gücü versin hepimize inşallah.Bende de aynı ağrılar varoturunca ya da yataktan kalkınca yürüyemiyorum bir müddet, belim kalça kemiğim bacağım çok ağrıyor. Eşime masaj yaptırıyorum ama yok banamısın demiyor, geçecek canım az kaldı, sağlıkla doğuralım da hepsini unutacaz inşallah
Hayırlısı olsun canımKızşar bugün öğleden sonra kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun cnm sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine dualarımız seninleKızşar bugün öğleden sonra kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Hayırlısı olsun canımgüzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Amin inşallah. Sağ olun kızlarAllah yardımcın olsun cnm sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine dualarımız seninle
Aa hadi hayırlısı canım, güzelce kavuşun yavrunla inşallah.Kızşar bugün öğleden sonra kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Hadi sağlıkla gelsin inşallah.Kızşar bugün öğleden sonra kontrole geldim. Bebek çok aşağı inmiş. Nst'de çok sancı görüldü. Yatışım yapıldı. Pcr testi, kan tahlilleri yapıldı. Serum takıldı, ciğer geliştirici iğne yapıldı yine. Yarın 11.30'a ayarlandı ameliyathane. Makat geliş olduğu için bebek zor çıkıyormuş sezaryende de. O yüzden genel anestezi olacak. Dualarınızı bekliyorum
Bende simdi eşime diyodum bizim şubat bebekleri oldu ocak bebekleriHadi sağlıkla gelsin inşallah.
Bizim bebişler Ocak ayını pek sevdi yahu
Aa hadi hayırlısı canım, güzelce kavuşun yavrunla inşallah.
Amin inşallah. Çok aceleciler gerçekten, niye böyle olduk anlamadım. Yarın 36+5 benimHadi sağlıkla gelsin inşallah.
Bizim bebişler Ocak ayını pek sevdi yahu
Artık prematüre değil annesi korkma zamanında doğum sayılır.Amin inşallah. Çok aceleciler gerçekten, niye böyle olduk anlamadım. Yarın 36+5 benim
Gerçekten öyle oldu.Bende simdi eşime diyodum bizim şubat bebekleri oldu ocak bebekleri
Amin inşallah. Çok aceleciler gerçekten, niye böyle olduk anlamadım. Yarın 36+5 benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?