2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Valla ben ne istiyorsam tam cümleler ile söylüyorum başımaeksşk geliyor sonra

Allah analı babalı büyütsün cnm. Sütün arttıkça o da rahatlayıp sakinleşecek inşallah

N Neal gözün aydın canım,Rabbim hayırlı evlat eylesin. Sana da acil şifalar dilerim,inşallah çabucak toparlanırsın.
livelong doğum yaptın mı canım? Seninde güzel haberlerini alırız bir an önce inşallah.
Rabbim mübarek Cuma hürmetine hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza.

Çok geçmiş olsun, gözün aydın bir iki güne toparlarsn inşallah. Bende yazmayınca dedim ki yorgunluktan uyuyordur bebişiyle uykusuzlukla savasiyormussun oysaki
Sağ salim kavustun ya bebeğine, gerisi önemli değil, yavaş yavas düzene oturur

Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsün

Dun doğum yapıcakti cnm yazmadı da merak ettik

Giriyo gözüküyo aslında ama cevap vermemiş kimseye
Teşekkürler kızlar
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah gaz problemi devam ederse belki bi toz var onu verirler alıp biraz yürüyünce ister istemez çıkıyo. Bana da aynısı olunca verdiler.
Bu arada kızlar oğluşumun pamuk eli

Eklentiler

• 90DF335B-EB00-44D1-997D-4DEA9DCA17F0.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 119
Masalllahhhhh fotolardan bebek kokusu geliyor burnuma resmen bende rüyamda gördüm bugün yine. Son bir haftadır hep doğum yaptığımı görüyorum, bilinçaltına yerleşmiş artık baya

Sabah doğurdum cnm .darısı sizlere inşlh

Ohh çok şükür kuzucum gözünüz aydınn maşallahhhh

Ohhhh ısırın öpün o eliii bizim için de maşallah

Masalllahhhhh fotolardan bebek kokusu geliyor burnuma resmen bende rüyamda gördüm bugün yine. Son bir haftadır hep doğum yaptığımı görüyorum, bilinçaltına yerleşmiş artık baya
Son günlerde ben de hep görür olmuştum psikolojik herhalde sağ salim al inşallah kucağına
Sabah doğurdum cnm .darısı sizlere inşlh
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım .
Ohhhh ısırın öpün o eliii bizim için de maşallah
öpmeye koklamaya doyamıyorum vallahi Allah isteyen dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah zorlu süreçlerin sonunda oğlumu kucağıma alınca bütün zorluklar bi anda gitti hepsini unuttum sadece oğlum kaldı geriye çok güzel bir duyguymuş bunu zor da olsa çook iyi anladım

Kızlar sürekli bel ağrısı normal dimiii korkmayayım yatınca oturuncada geçmio 37 hafta olcam iki güne, yarın kontrolüm var bekliyim gitmiyim dimi acile

Ah kuzummmm inan ilk aylarda ilk anne olanların çoğu yetersizlik duygusunu yaşıyor... Ve zamanla bebekler bizlere resmen anneliği öğretiyor...o görevlinin yaptığı çok ayıp sakin onu dikkate alma...senin kokun bile yetiyor bebise güven veriyordur annesi...inşallah hemencecik evinize dönersiniz ve hasret giderirsin yavrunla

Amiin canım benim inşallah
Kilo almaya başladı şükür.
Git gide güzel güne yaklaşıyoruz inşallah..
Bugun öyle bir inceledi ki beni çok güzel bakıyordu.
Böyle böyle alışacağım inşallah herseyine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…