Valla ben ne istiyorsam tam cümleler ile söylüyorumValla bende hamile kalmadan önce cok fena konuşuyodum sağlıklı olsun hamile kalayım da miğde bulantısına razıyım, aman Allah'ım 5 ay çektim yoğun bulantıhala bile biraz ağır bişeyler yiyeyim çıkartırım yada ogururum, dediğin gibi güzel dua etmek lazım aslinda..
Allah analı babalı büyütsün cnm. Sütün arttıkça o da rahatlayıp sakinleşecek inşallahKızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Okudum baştan sona hepsini ama alıntı yaptıklarım sayfadan çıkınca silinmiş başa dönemedim. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştıırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür. Darısı gününü bekleyenlere inşallah hayırlısıyla, sağlıkla
Çok geçmiş olsun, gözün aydınKızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Okudum baştan sona hepsini ama alıntı yaptıklarım sayfadan çıkınca silinmiş başa dönemedim. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştıırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür. Darısı gününü bekleyenlere inşallah hayırlısıyla, sağlıkla
Maşallah canım, Allah analı babalı büyütsünKızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Okudum baştan sona hepsini ama alıntı yaptıklarım sayfadan çıkınca silinmiş başa dönemedim. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştıırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür. Darısı gününü bekleyenlere inşallah hayırlısıyla, sağlıkla
Dun doğum yapıcakti cnm yazmadı da merak ettik
Teşekkürler kızlarGiriyo gözüküyo aslında ama cevap vermemiş kimseye
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Okudum baştan sona hepsini ama alıntı yaptıklarım sayfadan çıkınca silinmiş başa dönemedim. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştıırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür. Darısı gününü bekleyenlere inşallah hayırlısıyla, sağlıkla
MasalllahhhhhTeşekkürler kızlar
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahgaz problemi devam ederse belki bi toz var onu verirler alıp biraz yürüyünce ister istemez çıkıyo. Bana da aynısı olunca verdiler.
Bu arada kızlar oğluşumun pamuk eli
Sabah doğurdum cnm .darısı sizlere inşlh
Ohh çok şükür kuzucum gözünüz aydınn maşallahhhhKızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Okudum baştan sona hepsini ama alıntı yaptıklarım sayfadan çıkınca silinmiş başa dönemedim. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştıırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür. Darısı gününü bekleyenlere inşallah hayırlısıyla, sağlıkla
Maşallahhh analı babalı büyüsünnSabah doğurdum cnm .darısı sizlere inşlh
Ohhhh ısırın öpün o eliii bizim için de maşallahTeşekkürler kızlar
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahgaz problemi devam ederse belki bi toz var onu verirler alıp biraz yürüyünce ister istemez çıkıyo. Bana da aynısı olunca verdiler.
Bu arada kızlar oğluşumun pamuk eli
Son günlerde ben de hep görür olmuştum psikolojik herhaldeMasalllahhhhhfotolardan bebek kokusu geliyor burnuma resmen bende rüyamda gördüm bugün yine. Son bir haftadır hep doğum yaptığımı görüyorum, bilinçaltına yerleşmiş artık baya
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımSabah doğurdum cnm .darısı sizlere inşlh
Ohhhh ısırın öpün o eliii bizim için de maşallah
Maşallah bizde 2500 leri görürüz inşallah az büyüyoruz birazKusura bakma canım hemen dönemedim teşekkür ederim2 hafta küçüklük vardı 2560 gram demişlerdi plasentada sıkıntılı olmaya başlayınca aldılar doğuma
Ah kuzummmm inan ilk aylarda ilk anne olanların çoğu yetersizlik duygusunu yaşıyor... Ve zamanla bebekler bizlere resmen anneliği öğretiyor...o görevlinin yaptığı çok ayıp sakin onu dikkate alma...senin kokun bile yetiyor bebise güven veriyordur annesi...inşallah hemencecik evinize dönersiniz ve hasret giderirsin yavrunlaOna cevap vermemişim canım afedersin
Isparta'dayım ben Davraz yaşam hastanesi.
Bugün hiç iyi hissetmiyorum ya.
Emzirmeye çalışırken ordaki görevli de bı anda o kadar yanlış tutuyorsun ki dedi çok moralim bozuldu.
Ben hiç bebek bakmadım ki ne bileyim.
Zaten günde yarım saat görebiliyorum çok pratik yapamıyorum.
Çok yetersiz hissettim asla bebeğime iyi bir anne olamayacak gibi
Maşallah. Rabbim hayırlı evlat eylesin. Amin...Sabah doğurdum cnm .darısı sizlere inşlh
Amiin canım benim inşallahAh kuzummmm inan ilk aylarda ilk anne olanların çoğu yetersizlik duygusunu yaşıyor... Ve zamanla bebekler bizlere resmen anneliği öğretiyor...o görevlinin yaptığı çok ayıp sakin onu dikkate alma...senin kokun bile yetiyor bebise güven veriyordur annesi...inşallah hemencecik evinize dönersiniz ve hasret giderirsin yavrunla
Benim geçen gün 13 14 süren bel ağrım oldu cnm ama sadece belde vardı gittim bir şey yoktuKızlar sürekli bel ağrısı normal dimiii korkmayayım yatınca oturuncada geçmio37 hafta olcam iki güne, yarın kontrolüm var bekliyim gitmiyim dimi acile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?