Emer canım hiç korkma. Ben sütümü sağıp biberonla veriyorum günde 3 kez veya mama veriyorum yine de emiyor beni. Çabuk alışıyorlar. Serçe parmağnla emme refleksini kuvvetlendirirsinKızlar hani kızım orda enjeksiyonla besleniyor ya eve gelince beni emer yine dimi?
Onlara alismasindan korkuyorum iki gündür çok emmiyor
Bugun emdi çok şükür.Emer canım hiç korkma. Ben sütümü sağıp biberonla veriyorum günde 3 kez veya mama veriyorum yine de emiyor beni. Çabuk alışıyorlar. Serçe parmağnla emme refleksini kuvvetlendirirsin
Canım biZm de doğduğunda sınırdaydı. Sonra yükseldi aniden fototerapi gördü 1 gece. Sonra her saat başı alarm ile zorla uyandırıp emzirdim süt sağdım arada mamalar verdim. Şimdi de sınırda ama idare ediyor ben hiç boş bırakmıyorum sakıjn sen de bırakma hep emzirKızlar merhaba dün uyu uyan emzir rutinim vardı bakamadım hiç. Nasılsınız herkes iyidir inşallahbugün kontrol vardı oğlumun sarılık değeri biraz yükselmiş dr çok ciddi değil bol bol emzir ama Pazartesi tekrar görüşelim dedi. Etrafımdan sarılık olabileceğini çok duymuştum zaten çok korkmadım ama endişelenmedim de diyemem. Bizde durum bu. Siz de ne var ne yok
Benim sürekli belim ağrıyorKızlar sürekli bel ağrısı normal dimiii korkmayayım yatınca oturuncada geçmio37 hafta olcam iki güne, yarın kontrolüm var bekliyim gitmiyim dimi acile
Canim gözün aydın, sağlıkla büyüsün inşallah.Kızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Okudum baştan sona hepsini ama alıntı yaptıklarım sayfadan çıkınca silinmiş başa dönemedim. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştıırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür. Darısı gününü bekleyenlere inşallah hayırlısıyla, sağlıkla
OyyTeşekkürler kızlar
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahgaz problemi devam ederse belki bi toz var onu verirler alıp biraz yürüyünce ister istemez çıkıyo. Bana da aynısı olunca verdiler.
Bu arada kızlar oğluşumun pamuk eli
Cnm Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahSabah doğurdum cnm .darısı sizlere inşlh
Bugün 38+0im ,bel ağrım artık bacağıma vuruyor yürüyemiyorum.Kızlar sürekli bel ağrısı normal dimiii korkmayayım yatınca oturuncada geçmio37 hafta olcam iki güne, yarın kontrolüm var bekliyim gitmiyim dimi acile
Ah o elleri yesinler ya maşallahTeşekkürler kızlar
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahgaz problemi devam ederse belki bi toz var onu verirler alıp biraz yürüyünce ister istemez çıkıyo. Bana da aynısı olunca verdiler.
Ben :) normal dogum bekleyecegiz insallah. Ben 14 subatta dogsun bidigim istiyorumDoğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
BennnDoğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
Hadi inşallah istediğin tarihte gelsin sağlıklı sıhhatliBen :) normal dogum bekleyecegiz insallah. Ben 14 subatta dogsun bidigim istiyorum
Aman diyim az sık dişini, bari üç beş kişi şubatı bekleyelimBennnbugün nstde az sanci çıktı ama düzenli değildi cok şükür adalat içmeyi ihmal etme seni götürür çarşambaya kadar dedi, çarşamba 11. 30 da kavuşuyoruz inşallah
Ay bende konuşuyorum hep annem daha gelme bak işlerim var diyeHadi inşallah istediğin tarihte gelsin sağlıklı sıhhatli
Aman diyim az sık dişini, bari üç beş kişi şubatı bekleyelim
Benimde 1 de çarşamba günü,ben giresiye sen çıkmış olursun. İyi oldugumuz anda buraya bi iyiyim yazalım en azından
Bende de var çikolata kıstı 2 tane. Alır heralde . Genel mi olcak spinal miAy bende konuşuyorum hep annem daha gelme bak işlerim var diyehakkaten cok az kişi kaldık ya, valla 11 30 dedi hemşire ama inşallah daha cok beklemem stres olurum ya, bide benim çikolata kistim var bakicak doktorum duruma göre temizlerim onu da dedi belki uzun sürer, ama ilk fırsatta yazicam buraya
Sizin nasıl şuan galiba sizde de karın küçüklüğü vardı dimiMaşallah bizde 2500 leri görürüz inşallah az büyüyoruz biraz
Ben de burdayımDoğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
Doğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
oyyy maşallah mis kokuluyaTeşekkürler kızlar
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünSabah doğurdum cnm .darısı sizlere inşlh
benDoğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?