2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar hani kızım orda enjeksiyonla besleniyor ya eve gelince beni emer yine dimi?
Onlara alismasindan korkuyorum iki gündür çok emmiyor
Emer canım hiç korkma. Ben sütümü sağıp biberonla veriyorum günde 3 kez veya mama veriyorum yine de emiyor beni. Çabuk alışıyorlar. Serçe parmağnla emme refleksini kuvvetlendirirsin

Emer canım hiç korkma. Ben sütümü sağıp biberonla veriyorum günde 3 kez veya mama veriyorum yine de emiyor beni. Çabuk alışıyorlar. Serçe parmağnla emme refleksini kuvvetlendirirsin
Bugun emdi çok şükür.
Evet dün bir aekadasimda emmeden önce parmağını emdir demişti

Canım biZm de doğduğunda sınırdaydı. Sonra yükseldi aniden fototerapi gördü 1 gece. Sonra her saat başı alarm ile zorla uyandırıp emzirdim süt sağdım arada mamalar verdim. Şimdi de sınırda ama idare ediyor ben hiç boş bırakmıyorum sakıjn sen de bırakma hep emzir

Kızlar sürekli bel ağrısı normal dimiii korkmayayım yatınca oturuncada geçmio 37 hafta olcam iki güne, yarın kontrolüm var bekliyim gitmiyim dimi acile
Benim sürekli belim ağrıyor dediğin gibi yatınca bile ağrısı var, ayakta olduğum zaman daha çok ağrıyor.

Canim gözün aydın, sağlıkla büyüsün inşallah.
Şimdi en güvendiği sensin ,senin kokun... senden ayrılmak istemiyor demekki
Oyy
Sabah doğurdum cnm .darısı sizlere inşlh
Cnm Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Kızlar sürekli bel ağrısı normal dimiii korkmayayım yatınca oturuncada geçmio 37 hafta olcam iki güne, yarın kontrolüm var bekliyim gitmiyim dimi acile
Bugün 38+0im ,bel ağrım artık bacağıma vuruyor yürüyemiyorum.
Doktora dün sordum normal az daha sık dişini dedi.

Ah o elleri yesinler ya maşallah

Doğurmayan kaç kişi kaldık şimdi kızlar
Bennnbugün nstde az sanci çıktı ama düzenli değildi cok şükür adalat içmeyi ihmal etme seni götürür çarşambaya kadar dedi, çarşamba 11. 30 da kavuşuyoruz inşallah

livelong Allah analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallah

Ben :) normal dogum bekleyecegiz insallah. Ben 14 subatta dogsun bidigim istiyorum
Hadi inşallah istediğin tarihte gelsin sağlıklı sıhhatli
Bennnbugün nstde az sanci çıktı ama düzenli değildi cok şükür adalat içmeyi ihmal etme seni götürür çarşambaya kadar dedi, çarşamba 11. 30 da kavuşuyoruz inşallah
Aman diyim az sık dişini, bari üç beş kişi şubatı bekleyelim
Benimde 1 de çarşamba günü,ben giresiye sen çıkmış olursun. İyi oldugumuz anda buraya bi iyiyim yazalım en azından

Ay bende konuşuyorum hep annem daha gelme bak işlerim var diye hakkaten cok az kişi kaldık ya, valla 11 30 dedi hemşire ama inşallah daha cok beklemem stres olurum ya, bide benim çikolata kistim var bakicak doktorum duruma göre temizlerim onu da dedi belki uzun sürer, ama ilk fırsatta yazicam buraya

Bende de var çikolata kıstı 2 tane. Alır heralde . Genel mi olcak spinal mi

oyyy maşallah mis kokuluya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…