2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Oy pamuk eller ya maşallah

Annecin kayınvalideden hallice benim annede baskın karakterdir valla zor yaramaz olunca o düzen kurulmuyor kuzum kızım 3 ay gaz çekti ordan biliyorum inşallah sakin gazsız akıllı uslu sağlık olurlar
Diyorum bazen zaten tamam kaynanam diye nasip bakalım cnm ya napalım yarama gazli olursa da alışırız

Teşekkür ederim canım inşallah sende sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucağına

Sağlıkla büyüsün inşallah minik Doğmadan önce ultrasyonda kilosu kaç çıkıyordu birde kaç haftalık küçüklük vardı sizin acaba
Kusura bakma canım hemen dönemedim teşekkür ederim 2 hafta küçüklük vardı 2560 gram demişlerdi plasentada sıkıntılı olmaya başlayınca aldılar doğuma

Kusura bakma canım hemen dönemedim teşekkür ederim

Merhaba kızlar. Kusura bakmayın yazdım kaçtım gibi oldu bildirimini gördüklerime geri dönmeye çalıştım bugün. Yazamadığım göremediğim varsa herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim Hepimizin evlatları sağlıklı sıhhatli gelsin büyüsünler inşallah Brnimle aynı gün doğum yapanlar da vardı sanırım tam okuyamadım ama doğumu olan herkesi tebrik ederim

Yaa maşallah, eriyorum böyle fotolara
Yoruldu tabi uzun yoldan geliyor, uyusun da büyüsün

Sarı akıntı ben de genelde sabahları oluyor ara ara. Nedenini bilmiyorum. Idrarda vs de hicbisey çıkmadı, doktor olabilir dedi normalmiş akıntı enfeksiyon vs cikmadiysa
Benimde geçen hafta aşırı hareketliydi 3 gün boyunca, ben de endiselenmistim kontrolde doktor gayet iyi dedi, ve o çok hareketli olduğu hafta baş aşağı dönmüştü. Ondanmış hareketliliği

Kızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Okudum baştan sona hepsini ama alıntı yaptıklarım sayfadan çıkınca silinmiş başa dönemedim. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştıırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür. Darısı gününü bekleyenlere inşallah hayırlısıyla, sağlıkla

Anayız biz her şeye alışıyoruz ama yine de sakin olsunlar daha iyi
Valla bende hamile kalmadan önce cok fena konuşuyodum sağlıklı olsun hamile kalayım da miğde bulantısına razıyım, aman Allah'ım 5 ay çektim yoğun bulantı hala bile biraz ağır bişeyler yiyeyim çıkartırım yada ogururum, dediğin gibi güzel dua etmek lazım aslinda..

Ooyyyy ' elimi bırakmıyor ' demeniz çok hoşuma gitti

Allah analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallah inşallah en kısa zamanda sıkıntılarıniz da geçer

gözün aydin canim, minnak sağlıklıca geldi ya gerisi hallolur Allah in izniyle, Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…