Oy pamuk eller ya maşallahİlk el fotomuz
Hastanedeyiz tedbir amaçlı bir gece kalıyoruz
Yarın çocuk dr muayene olacak inşAllah bir aksilik çıkmazsa evimize gideceğiz
Çok uykucu, emmeğe üşeniyor normalde 3 saatte bir emzirmem lazım bizim ki zar zor 5 saatte anca uyanıyor, o da altı açıldığı için, çok sinirleniyor
Abisi de böyleydi, 10 sonra atam karıncaya dönmüştü bu da öyle olacak sanırım
Diyorum bazen zaten tamam kaynanam diyeAnnecin kayınvalideden hallicebenim annede baskın karakterdir valla zor yaramaz olunca o düzen kurulmuyor kuzum kızım 3 ay gaz çekti ordan biliyorum inşallah sakin gazsız akıllı uslu sağlık olurlar
Dun doğum yapıcakti cnm yazmadı da merak ettik
Giriyo gözüküyo aslında ama cevap vermemiş kimseyeDun doğum yapıcakti cnm yazmadı da merak ettik
Bende farkettim cnm heralde yazamadiGiriyo gözüküyo aslında ama cevap vermemiş kimseye
Anayız biz her şeye alışıyoruzDiyorum bazen zaten tamam kaynanam diyenasip bakalım cnm ya napalım yarama gazli olursa da alışırız
Teşekkür ederim canım inşallah sende sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucağınaMaşallah canım, sağlıkla büyüt, darısı bize olsun, benim de 4 şubat doğum, ben de sağlıkla kavuşurum inşallah oğluma
Canım lansinoh krem geçici çözüm, aldığın kalkan umarım gümüştür, ben de kızımda 5 sene önce çok çektim meme ucu yarasından, gümüş kalkandan haberim yoktu, doğum 4 şubat olacak, gümüş kalkan siparişi vermiştim, bugün geldi bir deneyeyim dedim, meme ucum hafif tahriş gibiydi ve pul puldu ucu, 1 saat taktım denemek için, 1 saat sonra baktım yumuşamıştı ve düzelmişti tahriş kısa sürede bile, inanamadım. Doğumdan önce günde 1-2 saat kullanmak gerekiyormuş gümüş kalkanı. Emzirirken de kahverengi bölgenin tamamını ver , ucunu tutarsa yara hep olur hatta kanar bir yerden sonra. Emzirme bitince de kendi sütünü sür meme ucuna ve gümüş kalkanı tak
Maşallah canım, sağlıkla büyüsün, darısı bize olsun inşallah, ne güzel rahat bir doğum olmuş
Benim 5 sene önce ilk doğumumda çatım müsait değildi, kızımın başı büyüktü çatıma göre. Şimdi oğlum olacak, erkek bebek daha koca kafa oluyor zaten, 5 sene geçtiği için normal doğum yapabilirdim, ama oğlum da çatım için iri bebekönemli olan anne ve bebeğin sağlıklı olması zaten,kısmet değilmiş benim için napalım
Kolay bir sezaryen olsun, her şey yolunda gitsin inşallah, sağlıkla kavuş yavruna canım
Hemen yazamadım kusura bakma canım teşekkür ederim amin inşallah sıkıntısız sağlıklı sıhhatli alırsın sende bebişini kucağınaAllah analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallah
Kusura bakma canım hemen dönemedim teşekkür ederimSağlıkla büyüsün inşallah minikDoğmadan önce ultrasyonda kilosu kaç çıkıyordu birde kaç haftalık küçüklük vardı sizin acaba
Kusura bakma canım hemen dönemedim teşekkür ederim hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli huzurlu büyüsünler inşallahKızlar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Valla çabucak doğdu teşekkür ederimAyy ne ara doğdu , gözünüz aydın
Kusura bakma canım hemen dönemedim teşekkür ederimRabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Üzülme canım,bol su iç ve dinlenmeye çalış. Tahin pekmez tüketebilirsin yada malt içeceklerden tüketebilirsin. Moralini yüksek tut.
Maşallah,hayırlı evlat olsun inşallah. Sana da acil şifalar dilerim.
Aa ne ara yaptın doğum? Maşallah,Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Yaa maşallah, eriyorum böyle fotolaraİlk el fotomuz
Hastanedeyiz tedbir amaçlı bir gece kalıyoruz
Yarın çocuk dr muayene olacak inşAllah bir aksilik çıkmazsa evimize gideceğiz
Çok uykucu, emmeğe üşeniyor normalde 3 saatte bir emzirmem lazım bizim ki zar zor 5 saatte anca uyanıyor, o da altı açıldığı için, çok sinirleniyor
Abisi de böyleydi, 10 sonra atam karıncaya dönmüştü bu da öyle olacak sanırım
Sarı akıntı ben de genelde sabahları oluyor ara ara. Nedenini bilmiyorum. Idrarda vs de hicbisey çıkmadı, doktor olabilir dedi normalmiş akıntı enfeksiyon vs cikmadiysaBen de merak ediyordum ben de mi bir gariplik var diye
Merhaba, bende bişey olursa gözden kaçırmayayım diye bir haftadır tuvalet kağıdı katlayıp koyuyorum küloduma. Dün baya bi sarı akıntım oldu, akşama doğru saatlerce aralıksız karnım kasıldı. Sabah uyanınca geçmişti. Bu gün de sürekli çişimi yaptım ama gerçekten de çiş eminim. Ben de anlamadım ne oluyor
Benimde geçen hafta aşırı hareketliydi 3 gün boyunca, ben de endiselenmistimKizlar bu bebisler hareketsiz kalsa içimize dert, çok hareket etse o da icimize dert.
Akşam 8-9da basladi sabaha karsi 5e geliyor saat, hic durmadi. Bi anormallik mi var diye kafayi yicem. Ara sira idrar torbasina ve makata şiddetli baski yapiyor.
Kanala girmeye mi calisiyor anlayamiyorum.
36+6yim bugun.
Estağfurullah cnm minik biri var artık hayatında rabbim sağlıkla büyütme i nasip etsinKusura bakma canım hemen dönemedim teşekkür ederim hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli huzurlu büyüsünler inşallah
Valla bende hamile kalmadan önce cok fena konuşuyodum sağlıklı olsun hamile kalayım da miğde bulantısına razıyım, aman Allah'ım 5 ay çektim yoğun bulantıAnayız biz her şeye alışıyoruzama yine de sakin olsunlar daha iyi
Kızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Okudum baştan sona hepsini ama alıntı yaptıklarım sayfadan çıkınca silinmiş başa dönemedim. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştıırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür. Darısı gününü bekleyenlere inşallah hayırlısıyla, sağlıkla
Allah analı babalı büyütsün cnm darısı başımıza inşallahKızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Okudum baştan sona hepsini ama alıntı yaptıklarım sayfadan çıkınca silinmiş başa dönemedim. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştıırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür. Darısı gününü bekleyenlere inşallah hayırlısıyla, sağlıkla
gözün aydin canim, minnak sağlıklıca geldi ya gerisi hallolur Allah in izniyle, Allah analı babalı büyütsünKızlar kaç defa haber vermek için girdim bebek durmuyor diye yazamadan geri çıktım. Okudum baştan sona hepsini ama alıntı yaptıklarım sayfadan çıkınca silinmiş başa dönemedim. Hepinizden Allah razı olsun. Dün 11.15 gibi genel anestezi altında sezaryene alındım bebek makat geliş olduğu için. 2620 gram, 48 cm doğdu 36+5'te. Hiç uyumadık desem yeridir. Toplamda 1,5 saatlik uykuyla duruyorum. Gaz çıkarması sorun. Babasında bile durmuyor. Göğsümden inmiyor, elimi bırakmıyor. Kucağımda uyumak istiyor sürekli ama dikişlerim çok acıyor, ameliyat sonrası hala gaz çıkmadı. Bir yandan o sıkıştıırıyor, nefes almamı bile zorlaştırıyor. O yüzden bebeği kucağımda çok tutamıyorum. Onun dışında iyiyiz çok şükür. Darısı gününü bekleyenlere inşallah hayırlısıyla, sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?